Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-117
- ally_na
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-06-25
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13
lucky dar NU poti s avorbesti cuea
doamne si eu m-am saturat de viata de bloc, azi m-am certat cu proprietareasa apartamanetului de sus , ( luat , ca a avut grija de adevarata prorpietareasa ), mi-a zis ca imi doreste ca viitoari prorpiretari sa fie mai galagiosi ca toti chiriasii pe care i-a avut ...doamne ce om , am incercat sa ii explic ca pacat de varsta ce o are si bla, bla bla.... ce are tudi?
andreea si andu azi a mancat aiurea ptr ca am vtur sa ii dau neblenduit, a iesit un mare fas :9
ruxxy , bravos, te felicit ptr alegerea facuta
lore eu ti-as recomanda altceva, sunt niste chestii la fisher price ( gen scaunel cu masuta ) si sunt si in romana , mie mi se par f ok alea
http://idealbebe.ro/fisherprice-scaunel … 5002.html,
acum depinde ce cauti, andu are ceva genul ala ( masuta dj cu clape si aletele de la frog...dar are momente in care o folosete ca sa se urce pe ea )
lui andu i-ar place cel de la chico
Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-01-28 21:38:52)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
lucky
eu am tot uitat sa va spun/recomand o activitate indoor de iarna pt copilasi de aprox 2 ani, pe care am prracticat-o noi azi cu deplin succes; vizita la muzeul de stiinte naturale (la no in is chestia asa e cu animale si atat). a fost fascinat de animale, s-a jucat printre piciarele elefantului, a mangaiat ghearele crocodilului, voia sa sparga ouale de strut (acasa el sparge ouale cand gatesc), a ramas impreiont de melcii maaaari, carora le-a cantat "melc melc codobelc"... a vazut caprioara (bambi adik), ursul etc... daca va plictisiti acasa, seros ca merita
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
lucky777 a scris:Copilul meu e bolnav si vecinii de sus fac chef. Minunata e viata la bloc. Muta-m-as in Alaska!
cunoastem lucky. la noi boul de la parter vineri de vineri isi pune manele toata noaptea pina cade lat (are de altfel si un boutique facut intr-o camera unde vinde la alti boi numai alcool). weekend de weekend ascult aceleasi manele pina la 4 dim. le stiu aproape pe dinafara. si stam la 3 iar el = boul la parter asa ca .... nu mai am nicio speranta sa se schimbe vreodata lucrurile in mai bine, boul e bou indiferent de legi.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-01-28 21:52:32)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- ally_na
- Hero member
kata super
rux noapte buna dana , imi pare rau ca esti asa..dar o sa fie bine
lucky cum sunteti?
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Nici sa nu incep sa va spun eu de viata la bloc ca nu termin nici maine
Lucky imi pare rau ca nu aveti liniste, mai ales ca Tudi e bolnavior.
Ally, eu incep sa ii dau treptat blenduit cu neblenduit. In seara asta a mancat supa de legume, cu ele taiate marunt si cu paine si vad ca nu a protestat.
Ruxy noapte buna
Maria are bujori in obrajori:). Aveti idee de la ce ar putea fi? febra nu are, in vant nu a umblat.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-01-28 22:01:11)
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Lucky ingrozitor . cand ma gandesc cand stateam si eu la bloc acum o luna si aia de jos dadeau baieramuri pana dimineata imi venea sa ma duc la ei la usa..dar parca rezolvam ceva. Pai si chiar asa Lucky, nu poti face nimic, cu copilul cu febra atat de mare , racit..?trebuia sa i zici lu aia sau cine a venit ca e pe riscul lor, eu stiu.. . e oribil la bloc..
Lore eu l- as alege pe ala de la Chicco. chiar mi ai dat o idee buna poate al meu va sta mai mult cu centrul ala decat sa vina mereu dupa mine sa ma joc cu el mereu..
Onu, tu ai intrat azi? cand spuneai ca va duceti la control?
Garga ingrozitor si la voi cu alergiile astea..
Ruxxi, noapte buna.
Al meu doarme de o jumatate de ora, ma gandesc daca se mai trezeste,azi a fost asa marait , ii iese inca un dinte jos si n-a dormit deloc..afara n-am iesit, erau -13 grade la pranz . si a fost soare, a fost frumos, dar ger..parca imi pare rau ca n-am iesit macar 5-10 min..
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Tudi doarme cate 5 min si se trezeste plangand. Arde tot, in continuare. E vacarm aici. Nu poate dormi deloc
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Lucky ingrozitor. totusi nu poti face ceva...?e 11 noaptea..
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Hello Pupam bebei bolnaviori
Smart NU fierbe laptele. Ii distrugi toate vitaminele. Laptele se incalzeste in bain marie ATAT. Eu zic sa nu te stresezi, ori iei copilul cu tine ori ii lasi laptele in frigider, nu se intampla nimic. Eu i-am dat lapte muls seara, dimineata si a fost ok. Laptele de la frigider treb doar sa nu stea pe usa la frigi in rest e ok. E vb doar de cateva ore.
- ally_na
- Hero member
garga sa se termine problemele si la voi
lucky ai incercat si neneorocitul ala de novocalmin???
eu sincer m-as duce la usa ei si i-as zice , daca nu intelege , legea e de partea ta ,
sincer urasc viata la bloc, parca la ai mei la bl nu e chiar asa, sunt oamenii mai civilizati
Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-01-28 23:30:10)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
ally
noi am stat vreo 6 ani cu chirie, in diverse locatii. dupa ce am stat o vreme intr-un bloc despre care uneori ne intrebam daca e locuit ( marea majoritate a locatarilor erau pensionari foarte linistiti) ne-am mutat intr-o zona groaznica, unde era vacarmul de pe lume. a fost un soc pentru noi. nu stiu daca mi-as fi putut creste copilul acolo....
- ally_na
- Hero member
inteleg perfect
eu am avut pana acum 3 ani norocul de pe lume, in acest bl lumea e chiar linistita si de-asupra era o firma , la ora 17 gata inchideau portile , si in rest nu erau galagiosi, de 3 ani au venit numai nesimtiti, initial 2 studente ce le-am chemat mai multi locatari politia, andu avea cateva luni si se trezea urland de galagia lor , si acum , asita, ce le-am zis de n ori, copiluil meu doarme inrte 14-17 ( exact cand e programul de liniste in bl ) sa nu va aud atunci ca faceti galagie, a mers un timp, acum zici ca au mancarici,( azi a bagat masina de spalat la ora 15.00, si facea centrifuga aia ca naiba si andu s-a trezit ) iar proprietareasa o mare n*****, dar NU ma las, ori ei ori eu
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
Vai cum va inteleg cu galagia...eu nu am copii si tot ma deranjeaza manelele vecinilor din blocul de vis-a-vis si din scara de langa...ptr care mi s-a chemat mie politia ca baba de sub mine nu putea dormi...daca as avea si copil mic cred ca ar face al meu crima...
va urez o noapte linistita..si lucky,,,du-te cu tudi sus cand doarme si pune-o sa puna mana pe el sa vada ca nu ai pitici desi ea te-a anuntat...daca face figuri chemi politia si gata...nu e de stat...cum sa se joace cu sanatatea unui copil? ea nu intelege ca febra nu scade daca plange si nu poate dormi?
Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-28 23:56:12)
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- ally_na
- Hero member
Hellstorm a scris:..si lucky,,,du-te cu tudi sus cand doarme si pune-o sa puna mana pe el sa vada ca nu ai pitici desi ea te-a anuntat...daca face figuri chemi politia si gata...nu e de stat...cum sa se joace cu sanatatea unui copil? ea nu intelege ca febra nu scade daca plange si nu poate dormi?
are dreptate, poate reusesti sa convingi n****** sa termine petrecerea
doamne ajuta , sanatate, sa ne dai de stire
fug si eu langa andu
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
nici eu nu m-am culcat, iannis s-a trezit sa pape, a ras 200 ml in 3 min , pana dim se mai trezeste de2 ori..
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata Lucky ce face piticul?
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata fetele
Lucky ce face Tudi? cum a fost noaptea?
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|