homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61-96

#1806 2012-01-19 01:24:14

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61

Oana,imi pare rau de experienta traumatizanta pe care ai avut-o.    Iti dresc sa ramai foarte curand gravida si sa duci o sarcina sanatoasa la capat kram

Noapte buna si de la mine puss
Eu mai am de lucru cel putin 2 ore .....si trezirea la 6 dimineata grater

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1807 2012-01-19 01:24:26

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

doar la secretie nu se vad multe...nici la pap...pe pagina 1 a topicului sunt linkuri cu listutele de analize necesare in caz de sarcina oprita din evolutie.

Elena puss noapte buna

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-19 01:24:54)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1808 2012-01-19 01:32:12

Oana N.C.
New member
Inregistrat: 2012-01-18

Pai daca nu raman pana in februarie cand vin in tara, o sa ma interesesz de toate testele. Acum ma ocup de partea distractiva, lucratul la bebe... Desi stiu ca ar fi trebuit sa fie invers ordinea insa chiar am crezut ca ce mi-au facut ei acasa a fost suficient.

Mersi pentru urari!
Mai bag un episod din Carlifornication si merg la culcare. Elena la ce ai de lucru la ora asta, la bebe? (Inca nu sunt la curent cu istoria fiecareia sad  )

#1809 2012-01-19 01:33:33

Lothraine
Insomniac member

Oana puss noapte buna...Elena face proiecte sau invata ptr facultate tongue

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1810 2012-01-19 02:00:00

Lothraine
Insomniac member

am plecat si eu in pat...vad dublu deja si dimineata iar o iau din loc pusspusspuss

Publicitate

loading...

#1811 2012-01-19 08:23:13

Lothraine
Insomniac member

Neata puss si cafeaua mornincoffee, ciocolata calda mornincoffee,cappuccino mornincoffee , ceaiul mornincoffee, lapte cu cacao, laptic cald simplu, apa plata cusi fara lamaie, iar pentru time si maya niste cafea fara cafea mornincoffee

Ventuze pentru toata lumea. Any trombon , unde esti ca m-ai invatat cu cafea buna chicot

#1812 2012-01-19 08:53:10

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

neata puss eu vreau cafea,multa cafea smile
m-a trezit vita de sus,m-am trezit speriata,urla la copil si am auzit-o in vis sad .bun mod de a te trezi bang

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1813 2012-01-19 08:58:32

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave
Dau o cafea mornincoffee

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1814 2012-01-19 09:00:57

Lothraine
Insomniac member

Fete eu o iau din loc...duc masculul la dentist sa il killereasca si apoi la trezorerie si la politie..sper sa termin in timp util

btw ... am mancat surimi si nu mie rau happydance...

va trimite hell ventuze pusspusspusspusspusspusspusspuss

#1815 2012-01-19 09:04:19

rrammonna
Diamond member

neata time puss
hell,sa rzolvi repede cu totul puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1816 2012-01-19 09:16:33

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

neata frumoaselor puss puss puss puss

va servesc cu cafea , capuccino, ceai si apa plata :cofee:
azi sunt singura la munca deci ma aveti pe cap big_smile , ca oricum vad ca nu se anunta o zi prea aglomerata.

fug sa citesc din urma puss puss puss

#1817 2012-01-19 09:18:42

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza fete frumusele puss
va invit la cafea, cioco, ceai, capuccino mornincoffee  mornincoffee
storm eram prin zona dar prinsa cu urgente si nu am mai apucat sa postez buga
va doresc o zi minunata!
iar o iau din loc, revin wave

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1818 2012-01-19 09:20:03

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Neata puss

#1819 2012-01-19 09:26:59

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

neata dragelor pusspuss. am pregatit cafea/ceai/cioco/cappuccino, poftiti de va serviti  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee si pun si o felie de praji alaturi http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/7460_img_4204.jpg
sa aveti o zi frumoasa si mult spor in tot!

mika spor la cautat gresie. bine ca v-au returnat banii neseriosii ceilalti
le-ai binedispus pe fete, si pe mine, cu bancurile rotfl

ramo de ce te-ai luat cu al tau aseara?
dau eu multa cafea smile. azi citesti?

storm cum ai gatit surimi pana la urma? te harnicesti si tu noaptea chicot
tu ai stins becul pe forum, tot tu l-ai aprins dimineata chicot. multumesc de cafea. o zi buna, sa rezolvi azi totul, si succes sotului la dentist

Oana N.C. bine ai venit, sa te ajute Dumnezeu sa ramai cu burtica in curand! imi pare rau pt experienta urata prin care ai trecut, sa vina bebe repede si sa fie totul bine!

buck nu mai fi trista, se intoarce sotul. si eu as fi in locul tau, dar nici nu sunt obisnuita sal stiu plecat macar o zi, dar cateva luni?!

mayya ma bucur ca azi esti mai libera si poti sta cu noi mult

any spor in tot, o zi cat mai usoara!

happy, time neata

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1820 2012-01-19 09:40:20

rrammonna
Diamond member

neata mayuc puss ce fain ca ai o zi usoara smile
muco puss iar cu alergatura?
happy,ce mai zici,ce mai faci? puss
onu puss asta e praji? drool da,azi iar citesc.imi fac acum curaj,la 10 ma apuc,si am destul.aseara am visat numai examene,profi,hoti cu cagule care vroiau sa ma omoare,unul de imi sparsase usa,lume in fata blocului imbracata in tricouri negre cu ceva alb scris,frigiderul murdar bang sigur se intampla ceva aiurea,am un feeling.
cu al meu...pai a cheltuit 4 milioane aiurea.i-am zis ca iarna e mai greu,cheltuieli mai mari,etc.plus ca altii castiga bani pe spatele lui,e un fraier.si i-am zis tot,i-am \zis si ca voiam sa ii fac o petrecere surpriza de ziua lui,si ca nu ii mai fac,i-am zis si ca planuiam o iesire la munte pentru noi de ziua noastra in martie,si nu mai vede.asta e,sa suporte consecintele. se uita cu o fata de miel dus la taiere cand i-am zis diablo plus ca m-a suparat o prietena,daca pot sa ii spun asa.mi-a dovedit ca e un shit.mai vroia sa ii fiu si domnisoara de onoare la nunta.saptamana viitoare o s-o anunt ca nu mai vreau,nu am nevoie de titulaturi de genul....

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-01-19 09:41:39)

#1821 2012-01-19 09:52:57

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

ramo puss puss neata. super ca aveti locusorul vostru, usor usor veti reusi sa il puneti la punct. goodluck cu creditul, sa vi se aprobe repede.
soniuca puss puss supa imi pare rau de urati ..sper sa fie ultimii. si goodluck sa nu il cheme pe al tau vineri la munca. o zi usoara azi. hai la cafea puss puss
onutza si bebelina puss puss neata. drool moama ce bunatati ai facut. si eu ma bucur ca in sfarsit sunt mai libera.
hel puss puss neata si sarumana de cafeaua speciala kram . goodluck sa rezolvi azi cu taxa si goodluck sotului la dentist.
almisor puss puss ce fain ca stati la verisoara ta , mai aveti companie. goodluck sa faci oute grasane si maine sa ai vesti bune puss
buck si bebe puss puss ce slabuta esti . nici nu imi inchipui ce greu iti este ca pleaca sotul.
raveca puss puss ce aiurea cu ochii . ma mir ca nu au observat pana acum. sper sa rezolvi puss
mika puss puss rotfl tare rochia si bancurile. sa ai spor azi cu umblatura. ati gasit gresie?
elena puss puss goodluck sa fie bebe luna asta. si goodluck azi cu practica si cu examenul.
oana puss puss bine ai venit. iti doresc sa vina bebe cat mai repede goodluck . imi pare rau ca ai trecut prin asa o experienta puss
time si bebe puss puss neata
any si bebe puss puss neata si o zi cat mai usoara
happy puss puss imi pare rau ca nu ti-au primit adeverinta. goodluck sa o primesti cat  mai repede.

ramo puss vai ce vise ai avut. ai avut lectie de dirigentie aseara vad big_smile. mai trebuie si ei pusi la punct din cand in cand.

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2012-01-19 09:55:37)

#1822 2012-01-19 09:53:57

Onutza23
Insomniac member

ramo da, e praji pe care am facut-o aseara
imi pare rau de discutiile cu al tau, sa va impacati, de acum banii s-au dus, i-ai zis ce aveai e suflet, impacati-va. imi pare rau si de prietena...
legat de feeling, ignora tot ce ai visat. si eu am visat urat tare si m-am foit mult...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1823 2012-01-19 10:02:25

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

neata, fete dulci!
iau si eu cafeaua cu voi si fac cinste cu cate o cafeluta  somnoroasa mornincoffee pentru fiecare
acum am terminat de citit ce au scris fetele vorbarete
buck, nu gasesc intrebarea la care nu ti-am raspuns nustiu , te pupacesc ca sa ma ierti  puss  puss si mai intreaba-ma odata.

oana, bine ai venit! eu te inteleg pentru ca am trecut printr-o experienta similara in decembrie, doar ca sarcina mea era mai mica.  goodluck sa iasa cu ochisori luna asta

almishorpuss multa bafta la doc goodluck

rramo, iarta-l, precis nu a facut-o cu rautate puss

onu, tu mereu imi faci pofta cu cate ceva puss , cum mai esti?

puss happy, neata mornincoffee

any, maya, time puss neata!

puss stormgoodluck la dentist........eu nici nu stiu cu arata surimi nustiu  fug acuma sa dau un serch pe goagale sa vad

elena   puss , pana nu vezi rosu in fata ochilor, nu te gandi la nimic, nici la rau, nici la bine....si la mine tot cam asa a fost cand am ramas

mikapuss tu ne binedispui mereu puss

spor la  coffestudiu  fete dragi si  puss  puss la toata lumea. merg sa mai citesc din urma ca nu am retinut tot

soniuk puss  puss sa-ti mai treaca putin data viitoare sa fie cu goodluck si la doc.  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

rave puss , si sotul meu are aceeasi prb la ochi si abia acum 3 ani a descoperit-o intamplator, cand a facut o conjunctivita, e posibil sa fie....dar e bine sa aveti macar 2 pareri diferite

Ultima oara a fost editat de blue_moon (2012-01-19 10:08:33)

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#1824 2012-01-19 10:05:31

Onutza23
Insomniac member

blue neata. imi pare rau ca-ti fac pofta sad. sunt bine, m-a durut spatele azi noapte ca am trebaluit prin casa pana la 2 azi noapte, dar acum m-a lasat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.