homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-47

#875 2012-05-05 18:03:38

bucklucica
Hero member
Inregistrat: 2009-01-26

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

Onu, in cate saptamani e Any?Sa o ajute DD sa cedeze rinichiul..sigur e vreo pietricica pe acolo..offf...Transmite-i toate gandurile mele bune si multi pupici de la noi!!! puss tie si Antoniei..
Sonia, eu sunt in urma cu ce ai facut la analize.Poti, te rog, sa-mi spui si mie...puss

Eric 3 ani si 7 luni
Nicholas, fratior de Eric, posesor de 3 dinti...

#876 2012-05-05 18:05:04

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

onu,multumesc puss sper sa mi-l strang.sper sa rezist.sper ca Dumnezeu sa ne indrume spre cea mai buna decizie,spre medicii potriviti.

ramo puss cum e cu plamanii?

si acum va multumesc pt ca v-ati gandit la mine ieri.citii pe fuga

rozi,time,raveca,angelus,far,tya,ales,amalia,any,lavy,moon,mada,green,garga,elena,storm,happy,cris,va multumesc mult puss

cristina puss mersi.a fost si soacra mea cu noi.m-a mai intrebat.i-am raspuns calm-asteptam.atat.

denorah puss da,pe mine ma doare spatele,incheieturile picioarelor,soldurile noaptea de mor.

oricum ne-au taxat ca pe contro,am plaiti cam pe jumate ambele consulatii.

happy,multumesc puss unde plecati?

buck puss sperm e aceeasi.nu stiu ce o sa facem de acum inainte.dr ne-a recomandat IA,mi-au dat si schema de tratament de stimulare cand vreau sa incep.IA pt aceeasi sperm la care mi-a zis prin sms direct FIV.el nu facea IA cu un milion de spermatozoizi.acum face...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2012-05-05 18:08:01)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#877 2012-05-05 18:12:06

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Am plecat! Va pup puss

#878 2012-05-05 18:15:00

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

pfoai,saracuta de ea sad sad sad Doamne-ajuta sa treaca cu bine peste episodul asta.
buck,soni,a cam trecut durerea.si mi-am dat seama si de ce am avut criza aia: pentru ca m-am zbenguit cu tae-bo-ul meu o ora si apoi tr5anspirata am stat vreo 10 minute,dupa care m-am bagal la dusul nu tocmai caldut bang mi-am facut-o cu mana mea.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#879 2012-05-05 18:22:32

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buck ein 33+

happy puss wave

ramo ma bucur ca te simti bine acum

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#880 2012-05-05 18:23:56

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

sonia, am fost internata in spital cu o mamica in 37 de saptamani care a scos bani din banca pt 4 FIV- uri. toate au esuat si dupa un vreo 7 luni a ramas natural cand se astepta mai putin. tot asa spunea, "Dumnezeu si-a aratat puterea lui" acum era in toiul pregatirilor de nastere si avea o rata ft mare la banca pt nimic practic. pe 10 ani vor plati pt niste bani practic aruncati.

o atitudine pozitiva iti va face mult bine, si bebe 100% va veni si la voi, Dumnezeu e BUN!
eu consider ca o rugaciune sincera si curata va face mai mult decat 100 de doctori si de FIV-uri. trebuie doar sa ai credinta.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#881 2012-05-05 18:28:29

cristina28
Hero member
Inregistrat: 2012-04-13

Sonia ... cum ai spus si mai devreme de Dr.Albu...ca el nu facea inainte IA cu un milion de spermatozoizi(prefera FIV ca e mai scump)... e ciudat aici ...eu tind sa cred ca e interesul de a face bani... netinand cont de durerea voastra... si punand accent pe tigarile sotului (5 la zi)... care nu dauneaza.. smile
Si vreau sa mai zic ceva, nu-mi da importanta poate spun prostii...eu te-am simtit foarte incordata,cu foarte putine sperante...pesimista pana acum
Aseara te-am simtit diferit,ai vazut opiniile medicilor,sperma care pentru ei azi e FIV maine e IA.... te-a schimbat programarea  de ieri..IN BINE  smile
Propuneti sa nu te mai gandesti ca e de IA sau de FIV.... lasa 2-3 luni medicii....stiu ca e  greu.. incearca sa-ti repeti in gand "ca se poate fara tot ceea ce zic ei".... ca se poate daca nu avem teama aceea ca e ceva in neregula iar veniturile nu ne permit a avea visul implinit....te asigur ,poate daca iti spun ca 80% ca vei reusi .... crezi ca glumesc......... sunt foarte sigura ca daca vei lasa acele ganduri .... veti reusi.
Imi cer iertare .. dar am simtit sa iti scriu asta  puss

Va pup pe toate poate intru mai tarziu putin puss
Lavy era vorba de Tya... am gresit rodnar

“Ori de câte ori simțim că nu mai putem continua lupta cu viața, speranța ne șoptește în ureche, pentru a ne reaminti: Sunteți puternici!”

#882 2012-05-05 18:37:27

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

hello puss
eu am avut o zi plina azi am fost orin oras cu treburi si acum ma pregatesc ca ma duc la zia unei prietene dance
al meu nu vrea sa mearga ,ne-am certat tare rau sad cred ca o sa mergempe drumuri separate in curand,nu prea ne mai intelegem sad asta e
any goodluck sa fi bine ,sanatete multa rugaciune
va puss pe toate

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#883 2012-05-05 18:40:31

rrammonna
Diamond member

ales puss distractie placuta! cum nu vrea sa mearga? diablo

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#884 2012-05-05 18:43:59

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Onu puss

Any rugaciune sa fii bine si tu si bebele, sa stea la caldurica pana la termen

Soni puss ma bucur ca au luat premii copilasii.  Cat despre Fiv, imi e greu sa imi imaginez macar ce simti, ma rog pentru tine, orice drum ai alege, oricand te-ai simti pregatita, sa devii mamica.

Buck, spor la renovari goodluck

Cristina puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#885 2012-05-05 18:44:56

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

dragelor eu nu mai pot sta, va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#886 2012-05-05 18:47:04

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Onu puss o seara frumoasa si tie!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#887 2012-05-05 18:47:53

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fetelor,

Sonia , puss imi pare rau ca nu sunt imbunatatiri ale spermogramei, din pacate realitatea este ca daca spermograma nu e buna, cam rar se imbunatateste si oricum salturi f mari nu se obtin...se poate imbunatati mai mult mobilitatea, insa cam greu morfologia si mai deloc numarul...
Decizia in privinta a ceea ce trebuie sa faci in continuare trebuie sa fie a ta, insa imi permit sa iti spun si parerea mea: cu 1 milion si ceva spermatozoizi sansele la IA sunt aproape nule, e adevarat ca o sansa cat de mica exista si cu cateva sute de mii, dar astea sunt exceptii...eu la inseminari am avut prima data 16 mil si a doua oara 18 mil si tot degeaba. Dr embriolog, dna dr Andreea Mustata cu care am facut noi inseminarile ne-a zis ca sanse reale la o IA sunt daca exista minim 10 mil spermatozoizi inseminati, si ideal ar fi aproape de 20 mil, si chiar si asa, inseminarile au o rata de succes de cca 15%. As vrea sa pot sa iti spun altceva dar nu ar avea rost...nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece doar de dragul de a ne incuraja, mai ales ca inseminarile costa si timp, si bani destul de multi, si stres, si injectii, monitorizari, cam toate cele ca la fiv, doar ca doza de stimulare e mai mica.
Stiu ca va e greu cu banii, dar sfatul meu ar fi sa va apucati sa strangeti atat cat se poate...si sa va intocmiti dosarul pt a beneficia de subventionarea procedurii de FIV de la stat. Bine, asta nu neaparat in secunda urmatoare, ci cand va veti simti pregatiti, mai ales ca tu stai bine cu rezerva ovariana.

Acum, in privinta alegerii medicului pt FIV, trebuie sa ai incredere in el, e foarte important. Sincer eu nu as merge la Medlife dintr-un motiv f simplu: au ramas fara embriologi buni, iar munca embriologului este extrem de importanta in astfel de proceduri, iar ei acum au doar embriologi debutanti. Atat Andreea Mustata cat si Lacramioara Sandu, care au f multa experienta si erau la Medlife, sunt acum la clinica la care merg eu. Sunt convinsa ca dr Albu este un medic excelent pt ca am auzit multe lucruri de bine, insa eu am foarte multa incredere in echipa doctorului Predoi, sunt medici cu multa experienta pe reproducere umana asistata, practic asta fac de ani buni, dl dr Predoi asta facea si cand lucra in spital de stat cu muulti ani in urma, si sa nu uitam ca tot dansul a fost seful clinicii materno fetala de la Medlife, dr Albu a ramas in locul lui dupa ce a plecat dansul si si-a infiintat propria clinica de fertilizare.
Eu ma simt la clinica ca intr-o familie, sunt niste oameni deosebiti, s-au bagat imediat in programul asta cu ministerul si inainte de asta au oferit chiar pe banii lor cate un fiv gratuit pe luna timp de un an, prin tragere la sorti dintre cuplurile cu venituri foarte mici...
Daca nu esti convinsa ca vrei sa faci la Medlife si vrei sa mai ceri si a doua parere la alt medic, eu ti-i recomand din tot sufletul. Nu vreau sa para ca fac reclama vreunui doctor, dar eu pur si simplu sunt convinsa ca am ales echipa care trebuie si chiar daca reusesc sau nu din prima la fiv, tot cu ei voi continua. Pe procedurile pe care le-au facut pana acum prin Subprogram au o rata de reusita de 56% ceea ce este peste media europeana...bineinteles nu sunt Dumnezeu si nici nu iti garanteaza nimic, dar important e ca fac tot ce pot, sunt excelenti profesionisti si pun suflet in ceea ce fac.

Hai ca m-am intins mult dar am tinut sa iti spun lucruile astea... Eu te imbratisez cu drag si iti doresc sa iei decizia pe care tu o consideri ca fiind cea mai buna, mai sus e doar parerea mea... kram

va pup pe toate puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#888 2012-05-05 18:58:45

rrammonna
Diamond member

onu,seara faina sa aveti puss pup si fata

cris puss ce mai faci?

#889 2012-05-05 18:58:54

sonia30
Moderator

denorah,multumesc puss

cristina puss am fost incordata,nu pesimista,cu putina speranta din cauza situatiei in care ne aflam.nu stiu de bani.daca asta e motivul sigur.

elena puss eu sunt fff pregatita sa fiu mamica.din pacate nu pot avea copilul meu.

cris puss multumesc pt cuvintele tale.stiu ca n-avem sanse de IA.as vrea sa nu treaca vara fara FIV.dar nu stiu pe ce drum sa apuc.am citit putin si de promed.am vazut ca au suuces.inca nu m-am interesat de clinici care fac FIV.am sperat sa scap.la medlife am citi ca au 2 embriologi seniori.din care unul englez cred.dar nu mai sunt deloc sigura ca vreau sa fac FIV acolo.inca nu stiu nimic.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#890 2012-05-05 19:02:34

alesandra
Insomniac member

uite asa ramo nu vrea el,are draci, ca el asa face cand e nervos pe mine ,e nervos si pe prieteni mei bang
treaba lui sa stea acasa nu imi pasa seara asta ma distrez diablo

#891 2012-05-05 19:05:11

rrammonna
Diamond member

asa, ales rock el pierde p?nă la urmă big_smile

#892 2012-05-05 19:07:35

alesandra
Insomniac member

da el pierde wink poate pier si eu ceva dar asta e big_smile

Ultima oara a fost editat de alesandra (2012-05-05 19:08:05)

#893 2012-05-05 19:10:13

sonia30
Moderator

ales puss imi pare rau ca nu va mai intelegeti.

noi iesim pe afara wave

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.