homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13-120

#2262 2012-01-29 15:56:47

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 13

Flow, eu am mers fix la 7 ani, i-am implinit tot in septembrie si am avut premiul I smile

#2263 2012-01-29 15:59:14

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Multumim, mamici. puss Onutza puss

Tudi nu mananca nimic grater Iar o sa avem sub 9 kg. sad

Flower, eu am mers la 7 ani fara 2 saptamani si mereu am fost...pe podium. smile nails

Ultima oara a fost editat de lucky777 (2012-01-29 16:02:16)

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2264 2012-01-29 16:03:31

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

flower, si eu tot la 7 ani si tot premianta, dar de ce intrebi ? Ce ganduri aveti cu Carol ?

Hello !

#2265 2012-01-29 16:05:21

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

mamici...de Claudia nu stiti nimic?

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2266 2012-01-29 16:07:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

claudia78? scrie la discutii diverse despre noul animalut al baiatului ei smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#2267 2012-01-29 16:15:31

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

mama, da vad numai premiante pe aici...bravo fetelor...

flower, mama mea e invatataote, eu si fratele meu suntem nascuti in martie, deci in sept avea 6 ani si 6 luni si desi picam la ea in clasa, a preferat sa ne mai lase,, sa copilarim ,, 1 an, si bine a afacut, din experienta ei spune ca copii dati de 6 ani la scoala obosesesc pe parcurs, nu zic ca nu or fi si exceptii, dar per ansamblu asa se intampla, am vazut multe cazuri...asa ca ne-a dat la 7.6 luni la scoala, si eu una am fost mai tot timpul premianta, inclusiv la liceu.

allyna , ai baiat mare, noi din pacate nu avem sanie, a luat-o tata miercuri si a trimis-o la punctul nostru de lucru din targoviste sa-i faca baietii de acolo spatar, si cum vremea a fost cum a fost, sania nu a ajuns la noi., asa ca ana se uita cu jind dupa toate saniutele pe langa care trecem, acum nu stiu daca o sa stea pe a ei, cva nu am mai plimbat*o niciodata, anul trecut era prea mica.

noi am fost la biserica la impartasit si ana a stat super cuminte, am ajuns ceva mai devreme, (nu putem sta la toata slujba cu ea, asa ca mergem cam cand se apropie termenul de impartasit), si nu a scos un sunet, s-a jucat cu lumanarea pana a rupt-o lol, apoi intr-un final cred ca dupa 30 min incepuse sa se plictiseasca, noroc ca au icneput sa vina copii si a incepu impartasania, daca pana acum mai tot timpul planea, acum sta linistita, ba chiar inainte de dat vinu, imi arata la anafura, ca vrea si ea, i-am dat dupa o bucatica si apoi a trebuit sa-i mai dau ca mai vroia copila...dupa am plecat, nu am stat pana la final, a mers pe jos pana acaca, astefel incat era rosie in obraji si tare bucuroasa.

pokemon, ce bine ca papati si sunteti ok, bravo voua, sa nu aveti nici colici.

lucky nu mananca de la raceala? stai linistita ca si ana a slabit la greu la inceputul anului cu rotavirusul , dar acum a inceput sa manance, sper sa puna si ea mai bine pe ea.bine ca sunteti ceva mai ok.vroiam sa te intreb de reteta cu ser fiziologic si vitamina c pt nasuc, daca prepar 10 ml +3 , trebuie sa folosesc toata compozitia, sau se mai poate pastra, daca da, cat? mi se pare mult pt odata de pus in nas.scuze daca intrebarea e aiurea, dar ma tot tin sa te intreb, ca ii mai curat anei nasucul si mereu vreau sa-i fac combinatia asta.

fetelor care mai dati siropuri de imunitate, aveti idee daca pot sa incep sa-i dau, ea mai tusind putin la trezire?, adica sa astept sa fie complet refacuta?

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2012-01-29 16:18:47)

9 ani de copilarie ....

#2268 2012-01-29 16:18:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Andreea, la noi nu are neaparat legatura cu alimentele care provoaca gaze ( bine, le evit pe cele mai "gazoase"). cartoful chiar il tolera foarte bine si ii si place mult. are gaze pur si simplu  nustiu  cartoful dulce nu-i place. cred ca din cauza ca seamana cu dovleacul care deasemenea nu-i place.

lore, revino la vechiul detergent, cu clatire dubla eventual. daca banuiesti ca asta-i cauza.

kata, imi pare rau ca e rau si la voi supa
la noi cred ca e ceva nou, nu am idee ce. intre 7 luni si ceva ( de cand nu i-am mai dat proteina din lapte) si 13 luni a fost BINE de tot. cu exceptia unei perioade de aprox o luna pe la 11 luni cand a fost tot cu gaze dar nu asa rau ca acum. iar inainte de 7 luni NU a fost cu gaze, a fost altfel.

Onu, nu neaparat. dar in ultimul trimestru se intampla mai frecvent, sunt contractii care pregatesc uterul pentru nastere.

flow, eu la 7 ani si 2 luni ( asa au vrut ai mei pentru ca purtam ochelari- nu stiu exact care a fost ideea lor). dar probabil ca eram pregatita sa merg mai de mult. mi-a placut la scoala si am invatat bine spre foarte bine.

#2269 2012-01-29 16:27:11

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Katami...puss da, de ea intrebam..eram curioasa cum se descurca copilul la scoala..

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#2270 2012-01-29 16:28:57

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

flow u unde locuiesti ?

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2271 2012-01-29 16:34:25

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Multumesc atre mult.
V-am intrebat pt ca legea de aici spune ca un copil o sa mearga la scoala, deci SCOALA-cls1,2 etc -in anul in care implineste 6 ani. Carol este nascuta in dec. Scoala iincepe in sept. Deci ea merge la scoala la 5.8 luni. Nu se poate amana.. Daca plec cu ea in alta parte cand vine inapoi o pun in cls 2, 3 depinde de varsta. Si daca este in urma o sa aiba meditator ca sa o ajute sa prinde din urma pe ceilalti. Deci nu am cum sa o aman. Mental ea este ft bine insa fizic este in urma fatza de ceilalti mai mari cu 6 luni-1 an. Se plangea o mama ca al ei copil credea ca este prost caci nu putea sa taie cu foarfeca insa copilul era cel mai mic din cls...asa cum o sa fie si Carol si toti cei nascuti in dec. Fir-ar sa fie de lege! Am inteles ca pe la 7 ani se ajunge la acelasi level. Sunt foarte bulversata de ieri. Si nu va mai zic de anii zero. La 3.8 ani ar trebui sa inecapa dar nu o dau la aceasta vartsa. Sunt cam confuza ca ma grabesc sa plec la biserica insa ati inteles ce insemn. Ce-mi da sperante este ca toti colegii mei care erau super destepti la facultatile pe care le-am facut si colegii pe care ii am acum si care imi spunt niste modele de "desteptaciune" sunt la scoala tot de pe la 5 ani si ceva. Dar toti, TOTI mi-au zis ca primele clase au fost cu probleme, ca au fost in urma. Nu ma intereseaza notele ci sa nu se simta ea debusolata.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#2272 2012-01-29 16:38:48

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

applause Ally  applause ai baiat mare. se da cu sania....

Onu dolofanica bebelina ta. acus e marea intalnire goodluck  majoreta e normala intarirea burticii acum la final de sarcina

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2273 2012-01-29 16:56:49

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello pe seara mamici wave

Garga offf sad pare rau de noaptea asta nedormita. Si de burtica lui Stef . puss

Onu applause pt grasunica ta , si chiar ca ma uit uluita la 37 + , cat de putin mai e majoreta

Andu baiat mare , ce sa mai ! applause

Eu am mers la scoala la 6ani si 5 luni si am fost foarte cuminte si invatat f bine pana intr-a 10 cand mi-am intalnit barbatelul si mi-a luat mintile si s-a dus dracu' invatatul meu chicot

Poke ce flacau cumintel ai applause si papacios, s-o tina tot asa!

In rest am uitat ce-am citit, ma grabesc nitel ca am de facut o prezentare la care lucrez de-o luna fara niciun spor forgetit

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2274 2012-01-29 17:14:24

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

Flower, e mult prea mica pentru scoala. sad Draga de ea. hjarta Nu poti sa gasesti nici o portita, ceva?

Adina, eu trag compozitia intr-o seringa sterila de 10 ml si o folosesc cate 3-4 zile. Oricum folosesti doar cateva picaturi la fiecare curatare a nasucului.

Tudi a mancat azi doar 1/2 para+1/2 banana+cereale, ceai si tzatza. Atat! grater

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#2275 2012-01-29 17:25:25

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

buna fetele.
nici Niutza mea nu voia pe sanie la Brasov in dec.
nu avem sanie cu spatar, trebuie musai sa cumparam, dar cum n-am mai iesit la magazine prea mari cu vremea asta ... saniutza se lasa asteptata.
de azi ii dau si eu Propolis cu vit c, 5 lm pe zi, am de gand sa ii dau 10 zile pe luna in lunile astea de iarna.
poate ii mai creste si pofta de mincare.
ni s-a stricat si 'scula' de facut piure, asa ca azi am blenduit mincarea.
ori din cauza iesitului la aer, ori de la bleduiala dar a papat Niutza mea tot tot tot.
va pupam pe toate.
puss  puss  puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#2276 2012-01-29 17:29:22

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

smart lol mi-a placut asta "pana intr-a 10 cand mi-am intalnit barbatelul si mi-a luat mintile si s-a dus dracu' invatatul meu" lol tummenupp

ma tin de mult sa intreb: cum "facem" anticorpi. era mai demult o discutie pe subiect insa nu s-a raspuns la asta. zicea cineva ca nu facem anticorpi expunandu-ne la tot felul de microbi. care este teoria ? cum produce organismul anticorpi ? indiferent de varsta.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-01-29 17:50:34)

#2277 2012-01-29 17:49:15

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Salutari tuturor  wave

Flower, asa cum ti-au mai spus si fetele, nu trebuie sa iti faci griji pentru scoala ... eu am mers la scoala la 6 ani si 1 luna, inainte am fost la gradinita la fara frecventa  rotfl2  (am facut scandal pana au renuntat parintii sa ma mai trimita visslar ), si fara sa stiu sa scriu sau sa citesc ... parintii mei sunt cadre didactice (mama e invatatoare) si au preferat sa nu ma invete, ca sa nu ma plictisesc la scoala  big_smile ( au avut dreptate). Nu am avut nici o problema cu invatatul si am facut 18 ani de scoala (liceu de 5 ani) cu premiul I si burse pe tot parcursul. La fel si fratele meu, tot la 6 ani si 1 luna (suntem nascuti amandoi in august) si nu a avut probleme cu scoala ... asa ca nu te agita. Carol e fata desteapta si nu va avea nici o problema sa se acomodeze. Am intrebat-o pe mama mea daca a vazut vreo diferenta intre mine si colegii mei mai mari (cu 1-1.5 ani) si a zis ca nu, doar ca imi era greu sa ma trezesc dimineata (ceea ce nu cred ca are de-a face cu scoala pt ca si acum abia ma trezeste sotul dimineata rotfl2

Ca sa te linisteti, citeste intr-o carte de psihologia copilului etapele dezvoltariii si achizitiile copiilor pana la varsta de 5 ani si 8 luni (cum va avea Carol).

Va pup si multa sanatate puiutilor vostri ...am citit ca o parte din ei sunt bolnaviori :-(

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#2278 2012-01-29 17:51:28

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

adinagrig felicitari pt impartasanie, sa-i fie de folos! si eu vreau sa tin post 3 zile si sa merg la biserica sa ma marturisesc

garga multumesc. ma linistesc atunci, inseamna ca am timp de bagaje si restul pregatirilor rotfl

alina, smart va multumesc pusspuss, nici mie nu-mi vine sa cred ca ma pregatesc acush de nastere. abia asteptam s-o avem pe piticutza printre noi!

smart spor ca sa termini repede, poate vine si cheful intre timp!

flower e micutza carol pt scoala, ce legi  signof10

carra  applause piticei

manu buna

eu lipsesc, mergem la mama. va citesc la intoarcere wave

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-29 17:53:24)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2279 2012-01-29 18:14:35

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

manu puss ce mai faci?

#2280 2012-01-29 18:40:58

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Garga poate totusi ii iese vreo masea sad . La Sasha cand palnge i se vede o masea inflamata. Are gaze?Ii forfota burtica rau?

Sasha m-a inebunit cu niste partzuri dar nu plange de burtica  signof10

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.