homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72-48

#894 2012-05-05 19:10:52

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica - 72

rramo, puss sunt bine, numar zilele pana o sa imi vina menstra smile m-am obisnuit cu ideea ca ne apucam de fiv, insa cum speranta moare ultima, luna asta ne iubim cu foc, ca oricum e placut chicot

sonia puss, deocamdata incearca sa te linistesti, si vei vedea...tu mai ai timp, eu nu mai am...la rezerva mea ovariana, anul viitor s-ar putea sa nu mai am cu ce sa fac fiv, indiferent cati bani as avea...dar nu vreau sa ma apuce disperearea, pana la urma fac tot ce e posibil, mai mult de atat nu pot face...

fetelor, e adevarat ca se intampla minuni, multe...si trebuie sa credem in ele, si eu am o prietena care dupa 9 ani de incercari si 8 inseminari esuate, a facut un bebe prin fiv...iar la 2 ani de cand a nascut primul bebe, a ramas insarcinata cu al doilea natural, cine ar mai fi crezut oare ca e posibil...
eu insa va spun din proprie experienta ca am avut perioade mari in care nu m-am stresat deloc, nu m-am gandit la nimic, dar tot nu am ramas in 5 ani de cand incerc. Eu am crezut cu tarie ca voi ramane insarcinata natural, dar nu s-a intamplat... Daca sunt probleme medicale, poti ramane natural printr-o minune sau...poti sa nu ramai niciodata, din pacate asta e realitatea. Depinde si daca varsta iti mai permite sa astepti...sau rezerva ovariana... Acum cand m-am trezit ca mai am asa putin timp in care mai pot concepe cu ovulele mele, imi pare rau ca nu am apelat mai repede la fiv...dar asta e, asa am considerat ca e mai bine, asa am facut...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#895 2012-05-05 19:10:58

alesandra
Insomniac member
De la: orasul pierdut
Inregistrat: 2012-01-20

plimbareala placuta soni puss
si mie imi pare dar nu mai am putere smile

Luxul tine de bani,eleganta de educatie...
Le ofer respectul meu celor care îl merită. Cu restul sunt doar civilizata!

#896 2012-05-05 19:25:42

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

ales,sper sa va rezolvati p[roblemele smile
soni,plimbareala placuta smile
cris,ma bucur ca te-ai obisnuit cu ideea,acusica o sa vii cu burtica smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#897 2012-05-05 19:33:43

cris8
Insomniac member

sper rramo...chiar sper din tot sufletul smile
ales puss in orice cuplu mai sunt si momente dificile, mai devreme sau mai tarziu...dar daca exista iubire le veti depasi si veti invata ceva din ele...stiu ca nu gandesti asa acum, dar vei vedea... smile
soni, plimbare placuta puss

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#898 2012-05-05 19:43:15

alesandra
Insomniac member

cris puss stiu am mai depasit astfel de momente dar acum nu stiu trec prin stari pe care nici eu nu le inteleg.
cand simt ca mi-ar parea rau sa termin relatia cand simt ca as vrea sa simt si eu din nou libertatea aia totala,nu stiu nici eu nu ma inteleg si imi e greu sa ma exprim in cuvinte acum smile
oricum sunt o draguta si plec la parti chicot rotfl2 orice ar fi

Publicitate

loading...

#899 2012-05-05 19:49:42

cris8
Insomniac member

ales, cel mai important este sa nu faci ceva ce vei regreta mai tarziu, atata tot. in rest, orice ai face, daca iti va fi bine...asta e.
Tu cati ani ai? voi sunteti casatoriti?

#900 2012-05-05 19:51:49

alesandra
Insomniac member

cris am 25 de ani ,nu suntem casatoriti dar suntem impreuna de 8 ani si de 5 stam in aceeasi casa,deci la fel ca si casatoriti smile
oricum o fi de la luna asta mare de s-a aporpiat de pamant eu stiu,parca prea nu ne mai intelegem deloc

#901 2012-05-05 19:56:11

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

ales distractie placuta la petrecere si sa fie cum e mai bine pentru tine in legatura cu prietenul tau. puss
soni plimbare placuta puss
ramo puss
cris rugaciune sa fie bine pentru tine si sa ai curand bebic

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#902 2012-05-05 19:56:49

cris8
Insomniac member

am inteles ales...da, aveti ceva ani, si mai ales daca stati impreuna...e ca si cum ati fi casatoriti.
parerea mea e ca v-ati cunoscut prea de tineri si de aceea va apuca acum crizele smile si sa stii ca e riscant in astfel de situatii, sunt cupluri care raman impreuna pana la adanci batraneti, dar si cupluri care se despart pt ca probabil simt ca vor sa traiasca acea "libertate" de care spuneai...
oricum, doar voi stiti cel mai bine ce va doriti wink

multumesc lavy puss Doamne ajuta!

Ultima oara a fost editat de cris8 (2012-05-05 19:57:48)

#903 2012-05-05 19:58:00

rrammonna
Diamond member

vai,ce ma mai plictisesc.... si nici nu am vointa necesara sa ma apuc iar de citit sad

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#904 2012-05-05 19:58:40

alesandra
Insomniac member

cris da puss si multumesc kram
lavy puss
am fugeat va puss

#905 2012-05-05 20:00:21

rrammonna
Diamond member

ales,have fun puss
lavy puss

#906 2012-05-05 20:03:03

ClaraAngel
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-03-18

buna fetele mele.va pup pe toate

eu am avut o problema de sanatate.am fost internata.luna trecuta fusese cu noroc dar acel acel spotting nu a fost din pacate de bune augur iar ciclul era de fapt o piedere de sange anormala dar pana nu au inceput durerile nu am realizat ce se intampla.cred ca si faptul ca am fost la mare a fost o greseala.cu greu pot sa scriu ca a fost bebe,am incercat cu tratament sa il tinem dar nu a vrut.asta e.viata merge mai departe.vroiam doar sa stiti de ce am lipsit de langa voi

sfatul meu este sa faci testele de sarcina si hcg doar daca va banuiti.eu nu am facut si am gresit

va pup pe toate si in scurt timp voi reveni alaturi de voi.sotul meu a venit si el

wave

#907 2012-05-05 20:04:13

cris8
Insomniac member

ales, distractie placuta puss

rramo, eu ma uit la cireasa de pe tort si mor de ras de replicile grasului de la "trazniti" lol

clara puss imi pare tare rau pt ce s-a intamplat... supa iti doresc sa ramai repejor din nou si sa fie bine kram

Ultima oara a fost editat de cris8 (2012-05-05 20:06:01)

#908 2012-05-05 20:08:36

lavy20
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-15

plec si eu la o plimbare  puss

clara imi pare rau... puss

Ultima oara a fost editat de lavy20 (2012-05-05 20:09:59)

"Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!"
Bine-ai venit pe lume, minunea mea hjarta

http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f

#909 2012-05-05 20:10:06

rrammonna
Diamond member

asa,ma uit si eu,nu stiu cum de am uitat azi lol
lavy,plimbareala placuta smile

clara,imi pare rau sad sad multa putere sa ai!

#910 2012-05-05 20:10:16

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Ales distractie placuta puss

Clara imi pare nespus de rau ca s-a intamplat asa sad  Sa-l aiba Dumnezeu in paza pe ingerasul tau si tie sa iti dea putere si in curand sansa de a deveni mamica kram puss

Sonia, nu ma refeream ca nu esti pregatita sa fii mami, ci invers, te simt foarte pregatita. Ziceam sa iti dea Dumnezeu sansa sa fii mami atunci cad ai sa fii pregatita sa alegi o cale, un moment de a face FIV .

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#911 2012-05-05 20:12:12

Lothraine
Insomniac member
De la: Resitza
Inregistrat: 2011-02-27

Clara kram nici nu știu ce să spun...dar știu ce simți și ?ți mulțumesc că ai avut puterea să ne scrii

Trăiește astăzi. Pentru ieri suntem morți, iar pentru mâine nu ne-am născut încă. http://www.fertilityfriend.com/home/39c73d 33+

#912 2012-05-05 20:30:16

rrammonna
Diamond member

fete,va las si eu puss nu stiu cand mai intru,se anunta iar zile grele. sa aveti un weekend fain smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.