homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14-73

#1369 2012-02-09 17:59:47

Alina Elena
Insomniac member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 14

gargarita a scris:

pass, multa bafta maine, sa vezi gazutza  goodluck
imi pare rau de neintelegerile cu sotul  cesafac

kata, sa suporte bine Cris intepaturica maine  goodluck

alina, ai folosit mult moulinexul? eu vreau alta masina, mai mare si citeam diverse review-uri.... parca numai de nemultumiti carora li s-a stricat dupa cateva folosiri dau  nustiu
eu am una no name acum, folosita la greeeeu, dar e mica  (paine de max 900g si are o singura paleta d e amestecare) si a inceput sa i se ia teflonul de pe vas. 2 motive f bune pentru a-mi lua alta.

a mea e de 1 kg jumatate. si da, am folosit-o de multe ori. o am de 2ani. nu am avut probleme cu ea

Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010
                                            - Luiza Petronela - 22 iunie 2012
Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase

#1370 2012-02-09 18:03:41

ally_na
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-25

pass puss sa iti fie bine , tie lui sebic si bb2 puss o sa se rezolve cred eu , sper eu

andu azi m-a facut sa ma simt ca un ...in fata lui , de 2 ori mi-a luat succesiv copilul ( copiii ) de la medi de mana si le-a zis " papa, mama mea, nu carte" si ma pupa grater( ...norocul meu ca elevii mei sunt simpatici si intelegatori. Maine e zi libera o sa stam doar noi 2, ce ma fac cu el ca incep scoala grater

nici eu nu comentez de articol, am atatea exemple de prietene ce au copil  si ptr ele fac tot si copilul e  pe locul 3 asa ca....

kata bafta multa maine puss

si eu am masina de paine ( moulinex ) dar daca vreti il inttreb pe sot de ea rotfl el face paine in casa

pass ce faci bun?

ruxx ce ai gatit?

garga voi cum mai sunteti?

blue pe unde mai ea?

camy cum mai esti?

danutza ce stari mai ai?

priga voi?
adina cat mai faci electro....

onu nu a nascut?

bafta fetele cu grd 2 puss, cand ma intorc la sc trebuie sa fac ceva in mod special, acte ceva sau se ocupa secretariatul ....

Ultima oara a fost editat de ally_na (2012-02-09 18:08:00)

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1371 2012-02-09 18:08:49

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Pass, imi pare rau de cearta cu sotul. Bafta maine la eco!  goodluck

Si eu vreau sa fac in seara asta niste chiftelute de pui la cuptor, ca sa am maine cu legume. big_smile
Am avut pana azi ciorba de perisoare, care sotului i-a parut cam de spital, i-am zis "asta este, e de pui, asa e puiul, mai fad, si fara condimente, baga sare, piper, un ardei iute si e numai buna!"

#1372 2012-02-09 18:11:49

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

offtopic pe kellymom, gasesc studii/eseuri care demonstreaza ca laptele are aceleasi proprietati si la 1-2-3 ani de la debutul alaptarii ? ca m-am saturat sa aud ca e "apa chioara". sa nu ii dau si peste 1 an, 1 an jumatate, ca nu mai e la fel, si se uita la mine de parca acum am coborat din copac bang

papu, chiftelute la cuptor ? astea cum le faci ?

Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-02-09 18:22:57)

#1373 2012-02-09 18:28:35

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

pup mamicile puss
tot n-am nascut, contractiile sunt rare dar mult mai puternice decat aseara. astept...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#1374 2012-02-09 18:30:06

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Buna seara
Am dormit si eu vreo 2 ore cu baiatul

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1375 2012-02-09 18:30:16

Alina Elena
Insomniac member

puss

ally_na a scris:

pass puss sa iti fie bine , tie lui sebic si bb2 puss o sa se rezolve cred eu , sper eu

andu azi m-a facut sa ma simt ca un ...in fata lui , de 2 ori mi-a luat succesiv copilul ( copiii ) de la medi de mana si le-a zis " papa, mama mea, nu carte" si ma pupa grater( ...norocul meu ca elevii mei sunt simpatici si intelegatori. Maine e zi libera o sa stam doar noi 2, ce ma fac cu el ca incep scoala grater

nici eu nu comentez de articol, am atatea exemple de prietene ce au copil  si ptr ele fac tot si copilul e  pe locul 3 asa ca....

kata bafta multa maine puss

si eu am masina de paine ( moulinex ) dar daca vreti il inttreb pe sot de ea rotfl el face paine in casa

pass ce faci bun?

ruxx ce ai gatit?

garga voi cum mai sunteti?

blue pe unde mai ea?

camy cum mai esti?

danutza ce stari mai ai?

priga voi?
adina cat mai faci electro....

onu nu a nascut?

bafta fetele cu grd 2 puss, cand ma intorc la sc trebuie sa fac ceva in mod special, acte ceva sau se ocupa secretariatul ....

Ally dar tu in ce grad esti? chicot

Onu  puss  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2012-02-09 18:31:27)

#1376 2012-02-09 18:32:56

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

#1377 2012-02-09 18:37:04

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

stiti ce nu inteleg eu? de ce insista toata lumea sa nu mai dai lapte la copil dupa o anumita varsta pentru ca e apa chioara. Si daca e apa chioara ce? Ca doar la 1-1.5-2 ani copilul ala mananca si altceva decat tzitzi deci chiar si daca ar fi apa chioara laptele de mama dupa ce copilul are o varsta (chestie care se subintelege ca e o prostie) ce rau ii poate face atata timp cat pe langa tzitzi are si alte alimente in alimentatia lui

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1378 2012-02-09 18:40:14

Onutza23
Insomniac member

alina multumesc. poate nasc pana maine smile, e nasoala rau asteptarea asta

pass m citit ca maine mergi la eco, tin pumnii sa-ti vezi samburelul din burtica goodluck

tymo cum adica aveti ceva, nu se stie daca e rubeola?

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1379 2012-02-09 18:48:47

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

orez cu ciuperci si dovlecel si pulpe de pui la cuptor

multumesc, sper sa fie bine desi la ce simptome am, sunt increzatoare... smile ma doare capul de mor, merg la toaleta o data pe ora, am si greata uneori, dar nu puternica, ma dor sanii rau etc...
si mi-a curs si sange din nas, citeam zilele trecute pe forum, cand am facut testul lui sebi ma plangeam pe aici ca imi curgea sange din nas de 2 zile, acum am patit la fel. smile

onutamajoreta  majoreta  majoreta
te asteptam cu vesti!

fug sa il spal pe sebi  hjarta  si sa il mufez la titi si la nani

Ultima oara a fost editat de passenger (2012-02-09 18:50:16)

#1380 2012-02-09 18:52:08

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

onutza, ghideaza-te mai degraba dupa dureri si nu dupa intervalul la care apar contractiile. de fapt fa cum simti tu, dar hai sa iti zic ce am facut eu rotfl sambata seara contractii usurele... duminica noaptea cumplite, nu am dormit toata noaptea, luni noaptea cumplite, nu am inchis un ochi. ei bine, am stat cuminte acasa pt ca doctora si doctoru imi zisera sa ma duc cand am contractii REGULATE la 5 minute. mare prostie !!! (o fi adevarat dar nu pt toata lumea smile ). stateam cu ochii pe ceas, contractiile mele ucigatoare veneau la 8-10-12-7-5-10 minute lol eu le voiam regulate.  forgetit  dar nu am mai rezistat, m-am dus la 4 dim la clinica, m-au monitorizat, surpriza: "Dar nu aveti contractii !!" mai ca nu ma tavaleam de durere rotfl2 totusi dupa controlul colului mi-au zis ca am dilatatie 3-4 si nasc sigur pana pe seara. la 12.33 p.m. deja iesise bebe smile
daca ma duceam mai devreme poate ma ajutau cu ceva oxi sau ceva sa amelioreze durerile si sa grabeasca dilatatia. sau poate ca nu era bine. nu stiu smile

fa cum simti tu ca e mai bine, cum ti-a zis doc ! nastere usoara !  majoreta  majoreta  majoreta

papu, mersi pt reteta ! si bafta cu medicii astia idioti !!  goodluck

Emilya, ai dreptate !!! argumentul ca 'e apa chioara' se adauga la prejudecata ca e "urat, rusinos, etc" sa alaptezi un copil care deja merge in picioare si uite asa si cele mai neavizate persoane se trezesc sa iti dea sfaturi, facand si grimase care mai de care mai enervante.

am fost in dupa-masa asta la o amica si mama ei m-a servit cu o cafea bunaaaaa, si nu am vrut sa o refuz, baleam acolo langa ceasca. rezultatul e ca acum aproape tremur. nu e bine cand beau cafea dupa-masa. dar ce buna fuu grater sper sa doarma Ana.

Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-02-09 18:54:35)

#1381 2012-02-09 18:54:30

ally_na
Hero member
Inregistrat: 2009-06-25

alina...eu nu sunt cu gradele smile, ca sunt in invatamantul univesitar,

onu ,,,,push push puss

tymo sanatate ca tot ma tin sa iti zic puss

http://picasaweb.google.com/alinna.nita/

are mama o minunatie de baietel Andrei Claudiu ....  26 02 2010

#1382 2012-02-09 18:57:28

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Eu masina de moulinex dar o folosesc din joi in paste, e ok doar la paine, alte praji nu mi-au iesit .
Si a mea e de un kg si e putina tinand cont ca dureaza 3,5 ore sa se faca ( pe prog mai scurt nu am incercat)

Pass  goodluck  la eco

Ally ce destept e andu si te simte

Onu ne ti cu sufletul la gura

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1383 2012-02-09 18:58:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ally puss kram

adina, nu-ti bate capul cu de aia (io ma pregatesc pt un show maine, asistenta care ii va recolta li cris i-a zis azi sotului sa venim pe nemancate... si el i-a zis ca nu se poate, ca suge, iar der a zis a e ok (no, tampita aia, ca doar la tester de alergi nu conteaza at bagi, da in fine)... la care ea: "vaaai, inca mia sugeee?". iar io ma pregatsc sa-l mufez maine in timpul recoltatuui, asa ca... big_smile big_smile daca nu va face cris prea urat, voi avea timp sa-i savurez moaca lol

onu majoreta

pass, si e ok sa curga sange in nas? mie la cris nu mi-a curs, acu da, chiar intrasem la idei, sa nu fie vreo tensiune pacatoasa sau ceva...

Ultima oara a fost editat de katami (2012-02-09 18:59:16)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1384 2012-02-09 19:01:09

Onutza23
Insomniac member

pass multumesc, bafta si tie! puss

cmin nu mai spun eu cum sunt, ma termina asteptarea...

adina eu aveam si la 2-3 min contractii, dar de intensitate usoara. mi-a fost rusine sa ma duc la spital numai din cauza intensitatii, radeam eu de mine singura ca n-as naste niciodata cu asa contractii. bine ca nu m-am dus, la 12 eram imbracata sa plec dar m-a luat somnul si am convenit cu sotul sa motaim o ora. am adormit si m-am trezit pe la 3, fara contractii,a rugam sa simt macar una. asta mica misuna prin burta, iar eu am dormit mai bine si decat sapt trecuta pana dimineata. mi-a zis doctorita ca f putin m-am mai dilatat de ieri tocmai pt ca au fost contractiile mult prea usoare. acum sunt destul de puternice, ma doare cam tare uneori, dar astept sa se mai indeseasca

#1385 2012-02-09 19:04:28

Alina Elena
Insomniac member

Ally scuze .ai scris acolo de acte , de secretariat si asa am crezut rotfl2

#1386 2012-02-09 19:07:40

tymoteea_18
Sr. member
De la: Oradea
Inregistrat: 2010-06-08

Onutza23 a scris:

alina multumesc. poate nasc pana maine smile, e nasoala rau asteptarea asta

pass m citit ca maine mergi la eco, tin pumnii sa-ti vezi samburelul din burtica goodluck

tymo cum adica aveti ceva, nu se stie daca e rubeola?

Onu dr zice ca e rubeola, eu zic ca roseola. Careva din astea doua ii  chicot

Avem o minune de  bebe Luca Alexandru (16.03.2011)

Bebe Daniel Fabian ne-a intregit familia (08.07.2013)

#1387 2012-02-09 19:11:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

multumesc de pareri, vad ca toate aveti moulinex smile

Ally, la fel suntem. nu mai scriu ca ar insemna sa ma plang incontinuu. e nasol sad

tymo, noua doc ne-a sis ca specific pentru roseola este eruperea bubitelor dinspre cap si gat inspre trunchi.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.