Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-127
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Neata si de la noi!
Aveti idee cat e valabil un bilet de trimitere de la medicul de familie? Cat timp de la data emiterii pot sa il folosesc?
Sanca, multa sanatate!
Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-02-19 12:09:35)
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
Mamica de Ingerash blondutz
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Hello
Sa nu ma bateti prea tare ca am lipsit asa de mult, insa am avut motive intemeiate. Ultima oara cand am scris aici, ma pregateam de analize. Ei bine le-am facut, si nu am carente de nimic, insa tot au iesit prost Se pare ca am hipotiroidie, de aceea sunt zombie tot timpul, de aici si intoleranta la frig, starile depresive, tot tacamul de nevroze pe care le am recurent De atunci pana zilele astea am tot cautat solutii naturale pentru a ma trata, caci nu vreau sa iau tratament hormonal... Am fost si la homeopat, am schema de tratament pe care am inceput-o ieri
Apoi, am inceput schema de dezintoxicare pentru vaccinul de Rotavirus, care l-a bulit pe David. Efectele, mai e nevoie sa zic? Aceleasi ca si la vaccin, durere de burta, nedormit, plansete, vaiete, refuza mancarea, intr-un cuvant... jale Abia de vreo 2 zile se simte mai bine, i-a iesit si o masea, deci saptamana ce a trecut a fost groaznica pentru noi. Acum speram la mai bine
Si ca sa fie totul 'roz', luna asta am contact neprotejat in zilele 10, 11, cu ovulatie surpriza in ziua 13, deci stau cu morcovu'n fund pana imi vine... Azi am avut test negativ, deci sunt mai increzatoare ca nu sunt insarcinata si sper sa-mi vina in curand Un bebe acum ar fi catastrofa pentru mine, David suge din ora in ora, trebuie sa-l ridic de N ori pe zi, nu as rezista la greturi, ridicat, alaptat si nedormit, insarcinata... Mi-a trecut prin cap si faptul ca nu as pastra sarcina, dar refuz sa ma mai gandesc la asta...
Aaaa, si era sa uit, am inceput sa cautam bona pentru David, am dat anunt in ziar si ne suna toata ziua telefonul, e plina lumea de nebune ce vor sa stea cu un bebe, pe bani buni, desigur... Asa ca imi petrec zilele intervievandu-le, am lista cu ele, o sa ma intalnesc cu cele ce pareau normale, si sper ca pana in Aprilie, cand incep munca, sa-mi gasesc si bona
Cam atat la noi... Nu am avut timp sa citesc din urma, vreau doar sa o felicit pe Passuc si sa-i urez sarcina usoara, caci nu am apucat atunci cand i-a iesit testul pozitiv
LE. Adina, la tine ar trebui sa apara ceva de genul 'Tranzactii in asteptare', cu posibilitate de anulare... Insa eu cred ca se va anula operatiunea, din moment ce nu ai credit suficient. Eu as mai si suna la ei maine la prima ora, ca sa fiu sigura ca se anuleaza.
Ultima oara a fost editat de blueeyes (2012-02-19 13:52:27)
- AnkSan
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-10
Mamica de Ingerash blondutz
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Adina imipare rau de patanie, eu stiu ca sambata si duminica nu se proceseaza, abia luni trec banii in contullor. Ai putea suna la Banca, nu au un nr de urgente, tel verde ceva?
Blue ma bucur ca ai intrat, sanatate multa la amandoi.
Maria e cu muci, nu ma lasa sa ii scot, face crize pana vomita
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- albinuta_vesela
- Insomniac member
tel verde nu rasp in we. nu am cum sa anulez. ms fetele.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
adina84 a scris:tel verde nu rasp in we. nu am cum sa anulez. ms fetele.
Adina, sotul a avut BRD net, si zice ca se va anula tranzactia pentru ca nu ai fonduri suficiente. El stie insa ca poti cere anularea si direct din interfata, numai ca nu stie sa-mi zica de unde exact.
Fetele
Andreea, ce a patit Maria?
- albinuta_vesela
- Insomniac member
blue, ms. nu gasesc nicaieri sa anulez. in fine.. si eu zic ca logic ar fi sa-mi spuna ca nu se pot vira banii pt ca soldul e insuficient.
- Andreed
- Addicted member
- Site
Blue a racit. Vineri nu a avut nimic si sambata dimineata ne-am trezit cu febra 39,3. De ieri seara nu a mai avut febra, i-am dat Panadol la 8 ore, in schimb curg mucii si tuseste Nu stiu cum a putut sa raceasca atat de rau.
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
salutare!
sunt praf, am avut ideea de a nu-l culca azi dimi pe sebi si m-am dus cu el la impartasit, in conditiile in care el dormea de regula la ora 11. ... de atunci si pana acum legan la el, il bag in manduca, il pun pe picioare, la tzatza... nu doarme nicicum desi e CHIAUN, i se inchid ochii stand in fund, nu a mancat nimic de oboseala, sta cu mancarea in gura si se uita in gol insa refuza sa doarma. ce o fi cu el ???????? e treaz de la 6 dim si acum e ora 3 fara ceva si el nu a dormit nici macar un minut.
blue, imi pare rau de vesti! dar ai facut si eco. sau doar hormonii au iesit in afara limitei? ai fost la endocrinolog? stai linistita cu bebe si nu te mai gandi la tampenii, daca ai avut contact sexual doar cand ai trecut in grafic, nu ai cum sa fii gravida. mersi pt urari! bine-ai revenit! ( eu te sfatuiesc sa gasesti o metoda de protectie eficienta, eu sunt gravida si am ramas pur si simplu cu un rahat de contact aiurea..... se poate intampla oricand pe viitor )
dar cu flow ce e ?
nu mai stiu ce am citit din urma, fug sa incerc sa-l culc iar...
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-19 14:41:25)
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Adina, imi pare rau de patanie, eu stiu ca se anuleaza din moment ce sunt fonduri insuficiente.
Blue, sanatae si tie si lui David. Si eu vreau sa te intreb daca ai fost si la edocrinolog si ti-a facut ecografie.
Andreea, e rau ca nu ai cum sa scoti mucutii Sper sa scapati repede.
Pass, bafta sa reusesti sa-l culci.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Andreed
- Addicted member
- Site
Pass, cred ca e pre obosit si de aia reactioneaza asa. Sper ca a adormit.
Da Ruxy, stau langa ea in pat, fornaie urat, mi-e frica ca se va trezi, dar macar sunt aici si o pun pe o perna si o leagan pe picioare. Macar somnul sa si-l faca.
- passenger
- Addicted member
mi-a stimulat toata ziua sfarcurile si acum am contractii si ma doare burta, am luat no spa sper sa treaca. azi toata ziua tzatza. stiu kata, si eu sunt la fel vizavi de somnul lui, il respect cu sfintenie, de asta am zis ca am facut o tampenie azi ca m-am dus la ora aia cu el, desi avea clar semne de oboseala, se freca la ochi, la nas,.. am zis ca adoarme afara dupa aia in manduca, a si adormit dar pt 4-5 minute doar ca au urlat niste fetite isterice la vreo 3 ani langa noi, s-a trezit speriat si adio somnul. uite ce am patit acum, nu mai doarme de 9 ore... incredibil! si fiind asa obosit nu mananca, si nemancand, evident ca nici nu doarme cu stomacul gol. sa se termine mai repede ziua asta urata!
Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-19 15:05:58)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
passenger a scris: mi-a stimulat toata ziua sfarcurile si acum am contractii si ma doare burta, am luat no spa sper sa treaca. azi toata ziua tzatza. !
mda, join si io aici (numa ca io fara no spa, n-am luat niciodata, nici nu stiu cat/cum se ia)
apropo, v-am zis ca bb mic al meu MISCAAA? am mai scapat de un morcovel
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- passenger
- Addicted member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|