Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-42
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72
far asta e adevarul,din pacate...lumea mea sigur va muri fara copil.eu nu o sa mai pot duce o viata normala.am lacrimi in ochi cand scriu.ieri cand asteptam cu al meu sa intram,se externase o mamica si tatal tinea in carucior o minune de cateva zile.imediat mi-au dat lacrimile.s-ar putea ca eu sa nu am niciodata minunea mea.ma simt goala.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- far_away
- Hero member
- De la: Ardeal
- Inregistrat: 2010-06-28
- sonia30
- Moderator
far,multumesc interes din partea sotului meu?in afara de fumat,nu are nici o bila neagra.e implicat.ia pastile,merge la dr cand trebuie,recolteaza spermograme cand trebuie,mananca ce trebuie.nu comenteaza.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- far_away
- Hero member
soni, la partea cu fumatul m-am referit ... pt tine e foarte stresant sa stii ca fumatul poate fi un impediment dar el desi stie acest lucru nu renunta
- sonia30
- Moderator
da,far.e f nasol.nu stiu ce are.nu stiu ce va mai fi.
eu am plecat
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- mihaD
- Full member
- De la: de pe tarlaua mea
- Inregistrat: 2012-04-12
fetili
soni inca nu dispera, uita-te la mine, am mai mult cu 10 ani si inca n-am ajuns la capatul rabdarii, cred cu tarie ca si tu poti,poti,poti mai mult, mult mai mult. Fumatul da, poate fi o cauza a infertilitatii la barbati dar nu tb generalizata problema, nu sta doar cu ideea asta in cap, ca nu-i bine...heim are dreptate, poti incerca si la un homeopat.
e drept ca eu ma intreb doar de 8 luni de ce nu raman insarcinata si ca in mintea mea m-am gandit ca poate am vreo probl sincer doar de varsta insa acum, cand inca pescuiesc in ape tulburi e mai greu pt mine.Am intrat in joc si TREBUIE sa joc!!!
intr-un cuvant, TOT INAINTE si am mai spus, toate problemele pe lumea asta au solutie doar o singura chestie nu are dar pana atunci TRAIM si facem tot ce putem.
Punct si de la capat pana
ma bucur pentru vestile bune, ma supar pt cele mai putin bune dar dupa ploaie vine soare...mult soare.
cate o si cate o pentru toate fetele
gata, fug la firma ca eu mai si muncesc azi, nu stau mult si ma reintorc sa fiu aproape de voi
LE: a dat cineva o reteta de eclere...nu am notat-o, iubite mea cofetareasa o mai poti a odata? ms
Ultima oara a fost editat de mihaD (2012-05-05 11:09:23)
- lavy20
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-05-15
buna fetelor sonia sa dea DD sa fie bine intr-un final. eu zic ca sotul tau o sa se lase de fumat, ai sa vezi. si mai zic sa ai incredere in Dumnezeu, El iti va da putere sa mergi mai departe. speranta moare ultima si noi cu bune si rele mergem inainte. si noi trecem printr-o perioada dificila, avem niste probleme care sper sa nu se agraveze macar, caci nu pot spera la inbunatatire prea curand... e asa greu cand iti vin problemele astea toate dintr-o data asa...
Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-05-05 11:34:36)
"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!" Bine-ai venit pe lume, minunea mea http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f
- Lothraine
- Insomniac member
- De la: Resitza
- Inregistrat: 2011-02-27
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- rrammonna
- Diamond member
- Inregistrat: 2007-11-07
hello fete am intrat si eu putin,cat sa fac o pauza. am citit printre randuri in urma. soni, imi pare rau ca nu a mers cum ai vrut,insa nu trebuie sa iti pierzi speranta.cineva acolo sus te iubeste si o sa te ajute sa iti implinsti visul.chiar de sunt necesare multe sacrificii,stiu ca voi sunteti dispusi sa le faceti pentru a avea un copilas.si asta e unul dintre multele motive pentru care meritati un bebe. si referitor la faza ca al tau si-a aprins tigara atunci cand ati plecat,eu sincer cred ca a facut-o din cauza durerii,a vestilor si celor spuse de medici.nici lui nu ii este usor,poate ca ii e mult mai greu decat tie,dat fiind ca o mare apasare sta pe capul lui. fumatul poate e pentru el singura portita(sa ii zic asa) prin care isi exprima durerea,supararea,tristetea. o sa vezi ca va fi bine pana la urma
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....
- far_away
- Hero member
dragutelor, va doresc o zi superba si un wk perfect! va pup
- Lothraine
- Insomniac member
Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+
- Lothraine
- Insomniac member
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
- madalyna7
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-10
hello dragelor
Almi stii ca mi se rupe sufletul cand vad ca esti trista si ca treci iar printr-o perioada grea! tu esti atat de puternica si stiu ca atunci cand pici e mult mai mult decat ne spui noua te imbratisez cu drag si niciodata nu voi renunta sa ma rog pt tine si pt multe alte fete dragi mie de aici Sonia iubita mea stiu ca mergi la medlife la infertilitate, in capul meu te indrumam catre o sectie de genul la un spital de stat ( ca sa mai economisiti din banuti) dar m-am exprimat pe scurt. eu zilele astea m-am simtit mai ametita, am stat pe net doar pe telefon ( azi am deschis si eu laptopul) am avut dureri mari de umeri -coaste...astazi in sfarsit pot spune ca sunt bine. Eu te-as sfatui sa mergi la un spital care are sectie de infertilitate, sa mai cereti o parere poate chiar sa mai incercati un tratament si intre timp mai strangeti din banuti pt fiv. Eu mereu am avut o parere proasta despre Giulesti, dar acum dupa ce am fost acolo am intalniti doctori foarte priceputi, oameni deosebiti. nu trebuie sa te duci neaparat la dr II pt ca si el e foarte ocupat. poti incerca un medic mai liber, dar care sa va acorde toata atentia si toate priceperea lui. Inainte sa plec acasa m-au dus sa-mi faca o perfuzie utero-tubara sau instilatie cum ii spunem noi. In spital e un cabinet pe care scrie 'Cabinet pt combaterea sterilitatii' am intrat acolo si erau 3 dne doctor. toate trei mi-au acordat o atentie care m-a uimit.mi-au facut instilatia si apoi au stat de vb cu mine. mi-au spus ca operatia a fost un succes ca trompele sunt ambele permeabile. si au inceput sa-mi dea sfaturi de conceptie asa ca de la femeie la femeie. cum e cu spalatul, cu statul in pat dupa sex etc. m-am simtit atat de bine. si n-am bagat bani in buzunare, as fi facut-o dar m-au luat prin surprindere si nu aveam la mine. iar despre dr II nici nu am cuvinte sa va spun cum s-a purtat cu mine. e adevarat ca e greu pana ajungi la el, pana sa devii pacienta lui. dupa operatia mea au sunat 2 prietene sa se programeze la el si se pare ca e full, fiind si vara are luna iulie concediu. dar in momentul in care devii pacienta si te duci acolo iti acorda toata atentia, face glume, te incurajeaza, dar iti spune frumos intreaga realitate, nu-ti da sperante desarte. te indruma ce sa faci, cum e mai indicat, e un om atat de cald. ii multumesc lui Dzeu ca am reusit sa ajung la el si ca el e cel care m-a operat. Sa nu credeti ca gata, am trompele bune si nimic nu mai sta in calea mea acum...niciodata nu se stie, plus ca dr mi-a spus ca daca in 6 luni nu reusim, sa nu ma mai bazez pe trompe pt ca aderentele se refac. Si stiu ca am un fel de deadline si ca asta ma va stresa si ca stresul nu ma va ajuta si ca am nevoie de multa putere si incredere in reusita mea. Sonia stiu ca nu exista cuvinte de incurajare, dar iti spun sigur ca am niste prieteni carora nu le-au dat dr din tara nici o reusita fiv din cauza spermei. s-au dus la viena si dr de acolo le-au spus ca e greu, dar ca vor mai incerca niste tratamente poate totusi fac sperma de fiv. au prins atata incredere ca poate va mai exista si pt ei o sansa incat s-au linistit dupa ani buni si asteptand sa treaca luna ca sa inceapa tratamentul, a ramas insarcinata natural. a fost o minune pt toti dr, dar stim bine ca minuni exista!pot sa-ti dau adresa ei de email, sa vb cu ea, poate te mai sfatuieste cu cate ceva. acum fetita lor are 3 ani. trebuie sa crezi, trebuie sa ai incredere, sa incerce sotul mai multe tratamente, sa va detasati nu stiu...stiu ca suna simplu, dar e imposibil de greu. dar daca s-au reusit copii natural din sperme care nu erau nici macar de fiv, eu sunt sigura ca vei avea si tu copilul tau sper sa nu te supere ceea ce am scris si imi cer scuze fetelor ca am scris atat de mult. va pup pe toate
- Lothraine
- Insomniac member
z3 estradiol FSH LH Testosteron a21 Prolactina Progesteron
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|