homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60-9

#153 2011-12-30 14:21:13

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-60

nu rade diablo daca imi dadeam seama abia maine? rotfl
si ii injurai si pe astia cu avaria lor cu tot,ca deh,de-aiia nu am eu apa chicot

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2011-12-30 14:21:30)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#154 2011-12-30 14:22:04

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Vai rammo, esti maxima

#155 2011-12-30 14:25:40

rrammonna
Diamond member

happy,sunt o imprastiata,asta sunt diablo
avea dreptate al meu cand ziceam ca vreau bebe,spunea ca eu un sunt in stare sa am grija d mine,dar apoi de-un copil chicot ( glumea) dar un sambure de adevar e.
si v-am zis ca am facut dus cu apa fierbinte,ca deh?eram la limita sa ma oparesc lol

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#156 2011-12-30 14:27:42

be_happy
Platinum member

Eh ramo, macar a fost fierbinte apa, mai rau daca era rece..

Sigur te vei descurca minunat cu un bebe

#157 2011-12-30 14:34:30

rrammonna
Diamond member

happy puss eu am avut grija de vara-mio o perioada,cat eram in vacanta la tara.era nou-nascut,sa vezi ce il infasam si il legam cu chestie de-aia de avea la capete boabe de grau.asa e la noi la tara hjarta
sa vezi cand facea cacut,atunci era partea grea,ca ii punea mai mult panza,ca vezi domne iese copilul cracanat.si mi-a placut hjarta (sa am grija de el,nu partea cu cacutul)ma simt pregatita,sincer big_smile dar nu grabesc lucrurile.

Publicitate

loading...

#158 2011-12-30 14:42:09

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello puss puss puss puss puss
goodluck goodluck goodluck in noua casuta!!!! sa fie plina de teste pozitive si vesti bune
eu abia m-am ridicat din pat cascat si ma simt de parca m-a batut careva..am stat azi noapte o gramada la gratar care de fapt a fost porc la protap si am cam inghetat. azi nu am chef de nimic.

voi ce faceti?

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-12-30 14:42:24)

#159 2011-12-30 14:51:49

rrammonna
Diamond member

maya puss
porc la protap drool te-ai gandit si la sufletele noastre ratacite?

#160 2011-12-30 14:53:32

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Ramo, nu am prins mesajul in care ai scris ce s-a intamplat, dar in mare am cam inteles.Sfatul meu este sa aveti grija macar 2-3 saptamani pe unde mergeti si sa nu fiti singuri, poate chiar sa stati cumintei acasa o perioada.Vreau sa va spun ceva ciudat.Eu cred in vise, de multe ori am avut vise premonitorii...Azinoapte m-am culcat pe la 4 jumate si m-am trezit la 5 si 12 minute speriata rau.Visasem ca aveam hoti in casa, parca stateam intr-un apartament cu 3 camere, dar erau si mama si buni acolo, si al meu si Eric..Si hotii vorbeau cu noi si ziceau ca iau acum un transport si mai vin pe 10 ianuarie, daca nu primesc nu stiu ce bani de afara, erau interlopi...il si vad pe unul, inalt si solid, cu inceput de chelie si voce groasa...ma rog...Cert e ca am reusit sa ma fofilez si sa ies cu Eric in brate si am fugit la o vecina, dar desi parca acolo era casa mea, nu cunosteam pe nimeni, asa ca am rugat-o pe vecina sa ma lase in casa sa sun la 112.M-a primit in casa si am pus siguranta la usa, moment in care aia au inceput sa bubuie in usa, iar asta s-a speriat si nu putea sa-mi arate unde e telefonul.L-am gasit singura si cand sa sun, m-am trezit.Sotul meu a avut acelasi vis cu hoti, dar din masina, ca-i fugarea sa-i bata si nu reusea sa-i prinda...Eu cred ca mi s-a aratat in vis ca e ceva naspa cu cineva ca mine, poate ca te cheama ca pe mine.Nu vreau sa te sperii, dar eu zic sa stati cumintei, pentru ca astia sunt periculosi...Sper sa nu radeti de mine, dar eu cred in visele pe care el am.Cu un an inainte sa-l am pe Eric l-am visat exact cum arata in prima zi dupa ce s-a nascut.Iar acum un an am visat ca Eric se juca cu fratele lui care nu era cu mult mai mare...sunt ciudata???
In privinta politiei, nu va puneti baza in ei.Mie in vara mi-a intrat in curte un vecin, mi-a furat si diverse din magazie, cainele nu a auzit ca era in garaj.Am chemat politia si m-au intrebat daca mi-a facut ceva, cand am zis ca nu au zis ca atunci sa nu-i mai deranjez...adica numai daca ma omoara pot sa-i chem.Si atunci, fiind femeie singura cu un bebe, l-am pandit pe nenorocit si i-am facut poza.El trecea de pe gardul lui pe magazia mea si se uita in baie, om la 80 de ani...si dupa ce am facut pozele, am chemat iar politia si le-am pus in brate.Si abia atunci l-au chemat la sectie si i-au dat amenda...altfel...se kku pe mine...si mi-am pus si camera video infrared acolo...si sunt multe de spus aici...
Ramo, aveti grija de voi si lasati-i pe altii in pace...nu va uitati nici in stanga nici in dreapta...Oricum, stai linistita ca visele noastre nu se terminau naspa, deci nu veti pati nimic...sper ca nu te-am speriat.Noi azidimi cand ne-am trezit eram naspa, ne-am pove visele si ne-am gandit daca e vorba de noi, dar nu era, pentru ca la mine in casa nu se intra decat cu flexul, de cand am pus rulourile exterioare, iar masina e pazita de caucazianca...si atunci i-am zis la al meu ca auzim azi de cineva cu probleme cu hotii in casa sau masina...
Acum sigur o sa fiu cea mai ciudata de pe aici...rotfl2

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2011-12-30 15:00:44)

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#161 2011-12-30 15:03:01

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ramo puss sigur esti pregatita!

mayuca par

al meu veni dupa 2 ore fara masina spalata! rotfl se plimba de la o spalatorie la alta,de la o coada la alta!nu v-am zis io ca e handicapat? rotfl

si trebuie sa inapoieze si volanu ca nu i se potrivi aluia ce ii dadu la schimb lol ii zisei sa-l pastreze,ca ii da banii si zise ca nu,ca n-are schimbator roll  lol

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#162 2011-12-30 15:08:12

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

ramo puss puss m-am gandit big_smile. desi nu am mancat mare lucru. ca desi a stat de la 5 pana pe la 1 tot nu era facut bine si m-am temut sa nu imi fie rau. cel mai mult mi-au placut cartofii in jar rotfl
soniuca puss puss parca vad ca pleaca si al meu sa spele masina. aceeasi problema o are si el lol
buck si bebe puss puss

#163 2011-12-30 15:11:01

bucklucica
Hero member

Sonia, Maya puss
Soniuca, nu mai zi de al tau ca-i handicapat...grater..noi nu ne stresam sa mai spalam masina...si aici e jale.Am fost in Koifland mai devreme sa iau castane pentru curcan si nu am gasit loc de parcare in parcarea mare de acolo, a trebuit sa mergem pe jos o gramada, dar asta e...

Eric 3 ani si 7 luni

#164 2011-12-30 15:16:43

rrammonna
Diamond member

buck sad puss nu ca ma sperii,asta e ,pana la urma.doar un o sa stau toata viata cu frica in san.pana la urma nu am ucis pe nimeni,sper sa fie totul bine.oricum,si eu cred in vise.cu o seara in urma am visat ca aveam nunta intr-o vineri si eram la tara,plin de noroi negru in curte.si ii ziceam alui meu sa invatam valsul ca mai sunt 2 zile pana la nunta.in cele din urma dansam cu un alt tip.in schimb ,de fiecare data cand visez ceva negru,e necaz.si cand a murit tati,si cand m-am imbolnavit eu,am visat urat.
mayya  chicot de ce un ai mancat mult?>
sonia,e de groaza omul tau rotfl rotfl

#165 2011-12-30 15:16:58

be_happy
Platinum member

Buck, mi s-a facut pielea de gaina ptr visul cu Eric. Eu nu cred in vise, visez f des urat. De mica, mi se repeta periodic acelasi vis cu tatl meu mort, ingropat in curtea unei biserici, cu multa lume si cateva fete cunoscute. Si el e bine sanatos.
In schimb mi s-a intamplat ceva ciudat legat de bunicul meu, om sanatos dar care a murit din cauza unui accident. In dimineata in care a murit m-am gandit foarte mult la el si ma intrebam oare cum o sa fie cand o sa moara. Desi era perfect sanatos si nu ne asteptam la asta..in aprox 2 ore ne-au anuntat ca a murit.na ca si eu is ciudata
Mayya puss

#166 2011-12-30 15:24:08

bucklucica
Hero member

Happy puss
Eu am inceput sa am visele astea cand a murit bunicul meu.Atunci am refuzat sa-l vad mort, dar am dormit in noptile urmatoare in patul pe locul unde a murit.Si de atunci m-am ales ca asta...la un moment dat in viata mea ma saturasem sa am visele astea, ma speriam, nu ma odihneam, plus ca uneori dadeam vesti naspa unor persoane care ma priveau ca pe o nebuna...si am incercat sa le reprim, am si reusit, dar acum de un timp, au revenit...Pot sa spun ca acum 7 ani am visat ca sotia unui vecin e gravida, si i-a zis mama, iar ea era cu testul in buzunar, nu-l facuse, si seara dupa ce l-a facut m-a anuntat ca am avut dreptate...si multe altele, si bune si rele..acum cu fratele lui Eric chiar faceam haz cu al meu la inceputul lui noiembrie, ca am fentat visul, ca na, nu aveam cum sa raman gravi sa se indeplineasca...Si cand am vazut ca am ramas dupa un singur contact in ziua 4 de ciclu am avut un soc...acum astept sa vad daca e baiat...
Iubitele, ma apuc si eu de dobos, fac si ouale umplute si maine dimi curcanul, dar acum intru pe apucate...sunt pe aici...va puss dulce pe toate

Ultima oara a fost editat de bucklucica (2011-12-30 15:30:34)

Eric 3 ani si 7 luni

#167 2011-12-30 15:30:22

be_happy
Platinum member

Buck, daca s-a intamplat sa ti se adevereasca de cateva ori, imi dau seama ca si crezi in ele..sau poate cu cat crezi cu atat se adeveresc. Nu stiu, e impresionant ce scrii tu.

#168 2011-12-30 15:36:20

bucklucica
Hero member

Happy, la inceput nu am crezut, m-am dus la un preot si i-am povestit un vis si mi-a zis sa nu cred in vise ca-s plasmuiri ale necuratului...big_smile...numai ca de obicei visam ceea ce ne ocupa gandirea, nu ceea ce urmeaza sa fie, si atunci am inceput sa analizez ce visez...Si au fost multe...pentru mine mi s-au aratat multe, numai ca eu nu am incercat niciodata sa modific, doar stiam ce urmeaza...singura persoana careia i-am mai spus despre asta e o buna prietena, si ea mereu imi zicea ca gresesc ca nu influentez rezultatul, poate asa e, dar nu am incercat sa fac asa ceva...Doar acum ca am vrut sa aman bebe2 pana in primavara sa-mi fie mai usor cu Eric, dar tot se intampla cum am visat...big_smile...E naspa sa stii ce se va intampla in anumite momente, mai bine nu stii...
Pe mine ma surprinde ca a inceput sa viseze si al meu...el era normal inainte...

Eric 3 ani si 7 luni

#169 2011-12-30 15:40:25

be_happy
Platinum member

Mie chiar mi se pare aiurea sa visezi si sa intample. Poaye fi o povara.
Poate daca incerci sa nu te gandesti la ce visezi, sa nu dai importanta

#170 2011-12-30 15:43:35

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ramo rotfl

mayuca chicot si-al tau?

buck,pai asa il alint eu big_smile si el pe mine la fel rotfl

mancaram,bauram vin rosu,deci... sexinpat  rotfl

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-12-30 15:44:06)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#171 2011-12-30 15:43:51

bucklucica
Hero member

Exact asa simt si eu, o povara...si as fi ignorat acum visele, numai ca atunci cand am vazut mesajul lui Ramo m-am gandit ca poate e ok sa-i spun, poate o ajuta cu ceva...

Eric 3 ani si 7 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.