homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-119

#2243 2012-01-29 12:56:54

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

mamici ce parere aveti de asta http://www.amazon.com/VTech-80-123400-V … mp;sr=1-11 daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna daca livreaza si la noi si cat costa transp? Nu stiu prea bine engleza...

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2244 2012-01-29 13:24:15

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

se cunoaste ca e weekend, a fost slaba activitatea pe aici chicot

lore ce aiurea ca sotul tau a ales sa plece la tara in loc sa stea cu voi. eu luam foc daca-mi facea asta  skitarg

alina elena ma bucur ca v-ati simtit bine ieri la gratar

razu sa nu se accentueze raceala piticei si sa se faca bine repede!

priga imi pare rau pt otita ioanei, atat de mica si e bolnavioara sad. sanatate multa si ei si lui vlad

lucky multa sanatate lui Tudi, ma bucur ca a trecut febra!

dana e bine ca ai descoperit ceva ce poti manca fara sa-ti fie rau. poate de acum se mai raresc greturile si dispar

ruxi sa te bucuri de noile achizitii din casa! mai bucur ca nu esti obligata sa te intorci la serviciu si mai poti sta cu piticul acasa

kata, garga eu pot sa contrazic toate babismele: sarcina mea a fost fara greturi si am mancat numai acrituri, cat de mult am putut. toata lumea zicea ca am baiat si am o mare dolofana in burtica chicot

ramona felicitari pt progresele rebecai, in cat timp a luat 400g?

garga bafta la analize si sa descoperiti cauza gazelor, sa scapati dele!

kata super ca l-ai dus la muzeu pe Cris

andreed ma bucur ca a mancat Maria supica fara sa protesteze, e un pas inainte tummenupp

like am fost ieri la control, multumesc de intrbare. e totul bine, bebelina acrescut, are 3230 g cu plusul si minusul de rigoare. in rest ne pregatim intens,doctora m-a chemat la control peste o sapt, poate chiar cu bagajul de maternitate dupa mine smile

poke felicitari pt papacios, ia in greutate nu gluma chicot

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2245 2012-01-29 13:33:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello! puss par

miri multumim par din pacate acum e mult mai rau ca atunci  grater

lucky, ma bucur ca ati scapat de febra. sper sa scapati si de restul repede par

smart, ma pot lauda cu o repriza de somn de 3 ore spre dimineata. in restul noptii, mult urlat si plimbat supa
mi s-a parut ca a tusit de cateva ori azi. dar nu sunt sigura ca noi tusim amandoi si el ne mai imita. a si stranutat mult... cred ca e posibil sa fi racit ca azi noapte l-am gasit de 2 ori inghetat tare ca nu-l mai pot baga in sac in conditiile in care il plimbam toata noaptea, invelit nu sta nici 5 min iar la noi in casa in 2 ore temperatura scade de la 26gr la 20 la gerul care e acum afara ( casa e izolata prost). mie mi se facuse frig sub pilota, dar lui care nici sosete nu avea ca si le scosese.... cesafac

Matei cum o mai?

Lore, i-au trecut bubitele lui Iannis?

poke, ma bucur ca sunteti bine smile

Onu, multumim puss ce dolofanica ai tu acolo. inca putin si iese la lumina. ma bucur ca sunteti bine par

#2246 2012-01-29 13:39:30

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

neatza!
eu iar nu mai tin pasul cu voi...
din ce am citit...lucky bine ca i -a trecut febra lui tudi
onu se apropie momentul,bien ca bebelina este bine si dolofana

lore ce mancacios e ianis
poate am timp mai pe seara sa intru sau dupa  masa dc doarme A fara sa stau langa ea..ca acumnu mai am timp...

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2247 2012-01-29 13:39:48

n_loredana2008
Hero member

garga i-au mai trecut, nu mai sunt asa proeminente.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

Publicitate

loading...

#2248 2012-01-29 13:49:41

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Lucky ma bucur ca nu mai aveti febra  kram  kram  puss

Onu acusica e marea intalnire bebic  bebic

Garga, poate e putin racit Stef. Urletele sunt de la burtica sau de la dinti?

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2249 2012-01-29 13:49:45

Onutza23
Insomniac member

garga multumesc, eu sper sa mai stea vreo 2 sapt, acum depinde de DD, cum o vrea sa fie pt mine. e normal din cand in cand sa mi se intareasca burta? uneori e mai des, alteori mai rar. nu ma doare, doar se intareste cand misca ea, simt cum o incordeaza...
sper sa nu fi racit piticul sad sanatate multa! pusspuss

sweety multumesc

andreed da hjarta

apropo de nascut, vroiam sa va intreb: voi ati recoltat celule stem? daca da, cu cine?

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-29 13:51:00)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2250 2012-01-29 13:58:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Lore, ma bucur ca trec bubitele.

Andreea, de la burtica sigur. dintii nu-mi dau seama daca il supara ca nu pot vedea nimic in gurita lui.

Onu, e normal smile

#2251 2012-01-29 14:13:44

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Off Garga  grater
Noi suntem mai bine cu burtica si asta de cand nu ii mai dau cartof normal, ii dau mai mult cartof dulce.

Onu, noi nu am recoltat si ma rog la Doamne Doamne sa nu avem nevoie de ele.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2252 2012-01-29 14:13:54

n_loredana2008
Hero member

cred ca e de la detergent ca i l-am schimbat...acum ca ii trec ii spal hainutele tot cu asta sau trec inapoi pe ce aveam inainte?

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

#2253 2012-01-29 14:14:57

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

lucky, ma bucur muult ca i-a trecut febra puss nici eu nu l-as scoate racit la temp negativa.

onutz, ma bucur ca sunteti bine si in grafic :applaue: (deci acusik ne vedem si noi ? rotfl2) )

garga grater io tind a cred ce zice homeopata mea, ca se agraveaz la vreme rece... si la cris e mai rau sad

poke tummenupp

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2254 2012-01-29 14:29:40

Onutza23
Insomniac member

garga dar nu e semn ca se apropie nasterea nu? ca numai la asta ma gandesc chicot

kata multumim puss. da, acush ne vedem tongue

#2255 2012-01-29 14:55:22

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

ziua buna

lore cauta pe amazon uk , produse distribuite de amazon , te invat mai tarziu eu pe mess
noi am fost la derdelus, s-a dat puiul meu singur cu sania ( pe derdelus mic ) si striga PATIE

eram f mandra de curajosul meu

am fost cu o prietena a carei fetita a fost educata " prin plans" si acum ca sa fie bagata mai mult in seama "plange"...ma doare sufletul grater de astfel de copiii

am vazut niste progenituri de parinti in parc grater, un tata urla la un pusti de 3 ani ca " nu te astept ca boul pana vii tu sus " ...etc

lucky pupam racitul
garaga , pupam burtica

eu am noroc ca sub noi sta o fam cu 3 copiii ce fac FFFFFFFFFFFFFFF mare galagie ( auzim si noi ), asa ca....nu au ce comenta big_smile

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#2256 2012-01-29 15:00:58

Onutza23
Insomniac member

ally felicitari pt Andu, e mare baiatul tau

#2257 2012-01-29 15:12:17

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Onu, ma bucur ca e bine bebelina ta hjarta

Ally, ce baiat mare ai....sa se dea e cu sania  applause Vlad nu vrea gram sa se urce pe sanie, vrea sa alerge singur prin zapada.

Poke, ai baietel cumintel smile

#2258 2012-01-29 15:27:24

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna mamici,
Tudi sanatate multa!
Andreea si Carol face bujorei (cred ca de la apa din piscina, asa cum a spus si Dana)
Onu se apropie ziua cea mare lol. Nu te speria ca este normal sa se mai intareasca burtica.

Ally_na dar curajosi mai sunteti  hjarta  hjarta Si noi ca si Vlad, mai mult singuri prin zapada si daca se poate sa taraim si sania dupa noi.
Ne pregatim, noi fetele, de plecat la biserica daca se indura cineva sa ne ia si pe noi; tati este la sportul lui. Dupa amiaza intentionam sa iesim la o padure, la zapada dar sa vedem la cat se trezeste pitigoiul ca si-a schimbat programul de somn.

p.s Ally_na am si eu niste cunostinte ca ale tale; tot cu metode din acestea barbare.

Mamici am o intrebare: la ce varsta ati mers la scoala? 6 sau 7 ani sau 5 ani si XXXX luni? Si cum ati invatat in primele trei-patru clase?
Stiti copii care au mers la scoala fie la 6 (sau mai mici) fie la 7 ani? Cum se descurca?

Va rog sa imi spuneti si mie! Ruxxy si Razu parca voi lucrati in invatamant parca mai era cineva a carei mama este invatatoare. Poate stiti ceva...va rog sa nu ma lasati fara raspuns. O sa va spun de ce ma intereseaza. Multumesc tare mult.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2259 2012-01-29 15:32:42

Onutza23
Insomniac member

ruxi multumesc puss

flower da, se apropie si sunt cam speriata chicot. al meu ma cearta ca sunt prea panicoasa, dar recunoaste ca o face numai ca sa nu-l ia panica pe el rotfl
eu am mers la scoala la 7 ani. si de invatat, nu ma laud, dar am luat coronita pana in clasa a 8-a tongue

#2260 2012-01-29 15:38:43

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

flow, eu am mers la 7 ani (si 2 luni, ca-s nascuta in iul). am avut premiul 1 mereu in 1-4 si am perceput scoala primara drept ceva fff frumos (total opusul a fost in gimnaziu)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2261 2012-01-29 15:46:33

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Buna mamaici si pitici!

Flow eu am mers la scoala de la 6 ani si am avut premiul I pana in cls a 12-a inclusiv. Si daca as putea de maine m-as intoarce la scaola...

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-01-29 15:47:04)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.