homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-52

#970 2012-02-07 15:38:54

NafNaf
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-02-24

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

OMG Pasuculee esti gravi?!!  bis  bis dupa ce trece socul vei fi in al9-lea cer de bucurie, eu ma bucur pt tine si te felicit din tot sufletul, sa ai sarcina super usoara si bebel sanatos,  storstark  applause  cool
Au lovit berzele anul asta nu gluma lol 

Va pup mamici puss

Ultima oara a fost editat de NafNaf (2012-02-07 15:49:20)

hjarta M&M=S

#971 2012-02-07 15:50:00

AnkSan
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-12-10

carra_verona a scris:

Ank felicitari din inima. applause  applause  applause  applause
bine ca au trecut greturile, perfuziile si toate nebuniile.
si bravo ca e baieteeeel.
o sa aibe Mirunica cu cine sa se joace acuma.

nastere usoara, sa nu ne uiti cu pozele, felicitari pentru curaj si multumim ca ne incurajezi si pe care care inca am ramas cu in singur bebe sa trecem la bebe II.
pupici.
puss  puss  puss

Carra merci din suflet  hjarta  par  par si  rugaciune Sper ca Miru sa fie blanda cu el... chicot mai ales ca primele 3 luni va trebui sa o tin si pe ea acasica...Imi va fi un real ajutor  rufe  chicot
Si sa nu spui hop....ca maine poimaine ne anunti si tu ca ai "pus-o" de un test +  rugaciune  goodluck
Pupici dulci Natiutzei  hjarta  par  par si pt mami  par

Flow...nu vezi ca "socotelile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ"  chicot Noi am stat aproape 2 ani la ai mei; acum am rev si stam la socrii, insa soacra mea este tanara si lucreaza, mama e departe si oricum nu ar avea cum sa ma ajute...asa ca am emotii ingrozitoare cu ce ma va astepta...mai ales cu reactiile Mirunicai, insa abia astept sa vad ghemotocul meu dragalas, sa-l pupacesc si sa-l tin strans in brate... angel  al9leacer  Mi se pare ceva fantastic, mai ales ca de data asta trecand peste atatea incercari, hopuri + Miru, a fost diferita experienta...si de cand ii simt miscarile e de milioane de ori mai minunat si emotionant... al9leacer  Sper sa fie cu adevarat Primavara cand imi voi tine puiutzul in bratze.  rugaciune
Va tzuc dulce par

Mamica de Ingerash blondutz angel

#972 2012-02-07 16:02:37

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Andreea   grater  Si eu plang de somn ca nu m-am linistit deloc pt ca Alessia s-a trezit dupa 45 min  sad  ea doarme de obicei 1 h 30 sau 2
Flower la voi e total alta situatie cu pupaturi si etc. Oamenii sunt mai ingrijiti , aici cu riscul de a fi rasista nu am incredere in oameni caci majoritatea nu se ingrijesc  sad  dar nu vreau sa dezbat subiectul asta caci nu am nervii necesari
Ally, Like it  puss  de abia astept si eu sa ma simt mai bine
Anka  puss  asa am auzit si eu ca dupa perfuzii ti-ar fi mai bine. Eu cat de cat pot baga ceva in gura, dar nu multe si vitaminele prenatale deloc  sad  sper ca nu ii face rau la bb. Problemele cu bb ai avut din cauza greturilor si a neputintei de a manca?NUmai de asta mi-e teama...
LE Kata multa bafta in gasirea solutiei pt problema lui cris

Ultima oara a fost editat de dana82 (2012-02-07 16:05:15)

#973 2012-02-07 16:08:28

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

dana82 a scris:

Andreea   grater  Si eu plang de somn ca nu m-am linistit deloc pt ca Alessia s-a trezit dupa 45 min  sad  ea doarme de obicei 1 h 30 sau 2
Flower la voi e total alta situatie cu pupaturi si etc. Oamenii sunt mai ingrijiti , aici cu riscul de a fi rasista nu am incredere in oameni caci majoritatea nu se ingrijesc  sad  dar nu vreau sa dezbat subiectul asta caci nu am nervii necesari
Ally, Like it  puss  de abia astept si eu sa ma simt mai bine
Anka  puss  asa am auzit si eu ca dupa perfuzii ti-ar fi mai bine. Eu cat de cat pot baga ceva in gura, dar nu multe si vitaminele prenatale deloc  sad  sper ca nu ii face rau la bb. Problemele cu bb ai avut din cauza greturilor si a neputintei de a manca?NUmai de asta mi-e teama...

Dana imi pare rau de somnicul scurt al Alessiei... grater
Nu am avut probleme din acest motiv, insa lipsa hidratarii poate fi o problema pt bebe...asa ca ai mare grijutza; daca nu poti sa bei lichide/ destule lichide...vbeste cu medicul tau. Eu am avut disgravidie si eram in  al9leacer cand faceam perfuzii... bang
par
Offff Andreea... grater . Miru vad ca e obisnuita cu vecinii mei galagiosi...sper sa o tina ...rezistenta.. signof10
va pupacim
fug sa-mi fac dus ca adormit de ceva vreme si mandrutza mea.  majoreta

Mamica de Ingerash blondutz angel

#974 2012-02-07 16:13:15

dana82
Hero member

Anka tre sa vorbesc cu medicul meu. Mai cu o intrebare te strese: la analizele din primul trim se observa ventualele probleme? sau trebuie sa fac ceva analize speciale pt a vedea dc sunt hidratata destul  rodnar

Publicitate

loading...

#975 2012-02-07 16:17:56

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Si Maria dupa o ora grater  grater  grater.
De la 3 jum ma chinui sa o reaorm, am leganat-o, am mangaiat-o si nimic bang

Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-02-07 16:19:09)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#976 2012-02-07 16:24:55

dana82
Hero member

Andreed a scris:

Si Maria dupa o ora grater  grater  grater.
De la 3 jum ma chinui sa o reaorm, am leganat-o, am mangaiat-o si nimic bang

bang off , stim , cunoastem  sad  Cand a venit a meu acasa a intrebat-o ca n-a dormit de grija ca nu si-a spus toate povestile  rotfl2  disperat  atata vorbeste!!  rotfl  hjarta  e si scumpa , nu te poti enerva pe ea

#977 2012-02-07 16:25:32

flowerpot
Insomniac member

Dana faptul ca traiesc in alta tara nu inseamna ca-s mai ingrijiti. Cand am revenit in tara anul acum 2 ani am ramas cu un gust amar cand am vazut cat de frumos este imbracata lumea, cat de ingrijite sunt fetele/femeile fatza de cum este pe aici. Crede-ma ca nu vorbesc aiurea dar cand vezi tot felul de haine traditionale si cand simti tot felul de mirosuri in ele (ex. curry la indieni) iti trece lol.

Anka
nu-mi permit financiar un al doilea copil acum. M-ar costa 3000 de dolari gradinita pt amandoi si nu pot sa fac fatza si cu casa (rata la banca) si masini, si gradinita si costurile scolii mele - am bursa dar acopera numai costul scolii. Si, cel mai important, nu pot, nu ma lasa inima sa imi pun copilul la gradinita la 6 saptamani cum fac colegele mele. Eu vreau sa ies cu Carol in excursii, sa ii arat una alta. Nu mi-as mai permite asta daca mai am un copil acum.
Si nici nu-mi mai pot lua un an off ca am avut cu Carol si imi pierd bursa. In fine, sunt mai multe aspecte si de asta am grija sa nu raman insarcinata la acest moment.
In doi ani se rezolva toate.

Sa ma ingrijorez? De cateva nopti Carol striga-STRIGA- prin somn. De regula spune stop it daddy si this is my toy little boy. Despre tati inteleg ca el o duce o gradinita si ea nu vrea. Nu a vrut niciodata.
Mi se pare nefiresc ca un copil de 2 ani sa strige prin somn.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#978 2012-02-07 16:27:19

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

fetele cum stiti cand e momentul sa lasam pututul in 3 laturi si sa renuntam la una?
vad prin poze pe ici pe colo bebeii in patuturi cu 3 laturi.
Niutza mea inca topaie la ea in patut, alearga de colo colo, se sprijina de bara din fata a patului.
ma intre insa cum o sa stiu ca e okay sa renunt la o latura?
puss  puss  puss
flow chiar ieri citeam un articol despre fricile bebeiilor, ca unele sunt naturale, si se manifesta deoarece noi informatii vin spre ei si pina le asimileaza sistemul lor au senzatia de frica, panica, plins in somn, etc.
simt ca universul reactioneaza intr-un fel sau altul in jurul lor si pina inteleg de ce se intampla anumite lucruri reactioneaza ca si cum le-ar fi frica.

poate asta e si cu carol, sunt experiente noi la gradi si de aici noaptea in somn mai plinge, stiga etc.
incearca o sa calmezi de fiecare data ' be there for her' cum se zice, si eu cred ca nu e motiv de ingrijorare.
pupam.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-07 16:34:12)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#979 2012-02-07 16:32:53

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

noi tot 4 laturi avem. dar prin primavara vara, cand ii vom face mobila ei, ii facem pat normal, de o persoana, dar mai mare , mai lat si la perete ii punem lemn imbracat, iar la margine ii punem ca un fel de protectie ca sa nu cada..patutul ii dam lui bebe. asa a zis si ea.Aisia e mare,pat mare, bebe mic, patut chicot

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#980 2012-02-07 16:34:05

flowerpot
Insomniac member

Carra, Carol nu a stat in patut decat vreo 2 zile si doar cateva minute lol. In rest, numai in pat mare. Acum are notiunea de spatiu foarte bine conturata, nu imi este frica de o eventuala cadere din pat.

bebe

#981 2012-02-07 16:34:58

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

offf, noi iar avem probleme : mucii la greu si ceva tuse, sper sin tot sufletul sa nu facem febra ca sa putem merge in continuare le fizioterapie, nu putem intrerupe acum, e pacat, ne-am chinuti degeaba pana acum, offf simt ca innebunesc

pass, felicitari pt bebe 2, o sa fie bine in final , o sa vezi

ank, tie nastere usoara, abia asteptam sa te vedem cu bebelul in brate

in rest, fetelor va pup , multa sanatate voua si bebeilor...

9 ani de copilarie ....

#982 2012-02-07 16:35:28

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

puss  puss alina si flow.
alina mi se pare normal.
in aceeasi camera sau camarutze separate alisia si bebe mic?
puss  puss

adina off. pe vremea asta ..... uf uf uf.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-07 16:37:37)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#983 2012-02-07 16:36:07

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

adina, ii dai ceva? poate reuseste sa lupte si nu face febra. pe asa o vreme mititica e si greu sa nu raceascai.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-02-07 16:36:50)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#984 2012-02-07 16:42:14

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Czuky si Geo kram

Chiar ca suntem multe cu bb2 smile si sper sa mai vin si restul fetelor cu vesti wink

Andreea  supa

Dana, si la tine a dormit putin Ale.

Vlad  a dormit 2:30 ore si eu cu el big_smile

Flow, Vladutu te pupa  kram

Kata, bafta la analize, sa gasiti rezolvare.

Off Adina...sanatate.

#985 2012-02-07 16:43:07

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

ce sa-i dau sa nu faca febra?

o aspir la greu, ii pun ser cu vitamina c, ii dau grintuss, i-am mai dat ceva homeopat pt muci

altceva ce sa-i mai fac?

9 ani de copilarie ....

#986 2012-02-07 16:45:40

dana82
Hero member

Ruxxy norocoaso  puss  applause
Adina  puss  multa sanatate! imi pare tare tare rau ca sunteti iar cu muci  puss

#987 2012-02-07 16:51:24

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

oscillo, vitamina C, ceva sa ii cresca putin imunitatea. curatarea nasucului si umiditatea corespunzatoare sunt foarte importante sa nu se infecteze mizeriile alea in ea. sanatate multa!

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

#988 2012-02-07 16:55:38

flowerpot
Insomniac member

Adina eu ii dau Tylenol sau Advil sirop (nu stiu care este corespondentul in tara). Si Carol are mucisori de saptamani bune si nu poate sa repire bine dar nu ii aspiram ca nu putem, nu ne lasa. Asa de tare incepe sa planga si sa spuna nuuuuuuuuuuu cand vede pompita ca o lasam balta. Noi avem si problema cu ochii infundati si din cauza ca nu respira bine ii curg lacrimi continuu si are dare albe pe obraz sad.

Cand mai are febra, eu o mai scot afara. Nu mult, cinci minute...sau mergem in mall, ii schimb mediul si functioneaza. De asta te-as indruma sa te duci la spital si sa continui fizioterapia. Ia un taxi daca nu te poti duce cu masina ta (nu te duce cu autobuzul ca dureaza mult pana ajungeti acolo).

bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.