Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16-67
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16
neata
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Cmin e bine, m-am speriat foarte tare ieri dar inainte sa realize de fapt ce contineau pliculetele alea.
Legat de vaccinuri si eu am fost reticenta, nu am vrut sa ii facem ROR-ul dar pana la urma l-am facut.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
neata
andreeea, ce bine!]
flow, mi-ai scris? pls zi-mi cand, daca fol adresa aia de yahoo (app, cine imi zice ca pt blonde cum fac sa nu mai primesc notificari de la fb pe mail?)
eu sunt in epresie (pe bune), cris a revenit cu burta EXACT la faza dinaintea tratamentului, de arca 1 luna jum minune nici n-ar fi existat nu inteleg dc, iar homeopata nu raspunde de 3 zile (pea am descantat-o io ca-i disponibila mereu, cred ). mie aceasta "pauza temporara" mi-a faut mai mult rau decat bine, acum stiu cum AR PUTEA fi si inca nu accept ca nu mai e si cam oscilez inttre plans de mila lui si nervi, trantit, refuzat etc el si sihic e suuuper-frustrat, efectiv nu te poti intleege cu el... e ara. furunculul e tot acolo, evolueaza in bine, dar ff incet, e F mare
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
mamici
Dupa ce am scris un lung mesaj mi s-a restartat japita asta de laptop si am pierdut tot. Ooof, ce-mi mai vine sa-l lansez de la etajul I.
Andreea, eram sigura ca-s bilutele pt umiditate. Ah, ce bine.
Adina, oricand, mai ales ca veniti la pachet. Asa de mult mi-as dori si o fetita. Mai nou ma uit prin magazine dupa fustite, rochite, etc. Poate ma cauta ea pe mine...
Like
Passuc, Doamne ajuta sa fim parinti intelepti.
Kata Nici nu mai stiu ce sa spun.
Dana, baga-ti mintile-n cap. Pai, aici e rost de suparari si cearta? Avem timp si energie pentru asa ceva?
Ultima oara a fost editat de lucky777 (2012-03-31 10:27:16)
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Neatza! Kata, bietul Cris, biata de tine1Sper sa va reveniti! Flow, predau romana eu. Adina, asa ma perpelesc si eu, cu tot felul de intrebari. Chiar nu stiu ce sa fac. Pass, am auzit si eu de cazuricu complicatii, dar si alea sunt rare. Nici nu mai stiu ce medic sa cred. Va rog sa ma credeti ca am doi medici, unul spune sa vaccinam din motivele enumerate de pass, altul spune sa nu vaccinam.Ce e de facut....nu stiu.
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- IuniaOlteanu
- Full member
- Inregistrat: 2011-11-15
Buna dimineata, dragele mele mamici de pitici! Doamne, dar mult ati mai scris. Sper rusinea mea nu am retinut mare lucru: 1. bb2 sunt toti baietei. Pai, ce facem, mamici? Or sa ajunga baietii nostri sa se verte pe putinele fete care sunt pe aici. Deci, trebuie sa lucram mai cu sarg sa facem si fete. 2. Maria apapat nu stiu ce, mami a fost ingrijorata, dar totul a trecut cu bine. Asta e un lucru mai mult decat bun. mami, sunt bune si emotiile. Macar asa, ca sa stii ca ai si din alea. ( Glumesc. E cumplit cand stai cu stres si urmaresti sa vezi daca se intampla ceva. Parca dai in paranoia atunci. Ti se par tot felul de lucruri.) 3.Fetele vor sa si schimbe serviciul. Nu e o idee rea, numai sa aiba norocul sa si gaseasca ceva ce isi doresc si li se potriveste. 4. Cris are dureri de burtica si un ditamai frumunculul. Kata, rivanolul ajuta sa colecteze. Sa dea DD sa scapati repede si usor de buba. 5. Sunt mamici care au dileme in ceea ce priveste vaccinul. Eu i-am facut lui Anto si ROR-ul si o sa i-l fac si lui Stef. Am citit si eu articolele puse de voi si sincer, nu stiu ce sa cred. Doctorul nostru e un tip destul de deschis si cu capul pe umeri. Eu am discutat mult cu el pe tema asta si in urma discutiilor am decis ca o sa ii fac vaccinul. Acum, stiti si voi cum e. mai depinde putin si de norocul omului. Or fi si reactii adverse, dar, mergem cu Dumnezeu inainte si cu speranta ca va fi bine. Si mie mi-a explicat medicul ca au fost rare cazurile cu reactii adverse. Asta e parerea mea. Si eu m-am gandit ca la cum evolueaza bolile acum e mai rau sa nu ii vaccinez. E atat de dificil sa luam decizii cand e vorba de puii nostri! 6. Lucky, laptopul meu a facut buf de pe un dulap acum o vreme. Nu s-a mai putut face nimic cu el. Mai bine lasa-l in pace pe al tau si menajeaza-l. 7. Spunea cineva acum o vreme ca are puiul cu imunitate scazuta. Eu ii dau lui Anto 6 luni pe an, din septembrie pana in martie un tratament pentru imunizare de la anumita firma. De la un an ii dau tratamentul asta si am fost foarte multumiti. S-a mai lasat si la noi cu cate o mucoseala, dar nu grava. Dupa ce va iplini Stef anul o sa incep sa ii dau si lui. M-am intins cam mult. Sper sa nu va suparati pe mine. Eu am program administrativ azi. Baietii mi-i trimit la plimbare si eu ma apuc de curatenie si de gatit ( de parca nu as face asta de cel putin 3-4 ori pe saptamana). Va pup si va imbratisez, va doresc o zi frumoasa si relaxanta si ma duc la ale mele.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. aseara fost la o aniversare si n-am mai putut intra. pass felicitari pentru putzulica, Bogdan sa te faci mare. cum faceti frate doar baietei voi si noi deloooc??? rux sa ne anunti si tu ce si cum. pupam pe toata lumea. andre cum mai esti cu stresul cu naftalina? pupici.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Alina Elena
- Insomniac member
IuniaOlteanu a scris:Buna dimineata, dragele mele mamici de pitici! Doamne, dar mult ati mai scris. Sper rusinea mea nu am retinut mare lucru: 1. bb2 sunt toti baietei. Pai, ce facem, mamici? Or sa ajunga baietii nostri sa se verte pe putinele fete care sunt pe aici. Deci, trebuie sa lucram mai cu sarg sa facem si fete. 2. Maria apapat nu stiu ce, mami a fost ingrijorata, dar totul a trecut cu bine. Asta e un lucru mai mult decat bun. mami, sunt bune si emotiile. Macar asa, ca sa stii ca ai si din alea. ( Glumesc. E cumplit cand stai cu stres si urmaresti sa vezi daca se intampla ceva. Parca dai in paranoia atunci. Ti se par tot felul de lucruri.) 3.Fetele vor sa si schimbe serviciul. Nu e o idee rea, numai sa aiba norocul sa si gaseasca ceva ce isi doresc si li se potriveste. 4. Cris are dureri de burtica si un ditamai frumunculul. Kata, rivanolul ajuta sa colecteze. Sa dea DD sa scapati repede si usor de buba. 5. Sunt mamici care au dileme in ceea ce priveste vaccinul. Eu i-am facut lui Anto si ROR-ul si o sa i-l fac si lui Stef. Am citit si eu articolele puse de voi si sincer, nu stiu ce sa cred. Doctorul nostru e un tip destul de deschis si cu capul pe umeri. Eu am discutat mult cu el pe tema asta si in urma discutiilor am decis ca o sa ii fac vaccinul. Acum, stiti si voi cum e. mai depinde putin si de norocul omului. Or fi si reactii adverse, dar, mergem cu Dumnezeu inainte si cu speranta ca va fi bine. Si mie mi-a explicat medicul ca au fost rare cazurile cu reactii adverse. Asta e parerea mea. Si eu m-am gandit ca la cum evolueaza bolile acum e mai rau sa nu ii vaccinez. E atat de dificil sa luam decizii cand e vorba de puii nostri! 6. Lucky, laptopul meu a facut buf de pe un dulap acum o vreme. Nu s-a mai putut face nimic cu el. Mai bine lasa-l in pace pe al tau si menajeaza-l. 7. Spunea cineva acum o vreme ca are puiul cu imunitate scazuta. Eu ii dau lui Anto 6 luni pe an, din septembrie pana in martie un tratament pentru imunizare de la anumita firma. De la un an ii dau tratamentul asta si am fost foarte multumiti. S-a mai lasat si la noi cu cate o mucoseala, dar nu grava. Dupa ce va iplini Stef anul o sa incep sa ii dau si lui. M-am intins cam mult. Sper sa nu va suparati pe mine. Eu am program administrativ azi. Baietii mi-i trimit la plimbare si eu ma apuc de curatenie si de gatit ( de parca nu as face asta de cel putin 3-4 ori pe saptamana). Va pup si va imbratisez, va doresc o zi frumoasa si relaxanta si ma duc la ale mele.
la mine bb 2 e fata
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- lucky777
- Insomniac member
- IuniaOlteanu
- Full member
- Inregistrat: 2011-11-15
- ramona2302
- Full member
- Inregistrat: 2011-08-13
neatza fetelor
Kata eu cand am avut un furuncul ff nasol, mi-a dat o vecina frunza de muscata(floare) imbibata in tuica, da cred ca poti incerca si fara, s-a spart singur in 2 zile
Maria Rebecca 2ani Radu Alexandru :2 lunite
- Alina Elena
- Insomniac member
pai o sa am doua fete. au de unde alege. hai mai ca mai sunt si fete pe forum, unele mai mari ce e drept
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- lucky777
- Insomniac member
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Neata buna
Raportez o noapte naspa si al doilea canin care a spart gingia Mai avem inca doi de iesit, cu gingia varza
Iarasi discutii, mai fetelor? Dana, imi pare rau ca pleci, dar te inteleg. Si cred ca este o decizie inteleapta...
Legat de vaccinare, si medicul de familie al lui David a facut spume la gura, ca nu-i fac meningococcicul si ROR, dar cand am intrebat-o cate cazuri de encefalita vs autism dupa 1 an a avut in toata cariera ei, a cam ezitat sa-mi zica, caci raportul era de 2:8...
Ieri am avut grija de un pusti, ruda cu sotul, a si dormit la noi, s-au tavalit baietii prin toata casa, s-au jucat cu mingea, David a fost asa de fericit Si azi trebuia sa vina soacra-mea la noi, dar s-a razgandit in ultima clipa, de frica sa nu mai venim la ei de Pasti - apropo, eu am aflat abia ieri ca planul era sa mergem acolo Asa ca sper din toata inima sa vomit saptamana viitoare pana-mi ies ochii, ca sa pot sta acasa O detest pe femeia aia
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
si eu vroiam fetita cand eram gravida...aoleu ma visam ca ii faceam parul, ii puneam rochitze..o sfatuiam... acum n-as da 1000 de fetite pe cavalerul meu
6 ani de dragoste
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|