homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-30

#552 2012-05-03 20:40:02

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

ramo,al meu le face bune,ce-ai? lol

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#553 2012-05-03 20:40:02

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

ramo nu e bine ,ca nu va las eu sa mancati daca sunt rase si arse  chicot  chicot
cris  pooop puss  puss  puss  puss

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#554 2012-05-03 20:42:57

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Mada, puss  puss  puss si tu imi esti mie draga si ma bucur din suflet ca ai reusit! Sa iti dea Dumnezeu de acum incolo numai clipe frumoase ! A trecut ce a fost greu. Sunt convinsa ca lucrurile vor merge bine de acum incolo.
Iar acum ca sa uiti de starea mai putin placuta de dupa laparo ia de aici ciocolata si cocktail!
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18627_515299-1152x864-2.jpg
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/18627_698011-1152x864-167997-1280x800.jpg

Sonia, acum tu urmezi sa ne aduci maine vesti bune! rugaciune Sunt convinsa ca o sa fie bine si la voi!

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#555 2012-05-03 20:45:16

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

soni,ziceam si eu asa smile ca sa nu mai poftreasca lumea lol

bai,ce ma dor plamanii...nu-iu a buna.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#556 2012-05-03 20:52:06

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

parca au carat soarecii din mine, as manca non stop  va nu neaparat mancare, doar sa rontai ceva lol
cine imi arunca si mie ceva? rodnar

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

Publicitate

loading...

#557 2012-05-03 20:52:54

Missy005
Hero member

soni  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 in legatura cu ce a zis ramo ..telefonul fara fir rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl
ii ziceam eu ca mi-e pofta de bunatati dar , ma mai abtin si eu ca sa nu ma ingras  , de aceea azis ca nu-s bune  chicot  chicot  chicot  chicot
rave esti o minunata , te comporti ca o mamicuta grijulie , ne servesti mereu cu cafelute bune dimineata , de acum o sa-ti zic mami rave , vei fi o mamica minunata , sunt convinse
fete , abia astept sa fim toate mamici , sunteti deja niste mamici minunate, mamicile mele  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par  par

puss puss puss

#558 2012-05-03 20:54:58

Raveca
Hero member

Tya, poate totusi e bebe! Tin pumnii! puss

Buck, din pacate e o perioada proasta pt piata imobiliara si din cauza asta e greu sa vinzi acum. Poate totusi ai noroc si vine cumparatori mai buni! puss

Ramo, puss de ce te dor plamanii?

Hell, eu nu ma bag la curatenie. Pe mine ma asteapta cateva tricouri de calcat si nu am niciun chef. Plus bagajul. cesafac

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"

#559 2012-05-03 20:55:02

mihaD
Full member
De la: de pe tarlaua mea
Inregistrat: 2012-04-12

buna fetele  wave

da' repede mai scrieti, acum eram la pagina 13, acum la 17 chicot

madu puss tare ma bucur pt tine,sincer, ce a fost mai greu eu cred ca a trecut.Mie cel mai greu lucru mi se pare nesiguranta su incertitudine in ceea ce priveste un lucru sau o stare de aceea spun ca de acum incolo  rugaciune si totul va fi bine puss  tummenupp

soni puss  ti-am spus si data trecuta, sa nu uiti sa-ti pupi maine soacra de fericire tot drumul de la Buc pana acasa rotfl2 am sa ma gandesc maine toata ziua, drum bun sa aveti si sa va intoarceti cu bine acasa.
eu maine astept tortul de sarbatoare, ca de la angelus  puss n-am mai apucat dance  happydance

acum am terminat si eu curatenia  disperat de mancat nu mai mananc la ora asta ca e prea tarziu, da' mai stau cu voi pe aici si ma tratez cu un vinisor rosu alcool

sper sa observ patul cand l-oi cauta  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl  rotfl

buck puss cam asa e cu cumparatorii si vanzatorii indiferent de care parte esti, fiecare vrea sa castige ceva si eu am patit la fel cand mi-am luat apartamentul si n-avea nimic in el decat un termopan mic la baie , unul la bucatarie si la cele 2 dormitoare, in rest nic,nic.Eu am spus la fel ca e prea mult cat cere ca daca vrea atat ii dau banii pe loc (ap meu e cu trei camere decomandate). Acum,  e drept ca am mai bagat inca 20 mii de euro in el si tb sa scot investitia asta, nu? banuiesc ca si la tn e la fel.  goodluck in tot ceea ce vrei sa faci  kram

Rozi, Maya,Hell, Cristina, Rave, Ales,Amalia,Blue, Moon,Cris, Ramo,Elena, Almi, Lavy, Tya Angel  puss  par  kram  hjarta  hjarta  teiubesc

Ultima oara a fost editat de mihaD (2012-05-03 20:56:13)

#560 2012-05-03 20:55:28

Raveca
Hero member

Tya, poate totusi e bebe! Tin pumnii! puss

Buck, din pacate e o perioada proasta pt piata imobiliara si din cauza asta e greu sa vinzi acum. Poate totusi ai noroc si vine cumparatori mai buni! puss

Ramo, puss de ce te dor plamanii?

Hell, eu nu ma bag la curatenie. Pe mine ma asteapta cateva tricouri de calcat si nu am niciun chef. Plus bagajul. cesafac

#561 2012-05-03 21:00:17

Missy005
Hero member

mihaaaa  poop , ce faci?cum mai merge cu testele de ovulatie?s-a pozitivat vreunul?
la mine nimic , astept si iar astept
vinut zici?as bea si eu rosu , dar nu am , daaar am bereeeeeeee bis  bis  bis  bis eii la ora asta nu mai beau supa  supa  supa oricum sunt chiauna de somn
pfoaiiii nu-i nimic la televizor !frateeeeeeeeeeee!!!!!!!!

puss puss puss

#562 2012-05-03 21:10:20

tya
Hero member

rave puss cine stie, dar a scazut temperatura, de asta parca mi s-a taiat craca de sub picioare neutral
rozi, eu ma uit la m-a facut mama artist chicot

Ultima oara a fost editat de tya (2012-05-03 21:11:06)

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta

#563 2012-05-03 21:10:35

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ramo puss intelesei.glumeam smile du-te la dr!

rozi,stiu,eu stiu de gluma smile

raveca puss sper sa vin si eu cu vesti bune.

mihaD puss ar fi bine sa o pup tot drumu.o pup,numai sa fie bine lol

ma retrag.maine nu stiu daca intru.nu stiu daca trecem si pe la ai mei.depinde cum ma simt.o sa ajungem tarziu.franti.

va pup.si multumesc pt gandurile bune.noapte buna puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-03 21:12:38)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#564 2012-05-03 21:11:11

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Va pup , ies si eu sa ma plimb putin , m-am plictisit in casa si asa ma mai uit si de ceva de munca puss
Sonica, maine sa ai cea mai frumoasa zi din ultima perioada, D-zeu sa va protejeze si sa veniti cu vesti bune... ma voi ruga sa iasa totul bine rugaciune

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-03 21:13:03)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#565 2012-05-03 21:12:04

tya
Hero member

noapte buna soni puss rugaciune

#566 2012-05-03 21:12:48

mihaD
Full member

rozi, eu tre sa fac testele de ov din a 9-a zi, astept rosu sapt viitoare supa

am trecut pe testele minut insa ieri cand am fost la dr, mi-a spus ca testele alea nebune pe care mi le-a dat el si nu le gasea nimeni prin ro si pe net de abia am dat de ele, cica alea sunt fff bune, sun t mai sensibile si cand a fost pozitiv la cineva, asa a fost cu ovulatie.. da' la mn nu  punish diablo

tre sa reiau analizele si in plus prolactina, cine stie ce ma mai asteapta va  dar i-am spus dr ca tb sa facem tot posibilul sa raman gravi anul asta  applause

#567 2012-05-03 21:13:53

Missy005
Hero member

soni  punish  punish  punish  punish  punish  punish  punish cum sa nu intri vrei sa fac stop cardiac?sa mor de grijaaaaaaaa?
nu ne lasa in hau ca e tare greu , in plus trebuie sa-ti fim alaturi
te asteptam  cu vesti  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram
tya lasa temp, si ia testul si fa-l  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Ultima oara a fost editat de rozi2012 (2012-05-03 21:14:37)

puss puss puss

#568 2012-05-03 21:19:38

tya
Hero member

rozi, multumesc smile

#569 2012-05-03 21:23:35

mihaD
Full member

m-am uitat si eu pe graficul ala miraculos, da' mi-am cam prins urechile, am vazut temperatura, zilele de cm ,ovulatia si testele pozitive...

eu nici n-am termometru-n casa  chicot asa ca in afara de testele de ov nu o sa fac nimic  lol sper sa ma trezesc intr-o zi si sa dau la rate de dimineata rotfl  rotfl  rotfl  rotfl2  rotfl2  rotfl2 si apoi sa fie cu 2 ochisori si sa faca OAOAOAOA rotfl2  rotfl2  rotfl2

#570 2012-05-03 21:29:25

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

fetelor.. nici azi nu am putut sta cu voi și-mi pare tare rău..
v-am spus, traversăm o perioadă destul de dificilă ?mpreună cu ai mei, despre care nu vreau să vorbesc cu nimeni.. sper doar să ne revenim că altfel o iau pe arătură.. așa că o perioadă mai mult sau mai puțin scurtă de timp nu știu c?t de activă voi fi pe forum..

soniuc sper din suflet să vii cu vești bune de la medic m?ine puss puss puss

mădă abia aștept vești de la tine (mai pe larg) puss puss puss

am primit sms de la geo.. a zis că este bine și că a ?nceput să se acomodeze.. și că vă transmite mulți pupici și că ?i este tare dor de voi..

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.