homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61-98

#1844 2012-01-19 11:13:11

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-61

al meu ii intrece pe toti rotfl bine cred ca l-a intrecut sotu lui maya cu schiurile in casa rotfl

green puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-19 11:13:45)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1845 2012-01-19 11:15:39

blue_moon
Sr. member
De la: slatina
Inregistrat: 2011-11-08

green, puss
puss soinuk, dar ce a facut al tau?

Ultima oara a fost editat de blue_moon (2012-01-19 11:15:59)

O sufletica nazdravana s-a cuibarit la mine in brate si-o iubesc de mor!!!

Pe 13 ianuarie 2013 s-a nascut minunea noastra si ne-a schimbat viata!

#1846 2012-01-19 11:16:12

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna dimineata, fetelor! Eu sunt foarte fericita ca am reusit sa intru pe ultima suta de metri la dr la care voiam sa ajung initial..la Euromaterna..Am sunat la cel la care am fost data trecuta pentru ca am vrut sa-mi fac programare pentru luni.Sunasem ieri si mi-a zis madama de la receptie ca sa sun azi de la ora 8 dimi sa ma programez printre primele, ca asa se face.Sun eu azidimi la 8 fix si nu raspunde nimeni, sun la 8 si 3 minute, la fel, la 8 si 5 cica deja sunt facute toate programarile, a ramas doar una singura la 5 fara un sfert, exact cum nu puteam sa merg...Deci mi s-a parut nesimtire, asa ca am sunat la Euromaterna si am intrebat la ce dr se face programare pe ore...si am nimerit fix azi la cel pe care il voiam de la inceput...Deci, bebe are 12 saptamani si 6 zile sau 13 si o zi...eu nu mai pricep nimic...dar e totul ok, a zis dr la echo ca e dezvoltat armonios, nu se stie inca ce e, iar la controlul gine mi-a zis ca am colul lung si inchis, deci totul ok.M-a programat pe 16 februarie la triplu test..In sfarsit sunt multumita ca in medicul asta am incredere sa merg pe epidurala.Am si vorbit si a zis ca e ok, nu va pot spune cum s-a purtat si cum a vorbit...parca eram prieteni de un secol.Mi-a placut...
Acum sa va iau pe rand, ca nu va scap pe niciuna...puss
Oana, imi pare rau de ce experienta neplacuta ai avut.Eu am avut un avort menstrual, la 5-6 saptamani si sincer iti spun ca nu mi-am facut nu stiu ce analize pana l-am avut pe Eric, dar din cate am inteles tu stai afara din tara, de ce nu faci totusi niste investigatii calumea, ca acolo e altceva...Multa bafta!Sa vina un bebe sanatos la tine in burtica si sa duci sarcina pana la capat!goodluck
Storm, ma bucur din suflet ca ai reusit sa papi surimi fara sa-ti fie rau!Bafta azi la acte si sa rezolvi cat mai repede! puss
Ani puss
Ramo, e bine sa te mai descarci din cand in cand si sa nu tii in tine daca ai ceva de spus persoanei cu care traiesti...asa se rezolva frumos problemele care apar si se sudeaza relatia...doar sa nu purtati suparare sau sa nu vorbiti..toate trec!Daca a cheltuit aiurea, a pierdut cadoul tau...vede el...cred ca ii ajunge asta, nu te mai certa cu el..In privinta prietenei, ai vazut ce am patit eu aseara..cine nu ti-e prieten pana la sfarsit, nu ti-a fost prieten niciodata..Nu te agita aiurea pentru persoane ciudate...puss Spor la citit!
Onu puss Cum arata prajitura aia, balesc singura pe aici!!!
Mayuc, ce faci?Un puss de la noi..Sunt slabuta si ma bucur ca o sa mai pun putina carnita pe mine de la sarcina...big_smile
Blue, eu imi cer scuze ca am crezut ca postasem un mesaj si de fapt nu l-am postat, pentru ca umblase Eric pe la butoane si am avut putina pauza de net..Voiam sa te intreb ce test de sarcina ai facut? Si ce cauti pe net, la ce boli te uiti? Eu am avut o perioada naspa de cautari pe net cand ajunsesem chiar sa cred ca am boli incurabile si ca sunt pe moarte, pana ce al meu mi-a confiscat laptopul...si mi-am revenit cam in 2 saptamani..puss
Happy, pofta buna si serviciu usor! puss
Mada, eu beau lapte cu cafea, dar iti dau cu placere. puss
Sonia, sa treaca repede ziua!Papa ceva ca ai multe ore pana la 6.Pofta buna! puss Aoleu...piure si carneeee...yammyyyy...
Green puss O zi frumoasa sa ai!

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1847 2012-01-19 11:18:16

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

ramo puss spor la citit

#1848 2012-01-19 11:21:34

sonia30
Moderator

blue,ce nu face? rotfl nu stiu ce sa aleg rotfl

buck,mersi puss mancai.fortat.ma bucur ca e totu bine cu bebe.

eu fug sa ma pregatesc.vorbim deseara.sper sa mai fiti aici.ca azi n-avusei timp sa stau cu voi.

va pup.o zi calda puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

Publicitate

loading...

#1849 2012-01-19 11:21:55

mayya06
Insomniac member

green puss puss neata
sonia rotfl ce-a mai facut?
buck si bebe puss puss felicitari pentru vestile bune de la eco si ca ti-ai gasit un doctor bun. eu ce sa fac, la munca cu un somn grozav in fizic cascat

#1850 2012-01-19 11:27:04

sonia30
Moderator

maya,blue,ieri-ii zic,du-te si schimba 100 euro,ca sa avem si bani la noi.nu doar cardu.si scoate-ti analizele la imprimanta in oras.zice-da.ii zic -vezi sa scoti si sperm si hormonii,zice-da.cand vine acasa,de la masina zice-nu schimbai banii,n-avusei cand.ii zic-acum cand venisi.mi-e somn roll si hormonii unde ii scosesi?zice-pai nu erau la mine pe mail si de-aia nu-i scosei.pai nu-ti amintii io si de analizele astea?le scot eu pana deseara bang se duce aseara sa scoata hormonii.vine acasa.testosteronu liber era pe alta foaie ca a veni mai tarziu.zic-tu te uitasi cum iti scoase ala foaia?nu-zice.erau hieroglife bang zice el-stai linistita ca scot iar maine pe fuga.azi e in policlinica la urgente bang

asta doar ieri roll

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-01-19 11:27:57)

#1851 2012-01-19 11:27:44

blue_moon
Sr. member

buck,  puss  puss pt tine, BB misterios si Eric dulce care umbla la butoane. ma bucur mult ca sunteti bine si ca ai gasit un medic in care sa ai incredere....eu tot mai caut

teste de sarcina am facut sure check si unul cu f....nu mai stiu cum ii zice. in sure check am incredere, cel putin pana acum...stiu ca trebuie sa fac analiza din sange dar acum nu pot...la sal urmator. pe net gasisem ceva de boala trofoblasitica si sarcina molara si m-am speriat tare de tot, dupa care am citit mai multe si am descoperit ca placenta are o evoluti aparent haotica (mai degraba agresiva) in primele 6-7 saptamani si ca de-asta ar cam scrie asa in buletinul histopatologic.........sau asta sper. oricum, nu ma mai gandesc acum la nimic si cand pot, sigur ajung la medic cu el sa vad ce imi spune...e putin periculos netul asta diablo
multumesc de sfaturi, ma fac copil cumite pana ajung la medic angel

soniuka  rotfl2   rotfl  e fenomenal al tau....cam asa sunt baietii, niste copii mari, cu pretentii de adult, dar sunt dulci.....tot ca niste copii

Ultima oara a fost editat de blue_moon (2012-01-19 11:31:39)

#1852 2012-01-19 11:35:55

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Am citit din urma big_smile

Ona bine ai venit si sa ramai cat mai putin aici!!

Buck, imi pare bine ca mergi la medicul la care vroiai!! Vafta sa fie bine pana la capat

Nu mai stiu tot ce am citit, dar va puss pe toate

Elena, poate nu e doar imaginatia ta, poate e cu ochisori!!

Green, da se mai poate prelungi dar nu e in interesul nostru. Vom vedea. Aiurea e ca saptamana viitoare sunt in concediu si nu am cum sa fac presiuni ptr adeverinta.

Din pacate trebuie sa fug la serviciu!
Va pup sa aveti o zi usoara!

#1853 2012-01-19 11:36:28

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Buck, felicitari pentru bb majoreta majoreta

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1854 2012-01-19 11:36:58

mayya06
Insomniac member

sonia lol tipic lor.
happy puss servici usor azi puss

#1855 2012-01-19 11:41:12

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Salutare pusspusspusspusspuss

Sonia puss ma bucur ca ai mancat applause sa ai o zi usoara kram

buck puss felicitari ptr medic si puss ptr Eric si ptr burtica

Any puss iau acum o cafea

Onu puss am facut paste cu surimi si smantana...au iesit delicioase...sotul nu mananca paste dar i-am facut cartofi fierti si caliti in ulei de masline si i-a placut si lui mult. Te-ai culcat odata cu mine chicot

Blue puss asa , nu te mai uita la tampenii pe net...place de tine ca esti ascultatoare

Ramo puss al meu ar face infarct sa cheltuie 4 milioane aiurea...e zgarca

pusspusspusspusspuss ventuze ptr fetele caror nu le-am scris

In sfarsit azi la 9:25 i-a scos sotului dintele din cerul gurii..acum are dureri, gaura e cat dintele..si a fost lung si sanatos. sper sa nu se infecteze...luam amoxacilina la 6 ore...am intrat in linie dreapta cu dintii

Am rezolvat si eu cu masina...Am platit taxa si fata de la firma s-a dus la politie...la 14:30 trebuie sa merg sa iau numerele si gata.

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1856 2012-01-19 11:41:49

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Sonia puss imi pare de urati, dar ii invingem noi pana la urma cum spunea si mayya puss  rock
Oana puss imi pare rau de experienta urata prin care ai trecut sad iti doresc din suflet sa reusesti sa-ti tii in bratele bebele cat mai curand  goodluck
Buck puss ma bucur ca ai gasit un dr pe sufletul tau si ca e bine bb2. si eu beau cafeaua tot cu lapte, multumesc big_smile
Onutza puss Ramo puss Blue puss Mayya puss Muco puss Elena puss Raveca puss Green puss Time puss Hell puss si care mai sunteti p-aici, pupici muuulti puss puss puss

#1857 2012-01-19 11:42:08

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Soni si happy puss serviciu usor!
Soni rotfl2 rotfl e de groaza barbati-to lol bine,mai toti sunt asa.
Buck applause fain ca ai prins programare si ai nimerit unde vroiai smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#1858 2012-01-19 11:42:35

Lothraine
Insomniac member

Time, Mada, Mayya pusspusspuss ventuze lipicioase

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#1859 2012-01-19 11:46:31

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Time, multumesc! puss Tu cum te mai simti?Mie dr de azi de la echo mi-a zis ca mi se pare ca-l simt cum misca si ma cam umfla rasul..adic stiu exact cand misca, dar na...nu puteam sa o contrazic pe dna dr echografist..smile

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#1860 2012-01-19 11:53:17

Oana N.C.
New member
Inregistrat: 2012-01-18

Neatza si multumesc pentru urarile de bun venit. smile

Blue, sper ca si la tine sa mearga totul bine si sa faci un bebit.

Blucklucica, eu lucrez in Londra si am doctorul de familie aici insa crede-ma ca e de o mie de ori mai bine in tara. Aici nu te baga in seama decat cand ai ceva foarte grav. In rest paracetamol pentru orice si 'esti bine, nu-ti face griji'. Sistemul lor este praf si sincer si eu aveam alte asteptari aici insa analize mai amanuntite, dentist si altele le fac cand vin in tara.

O zi frumoasa tuturor!

#1861 2012-01-19 11:54:32

blue_moon
Sr. member

mada,  puss 
storm, puss , deh, n-am incotor, tre sa fiu si ascultatoare, ca altfel imi iau  dumbom

sa ii treaca repede maseluta alui tau si fara infectii  goodluck

buck, dna echografist are intotdeauna dreptate, nici nu s-ar putea altfel rotfl nu imi plac medici care iti spun: "ce stii tu??"

Ultima oara a fost editat de blue_moon (2012-01-19 12:01:46)

#1862 2012-01-19 11:55:47

Lothraine
Insomniac member

Oana puss

Blue puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.