homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-7

#115 2011-12-30 10:59:34

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

sonia te urmez curand, tre sa platesc si eu intretinerea si sa declar apometrele

ramo chiar ca intr-o situatie din asta nu stii ce sa spui si ce sfat sa dai

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#116 2011-12-30 11:00:21

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Onu puss Ai si tu dreptate, probabil depinde de la cuplu la cuplu..

Rrammo, i-a luat ceva din masina?? Daca nu, sa isi retraga plangerea, ca oricum nu va face nimic politia impotriva hotilor..Asta s-a intamplat la tine in oras? Nici nu stiu ce sa zic, mi se pare atat de aiurea sa existe oameni de astia de care sa iti fie frica si sa nu poti face nimic...daca politia insista sa se opreasca cu plangerea...pai politia ar trebui sa incurajeze sa se faca plangerea yikes
Dar eu zic sa te linistesti, poate nu fac parte de niciunde..Si chiar daca ar fi asa poate sunt prea ocupati cu alte mizerii

Lady, pai luna asta asa fac: iau si temperatura si bag si teste de ovulatie.. Dar in tempoeratura nu prea am incredere, desi vad ca de 3 zile e aceeasi lol Nu inteleg de ce prima zi a fost mai ridicat si apoi a coborat, presupun ca nu o iau bine, cine stie nustiu

Ultima oara a fost editat de be_happy (2011-12-30 11:01:46)

#117 2011-12-30 11:11:22

daenarys
Vizitator

ramona eu nu am inteles ce legatura ai si si prietenul tau cu asta?
ce sa zic o perioada nu iesi neinsotita din casa

#118 2011-12-30 11:12:28

be_happy
Platinum member

neutral neutral neutral

Cam asta e realitatea in care traim Rrammo, din pacate. Dar o sa va lase in pace, presupun ca nu reprezentati voi interes ptr ei, mai ales daca ii protejeaza politia...

#119 2011-12-30 11:13:33

daenarys
Vizitator

da ramona eventual prietenul vostru de l a batut pe ala poate sa fie luat in vizor

Publicitate

loading...

#120 2011-12-30 11:22:54

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

offffffffffffff,tot stau cu grija sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#121 2011-12-30 11:28:07

be_happy
Platinum member

Uite de asta, nu sunt eu de acord ca F sa isi faca singur dreptate...Vecinii nostri l-au injurat/amenintat intr-o seara de numa...si el ca se duce la ei si nu stiu ce le face..Nu frate, mergi maine dimineata la politie si gata

E drept ca n-a facut nimic politia, da  decat sa fie lovit sau sa loveasca si cine stie ce sa se intample, mai bine asa

La fel si cu marlanii din trafic...Ignore si gata

#122 2011-12-30 11:30:32

rrammonna
Diamond member

happy,asa zic si eu,dar si astia din politie sunt varza diablo pe cuvant de am vazut prostie mai mare pe undeva

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#123 2011-12-30 11:31:42

be_happy
Platinum member

Stiu Rrammo, vai de capul lor sunt...Si corupti si fara minte si lipsiti de interes ptr activitatea lor..

#124 2011-12-30 11:34:03

daenarys
Vizitator

la cat le au scazut salariile nici nu e de mirare si o sa fie din ce in ce mai rau.sa nu se inteleaga ca le iau apararea

#125 2011-12-30 11:36:54

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Happy, mie mi s-a zis ca trebuie luata cam la aceeasi ora, inainte sa faci orice altceva cand te trezesti (temperatura bazala). Faci ochi si pui mana pe termometru smile Dar cum eu am un program haotic, o saptamana ma trezesc pe la 9, 9 si ceva, cealalta pe la 04:45... mi-e cam greu sa respect indicatia asta, asa ca am mizat doar pe teste de ovulatie. Mi-a zis ginecoloaga ca testele pot sa mai dea gres cateodata, dar cu temperatura cam mergi la sigur, daca doua sau trei zile consecutiv e chiar si cu o unitate peste 37, inseamna ca esti la ovulatie...

Fetelor, va parasesc si eu un pic, tragem o fuga pana la Sinaia si ne intoarcem cateva ore mai incolo. Sa aveti o zi frumoasa kram

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2011-12-30 11:38:15)

#126 2011-12-30 11:37:29

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ramo sper sa treaca totul fara alte probleme, sa ai grija de tine!

eu plec in oras si apoi pana la mama sa ne sfatuim pt maine noapte. va citesc dupa amiaza. o zi buna, spor la treburi! pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#127 2011-12-30 11:41:12

rrammonna
Diamond member

onu,lady puss o zi faina sa aveti!
dae,cred ca asa au fost dintotdeauna,nu neaparat de cand le-au scazut salariile.

#128 2011-12-30 11:41:20

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

buna fetelor..eu sunt azi in lumea mea..is ametita...ma doare burta, simt ovarele parca ar face bule de sapun sau ca doua broscute care sar .... si am dormit si foarte prost....pusspusspusspuss pentru toate

ramo kram poate te ajuta o poveste....varul meu a batut pe unul din copiii unui mare interlop...foarte raau...a ajuns ala in spital...si ii cunosteau toata familia lu varu-miu....dar nu s-au luat nici de nevasta-sa (care surdo-muta) si nici de cele doua minunate fetite care merg la aceeasi gradi cu nepotica interlopului...deci aveau ce face....Pe varu-miu l-au amenintat...dar l-a luat politia pentru vatamare corporala si l-au tinut vreo 3 saptamani in arest si pana sa iasa el..au gasit ei alt tap ispasitor...eu zic sa plece prietenul vostu o perioada din oras...vreo doua saptamani...sa se calmeze apele.

clar ca plangerea nu au facut-o ei...a venit de la spital...ca sunt obligati sa rapoteze ...si varu-miu ca prostu a stat acolo pana a venit salvare si se batea cu pumnu-n piept ca el e ala de ia spart dintii...ca merita (era beat) si le mai zicea si la aia de la salvare...lasa-l bre...ca nu i-am dat destul...nu moare...si atunci bineinteles ca aia au chemat politia.

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-30 11:45:52)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#129 2011-12-30 11:45:05

rrammonna
Diamond member

hell puss pai nu l-a batut bine pe-ala,i-a dat o bata pe sira si atat.dar stii ca astia tin dusmanie.oricum,o sa avem grija o perioada,iesim in grup mai mare,seara sa nu iasa singur.vorba ta,pana gasesc alt tap ispasitor

#130 2011-12-30 11:48:15

Lothraine
Insomniac member

poi mai ales ca nu s-a lasat cu urmari ptr ei..important e sa nu se gaseasca acum un politai mai destept sa il prinda pe ala si sa-i faca dosar ptr furt...ca atunci sigur se enerveaza...de-o bata pe spinare nu le pasa lor atata...daca pot sa isi desfasoare mai departe activitatea nederanjati

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#131 2011-12-30 11:48:48

be_happy
Platinum member

Lady, eu imi iau temperatura cam la aceeasi ora- in jurul orei 7, nu chiar la 7 fix mereu, dar nu stiu daca e ok termometru..Nici bine nu il pun, in cel muult un minut, gata tipa lol cesafac in fine, o s avad, nu vreau sa devina un stres prea mare cu temperatura luata si teste de ovulatie si sex programat lol

Rrammo, o sa fie ok puss

Fug la serviciu, dar evident, va citesc de acolo. De fapt sper sa am o zi la fel de lejera ca celelalte si sa am timp big_smile

#132 2011-12-30 11:53:48

Lothraine
Insomniac member

happy mama puss...nu ai cum sa ai temperatura ceas...pentru ca oricum e influentata si de alti factori decat ora la care o iei (vreme, presiune atmosferica, starea ta generala...mai agitata azi mai linistita maine...). Termometrul e bun, nu te panica...daca sta mai mult de un minut pana tipa nu ar fi ok...si sa stii ca unii oameni au in general temperatura mai scazuta decat altii...depinde de la om la om...al meu e bazal termometrul si ia temp in 10 secunde...deci nu e nimic iesit din comun...

rramo...lasa sa-i tataie un pic fundu'ca data viitoare nu mai reactioneaza asa repede cu bata...chiar daca e in drept...
stiu ca suna aiurea dar uneori mai bine taci si suporti decat sa-ti faci dreptate...iar noi oamenii suntem mai mereu pusi pe fapte inainte sa gandim....eu sincer imi bagam ....bip....in el casetofon si nu riscam scandal...acum fapta e consumata....dar data viitoare va gandi de doua ori inainte sa actioneze (speram ca nu va mai fi vreodata nevoie)
ps...esti din oras cu Sonia?

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2011-12-30 12:08:03)

#133 2011-12-30 12:22:20

rrammonna
Diamond member

hel,ai dreptate.dar ai tendinta de a actiona pe cont propriu,dat fiind ca dreptatea si justita in tara asta sunt la pamant. diablo
nu sunt,ba chiar stam la sute de km distanta una e alta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.