homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63-10

#172 2012-02-01 20:09:54

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63

hell, onu mulțumesc puss puss

ramo puss explică pe larg big_smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#173 2012-02-01 20:13:20

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Onu, sper sa treaca si sa nu se fi intamplat ceva aiurea. Niciodata nu m-a mai durut dupa recoltare.

Almi, puss cand ar trebui sa testezi?

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#174 2012-02-01 20:16:48

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Almi,e boring smile nu e nimic important,maine te trezesti ca-s facuta cine stie cum pe aici rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#175 2012-02-01 20:17:25

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

storm puss as mai zice ceva,da promisei cuiva drag ceva  wink

ramo lol ce facusi?

onu,a fost bine la colocviu,oral.explicai f bine de ce mi-am ales tema si ce scop am cu copiii.rasera profele chicot

almisor,vizionare placuta! puss

ramo rotfl si daca te fac,ce? rotfl pu..in pi.. rotfl

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-02-01 20:21:30)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#176 2012-02-01 20:21:34

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ma bucur sonia

ramo sa inteleg ca s-au remediat lucrurile?

raveca trece. cum e disconfortul asta, usturime in afara sau in interior?

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#177 2012-02-01 20:21:43

rrammonna
Diamond member

Soni,cand am vazut ca am si offline,am zis ca gata,am dat e-mail si am zis tot lol cred ca rup si legatura de munca ,si tot.nu se poate,nu diablo nu-s ultima parachute lol

Onu,nu lol am facut rahatul praf,astept replica!

Soni rotfl2)) rotfl2))) nebuno rotfl2
Am impresia ca stie ca postez aici,m-a intrebat daca imi plac copii wow de unde nu stiu eu ca printre linkurile date nu era ceva prin care sa vada ce postez eu ? Cred ca aberez rotfl2)

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-02-01 20:24:01)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#178 2012-02-01 20:22:26

sonia30
Moderator

ramo lol  rock

mancaram,mai baui un vin fiert sa mi se incalzeasca picioarele ,ca murii de frig.

ramo rotfl nu cred ca stie.te-aintrebat asa,ca sa va apucati de facut unu chicot

al meu nu se uita niciodata,ii povestesc eu.asculta saracu lol cand ma inversunez e cel mai serios rotfl

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-02-01 20:27:11)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#179 2012-02-01 20:26:33

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

asa..Soni...vis-a-vis de discutiile avute cu tine ma abtin...eu ma refer la opinia ei vis-a-vis de analize..strict la ce a spus acum..in rest nu ma bag ca nu ma doare...si sgtii bine ca daca mi s-a parut deplasat altadata ce a zis am comentat fara sa stau deoparte si as face-o si altadata...indiferent de ce persoana ar scrie ceva ce mie mi se pare aiurea...asta nu inseamna ca tin cu ea,sau ca as tin e cutine...ceea ce e intre voi pe mine ma depaseste...pentru ca nu inteleg si cu riscul poate sa te superi prefer sa nu inteleg...aici sunt si eu egoista, desi mi-ai intrat in suflet din prima zi de forum tocmai pentru ca esti sincera si directa...insa eu nu pot sa urasc pe nimeni si nici sa nu spun ca e ok ce spune intr-un anumit post atunci cand asa mi se pare...Dupa cum chiar anca a zis si eu am comentat de ea si imi doresc mult sa citeasca acum...pentru ca nici atunci n-am sarit pentru ca ati sarit voi, ci atunci chiar aia a fost parerea mea despre ce si cum a postat...

L.E:M-am exprimat ca in cocina...discutiile care au avut loc intre tine si anca am vrut sa spun...

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-02-01 20:29:13)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#180 2012-02-01 20:28:21

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Onu...este o durere surda, in interior. Nu intensa, dar se simte ceva ...

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#181 2012-02-01 20:28:45

sonia30
Moderator

storm,nu ai fost pe forum cand anca a zis ce a zis.nu stii.da,hai sa o lasam asa.altfel ai intelege,ca si celelalte fete.nu vreau sa mai aud de anca disperat

#182 2012-02-01 20:29:26

rrammonna
Diamond member

Hai mai soni rotfl2 rotfl fac cu al meu daca e,cred ca avea el unul si n-avea cine sa-i aiba grija de el rotfl

Soni,iar bei? rotfl2) stii la ce ma gandesc,nu?

Rave,o sa treaca discomfortul asta puss

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-02-01 20:30:56)

#183 2012-02-01 20:30:41

sonia30
Moderator

aaa rotfl io intelesi ca al tau te intreba daca iti plac copiii rotfl  rotfl  rotfl de fapt ala rotfl shit! rotfl2

#184 2012-02-01 20:31:37

rrammonna
Diamond member

Daaaaaa,m-am exprimat eu "stradal" rotfl2

#185 2012-02-01 20:32:54

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Buna seara, fetelor!
Am citit tot ce s-a scris, nu pot sa cred ce mult am fost jignite..Acum sa va zic si eu parerea mea.Acum ceva timp in urma, mai exact vreo 2 ani am fost atacata si rasatacata de o tipa care posta aici si pe care o si cunosteam, intamplator..asaaa..si dupa multe jigniri ce mi-au fost aduse, ca ea vorbea despre mine la alt topic, iar eu nu am bagat-o in seama..pana la un moment dat cand mi-a fost sparta adresa de mail si ea s-a laudat aici pe forum ca mi-a aflat IP-ul de la o moderatoare..ceea ce mi s-a parut deja destul de grav.Oare nu trebuia sa ia macar un ban pentru cat m-a jignit??Nuuuu...de ce??De ce i s-a dat IP-ul meu???De catre o moderatoare, nu???Asta e caz penal...Si atunci, ca sa se termine odata pentru totdeauna cu rahaturile care mi se faceau pe acest forum, i-am scris unei moderatoare, parca Cristina, si am intrebat-o in ce conditii se poate face public IP-ul unui user..Pana sa primesc eu raspunsul de la moderatoarea respectiva, tipa in cauza a postat pe topicul unde activa faptul ca a aflat de la o moderatoare ca am intrebat de ce ma framanta si ca vreau sa o dau la politie, motiv pentru care iar am fost batjocorita de toate de acolo..nu a primit nimeni niciun ban, stati linistite..Dupa faza asta, am primit raspuns ca nu pot face public IP-ul decat daca ii las eu, ceea ce stiam..De asemenea, tipa m-a lasat in pace, ba chiar a pus-o pe ma-sa sa ma sune sa "ingropam securea razboiului", eu neavand nimic vreodata cu ea..Cam asta e treaba pe aici cu moderatoarele..fara suparare!!!
In ceea ce te priveste pe tine, Anca, nu o sa te jignesc niciodata, nu te cunosc si nici nu vreau asta..Nu stiam nimic despre tine cand am reintrat pe forum, dar ti-ai facut singura reclama in fata mea prin faptul ca mi-ai urmarit mesajele si m-ai citat pe alt topic, fara acordul meu..Daca aveai ceva sa-mi spui in legatura cu acel mesaj, puteai sa o faci direct, nu pe la spate, cum de altfel imi lasi impresia ca-ti place sa actionezi..Din punctul meu de vedere, pe acest forum nu existi..e alegerea mea..Ma ataci sau nu, ma lasa rece..
Pentru Lumi ..Eu te cred ca esti cine spui, desi m-ai surprins cu limbajul vulgar pe care l-ai folosit..Doar un lucru vreau sa te intreb si atat..Oamenii se casatoresc din varii motive, unii pentru situatia financiara a celuilalt, altii pentru plecatul in strainatate, dar cei mai multi o fac din dragoste..Tu de ce o faci?Eu nu te judec, dar iti spun prieteneste ca am impresia ca tu ai facut acesti copii numai ca sa il convingi pe prietenul tau sa te ia de sotie..Daca esti asa bine material si esti frumoasa, cum spui, de ce era nevoie sa pacalesti pe cineva sa se casatoreasca cu tine??Nu inteleg, dar e treaba ta..nu te judec..doar mi-am spus parerea..Eu nu as fi facut niciodata asta, pentru ca mi-as fi petrecut tot restul vietii intrebandu-ma daca cel de langa mine m-a luat de sotie pentru ceea ce sunt sau pentru copil/copii..
Fetelor, eu sunt muci de oboseala, am facut piata azi, am facut o ciorbica buna si pentru ca mi-a iesit cam multa am pus intr-o olcica si am dat la o vecina saraca..acum mai am putin si termin conopida cu piept de curcan la cuptor, iar maine, cu voia Domnului, o sa fac o budinca de orez cu sirop de cioco, preferata mea..
Din ce am citit, am retinut ca Happy e fericita ca i-a iesit bine papul, ma bucur pentru tine, Happy!!
Almi nu mai are spotting...bravoooooo!!!Bebe 1+ bebe2 sunt pe drum la tine!
Mika, tu ce faci, cum e cu outele?
Stormulica, ma bucur mult ca ai ajuns cu bine!Sper sa treaca repede cele 3 luni si sa revii acasa la sot sanatoasa si cu bani multi!
Va pupacesc pe toate si mai am putin si atipesc aici pe taste...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#186 2012-02-01 20:32:58

sonia30
Moderator

stradal rotfl fata,ce ne-am mai distra noi dupa 2 pahare cu vin rotfl

merg la dus si apoi langa al meu,ma asteapta,poate un buci buci ceva  rotfl

va pup.noapte buna puss

#187 2012-02-01 20:36:53

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ramo pana la urma sunt in ceata, cu prietenul ai discutat sau cu X?

sonia sa-ti fie de bine si cina, si vinul! dush placut si bucileala si mai si tongue. somn usor!

raveca o sa treaca, nu te mai gandi, peste 2 zile nu mai ai nimic

buck puss tre sa-mi spui de budinca aia pe care o faci maine, si cum o faci. ma tot gandesc la asta, nu poftesc neaparat dar mi-am pus in gand de ceva vreme sa fac si eu una. deci pls reteta si pt mine big_smile
odihneste-te si tu de acum!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#188 2012-02-01 20:37:03

rrammonna
Diamond member

Soni rock astept destrabalarea cu vin rotfl

Spor la bucilit lol puss

Buck puss si afla tot ce postai tu sau cum?

Onu,cu amandoi lol cu al meu fata in fata,am dat-o la pace si cu x virtual lol

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-02-01 20:38:07)

#189 2012-02-01 20:39:03

Monimonica
Full member
Inregistrat: 2012-01-20

Onu,am baut o cioco smile si m-am incalzit.
Soni ma bucur ca a fost ok azi smile
Buck si cine a mai intrat,puss

#190 2012-02-01 20:41:19

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Ramo, sunt persoane pe forum care sunt favorizate de moderatoare, iar ea era clar una din ele..A aflat de intrebarea mea catre moderatoare, desi eu nu am scris niciunde, e clar ca i s-a comunicat...Am fost scarbita atunci de toate astea si din cauza aia am hotarat sa nu mai intru...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.