homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-42

#780 2012-05-05 09:42:15

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

far puss asta e adevarul,din pacate...lumea mea sigur va muri fara copil.eu nu o sa mai pot duce o viata normala.am lacrimi in ochi cand scriu.ieri cand asteptam cu al meu sa intram,se externase o mamica si tatal tinea in carucior o minune de cateva zile.imediat mi-au dat lacrimile.s-ar putea ca eu sa nu am niciodata minunea mea.ma simt goala.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#781 2012-05-05 09:51:41

far_away
Hero member
De la: Ardeal
Inregistrat: 2010-06-28

soni, stiu ca ti-ar fi mult mai usor daca ai vedea putin interes si din partea lui supa ... tu esti puternica si nu imi place sa te vad fara nici o speranta supa
imi amintesc si acum perioadele in care nu aveam curajul sa intru la voi numai ca sa nu va intristez supa
imi dau seama cat de greu e sa nu poti spera sad .... Dar DD va va ajuta si pe voi rugaciune o sa-l rugam toate fetele de aici sa va ajute supa
suntem alaturi de tine!

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#782 2012-05-05 09:55:28

sonia30
Moderator

far,multumesc puss interes din partea sotului meu?in afara de fumat,nu are nici o bila neagra.e implicat.ia pastile,merge la dr cand trebuie,recolteaza spermograme cand trebuie,mananca ce trebuie.nu comenteaza.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#783 2012-05-05 09:58:04

far_away
Hero member

soni, la partea cu fumatul m-am referit sad ... pt tine e foarte stresant sa stii ca fumatul poate fi un impediment dar el desi stie acest lucru nu renunta sad

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#784 2012-05-05 10:09:40

sonia30
Moderator

da,far.e f nasol.nu stiu ce are.nu stiu ce va mai fi.

eu am plecat wave

Publicitate

loading...

#785 2012-05-05 10:12:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

buna fetelor  wave
sonia  puss am intrat sa-ti urez mult curaj si sa nu-ti pierzi speranta
sotul tau fumeaza fiindca nu are alta cale de a-si exterioriza durerea, e foarte greu pentru barbati, fiindca au fost educati sa nu arate ca sufera, dar nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lui... nu te supara pe el
eu va sfatuiesc sa cautati si un homeopat bun, merita... va costa doar consultatia, remediile sunt extrem de ieftine, nu au niciun efect secundar si chiar merita incercat, ajuta si la corp si la suflet

#786 2012-05-05 10:17:03

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

Sonia, am citit... grater imi pare rau. Stii ca-ti sunt alaturi, mai mult nu stiu ce sa spun. Viata asta uneori e  supa

Va pup pe toate puss

Ultima oara a fost editat de timean86 (2012-05-05 10:21:29)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#787 2012-05-05 10:22:08

far_away
Hero member

sonia puss sa ai o zi usoara!
time puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#788 2012-05-05 11:07:07

mihaD
Full member
De la: de pe tarlaua mea
Inregistrat: 2012-04-12

fetili  wave  puss  par  kram

soni puss inca nu dispera, uita-te la mine, am mai mult cu 10 ani si inca n-am ajuns la capatul rabdarii, cred cu tarie ca si tu poti,poti,poti mai mult, mult mai mult. Fumatul da, poate fi o cauza a infertilitatii la barbati dar nu tb generalizata problema, nu sta doar cu ideea asta in cap, ca nu-i bine...heim are dreptate, poti incerca si la un homeopat.

e drept ca eu ma intreb doar de 8 luni de ce nu raman insarcinata si ca in mintea mea m-am gandit ca poate am vreo probl sincer doar de varsta insa acum, cand inca pescuiesc in ape tulburi e mai greu pt mine.Am intrat in joc si TREBUIE sa joc!!!

intr-un cuvant, TOT INAINTE si am mai spus, toate problemele pe lumea asta au solutie doar o singura chestie nu are dar pana atunci TRAIM si facem tot ce putem.

Punct si de la capat pana  gravida

ma bucur pentru vestile bune, ma supar pt cele mai putin bune dar dupa ploaie vine soare...mult soare.

cate o  puss si cate o  kram pentru toate fetele

gata, fug la firma ca eu mai si muncesc azi, nu stau mult si ma reintorc sa fiu aproape de voi puss  par  kram  hjarta  hjarta  hjarta

teiubesc  teiubesc  teiubesc

LE:  a dat cineva o reteta de eclere...nu am notat-o, iubite mea cofetareasa o mai poti a odata? ms puss

Ultima oara a fost editat de mihaD (2012-05-05 11:09:23)

#789 2012-05-05 11:33:40

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

buna fetelor puss
sonia sa dea DD sa fie bine intr-un final. eu zic ca sotul tau o sa se lase de fumat, ai sa vezi. si mai zic sa ai incredere in Dumnezeu, El iti va da putere sa mergi mai departe. speranta moare ultima si noi cu bune si rele mergem inainte.
si noi trecem printr-o perioada dificila, avem niste probleme care sper sa nu se agraveze macar, caci nu pot spera la inbunatatire prea curand... e asa greu cand iti vin problemele astea toate dintr-o data asa... sad

Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-05-05 11:34:36)

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#790 2012-05-05 12:03:08

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

hopsieu

?mi cer scuze că am dispărut ieri. M-a chemat C ?n pat și nu m-am mai rididcat p?nă acum. am febră musculară, culmea nu de la sală ...ci febră ?n zona de x-uit disperat e nebun al meu.

Sonia, ?mi pare extrem de rău că nu ai vești bune și vreau să ?țiu spun că fumătorii pe fond psihic nu se pot lăsa deloc de fumat, din păcate și C o  face din cauza stresului și p?nă nu va avea o veste bună și o speranță mare interdicția ?l face să se afunde mai rău ?n problemă. E un cerc vicios foarte periculos. sad kram

Almi, mi-e tare tare dor de tine. nu am timp nici să mă uit c?nd ești pe mess sad te pup mult și ?ți doresc multă multă putere să treci peste toate problemele. Sper să plece C și să poți discuta altfel cu ai tăi atunci c?nd una din griji e rezolvată pusspuss*puss

Ultima oara a fost editat de Hellstorm (2012-05-05 12:05:28)

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#791 2012-05-05 12:11:53

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

hello fete puss am intrat si eu putin,cat sa fac o pauza.
am citit printre randuri in urma.
soni, imi pare rau ca nu a mers cum ai vrut,insa nu trebuie sa iti pierzi speranta.cineva acolo sus te iubeste si o sa te ajute sa iti implinsti visul.chiar de sunt necesare multe sacrificii,stiu ca voi sunteti dispusi sa le faceti pentru a avea un copilas.si asta e unul dintre multele motive pentru care meritati un bebe.
si referitor la faza ca al tau si-a aprins tigara atunci cand ati plecat,eu sincer cred ca a facut-o din cauza durerii,a vestilor si celor spuse de medici.nici lui nu ii este usor,poate ca ii e mult mai greu decat tie,dat fiind ca o mare apasare sta pe capul lui. fumatul poate e pentru el singura portita(sa ii zic asa) prin care isi exprima durerea,supararea,tristetea. o sa vezi ca va fi bine pana la urma par

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#792 2012-05-05 12:52:36

far_away
Hero member

dragutelor, va doresc o zi superba si un wk perfect!
va pup puss

My Ovulation Chart sjuk
hjarta mami de Andrei

#793 2012-05-05 13:02:09

Lothraine
Insomniac member

far pusspuss

Ramo kram

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#794 2012-05-05 13:08:53

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

faruc,weekend placut si tie puss

hell,ce mai zici si tu?cat stai pe meleagurile noastre? smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#795 2012-05-05 13:40:55

Lothraine
Insomniac member

p?nă ?n 29

#796 2012-05-05 13:53:06

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Hello puss

Sonia puss Sper sa fiti puternici si sa  luati cea mai buna decizie! Cat despre faptul ca sotul tau inca fumeaza...nu stiu ce sa zic. Nu cred ca asta e motivul ptr care are probleme. O fi influentand, dar nu chiar intr-atat. Si stii si tu ca sunt atatia care fumeaza si au binemersi 2-3 copii. Fiti tari si sa speram ca o sa va ajute Dumnezey sa fie bine!!

Almi puss Nici nu stii cat de bine te inteleg. Dar tu esti mai puternica, din cate tin minte ca ai povestit pe aici ai o familie minunata, alaturi de tine si impreuna o sa depasiti totul
Desi stim ca orice problema are rezolvare, pana vine acea rezolvare e greu.
Va pup pe toate puss

Si acu am si eu o intrebare.. M-am cam hotarat sa fac hormonii. Dar ptr ca bugetul e destul de limitat fac eu singura si abia cu rezultatele merg la medic.
As vrea sa fac: prolactina, Lh, Testosteron, FSH, tsh, Estradiol. Ar mai trebui sa adaug ceva? Sau e ceva ce nu ajuta cu nimic? Si stiti cam in ce zile se fac?

#797 2012-05-05 13:54:53

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

hello dragelor puss

Almi puss stii ca  teiubesc  mi se rupe sufletul cand vad ca esti trista si ca treci iar printr-o perioada grea! tu esti atat de puternica si stiu ca atunci cand pici e mult mai mult decat ne spui noua sad te imbratisez cu drag si niciodata nu voi renunta sa ma rog pt tine si pt multe alte fete dragi mie de aici puss
Sonia puss iubita mea kram stiu ca mergi la medlife la infertilitate, in capul meu te indrumam catre o sectie de genul la un spital de stat ( ca sa mai economisiti din banuti) dar m-am exprimat pe scurt. eu zilele astea m-am simtit mai ametita, am stat pe net doar pe telefon ( azi am deschis si eu laptopul) am avut dureri mari de umeri -coaste...astazi in sfarsit pot spune ca sunt bine.
Eu te-as sfatui sa mergi la un spital care are sectie de infertilitate, sa mai cereti o parere poate chiar sa mai incercati un tratament si intre timp mai strangeti din banuti pt fiv. Eu mereu am avut o parere proasta despre Giulesti, dar acum dupa ce am fost acolo am intalniti doctori foarte priceputi, oameni deosebiti. nu trebuie sa te duci neaparat la dr II pt ca si el e foarte ocupat. poti incerca un medic mai liber, dar care sa va acorde toata atentia si toate priceperea lui. Inainte sa plec acasa m-au dus sa-mi faca o perfuzie utero-tubara sau instilatie cum ii spunem noi. In spital e un cabinet pe care scrie 'Cabinet pt combaterea sterilitatii' am intrat acolo si erau 3 dne doctor. toate trei mi-au acordat o atentie care m-a uimit.mi-au facut instilatia si apoi au stat de vb cu mine. mi-au spus ca operatia a fost un succes ca trompele sunt ambele permeabile. si au inceput sa-mi dea sfaturi de conceptie asa ca de la femeie la femeie. cum e cu spalatul, cu statul in pat dupa sex etc. m-am simtit atat de bine. si n-am bagat bani in buzunare, as fi facut-o dar m-au luat prin surprindere si nu aveam la mine.
iar despre dr II nici nu am  cuvinte sa va spun cum s-a purtat cu mine. e adevarat ca e greu pana ajungi la el, pana sa devii pacienta lui. dupa operatia mea au sunat 2 prietene sa se programeze la el si se pare ca e full, fiind si vara are  luna iulie concediu. dar in momentul in care devii pacienta si te duci acolo iti acorda toata atentia, face glume, te incurajeaza, dar iti spune frumos intreaga realitate, nu-ti da sperante desarte. te indruma ce sa faci, cum e mai indicat, e un om atat de cald. ii multumesc lui Dzeu ca am reusit sa ajung la el si ca el e cel care m-a operat.
Sa nu credeti ca gata, am trompele bune si nimic nu mai sta in calea mea acum...niciodata nu se stie, plus ca dr mi-a spus ca daca in 6 luni nu reusim, sa nu ma mai bazez pe trompe pt ca aderentele se refac. Si stiu ca am un fel de deadline si ca asta ma va stresa si ca stresul nu ma va ajuta si ca am nevoie de multa putere si incredere in reusita mea.
Sonia puss stiu ca nu exista cuvinte de incurajare, dar iti spun sigur ca am niste prieteni carora nu le-au dat dr din tara nici o reusita fiv din cauza spermei. s-au dus la viena si dr de acolo le-au spus  ca e greu, dar ca vor mai incerca niste tratamente poate totusi fac sperma de fiv. au prins atata incredere ca poate va mai exista si pt ei o sansa incat s-au linistit dupa ani buni si asteptand sa treaca luna ca sa inceapa tratamentul, a ramas insarcinata natural. a fost o minune pt toti dr, dar stim bine ca minuni exista!pot sa-ti dau adresa ei de email, sa vb cu ea, poate te mai sfatuieste cu cate ceva. acum fetita lor are 3 ani. trebuie sa crezi, trebuie sa ai incredere, sa incerce sotul mai multe tratamente, sa va detasati nu stiu...stiu ca suna simplu, dar e imposibil de greu. dar daca s-au reusit copii natural din sperme care nu erau nici macar de fiv, eu sunt sigura ca vei avea si tu copilul tau kram
sper sa nu te supere ceea ce am scris si imi cer scuze fetelor ca am scris atat de mult.
va pup pe toate puss

#798 2012-05-05 13:56:00

Lothraine
Insomniac member

z3 estradiol FSH LH Testosteron
a21 Prolactina Progesteron

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.