homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63-11

#191 2012-02-01 20:41:23

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 63

exact asta spuneam soni...ca nu comenez despre alea ca nu stiu, ci comentez la idee nu la persoana...sper ca ai inteles ca la cat de obosita sunt cred ca m-am exprimat si aiurea, dar stiu ca tu stii sa citesti asa cum as vrea eu sa scriu si ca ai inteles ideea...

In alta ordine de idei, sa ma intorc la oile mele ca acolo stiu despre ce e vorba.
Am ajuns bine...am plec at la 9 din Resita...m-am oprit in Tm la sora mea sa ii las patutul pentru Iasmina (viitoarea mea nepotica) pe care i l-a daruit cumnata-mea (avea doua) si am observat ca nu imi merge un stop la masina...l-am schimbat ca avea cumnata-miu altulsi am plecat la drum...ne-am oprit sa mancam si la ora unu eram la vama la Cenad si patrundeam in Ungaria...cand am intrat pe autostrada in prima parcare am trecut la volan si am mers fara pic de probleme pana dupa Budapesta unde am trecut in dreapta ca mi-era foame si pana m-am chinuit eu cu mancatul mai aveam vreo 70 de km si n-a mai avut rost sa schimbam soferul...am ajuns ieri la 18 gmt+2 si ne-a scos socrela mea la un restaurant nou grecesc foarte curat, cu bucatar cu stele si stil rustical...si am baut si eu o bere ca salivam dupa atata lipsa sa fiu in stare sa conduc...apoi am dormit neintoarsa si dimineata am venit la moro...parea fericit sa ma vada...sper sa ramana mereu ca astazi ca a fost bine....

Si sa fiu si un pic ontopic...mi-a raspuns medicul la mail si mi-a zis  sa iau duphaston din 10.02 pana in 19.02 si mi-a mai pus ceva intrebari...imediat intru sa vad daca a mai scis ceva dupa ce i-am raspuns....cu ocazia asta ii multumesc din suflet neramei pentru ca mi l-a recomandat...le doresc si lor (neramei, medicului si familiiolr lor) sa fie tratati exact asa cum trateaza ei pe ceilalti...

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#192 2012-02-01 20:44:09

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Bravo, Storm, sa dea DD sa fie usor!puss
Moni puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#193 2012-02-01 20:45:38

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buck puss

Am impresia ca nu imi creste deloc aluatul. au trecut 40 de minute si a ramas la fel. Am respectat intocmai reteta si aluatul sta la cald, acoperit cu un prosop sad

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#194 2012-02-01 20:47:21

Lothraine
Insomniac member

Elena...poi la cald la cald, dar ouale, laptele etc de unde le-ai pus...din frigider nu?

Si ptr Lumi...desi cred ca am fost destul de abtinuta si obiectiva in privinta ta sa stii ca ceea ce ai spus ieri imi adanceste doua banuieli...probabil n-o sa aflu niciodata raspunsul, dar te intreb....Esti fost copil de bani gata ptr care siguranta financiara le aduce pe toate celelalte? sau esti  persoana care adora sa faca flaming? sincer...sper ca ultima varianta...desi interzisa prin lege e mai putin nociva pentru tine....ar mai fi si varianta troll, dar refuz sa ma gandesc ca exista cineva care plateste pe altcineva ca sa isi piarda timpul jucandu-se cu nervii altora si cu munca altor oameni (moderatoare si alte fete care muncesc din tot sufletul ptr site-ul asta).

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-02-01 20:51:58)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#195 2012-02-01 20:47:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Hell applause fain asa,buna soacra! Si medicul e bestial tummenupp

Elena,daca nu a crescut,nici ca mai creste sad

Buck wow ma lasi....

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#196 2012-02-01 20:50:31

elena.plahatca
Addicted member

Hell, nu de la frigider, erau caldute
dragut din partea soacrei smile  si iti doresc rabdare, sa poti avea grija de moro

Ramo, de ce ? grater(

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#197 2012-02-01 20:51:51

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Elena puss Ce bunatati faci?
Onu puss Reteta e simpla rau: faci orez cu lapte ca pentru mancat, eu folosesc un litru de lapte si cam o cana jumatate de orez..pun in el si stafide, coaja de lamaie, dupa gust.Dupa ce e gata, il las la racit, iar cand e rece pun 4 galbenusuri de ou si amestec bine, apoi bat albusurile spuma si le pun si pe ele acolo, ung o tavita de yenna cu unt, rastorn compozitia, pun deasupra un praf de scortisoara si dau la cuptor la foc mic initial, dupa vreo 15 minute la foc mediu.E gata cand se rumeneste deasupra si se desprinde putin de pe margini.Siropul il fac cu apa, zahar si cacao, fierte ca pentru glazura..

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#198 2012-02-01 21:12:54

Lothraine
Insomniac member

Elena grater atunci imi pare rau, nu stiu ce sa spun....eu nu fac gogosi de obicei ca nu am rabdare sa framant destul ca sa iasa pufoase, dar de crescut mi-au crescut de fiecare data.

Buck si eu fac orez copt asa ca tine, dar fara glazura...pun pe el sirop de zmeura.

#199 2012-02-01 21:15:52

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

Hell,tu esti suparata pe mine? sad  am impresia ca vorbesc singura cand iti scriu cate ceva sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#200 2012-02-01 21:18:37

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Mika  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck maine te pupam dulce, ai grija de tine , maine iti iei puii acasa

somn usor fetelor, sa visati frumos puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#201 2012-02-01 21:22:21

Lothraine
Insomniac member

Ramo..nu sunt suparata, dar nu reusesc sa va scriu la toate...am scris celor carora trebuia sa raspund obligatoriu si acum incep sa raspund la toata lumea...imi cer scuze ca nu am scrisl la fiecare...dar eu nu pot sta cu doua ferestre ca am putin data pe stik si cu una singura fac greu fata cand citesc peste 20 de pagini....

Pa nimeni nu sunt suparata si va iubesc pe toate pusspusspusspusspusspuss

Ramo puss da-i logodnicului tau sa raspunda la tel si sa ii exolice el...baietii au alt limbaj de neinteles pentru femei si limbajul nostru delicat nu ii opreste (ma refer la x).

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-02-01 21:24:25)

#202 2012-02-01 21:22:48

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

ramo bine ca ai lamurit-o cu amandoi

monica ma bucur ca te-ai incalzit

storm ma bucur ca ai calatorit bine si ai avut parte si de o primire calduroasa acolo. bafta cu tratamentul!

buck multumesc de reteta puss

angel si bebelina somnic dulce si voua pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-02-01 21:23:38)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#203 2012-02-01 21:25:18

Lothraine
Insomniac member

ruxxy, mersi ca te-ai gandit si tu la mine .... puss sper sa fie de bine temeraturile tale

Anca90...am scris si in mesajul ptr Sonia, dar nu vreau sa par lipsita de respect si o sa iti raspund personal si tie...Imi pare rau ca am lasat impresia ca m-am aruncat doar ca sa apar gasca sau sa fiu in ton...sa stiii ca nu e asa...doar ca aia a fost si este parerea mea despre ce ai postat atunci si mai ales despre modul in care ai facut-o (si nu ma refer la limbaj si exprimare)...cu tine ca persoana nu am nimic, daca mai stii unde m-am exprimat cu neoroni, vreau te rog si eu contextul...sa vad daca a fost jignitor sau expresiv...asta pentru ca nu am avut intentia sa jignesc, desi nu exclud sa o fi facut.

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-02-01 21:29:30)

#204 2012-02-01 21:29:16

elena.plahatca
Addicted member

S-a mai ridicat aluatul de cand sta langa calorifer big_smile

Buck fac :
-gogosi cu finetti
-gogosi cu dulceata de gutui
-placinta cu branza de vaci dulce, cu stafide
-placinta cu branza de vaci sarata, cu marar big_smile

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2012-02-01 21:33:51)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#205 2012-02-01 21:36:21

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Fetelor, si eu am citit ce s-a scris dar nu cred ca se merita sa bagam in seama. S-au aruncat cuvinte foarte grele. Mi se pare totul o banala masca, iar optiunea ne apartine....putem privi masca sau dincolo de ea.
Haideti sa nu ne mai framantam cu ce face fiecare!
Mai bine ascultam ceva muzica si trec toate! chicot

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#206 2012-02-01 21:38:42

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

elena wow ce de gogosi faci, cate feluri. spor si neaparat sa ne trimiti si noua big_smile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#207 2012-02-01 21:43:27

Lothraine
Insomniac member

Mayya puss sper sa reusesti sa faci mereu in viata ceva care sa iti faca placere si sa iti asigure si un venit decent care sa nu te faca sa uiti cum esti acum...Si sa ramai mereu cu acelasi suflet curat

Mada puss acusi acusi e vineri...stii tu vineri 24 wink

Elena puss imi pare foarte rau ca nu ti-a mers bine in sesiune...cred ca e cazul sa va puteni ordine in viata si vor incepe toate sa mearga mai bine...( sfatul asta ar trebui sa il urmez si eu cu C...sper sa fiti mai receptivi ca noi)

Cineva intreba de geo....si eu ma intreb oare ce-or face ibricele??? as bea o cafea facuta cu forum telefoane si data-n foc...si as manca niste carnati...poate si morcovi ca am trecut pe regim vegetal vreo 3 luni...soricul l-am uitat acasa, iar austrieciin-au rahat...asa ca ramane o singura solutie...BuneaGeorgeta trombon

Sonia puss sper ca afost bine la examen...nu am citit nimic de rezultat, daca s-a dat sau nu sau cand se da
- mi-au dat lacrimile la ce ai povestit de fosta ta eleva

Irina...bun venit

Mika puss de ce sa nu ne spui ce si cum? Din cauza certurilor...Eu sincer nu vad forumul fara tine....kram si sper ca maine sa fii relaxata si sa vii acasa cu puiutii, iar cand esti pregatita te asteptam cu multe kram si ventuze pusspusspusspusspusspusspuss si sa stii ca ne rugaciune sa fie bine si sa nu se prinda toti trei embrionii...oricat de meschin ar parea stiu ca tu intelegi ce spun...doi sau unul vin sigur...simt eu.

Cocof puss globul tau sper sa zica adevarul ca de nu isi pune-un forum intreg in cap rotfl2

Almi puss abia astept data de 8...sa stii ca si sora mea a avut doua zile cu spotting la nidare...asa ca rock...mai e o saptamana si lipesti pe usa un test II in loc de numele de familie....

Time si bebe care creste mare pusspusspuss imi place mult de tot de tine

Any puss si bebelina vesela pusspusspuss te admir pentru puterea de care dai dovada

#208 2012-02-01 21:43:57

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Almi ma bucur ca esti bine  smile
Soniuca si Storm nu va mai enervati ca nu are rost  puss
LE Any unde ai pus poza?
BUck nu-mi vine sa cred ce ai scris  wow  Si eu am ajuns la politie anul trecut cand cineva mi-a copiat poze de pe fb si se dadea drept eu si zicea ca fetita mea e copilul ei....in fine. Oameni invidiosi si RAI!

Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-02-01 21:48:54)

#209 2012-02-01 21:48:07

dada_1985
New member
Inregistrat: 2012-01-19

Salut,

Fetelor, eu nu mai inteleg nimic. Dati si voi o parere, va rog...
Am refacut testul de ovulatie si iar a iesit pozitiv. De pe 28 numai pozitiv iese, adica de 5 zile (Ieri n-am facut test).
Zilele trecute am facut Oview, si am inteles de la voi ca ar fi cam sensibile, si de-aia tot ies pozitive. Azi am facut de 2 feluri, Oview si Minut. Oview e la fel de pozitiv, iar cele 2 teste Minut (just to be sure  big_smile ) par sa fie pozitive, desi liniile nu sunt la fel de puternice ca la Oview. N-am mai facut teste Minut pana azi, si nu stiu cum ar trebui sa arate "grafic". Oricum, linia de test e mai puternica decat linia de control, desi liniutele nu sunt atat de groase la ca Oview.

Pun aici o pozuca, poate ma ajutati cu o parere.

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/56400_imag0247.jpg

Innebunesc de nervi, testele astea nu mi-au dat niciun raspuns. Cred ca luna viitoare dau skip la ele sad
Macar m-am ales cu o gramada de  sexinpat  punk

Elena, Buck, mi-ati facut o pofta cu gogosile si cu budinca de orez... Eu ma duc sa pun masa, al meu desface bradul rotfl2 Am sperat sa nu ne prinda februarie, dar nah...

V-am pupat!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.