Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18-150
- prigatel
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 18
andreea, nu cred ca e alergie. cred ca este o iritatie urata, o problema dermatologica, dar nu de la caldura. eu as duce-o la medic, dar la dermatolog, nu la pediatru. kata, ma bucur sincer ca ai reusit sa faceti concediul inainte sa vina bebe. cum iti e pe caldurile astea? mai poti? alina, subscriu la absolut tot ce a zis kata. ma gandesc uneori ca a fost bine ca suntem singuri aici si nu a ?intrat? nimeni in familie. vlad a ajuns sa vada singur cand sunt zile grele cu ioana si ii zice sotului cand vine ca el crede ca ?mama e obosita ca ioana a plans mult azi?. in schimb relatia dintre ei nu pot s-o exprim in cuvinte. vlad e prezent in orice activitate de-a ioanei. reactioneaza aproape ca mine fara sa ii ceara nimeni. daca plange merge la ea ii vorbeste, o intreaba de ce plange, se maimutareste pe langa ea, ii da suzeta si daca vede ca nu se linisteste ma striga. si nu i-a cerut nimeni, credeti-ma.
Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-07-11 16:23:36)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
em, si eu sunt exact la fel. crestem cu ei, ce-avem de facut printre ultimele vorbe de duh ale crisului (io am bocit bine pe loc, i-am zis si preotului cand m-am spovedit): "mama, eu ma duc la serviciu" "si ce faci tu la serviciu"? "repar" "ce repari"? "repar.... MAMA!" bine, el probabil "se prostea", dar, fara sa vrea, a zis un mare adevar care pe mine m-aatins puternic. ca daca noi venim in "meseria" de parinti cu pb nerezolvate din trecut, pb alea "striga" in noi si copiii nostri sufera pt ele si sunt obligati sa le... repare. sau sa incerce, macar. chestie care uneori ii depaseste pe mine cris si pb lui m-au facut sa ma vad si sa vad lucruri pe care alta data nici nu le-as fi bagat de seama. deci crestem cu ei daca n-am crescut "la vremea noastra"... numai ca tre sa avem grija sa nu ajungem in situatia in care sa NE creasca ei, ca atunci e mai trist.
in rest no comment
alina eh, si la mine teoria e una, practica omoara
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
hello ! la noi ploua cu galeata. yupiiiiii !!!
kata, sefa de trib, bine ai revenit. daca ai timp sa citesti din urma, am scris eu un ditamai postu acum vreo 3 pagini despre o problema la picioruse. treb sa mai dau detalii si sa va pun un filmulet cand il fac, insa asa ca idee, poate stii, poate ai mai auzit...poate iti dai cu parerea.
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
katami a scris:dar mie cris (care ESTE un copil "dificil", totusi) si nu numai mi-a confirmat ca, tragand linie, dintr-un copil de care "te ocupi" cu sufletul acolo iese ceva bun.... pana la urma
excelent spus kata, si sper din suflet asa sa fie. cum se zice never ever give up on your child, un copil de care nu te ocupi cu sufletul, e poate cel mai trist lucru din lume, si tristetea unui astfel de copil e ucigatoare.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
adina la mine nu a ajuns inca ploaia
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
adina, poti sa-l repostezi pe aci daca e in urma tare? (m-am tot andit la tine cand am trecut prin gl si cautam disperati o placintarie ) carra
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Emilya
- Platinum member
- Site
kata cred ca ati trecut si pe unde stau eu la 10 km de Galati pe drumul spre Tecuci
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Mamici, ma ia disperarea . Nu dau de niciun pediatru in oras. Unde au fugit toti, nu stiu. Si bubitele mi se pare ca se extind. Pun poze acum.
Nu mai sunt doar la incheieturi, ci sunt si pe brate, pe un picior. Ce ma sfatuiti sa fac?Ultima data cand am chemat pediatra pentru bubite imi recomnadase zyrtec. Oare sa iau, s aii dau asa ceva?
Ultima oara a fost editat de razu (2012-07-11 18:21:01)
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- albinuta_vesela
- Insomniac member
kata e o placintarie aproape de mine. faceam eu placinta, numai sa va vad daca ati mers spre braila, ati trecut fff aproape de mine. emy, tu unde stai exact ? si ce fain ca stai la casa
Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-07-11 16:32:13)
- Emilya
- Platinum member
- Site
- albinuta_vesela
- Insomniac member
super. luna trecuta am stat o zi acolo la cineva. are sotul o matusa acolo, pe stada cu primaria sau asa ceva...
- Emilya
- Platinum member
- Site
aha eu stau chiar pe drumul principal, pe DN 25, la 200 m de scoala
- albinuta_vesela
- Insomniac member
kata, e printre primele posturi aici www.forum.anticonceptionale.ro/t38198-9 … ci-18.html dc nu se deskide, ca nu stiu daca pot pune ca lumea, sunt pe tel, cand ai timp, poate te uiti tu in pag 92. saru'mana !
gabriel ce face ? cum esti ? mai e un pic !!!
Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-07-11 16:37:45)
- Emilya
- Platinum member
- Site
vai ce-i aici ploua cu grindina
- prigatel
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2009-09-06
stiti ca ioanei i-a iesit un dintisor de curand. e umflata gingia alaturi sus si in partea de jos. e saraca in chinuri mari. si surpriza. ii ies si lui vlad molarii de 6 ani. doi, unul sus si unul jos. si il mananca gingia, il doare. asa ca sunt colegi de suferinta. si ioanei o sa-i tot creasca si lui o sa inceapa sa-i cada... frumoasa predare de stafeta. aaa, cand papa din biberon ioana il pune pe fata papusii si zice ?papa?. vrea sa ii dea si ei. si noua incearca sa ne bage in gura tot - biberon, suzeta, lingurita. o ador pur si simplu
razu, la cum arata cele de pe brate mie imi par ciupituri, atat cat se poate vedea in poze. dar sunt cam extinse. deci ori este vreo reactie alergica la vreo piscatura ori de la caldura, desi nu prea cred. zyrtec-ul ar putea sa ajute daca e vorba de un fond alergic. daca ti-a prescris doza si medicul ti l-a recomandat eu i-as da. alte simptome are? mucisori, stranut, lacrimat de ochi...
Ultima oara a fost editat de prigatel (2012-07-11 16:45:41)
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
vai kata hai ca-mi vine sa plang!
ce bine ca a fost ok in concediu, si ca ati avut timp si resurse sa-l faceti, acum, cat sunteti 3 "mari" ca vine unul mic in afara de cris, burta ta e ok...mai poti? te doare ceva?
eu ma uit si citesc si nu pot decat sa spun: NU mai fac niciun copil, decat sa trec prin asa momente, si priga, al tau Vlad e mare, de-asta e relatia asta si eu am fost un copil cerut, de sora mea, sunt 9 ani jumatate intre noi..sora mea a stat cu mine cat mama avea treaba....cand eram mica ziceam ca pe ea o iubesc cel mai mult din lume, mama era undeva la urma dar la diferenta mare, s-a dus batranete linistita, eu sunt fericita ca l-am facut la 25 ani sa fie deja mare cand voi avea doar 40, sa ne intelegem, sa fiu cat de cat mamica tanara, asa, daca mai fac unul peste 5 ani, s-a dus, sunt mamica "batrana". Nu stiu, sper sa-l conving pe tati ca Rares ne e indeajuns(el ma cam preseaza cu ideea de inca unul peste 3 ani ) sper sa nu ma cert tare pe chestia asta cu el, ne iubim, dar nu gandim la fel...eu NU MAI VREAU niciun copil
ma iertati, am zis si eu ce simt, tot mai des zilele astea....
6 ani de dragoste
- albinuta_vesela
- Insomniac member
si la noi a inceput sa dea cu piatra si ce mare e
janis, eu zic ca sunt sanse mari sa te razgandesti. asa ziceam si eu la cteva luni dupa venirea anei. dar acum visez sa am o alta sarcina, nastere, sa am un alt copil, sa am grija de el asa cum trebuie (cred ca imi proiectez in el "vindecarea" greselilor facute cu ana )
Ultima oara a fost editat de adina84 (2012-07-11 17:00:45)
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
aoleu ma speriati.aici tot canicula e inca n-am oprit aerul conditionat, merge incontinuu
6 ani de dragoste
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|