homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-53

#989 2012-02-07 17:02:43

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

eu ii mai dau corizalia si paragripe cand simt ca incepe sa raceasca.
la noi la tuse numai mucosin sau ambroxol functioneaza.
acuma ii dau si propolis cu vit c cate 5 ml pe zi pentru imunitate.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-07 17:03:50)

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#990 2012-02-07 17:06:24

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

eu sunt varza, plang intr-una de cateva ore, ma tot uit la sebi si ma gandesc ca e prea mic sa fie fratiorul mare, nu e pregatit. si nici eu.  grater  el e puiul meu mic, bebelusul. e ciudata starea pe care o Am, nu stiu ce se intampla. or fi si ceva hormoni, poate, nu imi explic ce am. azi e ziua lui sebi, a implinit 14 luni si ma tot gandesc la ziua aia, cea mai fericita zi din viata mea, cand l-am nascut. si ma tot gandesc ca de acum inainte va trebui sa renuntam la multe, nu ii vom mai acorda lui totul, ca si pana acum. de ex cu banii, toti banii nostri se duc spre sebi, fara echivoc, ii cumparam absolut orice; de acum mai strangem cureaua ca vin ecografii, analize etc. cum sa ii rapesc lui niste bucurii, cand el e asa micut si puiul meu drag?  grater  sau cum sa nu mai pot eu acum sa il iau pe sus sa il pupacesc tot, cand mai trebuie sa ma menajez, sa nu fac efort etc. el vrea mereu la mine in brate, plange.
acum un an si 2 luni cand am nascut eu in salon cu mine era o fata care mai avea acasa un bebel de vreo 2 anisori, fata aceea plangea in continuu de dorul puiului de acasa. atunci mi s-a parut extrem de ciudat, puii mei, statea si ea 2 zile in maternitatea, nu o intelegeam. acum plang numai cand ma gandesc ca voi sta fara sebi 2 zile.
in fine, tre'sa imi dau vreo 2 sa imi revin ca starea asta nu ii face bine celui mic ( sau celei mici big_smile ) din burta, ma cam doare pe jos.  supa

va pup si multumesc inca o data pentru urari, sa dea Domnul sa fim bine toti!

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-07 17:11:14)

#991 2012-02-07 17:10:19

carra_verona
Insomniac member

pass, ia no-spa si nu te mai gandi asa departe.
starea de spirit se schimba de la o zi la alta, mai ales la gravi daaaar acuma ai experienta cu gravidia de la Sebi.
si pentru el si pentru cel mic din burtica si pentru tine si voi tre sa fii bine.
nu mai plinge.
dea Domnul sa nu ai sarcina cu greturi and stuff si o sa fie bine.
cu siguranta lui Sebic nu-i va lipsi nimic din ce are cu adevarat nevoie, dimpotriva va castiga enorm printr-un fratior sau o surioara.

stiu ca va doreati 3 bebei deci o sa fie bine.
curaj.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-07 17:12:34)

fertility

#992 2012-02-07 17:12:35

passenger
Addicted member

da, carrra, jur ca pana acum nu as fi crezut ca voi fi asa cand va veni bebedoi-ul, ca voi gandi in felul asta. de asta cred eu ca sunt hormonii. o sa imi treaca!  puss

#993 2012-02-07 17:13:35

prigatel
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-09-06

pass, trebuie sa-ti revii! crede-ma ca te inteleg. incerc cam aceleasi temeri, e adevarat ca, pentru moment, doar ipotetice. dar daca s-a intamplat incearca sa te bucuri din plin. gandeste-te numai cat ai asteptat sa il ai pe sebi. puiul ala mic nu are nici o vina. din toate mamicile la care se putea duce el te-a ales pe tine. si sa sti ca pentru parinti e greu, dar pentru frati este atat de bine sa fie de varste apropiate. iti spun din propie experienta. intre mine si fratele meu este 1 an si 2 luni, intre sot si cumnat 2 ani.
ia un nos-pa si gandeste-te cu drag si bucurie la sufletelul din burtica, si zambeste-i lui sebica gandindu-te ca ii faci o mare bucurie si un mare bine. ii daruiesti cel mai bun prieten pe care il  va avea mereu oriunde il va duce viata in lume asta mare.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-02-07 17:15:01)

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

http://www.fertilityfriend.com/home/prigatel

Publicitate

loading...

#994 2012-02-07 17:15:54

carra_verona
Insomniac member

si intre mine si sora 1 an si 3 luni.
si ma gandesc ca daca va veni si la noi bebe II peste cativa ani deja vor fi 4 sau 5 ani diferenta intre frati.
va fi bine, ai as vezi.

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-07 17:16:29)

fertility

#995 2012-02-07 17:16:52

passenger
Addicted member

asa e, priga, stiu si eu. intre mine si sora mea e doar un an diferenta, un an si 4 luni. teoretic stiu tot, practic sunt varza si toooot plang cand ma uit la el asa micut cum e. nustiu ce am! bang nu ma suport asa.
rux, tu stii vreun gineco. bun in Pl.?  offtopic

n-am nici ginecolog...  grater

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-07 17:17:34)

#996 2012-02-07 17:17:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

passenger a scris:

eu sunt varza, plang intr-una de cateva ore, ma tot uit la sebi si ma gandesc ca e prea mic sa fie fratiorul mare, nu e pregatit. si nici eu.  grater  el e puiul meu mic, bebelusul. e ciudata starea pe care o Am, nu stiu ce se intampla. or fi si ceva hormoni, poate, nu imi explic ce am. azi e ziua lui sebi, a implinit 14 luni si ma tot gandesc la ziua aia, cea mai fericita zi din viata mea, cand l-am nascut. si ma tot gandesc ca de acum inainte va trebui sa renuntam la multe, nu ii vom mai acorda lui totul, ca si pana acum. de ex cu banii, toti banii nostri se duc spre sebi, fara echivoc, ii cumparam absolut orice; de acum mai strangem cureaua ca vin ecografii, analize etc. cum sa ii rapesc lui niste bucurii, cand el e asa micut si puiul meu drag?  grater  sau cum sa nu mai pot eu acum sa il iau pe sus sa il pupacesc tot, cand mai trebuie sa ma menajez, sa nu fac efort etc. el vrea mereu la mine in brate, plange.
acum un an si 2 luni cand am nascut eu in salon cu mine era o fata care mai avea acasa un bebel de vreo 2 anisori, fata aceea plangea in continuu de dorul puiului de acasa. atunci mi s-a parut extrem de ciudat, puii mei, statea si ea 2 zile in maternitatea, nu o intelegeam. acum plang numai cand ma gandesc ca voi sta fara sebi 2 zile.
in fine, tre'sa imi dau vreo 2 sa imi revin ca starea asta nu ii face bine celui mic ( sau celei mici big_smile ) din burta, ma cam doare pe jos.  supa

va pup si multumesc inca o data pentru urari, sa dea Domnul sa fim bine toti!

pass kram e NORMAL e simti (am trecut i eu printr-o faza asemanatoare la inc de sarcina 2). lnisteste-te, roaga-te sa fie o sarcina fara risc si... iubeste-ti puiul ca si pana acum smile (noi tocma am terminat o repriza de dans pe satra, cu tzatza in gura si puiul razand: "mamii, vatiiii (invarte-ma)". deci se poate wink ai incredere! kram

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#997 2012-02-07 17:18:53

prigatel
Hero member

la ginecologul unde ai mers cu sebi nu poti? e in buc?

IOANA ALEXANDRA este in bratele noastre - 27.06.2011     http://lb2f.lilypie.com/HJICp2.png
VLAD ANDREI primul nostru pui - 20.10.2005     http://dhbf.daisypath.com/Nfqsp2.png

#998 2012-02-07 17:20:33

passenger
Addicted member

kata,  par  kram
daca zici ca si tu ai trecut prin asta..

priga, e in bucuresti si noi nu mai avem masina, e stricata, in service de o luna deja,.. spre buc. nu prea putem merge la cum se circula..
si nu am ce face cu sebi cnad mergem noi 2 in bucuresti. deci imi trebuie aici un gineco. acum cat e sarcina la inceput, dar de mers si nascut tot in buc. merg.

#999 2012-02-07 17:27:44

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

PAss linisteste-te! Cu cat esti mai linistita cu atat o sa iti fie mai bine. Si lasa "materialele" pt Sebica- el are nevoie de iubire si nu de nu stiu ce minuni de la diverse firme.

Sa iti (va_ povestesc ceva care sa va mai descreteasca fruntile: astazi eu si al meu impinim ani multi de cand suntem impreuna. Practic de cand eram abia iesiti din copilarie lol. Ma trezesc dimineata, ma duc in camera la el (ca am adormit la C) si ii spun eu multe printre care ca am visat ceva ciudat. Si el imi spune imediat ca m-a visat, ca avea grija de mine, ca alea alea..."si tu ce ai visat"? M-am resetat si m-am codit sa ii spun dar a insistat. Si i-am spus: am visat ca faceam sex cu Gordon Ramsay.
I-a picat fatza sotiorului meu si atat mi-a mai zis: macar daca era J. Oliviere ca-i mai tanar rotfl

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1000 2012-02-07 17:28:59

prigatel
Hero member

pass, am citit pe net de bine despre dr Maria Cernat si un forum http://forum.desprecopii.com/forum/topi … 2Cploiesti cu diferite experiente cu medici din ploiesti. despre cernat nu am gasit nimic de rau.

Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-02-07 17:34:13)

#1001 2012-02-07 17:32:59

flowerpot
Insomniac member

http://healthland.time.com/2012/02/06/w … esnt-work/

pentru cine este tentat de o palmuta smile

bebe

#1002 2012-02-07 17:33:07

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

Passuc draga de tine....puss  puss  puss  puss  puss  puss  kram Stiu ce spui si cam ce simti..e normal..ai nevoie de timp sa te obisnuiesti cu ideea. E abia inceputul..pana la 40 de sapt Sebicul va fi deja nerabdator sa-si ubeasca surioara/fratiorul.. al9leacer  hjarta  hjarta
In plus....hormonii de sarcina...(bata-l vina pe "ala" care i-a "inventat"  grater )..isi cam spun cuvantul, dar sunt convinsa ca vei reusi sa privesti partea pozitiva a lucrurilor...si sa te bucuri de sarcina impreuna cu cei dragi, familia.
Importanta este dragostea pe care i-o porti si i-o arati lui Sebicu'...nu partea materiala alocata lui. Si eu de ex din banutii stransi pt gradinita pt cateva luni am fost nevoita sa-mi fac eco, analize etc...m-am simtit vinovata, insa apoi m-am gandit ca Miru deja imparte cu fratziorul ei ... al9leacer
Cat despre ridicat...eu si acum o ridic pe Miru..mai ales ca trebuie s-o spal la chiuveta...si cand o iau de la gradi cand o vad cum alearga spre mine si intinde manutele...chiar nu reusesc sa rezist sa n-o iau in brate...e divin.. al9leacer
Nu-ti mai face probleme pe termen lung...ia totul in pasi marunti...asa cum vin. Vei vedea ca lucrurile se vor aranja de la sine... rugaciune
Te pupacesc dulce dulce si te rog sa nu te mai consumi...mai bine...foloseste energia in favoarea lui Sebicu' si a  bebe 2. par  par

Flow stiu ce spui...Oricum sunt convinsa ca va sosi momentul si pt  bebepar  par

Dana nu ma stresezi deloc.  par Poti sa ma intrebi orice, oricand.. kram Nu stiu daca exista astfel de analize...insa dra mea imi spunea ca e imp sa beau lichide. Cand ii spuneam ca am baut jum pahar/ zi, imi spunea hai ca maine vei reusi sa bei 1 pahar si apoi mai mult..etc Si ma sfatuia sa-mi fac perfuzie cand ii spuneam ca nu pot manca si bea nimik.
Nu te stresa ff tare, mai ales ca spui ca poti manca putin... kram

Adina mer i mult.  par Imi pare rau pt dragutzica ta... sad Si Miru e racita... bang Ai grijuta cu vremea asta si  rugaciune  par

Flow La cat mai multi... majoreta  majoreta  birthday  fff tare visul  rotfl2 si noi am facut pe 4, 12 anishori  chicot

Ultima oara a fost editat de AnkSan (2012-02-07 17:39:20)

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1003 2012-02-07 17:38:01

carra_verona
Insomniac member

ank de la ce varsta ati dat-o pe Miru la gradi? la particulara?
si eu vreau sa o dau de la toamna, la stat nu cred ca o primeste (va avea 2 ani si 4 luni) si ma gandesc la o parrticulara (mai ales ca lucrez pina la ora 6)
asta de stat ar fi linga socrii si ma gandesc ca s-ar duce o sa o ia la 4-5.
puss  puss

fertility

#1004 2012-02-07 17:42:06

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

carra_verona a scris:

puss  puss alina si flow.
alina mi se pare normal.
in aceeasi camera sau camarutze separate alisia si bebe mic?
puss  puss

adina off. pe vremea asta ..... uf uf uf.

pai Alisia doarme acum sg in camera ei. asa ca bebe o sa doarma cu noi in camera, la inceput, in patut sau in patul mare. cum vom reusi. mai incolo vom vedea.

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1005 2012-02-07 17:42:19

AnkSan
Full member
Inregistrat: 2008-12-10

carra_verona a scris:

ank de la ce varsta ati dat-o pe Miru la gradi? la particulara?
si eu vreau sa o dau de la toamna, la stat nu cred ca o primeste (va avea 2 ani si 4 luni) si ma gandesc la o parrticulara (mai ales ca lucrez pina la ora 6)
asta de stat ar fi linga socrii si ma gandesc ca s-ar duce o sa o ia la 4-5.
puss  puss

Pe Miru am dus-o d- la 1 anishor si  luni.. nustiu la particulara, insa am avut noroc ca era la inceput sediul de langa noi....si erau 4 copii initial.  buga Au programul de la 8-18.
par

Mamica de Ingerash blondutz angel

#1006 2012-02-07 17:49:32

carra_verona
Insomniac member

am inteles alina.
merci Ank, deci particulara e solutia la varsta asta.
noi nu avem in zona, e una linga jobul meu - dar pina ajung acolo fac eu 30 min dim si seara la 6 ... spre 1 ora.
vedem noi.
super alina, e bine ca alisia are camera ei. asa nu se va trezi daca plinge bebe II noaptea.
puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-02-07 17:49:50)

fertility

#1007 2012-02-07 18:00:10

flowerpot
Insomniac member

La multi ani si voua, Anka. Noi suntem mai mici, avem o decada lol. Si ne intrebam prim emails cand au trecut 10 ani ca parca  ieri s-a intamolat tot.

bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.