Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16-69
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 16
Ginutza
Janis eu gatesc cand Maria doarme, altadata cand e treaza, depinde cum am chef.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
andree al meu nu prea doarme ziua..decat in wrap,cand il scot se trezeste acum doarme pe canapea, ca l-am adormit pe picioare si l-am lasat in jos usor..dar rar de tot doarme ziua
mie imi curge calumea sange, deci nu e o simpla sangerare. si iau cerazette..si alaptez! pe cerazette zice ca s-ar putea sa apara o sangerare neregulata..dar parca nici chiar asha...de cateva zile. plus ca am uitat o pilula! Reactii adverse
Cel mai obisnuit efect secundar este sangerarea neregulata. Pentru ca determina inhibitia ovulatiei aproape de 100%, sangerarea neregulata este mai intalnita decat la pilulele doar pe baza de progestagen. Dupa cateva luni de la utilizare, sangerarile devin mai putin frecvente.
deci sa stau cateva luni sa dispara?
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-03-31 14:39:55)
6 ani de dragoste
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
passenger a scris:carra, hai ca iti zic eu cum facem noi numai baieti si tu nu, pai noi am cam facut sex neprotejat. si tu nu. ia lasa steriletul si o sa vezi ca reteta e usor de pus in aplicare.
mda.. tzeleg, tzeleg. insa deocamdata raminem asa. va mai urmaresc pe voi fetilii cu 2 bebei, you, rux, alina, kata ... si pe urma mai vedem ce si cum - sper sa nu ajung la 45 pina atunci pupici la toate. cum am mai zis pe aici, la mine greturile au trecut de pe la 14 sapt. la cat mai putine greturi.
ma speriati cu autismul ala efect advers la ror. eu stiam ca autismul e congenital, te nasti cu el, nu se dobandeste. oooooofff
si eu cred ca sunt cauze genetice, probabil ca 'ajuta' si vaccinul la accentuarea manifestarilor, etc, insa nu cred ca vaccinul e singura cauza. cum am mai zis, poate inrautati o situatie, dar situatia e deja prezenta. parerea mea.
Ultima oara a fost editat de carra_verona (2012-03-31 14:45:43)
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
JanisJoplin a scris:Bai mamici.dar voi gatiti? Faceti prajituri? Asa am si eu chef ca-s pasionata de gatit... mai ales praji...dar abia ma duc la baie cu bebele asta Cand o sa am timp si de gatit ?? Acum stau cu el pe picioare si sotul face ciorba de perisoare
cand era fata asa mica , nici eu nu apucam sa fac mai nimk. abia gateam papa, prajituri nuuuuuuuuuuuu. acum fata se joaca si sg, mai sta cu mine la bucatarie, ma ajuta si mai rup cate ceva.aasa ca stai linitita o sa isi faca un program cat de cat si o sa ai si tu timp.
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Andreed
- Addicted member
- Site
Carra, te nasti cu el dar vaccinul il poate amplifica.
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Buna
Eu salut si pup pe toata lumea fara exceptie nu-mi plac discutiile de aici dar n-am ce face. Si eu intru si raspund din ce in ce mai rar in ultimul timp desi citesc tot dar cum ati spus si voi, toate stam prost cu timpul si ar trebui sa ne intelegem.
Flow, Vlad e foarte bine, un nazdravan, ii merge gurita toata ziua si il ador Eu mereu citesc cu drag cand povestesti de Carol
Pass, nu ma simt deloc bine, mai nou vomit seara, nu am pofta de mancare si uneori abia stau in picioare
Kata, imi pare foarte rau de Cris
Andreea, ce bine ca nu a fost naftalina
Iunia, spor la curatenie si gatit.
Referitor la invatamant eu le inteleg perfect pe fete, e o meserie foarte frumoasa dar cand iei o manuta de bani si nu ai idee cum sa imparti cheltuielile sa-ti ajunga, e greu.
Si eu m-am apucat de curatenia de primavara dar merge mult mai incet ca in alti ani pentru ca acum nu am putere. Dar asa incet o sa termin tot.
Va pup pe toate
- Andreed
- Addicted member
- Site
Ruxy spor la treaba. Imi pare rau ca nu te simti bine . Sper sa scapi curand de starile astea
Eu ma simt tare vinovata ca nu am fost cu ochii pe Maria ieri, dar am avut incredere ca nu baga nimic in gura. Si a fost vina noastra ca nu am aruncat pliculetul ala. Imi este invatatura de minte acum.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-03-31 15:02:00)
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
- carra_verona
- Insomniac member
rux ca nu te simti bine. poate e fetita de data asta, stii cum se zice, daca iti e mai rau e fetita. cel putin la mine asa a fost, insa stiu ca sunt si exceptii. curatenie la noi nu inca dar trebuie sa ma apuc si eu, mai e f putin pina la Paste. perdelele si geamurile daca as reusi ar fi perfect si in rest asa mai la suprafata.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
adina, diteper=diftero-tetano-pertusis (si acu ala de la stat se cheama la fel). parca la 2 luni se face primul
sweety, cris are doar 2 vaccinuri, cele din maternitate. iar gabi nu va avea niciunul. dar nu vreau sa ma bag in discutia asta, in sensul in care nu vreau sa conving pe nimeni de nimic. oricum,daca tot m-ai intrebat... ror-ul mi se pare cea mai mare prostie de vaccin (ma rog, mai mare e ala anti "cancer" de col)... adica daca la un anti/polio sa zic ca-i mai vad sensul, ca nah, e de naspa daca Doamne fereste.... ei, asta mi se pare o expunere absolut inutila a copilului la niste riscuri deloc neglijabile. Dar asta e doar parerea mea pur personala si in directia asta nu dau nici urma de sfat nimanui, fiecare alege raul pe care-l considera mai mic pt copilul sau... si ambele variante (a vaccina sau nu) comporta anumite riscuri
nici eu nu stiu cand mai si gatiti. io oriucm am renuntat la idee, sunt, macar, relaxata nu ma simt prost ca-s o putoare de om, adica
lucky (eu parca ti-am zis la tel, copiii vorbesc mai cu accent decat noi... tu ziceai ca io vb moldovineste tare, da' sa-l auzi pe cris: "vriau", "biau" (beau) etc si eu cand il aud ma mir dar culmea e ca daca ma filmez si ma aud PE MINE filmata... am acelasi soc, brusc mi se pare ca vb MULT mai moldohinesc decat cred eu ca o fac asa ca... vezi sa nu te iei de soacra dijaba )
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
sunt zile cand am chef sa fac multe, sunt zile cand nun fac mai nimik. ieri si azi am avut chef dar nu stiu cat ma tine
ieri mi-am facut curat, dar mai am si eu geamuri si perdele.
am facut pilaf cu briocoli, racituri, acu ceva dulce, negresa e in cuptor tre sa fac glazura de pus pe deasupra si gata. acusica o scot
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- lucky777
- Insomniac member
Alina, oricum, per total esti peste medie. Va admir ca aveti atata forta si energie.
- carra_verona
- Insomniac member
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Andreed
- Addicted member
- Site
Lucky da stiu, dar asta e, ma mustra constiinta.
Alina ce harnicuta esti si tu Ce face Alisia? Doarme?
Apropos de somn, cat dorm copiii vostri ziua? cei de aproimativ 2 anisori? In afara de Ana a Adinei care stiu ca doarme 4 ore
- carra_verona
- Insomniac member
noi approx 2 ore la prinaz (de obicei de pe la 14, 14:30 pina la maxim 17 - depinde cand adormim)
- lucky777
- Insomniac member
- Andreed
- Addicted member
- Site
Lucky sa stii ca asa mai patesc si eu. Doarme o ora singura, si cateodata daca nu sunt langa ea sa o readorm prin mangaieri sau alte dragalasenii se trezeste. Eu as fi multumita sa doarma 2 ore dar sa nu trebuiasca sa stau langa ea.
Ultima oara a fost editat de Andreed (2012-03-31 15:31:04)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|