Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-41
- alesandra
- Insomniac member
- De la: orasul pierdut
- Inregistrat: 2012-01-20
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72
buna buna
Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
buna seara fete
acum am ajuns,am trecut si pe la tata,ne astepta cu mancare,mama era la tara.nu citii nimic.sper sa recuperez maine.intrai sa va spun cele mai importante lucruri de azi.
1.reintalnirea cu dr albu-dura putin,dar il intrebai ce vrusei.zise ca trompele nu crede ca se infundau asa repede dupa HSG,desi se stramba cand auzi ca a fost facut cu vaginita.cel mai mult ma mira cand se uita pe spermograma si zise ca nu e rea si mai mult-sa incercam 2 pana la 3 inseminari.in contextul in care in decembrie la aceeasi sperm i-a pus direct FIV ca rez.ma mirai ,ii zise ca sunt cam putini spermatozoizi buni pt IA si zise sa incercam.acum ma gandesc ca poate pt bani face toate astea.cam atat cu dr albu.
2.o cunoscui si pe lucia vaduva ,cea care se ocupa de dosarele FIV.o chema sa imi explice schema pt IA.imi dadu tratament tot,pt cand ma hotarasc.sincer,la inceput dr albu imi dadu din entuziasmul lui,din optimism...pana...
3.intraram la programare la dr androlog si se uita pe rez de la sperm de azi-cam la fel deci...nici o imbunatatire...asta e viata!da sa incercam cateva IA.4.
4.dr albu ii zise lui C ca ar fi bine sa renunte la fumat,ca asta ar putea fi o cauza,dr mihalca ii zise cael trebuie sa reuseasca,ca n-o sa vina el sa ii dea peste mana.ce credeti ca facu al meu cand iesi?isi aprinse o tigara!deci si acum-cand i se spuse ca ar putea fi o cauza,si ca mai bine renunta ca sa avem un rez mai bun si tot nu vrea...imi vine sa nu mai fac nimic.ne zise sa continuam cu tratamentul.eu sunt dezamagita si dezorientata.chiar nu stiu ce sa fac.stiu ca nu am sanse cu IA,doar cheltui bani-avem 1 mil si ceva de sperm buni.ne facu dr albu calculul.cum sa faci IA cu asa ceva?asta e...
eu va multumesc ca v-ati gandit la mine.va pup nici nu stiu daca sunt suparata sau cum sunt.asta e viata mea .mai departe....habar n-am cine/ce o sa fiu.
noapte buna
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
oof soniuc , o sa fie bine , mai cere o parere eu zic , zic eu, sa mai ceri o parere sa vezi ce zice , nu fi suparata , mergem inainte, iar dumnezeu iti va deschide calea si veti avea un bebe cu fumatul, da si el dauneaza, va decide el cand va fi momentul, cu forta nu faci nimic te poop si mergem inainte, fruntea sus!
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- alesandra
- Insomniac member
soni,capul sus fato,mergem inainte banuiesc ca nici tu nu stii prin ce stari treci si ca iti e greu si ca cuvintele nu isi au rostul,dar suntem alaturi de voi,si in final sa fie bine
Luxul tine de bani,eleganta de educatie... Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!
- angel_sweety
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-08-08
Sonia te pup si iti sunt alaturi, macar cu o vorba buna ca mai mult nu depinde de noi
un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti http://www.fertilityfriend.com/home/322f77
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
fete ma bag la somnik , maine la pescuit , ma trezesc la 5 soniuc a rog pentru tine , sa fii tare asa cum ai fost si pana acum poop fete
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
bună seara
am recuperat ce s-a scris ieri și azi
elena , blue , lavy , kame , denorah , rave , ramo
timeuț mulțumesc mult că te bucuri pentru noi da, azi l-au anunțat că va pleca marți.. DAR eu sunt sceptică și p?nă nu aflu că a ajuns acolo unde trebuie nu mai cred nimic.. tata trebuia să plece pe 2 mai.. a plecat și seara i-a trimis ?napoi acasă pe motiv că ?nu s-a mai semnat niciun contract cu nimeni? - așa sper și eu..
rozi super tari obiectele din gheață - logic că s-a topit, vrei să stea mereu tare?? - mulțumesc - super rugăciunea mi-a ajuns la suflet și mă ?ncarcă.. o voi ?nvăța și o voi spune mereu
soniuc și eu și (uite așa Cristina, am pus și cea mai mare pancardă ) - și eu sper să-mi/să ne revin/revenim.. - iubita ?mi pare rău că ai venit dezamăgită.. sincer cu 1 milion și ceva de spermatozoizi (c?t spui că vă făcuse Albu socoteala că ați avea) șansele cu IA sunt mici, ?mi pare rău să zic asta eu sinceră să fiu nu aș merge pe IA cu at?ția și aș merge direct pe FIV.. nu vreau să te demoralizez dar trebuie să pui ?n balanță timpul cu v?rsta cu banii și toate cele.. eu dintre FIV (pe de o parte) și 4 IA (pe de altă parte) ?n situația ta (la c?t știu despre tine și situația ta) aș alege fără să mă g?ndesc direct FIV.. te pup dulce și sper să iei decizia corectă.. dacă vrei să discutăm mai pe larg, discutăm pe mess (cel mai sigur m?ine) să știi că ?ți sunt alături cel puțin ca și p?nă acum
mădă mi-au dat lacrimile c?nd am citit ce ai scris ieri.. mă bucur mult că ești bine ?n primul r?nd.. ?n al doilea r?nd mă bucur enorm că totul a ieșit bine și că ai undă verde la bebelin așa repede.. ?n al treilea r?nd țin pumnii c?t pot eu de str?nși să se prindă bebe repede repede repede (sunt 100% sigură că de Crăciun vei avea burtică cu bebe ) - și eu ?ți dau o caldă și puternică - soniuc a mers la Medlife la departamentul de reproducere umana asistată care se ocupă de problemele de infertilitate
mihaD și eu sper să treacă perioada asta nașpa că așa m-am săturat
buck și eu sper să trec repede peste toate
cristina foarte adevărat ce a zis cunoștința ta legat de probleme
ales să dea Domnul
maya2003
far sper să mai am măcar un pic din puterea pe care o aveam odată.. - din păcate și mie ?mi lipsește geo.. o așteptăm aici c?nd va putea să intre..
amalia de c?te ori citesc semnătura ta mi se umezesc ochii de emoție și mă ?umplu? de sentimente calde
green ?ți urez succes ?n absolut tot ceea ce-ți dorești să se ?mplinească!
happy așa este.. ?fiecare problemă are mereu o rezolvare?, e perfect adevărat! dar atunci c?nd problema nu se poate rezolva ?n momentul ?n care ?ți dorești, din punct de vedere psihic/psihologic se produce probabil un blocaj care dă naștere fenomenului de panică.. de aici => disperare => depresie => certuri cu cei dragi (pe care apoi le regreți) =>etc.
vă pup pe toate, sper că nu am uitat pe nimeni.. dacă da, las aici de rezervă
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2012-05-04 23:27:11)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- alesandra
- Insomniac member
almi
- alesandra
- Insomniac member
noapte buna dragelor
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
- cristina28
- Hero member
- Inregistrat: 2012-04-13
“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”
- elena.plahatca
- Addicted member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2011-01-06
- sonia30
- Moderator
neata fete
am citit ce s-a scris aseara.
rozi eu stiu ca cazu nostru e direct FIV.nu mai sper in nici o imbunatatire.asta e singura parere.dr amandoi au vrut ...sa fie optimisti .sau cine stie.eu stiu situatia.am citit,sunt documentata.
ales,tya,elena,multumesc
angelus multumesc
almisor ai dreptate cu FIV ul.si eu m-am gandit ca IA e degeaba.nu mi-a zis 4.am scris eu nr 4 ca urma sa il scriu jos si am gresit.mi-a zis albu 2 pana la 3 IA.astia sunt banii de FIV.m-as apuca de dosar daca as sti ca vreau sa il fac cu albu sigur.sunt fff dezorientata.nu stiu ce sa fac.iti multumesc ca esti langa mine
madutu ti-a scris si almi.eu la clinica specializata pe infertilitate merg.la acel departament.multumesc.mai departe....nu stiu ce sa fac.chiar nu stiu.singura solutie e FIV ul.din pacate nu am scapat.
green multumesc.da ,aici ma descarc.de atata timp...
cristina amandoi medicii mi-au zis ca spermograma nu e rea.dr ginecolog nu a vazut-o pe cea de ieri.el a vorbit despre sperm din decembrie.iar andrologul a zis ca sperm de ieri nu e diferita de celelalte.da ca nu e rea.atunci de ce nu raman gravida.da,e ingrozitor sa te gandesti ca cel de langa tine alege tigarile,cand lumea ta moare.
oricum,deocamdata nu stiu ce decizie sa iau.initial gata,dupa ce vorbisem cu albu si cu lucia vaduva,ma hotarasem-in iulie cum imi vine cm ul ,ma apuc de tratament.acum...s-a prabusit totul.habar n-am ce o sa fac.
eu sunt toata ziua la concurs.vorbim mai tarziu.
Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-05 09:15:38)
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- far_away
- Hero member
- De la: Ardeal
- Inregistrat: 2010-06-28
- sonia30
- Moderator
faruc iti multumesc.dar din pacate,va mai trece mult timp pana voi avea copil.sunt sanse,din lipsa banilor,sa nu am deloc.
- far_away
- Hero member
- De la: Ardeal
- Inregistrat: 2010-06-28
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|