homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-39

#723 2012-05-04 17:24:29

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

Da saptamana trecuta daca nu gresesc spunea ca spera sa primeasca rezultatul spermg astazi... ca la 12 are prog sa depuna pentru analize spermog iar la 15 programarea cu medicul si spera ca rezultatele sa fie gata pana la 15.
Miha sa faci cumparaturi multe pe bani putini puss
Eu terminai de facut  nails  mai am parul dupa maini sa-l depilez dar il las si-mi fac codite  rotfl2  rotfl2 poate apare bebe rodnar
rotfl  rotfl  rotfl  rotfl amundoua cu coditeleee Rozi... ceafa de porc ???? si dieta ?? uitasi de ea  rotfl2  rotfl2

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-04 17:25:25)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#724 2012-05-04 17:34:38

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Cristina, prea multe detalii rotfl e samsung, o fii bun big_smile important e sa vad ceva la el rotfl ca asa aveam unu mic, de-ala vechi si nici scrisul nu-l vedeam la el rotfl2 Acum o sa am si eu potrivit pe distanta din camera big_smile Sunt fericita, de parca as fii castigat la loto rotfl

Happy, poate aveti vreo "cunostinta" care are maaaaaaaaaaaare nevoie de ajutorul vostru pt o juma de ora big_smile asa o nevoie de scarpinat chicot Hai mai, ce naiba, trebuie sa te invatam cum sa minti sa te furisezi pt o partida de zumba?  rotfl

Ete nah, ca de cand cu teveu' si ideile pt Happy, imi veni si chefu de zumbe rotfl2 dar musai ar trebui efectuate cu blanita de rigoare  chicot  ca sa fie prolifice  chicot

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2012-05-04 17:39:07)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#725 2012-05-04 17:46:48

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Aaa, am inteles Cristina. ma gandeam ca e vreo veste de la ea de azi.

Moon, nicio ruda nimic. Mi-a zis ca ajunge mai tarziu decat planuise. Poate citeste pe forum rotfl2

Asa ca imediat lipsesc  angel

#726 2012-05-04 17:51:13

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

rramo cu dedicatie sper sa nu te superi puss
cin' te-a deochiat pe tine/ sa ma pupe-n fund pe mine
tu pe el si el pe tine/ si voi amandoi pe mine rotfl rotfl
imi cer scuze anticipat dar nu m-am putut abtine

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#727 2012-05-04 17:52:12

cristina28
Hero member

majoreta  majoreta  majoreta  majoreta Iti iei sotul de la usa : "Draga, mama nu e deci hai pana in camera sa-ti arat ca am facut curat" visslar  visslar  visslar

sexinpat  sexinpat Sa se lase cu ochisori pusspusspusspusspusspusspuss
Angel  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2 .. asa se zice de deochi... chicot  chicot

aaaa a ajuns deja ... merge si de la usa dusului...  dance  dance  dance
bis  bis  bis  bis  bis

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-04 17:56:19)

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

Publicitate

loading...

#728 2012-05-04 17:53:23

be_happy
Platinum member

Cristina rotfl de la usa dusului big_smile

Angel rotfl2)

Stati ca ma agit degeaba..Sunt in ziua 11 abia, mai am pana la ovulatie. Deci tot nu e bun bang

Ultima oara a fost editat de be_happy (2012-05-04 17:56:14)

#729 2012-05-04 17:57:42

cristina28
Hero member

TRiesc si 4 zile Bee asa ca nu e tarziu puss.. tu baga tare acolo... nu te gandi ca vine ovulatia.. gandeste-te ca vine mami tau si dupa nu mai ai cand puss
Il sunai pe al meu apare si el in juma de ora , am fugit sa fac papik ca saracul nu a mancat pana acum puss

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-04 18:01:07)

#730 2012-05-04 18:05:40

be_happy
Platinum member

Traiesc 4 zile doar daca sunt foarte sanatosi...Si chiar si atunci mi-e greu sa cred ca mai sunt apti smile

Spor la gatit

#731 2012-05-04 18:32:55

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

hello again puss
ramonici puss dai fuga la doctor punish sanatate multa kram
hihi ce parosenie rotfl
blue puss sa stapaniti cu drag tv,si eu am un tv sofisticat rau care e viata a lui al meu,daca ne certam a zis sa iau orice dar nu tv chicot
angel rotfl2 rotfl rotfl

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#732 2012-05-04 18:58:40

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Ales chicot mai cunoastem si pe mine ma intereseaza doar sa vad la el, in schimb al meu e capabil sa si doarma cu el in pat rotfl2 Bine, ii treb 10 mii de aplicatii prin care sa bantuie el, etc, men...

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#733 2012-05-04 18:59:10

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

hello gagici wave
happy puss multumesc
rave puss multumesc
offf....e asa grea asteptarea asta neutral dar nu mai am mult, ori la bal, ori la spital chicot

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#734 2012-05-04 19:06:35

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

ce fac fetele cucuietele?
nu are niciuna din voi nr de tel al Soniei...poate un mesaj de incurajare sau o intrebare sa stim ce face cum se simte...
tya... abia astept eu sa citesc rezultatul al testul tau...nu ma mai avant ca inainte dar sper din suflet sa fie II.
cata veselie aici...fetelor va rog eu lasati-mi si mie o bucata de aia de gheata de la rozi...ca inca mai am de asteptat sa ma apropii de al meu barbat si am visat si azi noapte cum ma ingramadea pe unde apuca rodnar chicot

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#735 2012-05-04 19:07:32

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Am facut nanita ca inca ma simteam obosita de ieri seara  rotfl am dat tot ce pot la dans

Cristina, aia e greutatea ta actuala de la semnatura sau greutatea la care aspiri? ca daca e prima varianta esti slabuta tongue  punish sau esti micuta?  eu as vrea sa am 60 de kg  hjarta

Tya stiu ca poate sa nu scada deloc temperatura inainte de urati dar eu ma refeream la altceva, ca ce e in graficul tau e mai degraba o variatie de temperatura decat o scadere concreta. Asa ca nu ar trebui sa iti scada sperantele, si ca abia daca coboara asa cum s-a intamplat la mine sansele sunt mai mici sa fie bebe...  goodluck maine sa se mentina tot sus temperatura

Happy puss si daca e mama ce? doar nu dormiti in aceeasi camera... sau da?   Sau mergi si ajuta-l sa se "spele cu buretele pe spate", in baie  wink  wink  wink

Soni te asteptam  majoreta

Any a mai intrat?

Va puuuuuuup  teiubesc

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#736 2012-05-04 19:10:03

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

elena any a fost bolnavioara..se pare ca a facut o criza de rinichi si a fost in spital sad acum este mai bine, este acasa.
ti pupic

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#737 2012-05-04 19:10:31

tya
Hero member

amalia puss multumesc mult par
elenush, multumesc; sa dea DD sa fie cu ochisori rugaciune
si luna trecuta eram suspecta-suspecta-suspecta neutral

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta

#738 2012-05-04 19:31:29

cristina28
Hero member

chicot Elenus aia e greutatea mea actuala, am 1.65 as vrea sa ajung la 55kg sa fie mai bine puss
Bee traiesc 4 zile... pana la proba contrarie .... eu sper ca ei sunt macar 3 zile acolo smile... ma mai apuca si pe mine gandurile ca poate nu traiesc nici o zi sau sunt atat de  inceti ca nici nu ajung la destin ... dar incerc sa gandesc pozitiv pana ajung sa vad daca e sau nu asa puss
Noi nu avem tv, ma uita la laptop... l-am trimis acasa ca era de 40 diagonala si era imens pentru o camera .. mai stam putin poate ne luam si noi o noua generatie hjarta
La noi , eu sunt cea care e stapana pe telecomanda  chicot
Tya, maine vei face test asai?.. goodluck  goodluck  goodluck  goodluck Sa dea D-zeu sa fie  bebe
Ami.... frumos vis  chicot  chicot  rodnar
Pup Ani, insanatosire grabnica puss goodluck  goodluck  goodluck  goodluck

Eu deja am inceput sa devin paranoia   bang  bang  bang  bang  .. si am 6 zile DPO , am mucusul cremos care stiu ca e si in timpul sarcinii si deja imi creste inima si ma gandesc la bebe
rotfl2  rotfl2  rotfl2
Blue -- chef de zumbeee visslar  visslar  visslar
A venit si al meu , a mancat acum e la dush ....asa ca am sa lipsesc si eu putin , profit sa stau cu el  bis  bis  bis  bis

Va pup, las deschis forumul si mai trag cu ochiul din cand in cand sperand ca apar vesti de la Sonica rugaciune  chiar daca a zis ca ajunge foarte tarziu si.... nu stie daca intra in seara asta puss

Ultima oara a fost editat de cristina28 (2012-05-04 19:33:01)

#739 2012-05-04 19:39:28

tya
Hero member

sa dea DD sa fie bebic cristina smile

#740 2012-05-04 19:49:03

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Amalia puss multumesc ca mi-ai zis de Any. Te pup pe tine si pe ea puss puss

Tya puss ai fost suspecta ca ai avut perioada lutheala mai lunga de 14 zile, e ceva mai rar, de obicei e egala cu 14 zile sau putin mai scurta.

Cristina puss inteleg, succes la slabit atinci goodluck  si sa fie bebic luna asta goodluck

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#741 2012-05-04 19:54:47

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

buna fete , am mancat ceafa de porc si 2 inghetati babane , acum astept sa slabesc 5 kg rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  nororcul meu este ca nu am mancat mare lucru azi , ca aspiram la inghetata  partydance  partydance  partydance
deci acum bumti bumti si somn?sau trebuie sa astept sa-mi creasca podoaba parosa? disperat  disperat  disperat  disperat  disperat

soniuc? imi fac griji, maine plec la pescuit pe la 4 dimi , nu o sa fiu cu voi la cafelute  si nu o sa stiu ce mai faceti voi, o sa sughitati maine toata ziua pana o sa ma intorc  supa  supa  supa  supa  supa  supa  supa  supa
azi a venit unchiul meu si l-am servit cu suc si gheata de care v-am aratat, a lesinat de ras  chicot  chicot  chicot  chicot  chicot  chicot

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.