Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-71
- prigatel
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14
x_ynna a scris:Neata mamici!! priga, acum am vazut, dar n-am prea inteles. 1. daca durerea e ca un junghi inseamna ca e ca o intepatura ceea ce se opune starii de tensiune/apasare. Tensiunea, apasarea caracterizeaza o durere surda si sacaitoare. 2. stranuti si tusesti, ai semne de raceala? sau faci asta ca sa vezi cum raspunzi la durere? 3. daca durerea e ca un junghi, apare intr-un punct fix, o poti arata cu degetul, e o durere de origine cardiaca ce apare din cauza stresului, oboselii, la nervi. Nu e nicio afectare organica. 4. daca durerea persista si e ca o tensiune eu sincer as merge pe o afectare de perete...muschi, pe o nevralgie, pe o afectare a articulatiei umarului. 5. daca mai ai si alte simptome poate m-as mai orienta putin dar in contextul asta nu prea stiu ce sa iti zic. Nu stiu din ce oras esti tu dar la upu la noi nu prea te baga in seama. Poate ar fi mai bine, doar daca ai un medic de familie bun, sa mergi la el.
Multa sanatate iti doresc!!
in primul rand , scuze fetelor pentru
xyna, multumesc pentru promtitudine. o sa incerc sa fiu cat mai exacta si explicita. durerea a inceput acum cateva zile. initial doar la miscare - cand ma ridicam din pat, cand ridicam mana si era bine localizata. pe exteriorul sanului stg, spe axila, intr-un punct pe care, daca apasam, simteam cum durerea merge spre interiorul sanului si in spate spre omoplat, la baza omoplatului, nu spre umar. sanul in sine, daca il misc, palpez, apas, nu doare. sub el simt durerea daca pot sa spun asa. am crezut ca e ceva muscular. am pus cald, am dat cu voltaren, dar nu a cedat. - la cateva zile am racit, dar nimic iesit din comun. mucozitati, stranut, tuse seaca, durere musculara. am luat imediat bisolgrip forte, 1 plic la 6-8 ore. in 2 zile am fost muult mai bine. - durerea de san insa a continuat si s-a extins si intensificat. acum ma doare daca apas din acel punt exterior sanului, coborand pe sub san pana undeva deasupra coastelor. pe tot traseul asta, oriunde as apasa simt durere sub san, zona centrala si diametral opus in omoplat. in plus a aparut durere ascutita ca un junghi, dar mai difuza ca in primele zile (inainte simteam ca o sageata. exact punctul pe unde intra si iesea. acum a mai intensa si zona in care simt durere a mult mai mare) si ma doare cand inspir adanc, cand mai tusesc sau stranut in urma racelii, daca ma misc, aplec. uneroi imi e mai bine daca stau intinsa pe spate. pe langa durerea asta intensa, fara sa fac absolut nimic, de ex stand pe scaun, simt o durere permanenta, nu foarte intensa, ca o tensiune in piept si daca fac ceva (inspirat, miscat) apare si durerea mai ascutita). nu tusesc ma rau, nu am febra.
nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa, sau mai rau am amestecat treburile. cu inima nu am probleme. intr-adevar sunt la limita de obosita si beau cafea, cam 2 pe zi in ultimul timp pentru a reusi sa stau in picioare. de fel am tensiunea mica 8 si ceva -9.
o sa ma duc la urgente, pentru ca aici (barcelona) te primesc imediat, iti fac investigatii, primesti un diagnostic si tratament. daca cer programare cu medicul de familie primesc peste cateva saptamani.
Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-02-09 13:02:56)
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
Am pus 3 poze la topic, pt cine nu ne-a vazut de mult
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Bineinteles ca am vrut sa fac de toate si pe langa faptul ca am obosit rau ma mai doare si burta Ar trebui sa o las mai moale....
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Am fost azi la dr., la altul, alta recomandare a altei cunostinte? M-am dus cu urografia in dinti, la care nici nu s-a uitat ca lumea, nici macar nu le-a ridicat la lumina, sa le vada cum trebuie, le-a luat in mana si mi-a zis ca nu sunt de calitate, ca trebuie sa fac alta, ca este o mizerie. Eu ma gandeam cum sa fie mizerie de 300 si ceva de lei?!?!?! Mi-a facut rapid o ecografie si mi-a zis ca ce vede el la ecograf nu coincide cu ce arata ?mizeria? aia de urografie? Mi-a dat trimitere la alta clinica particulara, sa fac alta urografie? Acolo la clinica aceea are si dansul consultatii , a insistat foarte mult sa ma duc cat mai repede la acea clinica si dupa ce fac urografia, sa imi fac programare la el? Tot incercam sa ii spun ca imi e mai usor sa il caut aici la spital, dar ma repezea cu diverse fraze gen: "haideti sa facem asa, cum va zic eu, daca vreti, daca nu vreti, puteti sa va duceti si la alt medic"? Wtf?!?! Nu e interesul lui sa ma aiba pacienta? Ca sigur ar fi vrut si ceva bani daca ma opera!!! M-a scos din sarite, am fost si mai dezamagita pt ca ma asteptam sa fie mai bine, ca deh, era recomandare importanta? M-a consultat rapid si mi s-a parut foarte insistent pe bani, musai clinica cutare, programare la el tot acolo, de ce nu a zis nici macar ca pot sa ma intorc si la spital sa ma vada??!?!?! Mi-a stricat toata ziua? M-a expediat rapid, tot incercam sa ii explic pe la ce spitale am mai fost, ca nu pot sa ma operez asa de pe o zi pe alta ca am copil mic, nici nu ma lasa sa vorbesc...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-02-09 13:28:08)
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
ziua buna si de la mine
papu imi pare rau, dar poate NU e nevoie de operatie, el poate sa aiba cota parte din consultatia de la clinica X , mai mult decat ii dia tu dc te duci la spital
am citit 30 min si nu am restinut mare lucru
pass imi pare rau ca ai asemenea probleme , seby te simte clar mai agitata, ma simte junele meu agitata ca incep scoala si de 3 zile sta lipit de mine nici PIPI nu fac fara el nopatea ma incolaceste cu picioarele si dc vreau sa cobor s afac pipi se trezeste si plange , NU mai sta nici cu mama cum facea innainte , vine din 10 in 10 min si sare la mine in brate , ce ma fac cu el ca incep scoala Azi am vrut sa ies pana jos sa ii cumar niste biscuiti si nu ma lasa , i-am explicat ca ii aduc biscuiti si o carte si m-a lasat ...OFFFFFFFFFF Si de supt, sta numai cu tzitzi in gura noapte...KATA ajutor, e ceva tipic varstei sau stresului meu ????
De Blue nu se stie nimic, de ce era suparata????
Lucky ce face tudor mai e racit?
Adina imim pare f rau, eu faceam cu ser si adrenalina , dar zau de mai situ cantitatile, le caut si zic
ma paste raceala SUPERB
Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-02-09 13:38:42)
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- x_ynna
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-01-27
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Ally, de operatie cam este, cu sau fara taietura, treaba este ca nu mi-a dat nici un pic de incredere in el ca medic... Nu m-a linistit cu nimic, dar a avut grija sa ma trimita la stors de bani... Eu nu imi permit sa dau inca 320 lei pe ceva ce am deja, pe care cumse face ca alt doctor a putut sa vada ce era de vazut, si mai ales cand clar in fata mea nici nu s-a uitat ca lumea pe filme...
X_ynna, multumesc, clar nu voi mai merge la el, o sa merg la primul dr., care e in acelasi spital, dar care macar a fost mai om, si parca era si mai cautat decat el, poate chiar din cauza asta...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-02-09 13:47:27)
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Ruxy, stiu ca esti harniuta dar acum ia-o mai incet
Garga, am intrebat la biocolinica, panelul ala e 165 de lei. Trebuie sa il fac si eu, total ma ajunge 400 de lei.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Papu, de toata jena atitudinea medicului...Inteleg acum de ce ti-a stricat ziua. Trebuie sa cauti alt medic.
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- ally_na
- Hero member
- Inregistrat: 2009-06-25
domane ajuta onuta
ruxxy ia lasa'o mai moale sa se fixeze bb acolo bine si apoi poti sa muti si muntii
http://picasaweb.google.com/alinna.nita/are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu .... 26 02 2010
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- Andreed
- Addicted member
- Site
panel mixt pentru 13 alergeni digestivi si 7 respiratori
- gargarita
- Moderator
multumesc mult tare i-as face si eu lui stef dar nu stiu cat de relevante sunt la varsta lui. poate aud de vreun dr. alergolog bun.
- Andreed
- Addicted member
- Site
Nu stiu ce sa iti spun, noua asa ne-a spus gastro...la alergolog nici nu am fost inca.
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
v-am citit din urma cu intreruperi, ca sunt la munca, n-am retinut mare lucru
Onu, nastere usoara!
pass multa sanatate tatalui tau
adinagrig, multa sanatate Anei
Alina, felicitari pt bebe2 fetita, sa fie sanatoasa!
prigatel, sper sa nu fie nimic grav
ruxxy, odihneste-te putin, sa nu-l soliciti pe bebe2
tymo, are Luca rubeola? sanatate!
razu, ce frumos si amuzant in acelasi timp
papu, ce medic nesimtit... m-as mai gandi daca sa mai merg la el...
va pup pe toate, si pe toti bebelacii
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Camysh,
Ultima oara a fost editat de razu (2012-02-09 14:36:08)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- gargarita
- Moderator
camysh
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
buan fetelor
raportm si noi o noapte super, dupa cea dinainte nedormita, azi noapte a dormit de a rupt patul ...cateva trezire cu reprize scurte de tuse dar insignifiant....
azi dimineata era mult mai ok, mai tuseste ( acum tusea a rupt) inca mai are mucii care au fevenit galbeni, febra nu am facut deloc... probabil ca aerosoli au facut minuni...mai nou azi dimineata am pus-o langa aparat, caci cu masca nu vrea sa stea, oricum se simteau super bine ca ii simteam si eu...
i-am mai facut un sirop de ceapa ( am fiert o ceapa mare intr-un l de apa-trebuia in 1/2 l dar am gresit eu pana a scazut de tot, au ramas 5-6 linguri mari de supa) si i-am dat vreo 3-4 lingurite cand am venit de la fizioterapie, le-a lins...am citit de asemenea de siropul de patlagina ca e super bun...o sa merg dupa amiaza sa iau...
papu eu una clar nu as mai merge la el, cauti altul, cauta pe forumuri diverse pareri, pe bune, nu merita asemenea om
ruxxy mai usor acum, ai grija si de bebe 2
pass cand mergi la dr?
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|