homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18-137

#2585 2012-02-08 18:00:40

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18

Ce active sunteti fetele.....In mai putin de 24 de ore ati scris 5-6 pagini.....Multumesc pt raspunsurile despre Elevit. Si eu iau tot una pe zi incepand cu luna a doua (de cand am aflat ca sunt insarcinata) si pana voi naste..(mi se pare cam mult si nici nu a fost prescris ca urmare a unor carente ceva)..
Vad ca au aparut vesti noi. Ii tin pumnii Onutei....Sa aiba un travaliu scurt si o nastere usoara! majoreta  majoreta  majoreta
Felicitari noilor burtici si sarcini usoare in continuare.....
Pup restul fetelor si le urez zile calduroase si multa sanatate!

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#2586 2012-02-08 18:10:39

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

burticute pusspuss
eu sunt acasa, astept contractiile chicot

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2587 2012-02-08 18:11:35

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

onutza vine mandruta  majoreta  majoreta  majoreta nastere usoara si mult laptic in tzatze

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2588 2012-02-08 18:13:16

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

ada,tu ce bunatate a facut?ar trebui sa te menajezi putin,sa nu exagerezi cu trebaluitul

kata puss

denorah puss felicitari!!! osa fie totul bine ai sa vezi goodluck poti sa incepi sa te bucuri linistita....nu-ti face probleme,este normal sa te balonezi la inceput,unii hormoni incetinesc tranzitul intestinal smile cu sexinpat asteapta sa primesti unda verde d la doc,daca iei tratament

any puss multumim de vesti!

onu puss iti tinem pumnii!!! majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta nastere cat mai usoara si o bebelina mare si sanatoasa!!!

time o seara faina puss

iulia puss o seara frumoasa

als puss e bine sa iei vitamine si dupa nastere,pe perioada alaptarii.nu e neaparat sa iei elevit,mai sunt si altele de genul

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2589 2012-02-08 18:14:56

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Onutzaaa majoreta hai ca iti tinem pumnii, ne gandim la tine majoreta majoreta sa ai o bebitza sanatoasa si sa pape mult laptic de la mamica

als colega mea mi-a zis ca mai mult ca sigur voi lua elevit si in primele luni de alaptare, ca e "nevoie" cica

eu sunt rupta de mijloc, eu am avut mereu dureri de spate dar astea le intrece, nu stiu, e ceva aiurea rau sad nu ma pot indoi nici o secunda ca sunt terminata, nu pot sa merg  grater  grater  grater

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#2590 2012-02-08 18:29:09

adalliere
Full member
Inregistrat: 2011-06-24

-janis imi pare rau pt tine ,daca as putea face ceva zau ca te-as ajuta ;tu stii ce am eu acum ?ma dor toate tendoanele sau nervii  de la degete ,in pernutele alea din interiorul palmei exact la inceputul degetelor;nu pot atinge sau ridica nimic in maini .... parca e azil de batrane aici asa ne vaietam smile

- raven ,am facut o prajitura cu foi cu crema de vanilie si glazura de ciocolata ,cred ca e buna ,am ciopartit-o pe toate partile incercand sa gust ca nu mai aveam rabdare...mersi de sfaturi de altfel acum iti scriu din varful patului ,incerc sa ma odihnesc un pic ,astaseara  suntem invitati la cina la niste prieteni ,nu prea am eu chef de iesit din casa o fac mai mult de dragul sotului ...deaia am preparat si desertul va spuneam eu saptamana trecuta ca mi-au "pretins" sa duc ceva romanesc (cu toate ca e cam universala praji mea smile )

onutza- hai ca esti personajul zilei ,suntem alaturi de tine ,ai incredere in tine !totul o sa fie bine ,hai Antonia ca vrem sa te cunoastem !

#2591 2012-02-08 18:31:03

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

salutare fetelor. wave

am fost la eco morfofetala de 23 sapt. am vazut fiecare componenta, le-a masurat e ok. dar doctorul  m-a pus pe ganduri cu ceva.  de la ultima menstruatie , adica 1 sept, maine as face 23 saptamani. dupa masuratori bebe are 20 sapt si 5 zile. dr a zis ca e o diferenta prea mare, ca bebe e mic. si el zice ca ori e data ultimei menstruatii gresite, asta e eronat. nu are cum. stiu sigur ca a fost 1 sept. alta varianta ar fi ca am ovulat tarziu. asa am patit si la fata , am avut ovulatie tarzie. dar diferenta nu era asa de mare la fata. acum e diferenta de 2 sapt. se poate asa? ati mai patit careva asa?

ca sunt cam stresata de diferenta asta.
va pup. merg sa va mai citesc

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2592 2012-02-08 18:32:37

JanisJoplin
Platinum member

oo suna bine Ada prajiturica ta smile
puss multa sanatate, lasa ca te energizezi cand iesi, ai sa vezi big_smile

eu simt ca ma scurg, si burtica ma doare, se intareste, nush ce sa mai fac, imi vine sa plang pur si simplu grater sper sa fie semne de nastere si nu semne ca sunt mai greoaie in ultimele saptamani de sarcina
nu mai rezist 10 zile in halul asta!

#2593 2012-02-08 18:34:40

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

katami a scris:

iulia80 a scris:

denorah00 a scris:

nu iubita, tocmai asta e motivul de maxima precautie a dr meu. pt ca atunci cand am avut sangerarea m-am speriat si nefiind din oradea unde locuiesc acum, am ales sa merg la un spital privat. tanti doctor mi-a facut eco intravaginal si normal si mi-a spus ca am pierdut.

dupa am ajuns la alta doctorita care nu mi-a sugerat incredere, apoi am ajuns la dr de acum care primul lucru pe care mi l-a spus a fost : ``asa-ti trebuie daca mergi la femei``

era dupa 3 sapt, nu a mai putut sa-mi spuna ce s-a intamplat de fapt sad

de aceea acum m-a pus la pat, sa se asigure ca data trecuta n-a fost eliminata sarcina din cauza vitejiei mele de a face prea mult efort (asta vreau sa cred, ca nu e altceva)

nu prea am inteleg fraza ``asa-ti trebuie daca mergi la femei``a actualului tau dr da fiecare om are dreptul la o parerea,justificata nu generalizata big_smile

majoreta sa fie acum totul bine

si eu la fel zic spranceana indiferent de statistici... e o rautate gratuita la adresa colegelor lui ce ti-a zis dr neutral

iti inteleg parerea, dar atunci cand ``repari`` foarte mult dupa alti doctori, esti oarecum indreptatit sa ai astfel de pareri. si mai grav e ca sunt anumire cazuri care nu se mai pot ``repara`` niciodata. foarte multi sunt doctori doar cu numele, cu buna stiinta o zic, vanzand ca in facultatea de medicina se copiaza 99% si se platesc examene 70%. anul trecut s-au retras 10 diplome ale unor doctori care deja au inceput sa profeseze, si e foarte grav lucrul acesta.
eu ii si inteleg cu toate ca nu-mi place rautatea si nici sa fiu rautacioasa. cel putin in cazul meu a avut dreptate, de aceea nu mi s-a parut rautacios.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2594 2012-02-08 18:49:16

Ravensoul
Sr. member

ada drool suna delicios praji,cand ai timp poate ne lasi si reteta big_smile asa,asa odihneste-te,mai ales daca iesiti,desi eu personal cred ca nu-ti face rau sa mai iesi

alina puss ma bucur ca ti-a iesit morfofetala bine applause bafta multa in continuare goodluck e o difrenta marisoara,dar nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji,are timp berechet sa recupereze (si al meu a fost tare micut la inceput,iar acum e mai mare tongue ),plus ca e de luat in calcul si ovulatia tarzie.nu te panica,asteapta urm control sa vezi daca creste normal...

janis,urat de tot cu durerea de spate...te inteleg perfect supa daca te doare insuportabil,ia jumatate de tableta de algocalmin sau pune-ti ceva fierbinte in zona (eu am niste pernute speciale cu ge,dar merge si cu prosop sau si mai bine cu sare fierbintel)

eu personal n-am nici o problema daca e doctor/doctorita atata timp cat isi face treaba.un singur fix am,si asta e legat de gineco...prefer barbatii nustiu o singura data in viata am cazut pe mana unei doctorite si am zis ca in viata mea nu mai vreau (Si asta a fost acum 11-12 ani)

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-02-08 18:57:21)

#2595 2012-02-08 18:50:55

JanisJoplin
Platinum member

am luat no spa Raven...astept asha smile

#2596 2012-02-08 18:52:08

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Ravensoul a scris:

ada drool suna delicios praji,cand ai timp poate ne lasi si reteta big_smile asa,asa odihneste-te,mai ales daca iesiti,desi eu personal cred ca nu-ti face rau sa mai iesi

alina puss ma bucur ca ti-a iesit morfofetala bine applause bafta multa in continuare goodluck e o difrenta marisoara,dar nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji,are timp berechet sa recupereze (si al meu a fost tare micut la inceput,iar acum e mai mare tongue ),plus ca e de luat in calcul si ovulatia tarzie.nu te panica,asteapta urm control sa vezi daca creste normal...

janis,urat de tot cu durerea de spate...te inteleg perfect supa daca te doare insuportabil,ia jumatate de tableta de algocalmin sau pune-ti ceva fierbinte in zona (eu am niste pernute speciale cu ge,dar merge si cu prosop sau si mai bine cu sare fierbintel)

apropo de durerile de spate, eu am hernie de disc si medicamentele cu care imi treceau mie sunt total interzise in sarcina. dar ma doare spatele de nu mai pot, nu pot sa dorm, sa stau, sa invat, nu pot sa fac nimic de durere. medicamentele lejere gen algocalmin, no-spa nu ma ajuta deloc. stiti vreun remediu mai babesc sa zic asa ?

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2597 2012-02-08 18:57:34

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Am ajuns acasica si am facut un dush sa ma incalzesc. smile La cofetarie nu avea cornulete supa  si am luat niste fursecuri care cica se apropiau cel mai mult de cornulete, dar nu-mi plac ... Mi-a promis fata de acolo ca imi aduce maine, sa vedem acuma. nustiu

Denorah eu am avut experiente si pozitive si negative si cu ginecologi femei si cu ginecologi barbati asa ca zic ca depinde de om/doctor nu de sex. Medicul la care merg acum e femeie.

Ada, distractie placuta diseara!

Janis, imi pare rau ca nu te simti bine. Sper sa treaca sau, daca nu trece, sa fie semn ca vine Raresel.

kata puss

Onu, nu desfac pumnii decat ca sa tastez, in rest, ii tin stransi pentru tine.  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Alina, nu stiu ce sa zic, daca bebe e bine si medicul nu e ingrijorat, probabil ca nu ai nici tu de ce sa-ti faci griji. puss A cooperat bebe de data asta, v-a lasat sa vedeti ce ascunde intre picioruse?chicot

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2598 2012-02-08 18:58:05

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

fetelor va multumim de incurajari
au inceput si contractiile, mi se intareste destul de des burta, uneori am crampe, alteori dureri ca la menstra. mai mult decat suportabil totul. si acum ma mir cum de am ajuns la dilatatie 3 fara nici macar un simptom

alina felicitari pt morfologie, ma bucur ca e totul bine. stai linistita cu masuratorile ca bebe nu creste uniform

janis eu stiu ce sa spun de durerile tale? seamana cu ale mele tongue

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-02-08 19:04:29)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2599 2012-02-08 19:01:14

Ravensoul
Sr. member

denorah,te inteleg,si eu sunt suspecta de hernie,aflu dupa sarcina...am avut zile in care la propriu nu m-am putut ridica din pat,a tarebuit sa-l astept pe sot sa vina sa ma duca la baie...incearca cu sare fierbinte...pe mine m-a ajutat...nu mult,dar totusi e ceva

onu,eu joi aveam dilatatie 1,fara sa fi simtit mare lucru (contractiile care le avusesem si pana atunci si durerile de spate,in rest nimic) deci hai  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-02-08 19:04:26)

#2600 2012-02-08 19:02:03

JanisJoplin
Platinum member

tu mai ai putin si nasti si esti asha senina, zici ca e suportabil big_smile

iar eu care mai am pana nasc sigur imi vine sa plang de cum ma simt grater la propriu, imi vine sa plaaaaang  grater

#2601 2012-02-08 19:05:19

Ravensoul
Sr. member

janis kram o sa treaca,curaj!incearca sa nu te mai gandesti

#2602 2012-02-08 19:05:55

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

bună seara puss puss puss

onu puss naștere ușoară  majoreta  majoreta  majoreta
iulia puss mulțumesc
denorah puss felicitări

?ntrebare de 100000....000 de puncte dumbom : c?nd ?ncepe să se formeze dopul gelatinos?

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2603 2012-02-08 19:07:15

JanisJoplin
Platinum member

incerc Raven, nu vreau sa ma gandesc dar nu pot merge pana la baie sad

Almi de cand ramai gravida, eu asha stiu, de la inceput, dupa sapt 4

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.