Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-149
- Papucica
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18
Lucky, m-am topit ce frumos ai vorbit despre noi!
- Alina Elena
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-01-26
salutare fetelor
am pus povestea la topic. scuzati intarzierea, dar nu am avut timp pana acum sa o scriu. e cam lunguta, cine are timp si rabdare sa o citeasca
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
hello back si noi din concediu, experienta in mare pozitiva, n-am citit nik (am avut net, dar nu si timp de el). aaaa, si tot 2 in 1
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Alina Elena
- Insomniac member
Pai alisia e la mama, mai sta pe la ea cate o zi doua. diseara sau maine dimin o aduc acasa. de acum vreau sa o tin mai mult acasa. nu vreau sa se simta data la o parte. iar Luiza doarme acum.
e greut cu Alisia. o simt f trista. incepe sa planga din orice, nu vrea sa faca multe lucruri pe care le facea inainte. vad un regres la ea. nu mai mananca bine, nu mai face la olita.in fine. nu e problema asta. dar o simt trista. vine la mine , vrea atentie. eu incerc sa ii ofer, dar cateodata sunt f obosita si ma mai rastesc laea, ca face pozne. doamneeee.tre sa am rabdare, ca nu vreau sa sufere.
Avem doua printese minunate - Alisia Georgiana - 25 aprilie 2010 - Luiza Petronela - 22 iunie 2012 Dumnezeu sa le ocroteasca sa fie mereu sanatoase
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
kata cum fu? ce face criss?
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- katami
- Platinum member
Alina, cred ca ti-e crunt de greu, dar la fel cred ca stii mai bine decat mine teoria care nu zice degeaba ca cel mai prost moment de a trimite copilul "mare" de acasa e cand se naste al mic. Pe mama ta pune-o sa te ajute cu ORICE in afara de alisia. Sa spele/calce/gateasca etc, dar NU sa o ia pe a. de langa tine. Parerea mea, sper ca nu te superi
emy pai l-ai descantat, cred, cu fricile ca a doua zi dupa ce ne-am vazut (ce-i drept, de atunci a fost si marea mai agitata),a prins frica de valuri, cu greeu il bagam in apa (bine, cand se vedea in zona fara valuri la fel de greu il scoteam la mal, da'asta ii alta pov). in rest f bine, slava Domnului, inclusiv pe drum. pana si eczema atopica e ceva mai ok. numai cu burta e cam naspa, dar nah,ma cam asteptam ca el somatizeaza orice "stress", cat de marunt, cum ar fi o scoatere din ritmul cunoscut de acasa... ma bucur tare mult ca ne-am vazut chiar si asa
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. ziceti-mi si mie pls exista lapte HA si pentru 2+ ani?? noi am facut o alergie urata si doctoritza ne-a recomandat lapte HA, insa nu stiu daca gasesc pentru varsta ei.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- pirina
- Full member
- Inregistrat: 2008-02-26
buna mamici, Ne am intors si noi de la pediatru. Mi a spus sa incep diversificarea, cu fructe, gen suc de prune,,struguri,mere. La 4 luni jumate? si sa ii dau lactuloza si apa sau ceai. Voi ce ziceti? Eu sunt in ceata complet. Inca nu a facut, de o saptamana, daca i-as pune termometrul precis ar face,dar incerc sa nu. Ceai nu prea a vrut
Ultima oara a fost editat de pirina (2012-07-11 15:42:44)
- Alina Elena
- Insomniac member
katami a scris:Alina, cred ca ti-e crunt de greu, dar la fel cred ca stii mai bine decat mine teoria care nu zice degeaba ca cel mai prost moment de a trimite copilul "mare" de acasa e cand se naste al mic. Pe mama ta pune-o sa te ajute cu ORICE in afara de alisia. Sa spele/calce/gateasca etc, dar NU sa o ia pe a. de langa tine. Parerea mea, sper ca nu te superi
emy pai l-ai descantat, cred, cu fricile ca a doua zi dupa ce ne-am vazut (ce-i drept, de atunci a fost si marea mai agitata),a prins frica de valuri, cu greeu il bagam in apa (bine, cand se vedea in zona fara valuri la fel de greu il scoteam la mal, da'asta ii alta pov). in rest f bine, slava Domnului, inclusiv pe drum. pana si eczema atopica e ceva mai ok. numai cu burta e cam naspa, dar nah,ma cam asteptam ca el somatizeaza orice "stress", cat de marunt, cum ar fi o scoatere din ritmul cunoscut de acasa... ma bucur tare mult ca ne-am vazut chiar si asa
kata, cum sa ma supar accept orice sfat. ca nu sunt eu atotstiutoare. ai dreptate. ai spus f corect. de asta zic, tre sa o iau acasa, si sa vina mama sa stea cu ea la noi, sa ma ajute. dar in mediul ei. asa e. normal ca nu e ok pt ea sa fie luata de aici. se simte abandonata, ti-am zis ca o simt f trista. cand ma vede, fuge la mine si se arunca in gatul meu. trebuie sa o tin acasa, oricat de greu mi-ar fi
- katami
- Platinum member
pirina a scris:buna mamici, Ne am intors si noi de la pediatru. Mi a spus sa incep diversificarea, cu fructe, gen suc de prune,,struguri,mere. La 4 luni jumate? si sa ii dau lactuloza si apa sau ceai. Voi ce ziceti? Eu sunt in ceata complet. Inca nu a facut, de o saptamana, daca i-as pune termometrul precis ar face,dar incerc sa nu. Ceai nu prea a vrut
sa schimbi pediatrul
em, citesc acu si revin
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Fetelor, asta e alergie sau iritatie de la caldura? Nu ii trece cu nimic
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- katami
- Platinum member
andreea, e mai urat decat ce facea/face cris de la caldura. nu stiu ce sa zic....
alina ziceam in ideea in care ma trezesc dandu-mi cu parerea cand tu ai studii in domeniu
em, te stresezi degeaba imi pare rau ca nu a fost experienta pe care v-ati dorit-o, oricum ce ati facut voi a fost un gestminunat pt copilul ala (imi pare rau ca nu am apucat sa-l cunosc si pe el). DAR de aici si pana la a-ti face idei despre propria "mamicenie" e cale lunga. in primul rand, pe copilul tau nu-l nasti de 7 ani vine "blank", in el scrii tu ce vrei/poti... nu e acelasi lucru cu a-l creste pe al altcuiva. io mereu am zis, n-as putea fi educatoare/invatatoare, mi se pare ingrozitor de greu sa cresti copiii altora ASA CUM VOR EI SA FIE CRESCUTI - iar daca nu faci asa, dupa mine, nu esti bun in meseria asta, indiferent cate principii bune ai putea TU sa transmiti copiilor alora... ei au nevoie cumva de validarea celor de acasa, nu de negarea lor. iar daca acasa sunt pb, tu, ca pedagog, trebuiesa stii sa calauzesti copilul pe alt drum in mod discret, fara a-i discredita pe ai sai. ceea ce MIE mi se pare imposibil, peste puterile mele. vad ca si tie cam la fel. dar asta nu inseamna ca pe AL TAU nu-l vei putea creste. INSA, chiar si asa... stii tu, "copiii nostri nu sunt copiii nostri"... deci si ce am zis mai sus are limite. si DA, ca mama (mai ales cum e la tine si la mine si la multi din generatia noastra, care nu am avut experiente "perfecte"cu propriile mame si nu suntem perfect impacate cu trecutul) vei avea parte de DESTULE momente in care iti va veni sa-ti "iei lumea in cap" etc. in niciun caz faptul ca iti cresti copilul ap/dupa anumite principii "corecte"/dupa nush ce model NU iti garanteaza o viata de mami in roz, in care copilul sa iti raspunda mereu la fel, previzibil de dragut (bine, stiu ca nu asta iti inchipuiai, dar nah, zic si eu ca sa subliniez). nooo, tu vei fi un zambet cand el va tranti si va urla in schimb, tu vei face un efort pe care el il va vedea ca inutil/in plus/deranjant etc etc. E NORMAL sa fie si asa, si de astea. dar mie cris (care ESTE un copil "dificil", totusi) si nu numai mi-a confirmat ca, tragand linie, dintr-un copil de care "te ocupi" cu sufletul acolo iese ceva bun.... pana la urma
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Mersi Kata, a fost ma mica si s-a tot extins..
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- Alina Elena
- Insomniac member
katami a scris:andreea, e mai urat decat ce facea/face cris de la caldura. nu stiu ce sa zic....
alina ziceam in ideea in care ma trezesc dandu-mi cu parerea cand tu ai studii in domeniu
em, te stresezi degeaba imi pare rau ca nu a fost experienta pe care v-ati dorit-o, oricum ce ati facut voi a fost un gestminunat pt copilul ala (imi pare rau ca nu am apucat sa-l cunosc si pe el). DAR de aici si pana la a-ti face idei despre propria "mamicenie" e cale lunga. in primul rand, pe copilul tau nu-l nasti de 7 ani vine "blank", in el scrii tu ce vrei/poti... nu e acelasi lucru cu a-l creste pe al altcuiva. io mereu am zis, n-as putea fi educatoare/invatatoare, mi se pare ingrozitor de greu sa cresti copiii altora ASA CUM VOR EI SA FIE CRESCUTI - iar daca nu faci asa, dupa mine, nu esti bun in meseria asta, indiferent cate principii bune ai putea TU sa transmiti copiilor alora... ei au nevoie cumva de validarea celor de acasa, nu de negarea lor. iar daca acasa sunt pb, tu, ca pedagog, trebuiesa stii sa calauzesti copilul pe alt drum in mod discret, fara a-i discredita pe ai sai. ceea ce MIE mi se pare imposibil, peste puterile mele. vad ca si tie cam la fel. dar asta nu inseamna ca pe AL TAU nu-l vei putea creste. INSA, chiar si asa... stii tu, "copiii nostri nu sunt copiii nostri"... deci si ce am zis mai sus are limite. si DA, ca mama (mai ales cum e la tine si la mine si la multi din generatia noastra, care nu am avut experiente "perfecte"cu propriile mame si nu suntem perfect impacate cu trecutul) vei avea parte de DESTULE momente in care iti va veni sa-ti "iei lumea in cap" etc. in niciun caz faptul ca iti cresti copilul ap/dupa anumite principii "corecte"/dupa nush ce model NU iti garanteaza o viata de mami in roz, in care copilul sa iti raspunda mereu la fel, previzibil de dragut (bine, stiu ca nu asta iti inchipuiai, dar nah, zic si eu ca sa subliniez). nooo, tu vei fi un zambet cand el va tranti si va urla in schimb, tu vei face un efort pe care el il va vedea ca inutil/in plus/deranjant etc etc. E NORMAL sa fie si asa, si de astea. dar mie cris (care ESTE un copil "dificil", totusi) si nu numai mi-a confirmat ca, tragand linie, dintr-un copil de care "te ocupi" cu sufletul acolo iese ceva bun.... pana la urma
Eeeeeehhhh Kata, studii nestudii, ajungi in situatii in care teoria nu se prea pupa cu practica. chiar daca sunt in domeniul psihologiei, uneori ma simt depasita de situatii. asa ca de multe ori sfaturi de la voi, care treceti prin astea , la fel ca mine, sunt foarte bune...asa ca nu am cum sa ma supar. chiar te rog sa imi deschizi ochii mereu, daca gresesc. imi place modul tau de a gandi, pari mult mai relaxata si mai inteleapta. si cred ca asta e parerea multor fete de aici, nu doar a mea. nu degeaba te-am numit sefa de trib
Ultima oara a fost editat de Alina Elena (2012-07-11 16:06:39)
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Alina Elena
- Insomniac member
Vaiiiiiiiiiiiiii
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|