homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-29

#533 2012-05-03 19:34:54

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

sonia puss multumesc pentru primire tongue va citesc de foarte muuuulte ori si va citeam si inainte sa am burtica dar niciodata nu mi-am facut curaj sa scriu lol

hell, sper ca esti bine! eu sunt bine in sfarsit de azi e a 4-a zi fara nicio varsatura, sunt cam lesinata asa dar sunt taaaare bine big_smile
ce face sora ta? mai poate?

LE: si eu am hernie de disc intre L4 L5 si L5 S1 si vreau sa va spun ca aveam dureri ingrozitoare tot asa fara sa fac minim de efort. am facut n tratamente cu injectabile f puternice din cate am inteles si pe gura am luat vreo 2 reprize si nimic. inca in timpul injectiilor am avut 2 crize in 2 nopti de abia m-am abtinut sa merg la urgente.
deci pe propria piele, si cu tratament si fara cand se acutizeaza doare oricum.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2012-05-03 19:39:06)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#534 2012-05-03 19:38:14

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

soni puss multa bafta maine, daca nu apuc sa-ti spun in timp util par
deno puss bine ai venit pe aici smile

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#535 2012-05-03 19:39:54

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

deno, e mai rău soră-mea, am scris la burtici...dar poim?ine are 39 de săptăm?ni și speră să nască cur?nd

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#536 2012-05-03 19:44:54

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

denorah,sa ma prezint -io sunt handicapata grupei lol

tya,mutumesc mult puss la 7 maine dim maxim plecam

storm,multa sanatate sorei si o nastere cat mai usoara! puss

denorah,in cate sapt esti?cred ca o sa fie mai mare durerea in sarcina.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#537 2012-05-03 19:47:56

Lothraine
Insomniac member

denoh, eu țin companie de handicap Soniei rotfl2

Mulțumesc ?n numele soră-mii...sper să scape repede

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-05-03 19:49:03)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

Publicitate

loading...

#538 2012-05-03 19:51:46

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Auuuu Sonica rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 ..hand....  noastra iubita hjarta  hjarta  hjarta  hjarta
Denorah.. poate venirea ta pe aici aduce teste pozitive.. cine stie applause  applause  applause
Storm , ai dormit ? eu nu am baut cafea ... am baut cico de la Buck si era cat pe ce sa ma inec cu gheata Rozei  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl
As veni sa te ajut Storm, numai sa nu te mai doara spatele  puss
Eu am vorbit acasa cu mami meu .. a zis ca face ciorba de curcan si mancarica de cartofi de pasare  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2
Blue, gheata nu mai e .... s-a topit visslar  visslar
Buck mama lasa ca vine si timpul sa vinzi , nu prea e timpul pentru asta ... daca puteti astepta pana mai isi revin preturile ar fi super.... puss

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-03 19:55:39)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#539 2012-05-03 19:55:44

Lothraine
Insomniac member

cristina, te aștept puss dau zaibăr că am la frigi wink

#540 2012-05-03 19:56:58

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

drool  drool  drool  drool nu mai vorbiti de mancareee drool  drool  drool mai slabeste hogea spatarul daca mai vorbiti de banatati
denorah , buna , incnatata de cunostinta , ma inclin in fata burticii tale  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga  buga
gata acum se prinde sigur si la mine , am pus mana pe barza  tongue  tongue  tongue  tongue  tongue  tongue  tongue  tongue
mai vrei gheata cris , ia la mama  chicot  chicot  chicot  chicot

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#541 2012-05-03 20:01:11

cristina28
Hero member

Nu Rozii ... nu mai vreau gheata tillfreds  ....imi facui un ceai ca ma doare-n gat de atata..... gheata  rotfl2  rotfl2  rotfl2

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#542 2012-05-03 20:09:54

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Cristina, stiu ca nu-s timpurile de vandut, dar noi vrem sa vindem sa ne facem o casa mai mica..Desi pana la urma cred ca o renovam pe asta pana la capat, ca practic cu o investitie de 10 mii eur imi fac un mic paradis aici...smile Si acum mi s-a pus pata sa renovez si sa fac camera copiilor, daca nu ar costa mai mult de 1000 eur..
Sonia, multumesc!puss
Sturm, de ce ii e mai rau surorii tale?Naste natural sau cu ceza?
Rozi, sa stii ca parca-s nebuni cumparatorii astia.Asa m-am scarbit ca efectiv sunt foarte acida cand aud cuvinte de genul "aici trebuia sa fie asa", "casa e prea inalta", "usile sunt naspa" (usi de lemn masiv, dar na, prostii-s prosti)..etc..cred ca daca mai vine unul cu pretentii de destept ii zic frumos ca-i dau casa cu 80 mii, dar ii iau tot ce-i nou, adica izolatia, acoperisul, instalatia termica si electrica, geamurile de termopan, tencuiala pe pe peretii interiori, gresia, parchetul, gazonul, rulourile exterioare...ii las numai peretii si poarta...rotfl2 Cred ca m-am tzacanit eu...

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#543 2012-05-03 20:12:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

soniiii puss iti zic si eu multa bafta pentru maine,ma rog din tot sufletul sa primiti numai vesti bune. ai sa vezi ca o sa fie bine smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#544 2012-05-03 20:18:54

Lothraine
Insomniac member

merg să fac curat wave

#545 2012-05-03 20:20:04

sonia30
Moderator

storm,da,tu esti geamana handicapatei puss  lol

cristina puss

ramo par multumesc din suflet.sper sa fie bine.

al meu face gratar de pulpe.io beau vinu meu rosu storstark

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#546 2012-05-03 20:22:08

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

hopsieu
off cum ma emotionati voi pe mine si ma faceti sa lacrimez de bucurie...de bucurie ca am langa mine pe forumul asta niste persoane atat de speciale si deosebite. va iubesc mult si va multumesc din suflet pt ca m-ati 'ridicat' de atatea ori si sunt convinsa ca rezultatul meu bun din urma interventiei se datoreaza si rugaciunilor si a gandurilor voastre frumoase  teiubesc  teiubesc  teiubesc  teiubesc
Mayya puss iubita mea, chiar te strigam saptamana trecuta, mi-e tare dor de tine kram iti multumesc mult pt urari si sper sa revii cu forte proaspete si optimism in fiecare zi alaturi de noi
Sonia puss draga mea puss iti multumesc ca te-ai gandit la mine zilele asta. iti dau o mare parte din norocul pe care l=am avut eu sa fie cu tine maine  rugaciune 
Raveca puss mi-esti tare draga kram iti multumesc din suflet . si ai dreptate, dr II e un om de milioane. distractie placuta la munte
Timea puss multumesc din suflet. parca ma simt mai aproape ca nicioadata de visul meu
Cris puss multumesc mult
Elena puss multumesc mult, imi pare rau de urati sad
Almi puss multumesc iubita. sper sa vina mult asteptatul bebe
Lavy puss multumesc mult
Tya puss multumesc mult
Rozi puss multumesc mult
Alesandra puss multumesc mult
Amalia puss multumesc mult
Blue puss multumesc mult
Hell puss multumesc mult ca te=ai gandit la mine.
Cristina puss multumesc mult
Buck puss daa lol mi-ai zis tu, multumesc mult
Angel puss iubita multumesc mult

sper ca n-am uitat pe nimeni, sunt inca ametita si nu prea pot sa stau la laptop, va multumesc din suflet pt ca v-ati gandit si v-ati rugat pt mine kram
Operatia nu a fost chiar piece of cake, a durat vreo 3 ore, am avut aderente multe si obligatoriu trebuie sa raman in urmatoarele 6 luni ca sunt sanse sa se faca alte aderente. Asa ca de luna viitoare merg la monitorizare ovulatie, daca e cazul si stimulare si ce=o mai fi nevoie ca sa reusim.
Maine promit sa stau mai mult cu voi, azi am dormit mult si nu prea m-am simtit in stare
sonia puss sunt alaturi de tine maine  rugaciune
va pup pe toate puss noapte buna

#547 2012-05-03 20:22:22

rrammonna
Diamond member

hell,spor smile
soni drink sa aveti pofta smile eu facui piept de curcan la cuptor si ciuperci(pt al meu). nu mai stiu ce sa mai gatesc diablo

maduta,odihna placuta si Doamne-ajuta de acum inainte,sper sa iti inplinesti visul cat mai curand smile  rugaciune   rugaciune

Ultima oara a fost editat de rrammonna (2012-05-03 20:23:50)

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#548 2012-05-03 20:27:23

sonia30
Moderator

madutu   puss multumesc mult.sper sa fie bine.am un sentiment...nu stiu sa il explic...nu am cuvinte.

ramo storstark  puss

#549 2012-05-03 20:36:34

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

buck asa sa faci , ca  ar merita  chicot  chicot  chicot  chicot  chicot
cu renovat camera copii, cred ca si sarcina , instinctul matern lucreaza  chicot  chicot  chicot  , dar nu e un lucru rau, e fff bine ,  chicot
succes buck, ti-am zis fiecare lucru are stapanul lui
mada  multumim de vesti si cuvintele frumoase , ai maaa ma faci sa plang de emotie  grater  grater  grater  grater  grater , o sa fii mamica in curand , bravooo, eu deja te vad insracinata repede , sunt convinsa , sa te faci bine , da?repede
ramoooo, va bat nu mai vorbiti de bunatati bang  bang  bang incerc si eu macar sa ma abtin , nu sunt pofticioasa de fel , dar cand aud de mancare ma apuca foamea

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#550 2012-05-03 20:38:11

rrammonna
Diamond member

rozi chicot nu e bun,crede-ma.e gras,ars,fara gust,fara miros lol bleah,bleah. iar pulpele lui soni nu sunt bune,sunt nefacute lol e bine?

#551 2012-05-03 20:38:38

cristina28
Hero member

Sa aveti pofta la vin, Hell la curatenie, Ramoo la papik puss
Madutu, ma bucur ca esti bine  kram ... ce zicea medicu de 6 luni  dumbom ? .... pai intr-o luna e bebe nu i-ai spus ?? hjarta  hjarta

Eu imi fac griji sad tot nu ma lasa arsurile astea la uter.. ma tot uitai pe net si .. gasi ceva simptome la anexita  cesafac

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-03 20:40:27)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.