|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59-87#1635 2011-12-23 09:44:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59maya sper sa ma simt mai bine.sa ma tin macar pe picioare ca lumea.cand o veni al meu sunt obligata.nici pana acum nu ajunse acasa "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1636 2011-12-23 09:49:37
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59Offfff,soni si-astia cu scoala lor pe mine ma tot streseaza durerea asta a ta din piept.stii ca oarecum si eu am aceleasi probleme,da' niciodata nu s-a pus problema de astfel de dureri. Cand ai fost la medicul de familie,nu ti-a recomandat si un ekg? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #1637 2011-12-23 09:50:01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59off ce program aiurea are. eu iti spun sa nu te mai ascunzi de el. sa vezi cat de mult face o alinare. eu si sa vreau sa ma ascund de al meu si tot ma citeste ca sunt suparata si ori vorbim ori face tot felul de traznai sa ma faca sa rad. idee e sa nu tii in tine toata durerea asta. parerea mea e ca problemele astea pot uni sau dezlipi un cuplu. asa ca nu pune o bariera , nu te ascunde. asta e parerea mea Offline #1638 2011-12-23 09:50:01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59nu nu sonia nu sta departe...am mai zis odata...si eu am facut acelasi lucru...m-am prefacut in fata tuturor ca sunt cea mai cea...si eu eram praf, dar asa m ar fi ajutat sa stau de vb cu cineva...si e chiar adevarat ca poti vb mult mai deschis cu persoane care nu fac parte din anturajul tau din viata reala... un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi... Ana, Îngeraș drag! Offline #1639 2011-12-23 09:51:41
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59ramo,mi-a zis ca si daca ar fi angina pectorala s-ar vedea la ekg daca ar fi in plina dezvoltare.oricum a zis ca daca ma mai doare sa merg sapt viit iar.cred ca am o raceala puternica intre coaste sau e de la spate.daca ar fi de la inima cred ca as fi dat coltu pana acum.pa pa "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline Publicitateloading...
#1640 2011-12-23 10:01:14
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59neatza fetelor! #1641 2011-12-23 10:09:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59sonia neata . dau o cafea poate iti mai revii. azi nu poti dormi deloc sa te odihnesti putin? ai ore? imi pare rau ca ai racit, ia pastile si baga ceai, poate te lasa. si stai aici cu noi ca nu strici nimic Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #1642 2011-12-23 10:12:38
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59maya,al meu e vesel,ma face sa rad,nu pot sta suparata.tocmai ce veni.era cu zambetu pe buze.pe 31 lucreaza Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-23 10:13:17) "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #1643 2011-12-23 10:13:27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59acum am citit si eu din urma #1644 2011-12-23 10:21:41
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59Buna dimineata fetelor. Mi-au iesit rezultate la analize. Eu nu prea inteleg mare lucru. Poate ma ajutati voi. "Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!" Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata! Port mereu o parte din tine in sufletul meu ... Offline #1645 2011-12-23 10:23:21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59onutza distractie placuta la tara. o zi frumoasa Offline #1646 2011-12-23 10:28:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59inteleg sonia...eu am fost cadru didactic 2 luni...undeva la tara, unde copiii sunt atat de dragalasi...ei sunt nevinovati, dar sistemul e jenant..stiu ce spui si cu colegii si cumnata mea este profesoara si la fel imi zice ca se dau niste razboaie pe nimicuri, invidie ca de faci si te implici, iar daca nu faci si nu te implici..ii mare suparare. astia suntem oamenii...ma bucur ca faci ce-ti place, cred ca asta e cel mai esential, mai ales acum in timpurile in care traim. La fel si eu, am luptat mult si indurat vai de mine pana asa ajung aici unde lucrez acum, dar imi place foarte mult ceea ce fac..bine cu exceptia faptului ca te izbesti de nepasare si uneori simti ca te lupti cu morile de vant... un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga! Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi... Ana, Îngeraș drag! Offline #1647 2011-12-23 10:31:06
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59raveca neata. ti-a iesit pozitiv la ureaplasma si ai lista de antibiotice la care e sensibila lighioana, imi pare rau. trebuie sa faca si sotul tratament, nu se face sex pe perioada tratamentului si recomandat nici dupa ce il terminati, pana repeti secretia si tu si el (la el secretie uretrala). se asteapta cel putin 2 sapt de la finalizarea tratamentului pt o noua recoltare. Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #1648 2011-12-23 10:35:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59raveca ai ureaplasma pozitiv. e bine ca totusi e sensibila la multe antibiotice. e foarte important sa o tratezi pt ca netratata poate provoca avort din cate stiu eu . si sotul ar trebui sa faca o analiza de secretie uretrala si sa ia obligatoriu tratament. poate intra fete care au avut si te ajuta cu mai multe informatii. Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-12-23 10:36:42) Offline #1649 2011-12-23 10:41:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59Neata Offline #1650 2011-12-23 10:42:32
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59raveca eu am avut ureaplasma si am tratat-o cu doxiciclina 12 zile parca, 2 pastile pe zi. sotul a luat si el tratament la fel ca mine. tot ce ti-am scris mai sus ti-am zis din proprie experienta. netratata lighioana impiedica implantarea embrionului sau daca se intampla sa ramai, provoaca avort spontan. vorbeste cu doctorul tau, faceti amandoi tratament (noi am luat in acelasi timp un antimicotic pt candida si biotics si un hepato protector), asteptati 2 saptamani apoi recoltati amandoi de data asta. se transmite prin contact sexual, deci nu vad de ce sa-l supui pe sot si acum la o recoltare. sa stii ca suna urat, eu am fost daramata cand mi-u venit rezultatele, mai ales ca aveam si chlamydia pozitiv. cu antibiotic se rezolva Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-12-23 10:44:11) Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #1651 2011-12-23 10:46:44
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59Onu In cazul asta o sa imi iau o cartela cu numar sa o am pana saptamana viitoare. Offline #1652 2011-12-23 10:49:05
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59happy cum stii tu, am patit si eu si am stat putin fara tel, pana au activat cartela. plus ca ai grija cu numerele de pe aia veche, nu stiu daca ramane la ei sau la tine, sa nu cumva sa le pierzi. sper sa te simti mai bine Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat! Offline #1653 2011-12-23 10:50:42
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-59raveca succes cu tratamentul! "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|