homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-127

#2395 2012-02-19 11:57:38

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

neata mamici si pitici puss

sanca sad sper sa iti treaca repede

poke puss ufff mufix plange noaptea? ai incercat sa il iei cu tine in pat ?

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2396 2012-02-19 12:08:47

Papucica
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

Neata si de la noi!

Aveti idee cat e valabil un bilet de trimitere de la medicul de familie? Cat timp de la data emiterii pot sa il folosesc? puss

Sanca, multa sanatate! puss

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-02-19 12:09:35)

#2397 2012-02-19 12:33:00

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Pupici la mamici, burtici si bebelici... par  par  par

Myla  rotfl2 asha cica inchis si luuuuuuuuuuuuungggggg... rugaciune Parca asha ii dadeam shi eu tzitzi Mirunicai...si nici ea nu statea prea mult... bang  Insa e ff bine ca Fabi papa mancarica, ea nu manca... grater
par

Razu  par Sa traitzi am intzeles... chicot Voi incerca sa stau mai potolita..pe cat posibil ;p

Andreea  par ma bucur ca Maria e mai bine.. rugaciune pupam sa fiti bine  puss

Poke ce frumos din partea sotziorului tau.. al9leacer  puss pt mufix sa nu mai planga... nocry

Kidulika  majoreta Felcitari ptv gravida  si  rugaciune

Cmin  hjarta Alex ce cumintzel sta in wrap  angel

Ruxy  majoreta  majoreta  majoreta felicitari pt  samburel  applause  applause  applause  rugaciune sa fiti sanatoshi si cumintzei.  par

Emilya pare rau de "radio shantz"... bang Asa cum au spus si fetele....cenzura la maxim.. par

Passuc  par  sa te simti mai bine.

Sanca  puss  sa treaca durerea..ai grijuta de tine  par

Va tzucarim dulce dulce si va uram o duminica minunata...  al9leacer

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2398 2012-02-19 12:55:29

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna fetelor puss
am venit pe post de mesager big_smile
S-a schimbat numele grupului forumului creat pe FB si e schimbat de la "inchis" la "secret"  deci nu il poate vedea nimeni in afara de membri...puteti cere add de la prietenele pe care le aveti in grup
o zi frumoasa wave

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2399 2012-02-19 13:08:05

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

emylia, ne vedem, mi ar placea smile

am nevoie de niste pareri, in masura in care va pricepeti. nu e despre copii, sper sa nu fie problema ca postez aici.
eu platesc fcturile online prin brd-net. aseara am vrut sa platesc 64 de lei la rcs-rds. am introdus 64 dar nu a aparut apoi am mai bagat o data, fara sa ma uit asa ca am tastat 6,464.  nu am verificat bang , am validat si apoi am vazut ca suma e 6.464 (64 de mil). eu pe cont am 950 de lei. ce se intampla ? imi iau toti banii disponibili sau se prind ei ca e greseala ? nu stiu ce sa fac. sa merg la bancomat sa scot toti banii ca sa nu mi i ia ? logicc ar fi sa nu faca tranzactia din mom ce suma depasest soldul, dar stiu eu ? am sunat la banca dar cine sa rasp sambata ? serviciul nu e 24/24 sad
nu stiu ce sa fac. mi e ca iau toti banii si apoi umblu pe la rds cu cereri sa mi dea banii inapoi. voi ce credeti ?

azi nu am verificat soldul dar stiu c parca in we nu se fac tranzactii automat...

Publicitate

loading...

#2400 2012-02-19 13:12:49

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Hello  wave

Sa nu ma bateti prea tare ca am lipsit asa de mult, insa am avut motive intemeiate.  bang  Ultima oara cand am scris aici, ma pregateam de analize. Ei bine le-am facut, si nu am carente de nimic, insa tot au iesit prost  cesafac  Se pare ca am hipotiroidie, de aceea sunt zombie tot timpul, de aici si intoleranta la frig, starile depresive, tot tacamul de nevroze pe care le am recurent  bang  De atunci pana zilele astea am tot cautat solutii naturale pentru a ma trata, caci nu vreau sa iau tratament hormonal... Am fost si la homeopat, am schema de tratament pe care am inceput-o ieri  signof10

Apoi, am inceput schema de dezintoxicare pentru vaccinul de Rotavirus, care l-a bulit pe David. Efectele, mai e nevoie sa zic?  disperat  Aceleasi ca si la vaccin, durere de burta, nedormit, plansete, vaiete, refuza mancarea, intr-un cuvant... jale  bang  Abia de vreo 2 zile se simte mai bine, i-a iesit si o masea, deci saptamana ce a trecut a fost groaznica pentru noi. Acum speram la mai bine  smile

Si ca sa fie totul 'roz', luna asta am contact neprotejat in zilele 10, 11, cu ovulatie surpriza in ziua 13, deci stau cu morcovu'n fund pana imi vine... Azi am avut test negativ, deci sunt mai increzatoare ca nu sunt insarcinata si sper sa-mi vina in curand  signof10 Un bebe acum ar fi catastrofa pentru mine, David suge din ora in ora, trebuie sa-l ridic de N ori pe zi, nu as rezista la greturi, ridicat, alaptat si nedormit, insarcinata...  supa  Mi-a trecut prin cap si faptul ca nu as pastra sarcina, dar refuz sa ma mai gandesc la asta...  cesafac

Aaaa, si era sa uit, am inceput sa cautam bona pentru David, am dat anunt in ziar si ne suna toata ziua telefonul, e plina lumea de nebune ce vor sa stea cu un bebe, pe bani buni, desigur...  spranceana  Asa ca imi petrec zilele intervievandu-le, am lista cu ele, o sa ma intalnesc cu cele ce pareau normale, si sper ca pana in Aprilie, cand incep munca, sa-mi gasesc si bona  smile

Cam atat la noi... Nu am avut timp sa citesc din urma, vreau doar sa o felicit pe Passuc si sa-i urez sarcina usoara, caci nu am apucat atunci cand i-a iesit testul pozitiv  kram

LE. Adina, la tine ar trebui sa apara ceva de genul 'Tranzactii in asteptare', cu posibilitate de anulare... Insa eu cred ca se va anula operatiunea, din moment ce nu ai credit suficient. Eu as mai si suna la ei maine la prima ora, ca sa fiu sigura ca se anuleaza.  nustiu

Ultima oara a fost editat de blueeyes (2012-02-19 13:52:27)

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2401 2012-02-19 13:39:04

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Adina sambata si duminica, din cate stiu eu, nu se proceseaza platile; insa nu ai posibilitatea sa anulezi/ stergi operatiunea. In mod normal (ca la card) ar tr sa-ti dea eroare ca nu ai "credit" disponibil.

Blue imi pare rau de problemele de sanatate, insa pe de alta parte bine ca ai aflat ce este si poti sa faci ceva sa indrepti lucrurile.
Sanatate muuuulta pt amandoi  rugaciune , spor la interv (stiu ca exista ceva si pe net, un site pt bone...poate te ajuta) si  goodluck sa nu fie sarcina.  par

Mamica de Ingerash blondutz angel

#2402 2012-02-19 13:58:28

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Adina imipare rau de patanie, eu stiu ca sambata si duminica nu se proceseaza, abia luni trec banii in contullor. Ai putea suna la Banca, nu au un nr de urgente, tel verde ceva?

Blue ma bucur ca ai intrat, sanatate multa la amandoi.

Maria e cu muci, nu ma lasa sa ii scot, face crize pana vomita grater

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2403 2012-02-19 14:02:26

albinuta_vesela
Insomniac member

tel verde nu rasp in we.
nu am cum sa anulez.
ms fetele.

#2404 2012-02-19 14:12:34

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

adina84 a scris:

tel verde nu rasp in we.
nu am cum sa anulez.
ms fetele.

Adina, sotul a avut BRD net, si zice ca se va anula tranzactia pentru ca nu ai fonduri suficiente. El stie insa ca poti cere anularea si direct din interfata, numai ca nu stie sa-mi zica de unde exact.

Fetele par

Andreea, ce a patit Maria?  supa

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2405 2012-02-19 14:32:31

albinuta_vesela
Insomniac member

blue, ms. nu gasesc nicaieri sa anulez. in fine.. si eu zic ca logic ar fi sa-mi spuna ca nu se pot vira banii pt ca soldul e insuficient.

#2406 2012-02-19 14:36:47

Andreed
Addicted member
Site

Blue a racit. Vineri nu a avut nimic si sambata dimineata ne-am trezit cu febra 39,3. De ieri seara nu a mai avut febra, i-am dat Panadol la 8 ore, in schimb curg mucii si tuseste grater  grater Nu stiu cum a putut sa raceasca atat de rau.

#2407 2012-02-19 14:39:12

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salutare! cascat

sunt praf, am avut ideea de a nu-l culca azi dimi pe sebi si m-am dus cu el la impartasit, in conditiile in care el dormea de regula la ora 11. ... de atunci si pana acum legan la el, il bag in manduca, il pun pe picioare, la tzatza... nu doarme nicicum desi e CHIAUN, i se inchid ochii stand in fund, nu a mancat nimic de oboseala, sta cu mancarea in gura si se uita in gol insa refuza sa doarma. ce o fi cu el ????????  grater  grater
e treaz de la 6 dim si acum e ora 3 fara ceva si el nu a dormit nici macar un minut.  bang  bang  bang

blue, imi pare rau de vesti! sad dar ai facut si eco. sau doar hormonii au iesit in afara limitei?
ai fost la endocrinolog?
stai linistita cu bebe si nu te mai gandi la tampenii, daca ai avut contact sexual doar cand ai trecut in grafic, nu ai cum sa fii gravida.  puss 
mersi pt urari!
big_smile
bine-ai revenit!
( eu te sfatuiesc sa gasesti o metoda de protectie eficienta, eu sunt gravida si am ramas pur si simplu cu un rahat de contact aiurea..... se poate intampla oricand pe viitor  bang  )

dar cu flow ce e ?

nu mai stiu ce am citit din urma, fug sa incerc sa-l culc iar...  signof10

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-19 14:41:25)

#2408 2012-02-19 14:49:29

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Adina, imi pare rau de patanie, eu stiu ca se anuleaza din moment ce sunt fonduri insuficiente.

Blue, sanatae si tie si lui David. Si eu vreau sa te intreb daca ai fost si la edocrinolog si ti-a facut ecografie.

Andreea, e rau ca nu ai cum sa scoti mucutii  supa Sper sa scapati repede.

Pass, bafta sa reusesti sa-l culci.

#2409 2012-02-19 14:56:24

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

blue puss kram

pass, EXACT asa face si al meu daca "indraznesc" sa-i depasesc momentul lui de somn, am auzit de 100 de ori povestea cu "lasa-l sa se oboseasca"... AIUREA... daca nu-l culc EXACT cand ii e somn, nu adoarme/adoarme fff greu si doarme ff putin si prost. sad nu o data mi s-a sugerat ca-sprea paranoica ref la somn (cand plecam de undeva pt ca tb sa-l culc etc), dar ASA E EL, iar io nu mi-o fac cu mana mea (am avut si eu cateva tentative ca a ta si a iesit rau big_smile ). spor! puss

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2410 2012-02-19 14:59:29

Andreed
Addicted member
Site

Pass, cred ca e pre obosit si de aia reactioneaza asa. Sper ca a adormit.

Da Ruxy, stau langa ea in pat, fornaie urat, mi-e frica ca se va trezi, dar macar sunt aici si o pun pe o perna si o leagan pe picioare. Macar somnul sa si-l faca.

#2411 2012-02-19 15:05:08

passenger
Addicted member

mad  mi-a stimulat toata ziua sfarcurile si acum am contractii si ma doare burta, am luat no spa sper sa treaca. azi toata ziua tzatza.  bang
stiu kata, si eu sunt la fel vizavi de somnul lui, il respect cu sfintenie, de asta am zis ca am facut o tampenie azi ca m-am dus la ora aia cu el, desi avea clar semne de oboseala, se freca la ochi, la nas,.. am zis ca adoarme afara dupa aia in manduca, a si adormit dar pt 4-5 minute doar ca au urlat niste fetite isterice la vreo 3 ani langa noi, s-a trezit speriat si adio somnul.   grater
uite ce am patit acum, nu mai doarme de 9 ore... incredibil!  bang
si fiind asa obosit nu mananca, si nemancand, evident ca nici nu doarme cu stomacul gol.
sa se termine mai repede ziua asta urata!

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-19 15:05:58)

#2412 2012-02-19 15:10:04

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

passenger a scris:

mad  mi-a stimulat toata ziua sfarcurile si acum am contractii si ma doare burta, am luat no spa sper sa treaca. azi toata ziua tzatza.  bang
!

mda, join si io aici (numa ca io fara no spa, n-am luat niciodata, nici nu stiu cat/cum se ia)

apropo, v-am zis ca bb mic al meu MISCAAA?  happy am mai scapat de un morcovel

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#2413 2012-02-19 15:12:07

passenger
Addicted member

applause  applause  applause
ce frumos! bravo lui, te-a simtit nelinistita!  storstark
( abia astept si eu sa il simt pe al meu mic pe care il iubesc asa mult deja  hjarta  )

no-spa este un antispastic si e ok, se da in sarcina cat si in alaptare, ar fi mai bland si fara prea multe nocive. eu iau pt ca orice contractie poate duce la micsorarea colului iar asta stim unde duce, la iminenta de avort. am patit in luna a 4-a de Sebi si mi-a ajuns, nu mai risc.
mai periculos pt mine si copil cand am contractii dureroase este sa NU iau no spa decat sa iau  supa

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-19 15:13:57)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.