homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18-139

#2623 2012-02-08 21:29:26

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 18

Raven las-o, ca mai are timp. chicot
Noapte buna, almi!  rugaciune pentru vineri.

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-02-08 21:30:04)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2624 2012-02-08 21:33:28

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

almi puss o seara frumoasa in continuare! wave

katey,eu o las chicot

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2625 2012-02-08 22:00:44

Katey
Addicted member

Ma duc la culcare.

Onu  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Noapte buna! puss

Strumful nails  7,5 ani

#2626 2012-02-08 22:08:45

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

rave bine...cateodata ma mai doare spatele...mai ales daca solicit pe la smotruiala sau stiu si eu...mi e necaz ca nu mai sunt la fel de activa ca ma tine iubitu mai la respect dupa ce am avut episodul de la 27 de saptamani. in rest...ne simtim bine, acum lucrez de acasa de la 1 martie abia imi bag prenatalul. eu acum ma minunez ca mi creste burtica vazand cu ochii...va zisei ca aseara am vazut o pur si simplu cum crestea hjarta

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#2627 2012-02-08 22:48:14

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

puss Amalia...te asteptam sa scrii mai des

Eu-s de pe tel iar..de pe canapea....a venit sotioru pe la 9...plecat de la 8...si mi-a facut cartofi prajiti hjarta cred ca asta a fost prima mea pofta...am zis ca dak nu mananc fac urat lol
Ma simt oricum altfel....sunt mai irascibila..nu mai am rabdare....off ce greu e
Desi stiu ca e mai bine pt bebe sa mai stea sa se mai coaca,e mai rau pt mine si mijlocul meu...

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#2628 2012-02-08 23:03:18

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

amalia,ma bucur ca esti cat de cat bine...asa e cu durerea asta de spate supa trece si perioada asta de inactivitate,mai bine asa decat cu probleme kram de episodul burtica imi aduc aminte hjarta hjarta hjarta

janis,vre-o surpriza,ceva? chicot dragut sotoiul tau smile sper sa te simti mai bine maine kram

onu,nastere usoara daca e sa se intample evenimentul in noaptea asta,asteptam vesti puss majoreta majoreta majoreta

fetele,va pup cu drag,ma duc sa fac o baita calduta ca numai pot...iar ma seaca contractiile sad

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2629 2012-02-08 23:12:58

JanisJoplin
Platinum member

Pai vad ca tu ai contractii Raven nu eu lol  somn usor si noapte linistita puss
Dar tu faci baie ? Eu am facut decat una de cand sunt gravida..tocmai de frica sa nu nasc lol

#2630 2012-02-09 07:18:06

Katey
Addicted member

Neata!  cascat
Iar am dormit in reprize azi-noapte.

-21 de grade la noi. Cine da mai mult? tongue

Strumful nails  7,5 ani

#2631 2012-02-09 07:23:19

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza burtici puss
inca nu am primit mesaj de la onutza, deci cel mai probabil ca inca nu naste tongue
aseara am vb cu ea prim sms-uri si avea contractii dar nu de speriat happy
katey la nou sunt -20 gr, decii m-ai luat chicot
merg sa citesc un pic

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2632 2012-02-09 07:32:24

Katey
Addicted member

Ani, as fi preferat sa nu te iau si nici sa nu tremur.  rotfl
Azi-noapte cum m-am tot trezit ma gandeam sa deschid calculatorul sa vad daca a nascut Onu, dar m-am gandit ca nici nu ma mai ia somnul apoi. tongue

Strumful nails  7,5 ani

#2633 2012-02-09 07:55:03

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neatza fetele...si eu am dormit in reprize azinoapte, ma termina mersul la baie, oare mai tine mult? eu niciodata nu ma trezeam sa merg la baie, acum de cel putin 4 ori pe noapte.

si burta ma doare destul de rau si des, oare si-asta cand a trece sad ?

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2634 2012-02-09 08:06:26

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

janis puss cum stai cu durerile azi? scot sau nu motatele? big_smile azi mergi iar la monitorizare? goodluck hai curaj ca esti mai puternica decat crezi kram
ada puss ce harnica ai fost, cred ca a iesit drool prajitura. te mai dor mainile?
onutza puss iti mai spun si aici nastere usoara, rapida, bebelina sanatoasa si mult laptic sa o poti alapta majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
te pup dulce si astept un semn de la tine happy
alina puss felicitari ca e totul bine cu bebe, ai aflat sexul? big_smile cat despre diferenta de cele 2 sapt nu stiu ce sa-ti spun nustiu
denorah puss  tu unde faci facultatea?durererile acelea sunt normale ca se intind ligamentele si creste uterul, iar bebe se implanteaza bine acolo la caldurica. o sa treaca.daca durerile sunt mari, ia un nospa si suna-ti dr, nu sta asa
katey puss nu ai gasit cornulete draga de tine kram eu mi-am luat placinta de la lidl ca fetele de la aspirante mi-au facut pofta ieri chicot sper sa gasesti azi goodluck
almi puss te pupacesc cu drag kram
amalia, kata, iulia, als puss  puss
raven puss si tu cu contractii happy cum esti azi? ceva schimbat? eu sunt cu telu pregatit pt toate chicot si azi noapte m-am uitat daca am primit sms rotfl

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2635 2012-02-09 08:10:18

Katey
Addicted member

Ani, asa mi-a promis fata de la cofetarie, ca da comanda azi pentru mine. chicot

Denorah, mersul la baie se mai rareste prin trimestrul 2, cica atunci uterul urca spre partea de sus a abdomenului si nu mai apasa asa tare pe vezica. Apoi se inteteste iarasi in trimestrul 3 cand creste bebe.

Strumful nails  7,5 ani

#2636 2012-02-09 08:20:58

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata kram

Onu majoreta majoreta majoreta

Denorah, e normal sa fie asa. Eu mergeam cateodata si de 6 ori pe noapte, incearca sa nu mai bei multa apa dupa ora 8-9 seara.

Janis, tu ce mai zici, cum stai cu durerile ?

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2637 2012-02-09 08:30:35

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

mucoasa, eu in oradea fac facultatea, aici locuiesc acum.

doctorul stie de dureri, de aceea ma pune sa-l sun la fiecare 2 zile sa-i spun cum ma simt. nu stiu cat de mari inseramna foarte mari. si nici nu stiu cu ce sa compar durerea. e suportabila oricum, cam ca la ciclu dar totusi diferita. daca ar fi sa mai fiu o data insarcinata, as sti sa fac diferenta dintre sarcina si ciclu. uneori sunt junghiuri, uneori o durere difuza in tot abdomenul inferior. nu am nicio sangerare, in rest ma simt foarte bine.

aa, ieri cand am mers la analize m-au tot purtat de la un etaj la altul, si am obosit foarte tare urcand si coborand scarile. cand am ajuns abia suflam. nu stiu daca e normal si asta.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2638 2012-02-09 08:36:47

JanisJoplin
Platinum member

Neatza feteleee! puss
in sfarsit am dormit bine ..putin dar bine..pana pe la 6 smile dar neintoarsa
datorita odihnei nu ma mai simt asha rau, desi spatele la fel doare si nu ma pot apleca, dar macar stau cu psihicul mai bine si nu ma mai simt greoaie  dance

Any, kate, mai asteptam  chicot
aveti grija de voi sa nu raciti  kram

diseara merg la doc, sa imi verifice colul big_smile
eu m-am tot uitat de pe telefon pe forum sa vad de Onutza, dar nicio veste vad smile

denorah, dupa primele saptamani de sarcina trece, cum zice si kate, poate pana in 13 sapt o sa treaca daca ai noroc, iar apoi dupa luna a 7a cand se intoarce copilul o sa fie muuult mai rau lol pt ca te apasa el, la propriu simti ca acum trebuie sa mergi smile
si pe mine ma durea burtica,dar aveam si mici sangerari, mi-a trecut de la utrogestan(care e progesteron, cum iei si tu) si magne B6,ca asta luam atunci...
oricum asteapta ca dupa saptamana 13-14 incepe cea mai frumoasa perioada din viata unei femei - trimestrul 2  cool

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-02-09 08:40:26)

#2639 2012-02-09 08:47:53

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

mucoasa a scris:

janis puss cum stai cu durerile azi? scot sau nu motatele? big_smile azi mergi iar la monitorizare? goodluck hai curaj ca esti mai puternica decat crezi kram
ada puss ce harnica ai fost, cred ca a iesit drool prajitura. te mai dor mainile?
onutza puss iti mai spun si aici nastere usoara, rapida, bebelina sanatoasa si mult laptic sa o poti alapta majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta
te pup dulce si astept un semn de la tine happy
alina puss felicitari ca e totul bine cu bebe, ai aflat sexul? big_smile cat despre diferenta de cele 2 sapt nu stiu ce sa-ti spun nustiu
denorah puss  tu unde faci facultatea?durererile acelea sunt normale ca se intind ligamentele si creste uterul, iar bebe se implanteaza bine acolo la caldurica. o sa treaca.daca durerile sunt mari, ia un nospa si suna-ti dr, nu sta asa
katey puss nu ai gasit cornulete draga de tine kram eu mi-am luat placinta de la lidl ca fetele de la aspirante mi-au facut pofta ieri chicot sper sa gasesti azi goodluck
almi puss te pupacesc cu drag kram
amalia, kata, iulia, als puss  puss
raven puss si tu cu contractii happy cum esti azi? ceva schimbat? eu sunt cu telu pregatit pt toate chicot si azi noapte m-am uitat daca am primit sms rotfl

da Muco, am aflat, dar am uitat sa scriu pe pagina cealalta. este tot fetita. dar ma bucur. orice ar fi fost, nu conta. important e sa fie sanatos bebe. asta conteaza.

Neata fete wave nici nu am salutat.

pupam burticile si bebeii din ele puss

de Onu nu se stie nik. Onuuuuuuuuuuuu majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2012-02-09 08:48:51)

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#2640 2012-02-09 08:53:29

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Alina, felicitari pentru titica hjarta

Janis, ma bucur ca esti mai bine kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2641 2012-02-09 08:56:04

JanisJoplin
Platinum member

neatza Alina, time kram

Alina facem schimb o saptamana? rotfl vreau si eu o fetita  chicot

auziti ce stiti de copilu? si ea trebuia sa nasca..avea DPN 7 feb parca big_smile

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-02-09 08:57:16)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.