homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-108

#2034 2012-10-22 15:42:16

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

Alex dormea cu orele afara .. cat mai stateam prin parc ..

Azi  am fost afara sa mergem pe jos  hjarta

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2035 2012-10-22 16:57:40

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

salutari si de la noi

eu sunt racita cobza, varza as putea spune, m-a luat de ieri dupa amiaza : aseara ma bagat o baie cu sare si ulei de menta, dar la culcare m-a izbit o durere cumplita de cap si nu puteam respira de nici un fel, pana la urma am dormit pt prima data in 2.3 ani departe de ana desi eram in aceeiasi casa, de frica sa nu-i suflu in fata, am luat 2 aspirine naturale si am cam transpirat, dar degeaba, am reusit sa adorm , dar acum sunt la serv si sunt iar varza desi am baut 2 ceaiuri de soc, plus ca am luat 4 aspirine....
ana e la gradi, a plans dimineata, plec acum sa o iau, sper sa fie ok...

mamici ce parere sau care avet aparat salina sa zic asa? ma tententeaza sa achizitionez unul.

9 ani de copilarie ....

#2036 2012-10-22 16:58:49

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

mamici dragi !
am citit doar ultima pagina. va pup. noi suntem bine, atat cat se poate.
mi-e dor de voi. nu v-am uitat, nu va ignor. mi-e greu sa intru.
o sa incerc sa va citesc mai des. sper ca toata lumea e bine. au aparut si mamici si bebei noi. ma bucur !
o zi buna !

#2037 2012-10-22 17:46:37

cmin
Addicted member

adina84  puss
adinagrig  puss

Ultima oara a fost editat de cmin (2012-10-22 17:47:05)

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2038 2012-10-22 18:13:11

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Buna adinele amandoua! lol puss puss

Buna si restul mamicilor puss

Am fost la ochelari.sa mi-i schimb eu..sotul a stat cu rares cat am stat eu la control...a fost ok..cand sa mi-i aleg....jale lol rares tragea de tasu sa vina inspre mine..eu probam..nu ne intelegeam cu el. Eram chitita pe heliomate si rama groasa....dar heliomatele erau super scumpe alea care au rama deschisa inauntru- 560ron cu reducere disperat asa ca am renuntat..dar totusi mi-am luat unele cu deschidere pana la 10%,adica sunt mai inchise si inauntru..sper sa nu se vada urat tare sad ca mi-ar parea rau.oricum au fost 285 ron.
Si de rame..offff..ramele groase cica ma arata urata..sotului nu-i placeau...erau unii frumosi grena...pe loc i-as fi luat..dar vorba aia grena..si daca nu ti se potriveste la cum esti imbracata,e de naspa....asa ca am luat unii negrii,tot metal,mai finuti cat de cat..ce sa fac....nu sunt si eu trendy flendy lol sotul zicea ca arat a bibliotecara cu aia grosi grena..mie mi se pareau tineresti lol ufff....

A treia masa nu a mancat-o ca eram in oras..la intoarcere am trecut pe la o prietena cu bebitz mic si ala nu mancase supica ca avea carne..nu-i place cu carne...i-am pus pe limba lui rares ii cam placea..a mancat de la ala vreo 50g rotfl cand colo,avea patrunjel radacina si ardei capia neintroduse! sad asta e,ardei capia ii pot baga si eu de maine,si patrunjelul fiind radacinos eu stiu ca nu e nicio problema cu el.m-am grabit sa-i dau ca eu vb des cu fata asta,e vecina si aveam impresia ca suntem cam la fel la ce i-am introdus...eh,lasa ca e ok

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#2039 2012-10-22 18:18:51

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Adina84 par

Mamici par
Si noi avem scaun din Ikea, alb. f bun.
Als, Andreea, e cu ochisori, au iesit si la celalate 2. la doc n am mai ajuns.
Lore, toffiffie? yam, yam.vreau si eu. cum mai este Iannis?
Mamici cu bebeii cu colici, noi am avut colici de la 3 luni pana la 5 luni jumate cesafac  la David.
Janis, esti nebunatica. tongue  Cum faci tocanita?
Cmin hjarta

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#2040 2012-10-22 18:23:54

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Like, felicitari!!! big_smile

adina puss

#2041 2012-10-22 18:26:01

JanisJoplin
Platinum member

LikeIt esti nebunaaaaaa? Vine surioara la baieti??? majoreta majoreta hai ca esti tare..la 23-24 ani cu 3 copii..te-ai scos!! Nu mai ai treaba pe urma..cresc toti odata!!!

Cum sa fac,pun carnita de pui la inabusit in putin ulei de masline,o scot pe urma...pun prazul si un pic de ceapa,las la calit,adaug bulion...adaug apa si spre sfarsit masline,dupa pun carnea la loc..las sa se faca toate impreuna inca cateva minute si gata.aaah si condimente.bien sur. Baaay ce pofta am si n-am reusit sa fac...am senvisit si astazi grater

#2042 2012-10-22 18:35:14

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mamici  par

Like, ce tare esti big_smile Felicitari!!!

Andreea, cum sunteti tu si Maria?

Adina, sanatate!

Adina 84  puss

Vai janis, ce-am mai ras lol

#2043 2012-10-22 18:40:04

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Like felicitări!!! Janis esti "nebunatica rău"

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#2044 2012-10-22 19:18:53

LikeIt
Sr. member

Janis, Ruxx, Ioana,Garga par  par   
Nu stiu daca surioara, dar am stari de rau, ceea cea n am avut cu baietii,eu m am obisnuit cu baieti, nu m as supara sa am tot asa rodnar cum e sa fie, numai sanatos sa fie. 
Janis :)da, m am scos,gata nu mai vreau, e ultima.pt mine e mai greu in sarcina cum ma simt, decat dupa ce apar piticii..sa treaca mai repede timpul .
Eu am si noroc ca am cine sa ma ajute, nu de la inceput , doar de  cand a aprut al 2 lea bebe.dar e super bine si asa.
  miam miam tocanita.mi ai dat idee de mancarica pentru maine cu toate ca am.
poate faci maine.e naspa numai sandvisuri. dece nu i spui lui sotzoi sa aduca ceva bun de mancare?  drool daca as sta si eu in Buc..era bine ca mi facea poftele muuult mai mult, cred ca statea sotul numai sa mi aduca una alta...din astea pe care nu prea poti sa le faci acasa.. am mancare in frigi si parca mi e asa sa mananc, n am pofta decat de anumite chestii gen shaorma fara cartofi prajiti de la Spring si cu usturoi sau prajitura cu cioco tot de acolo. total nesanatos..dar.. tillfreds

Ultima oara a fost editat de LikeIt (2012-10-22 19:22:29)

#2045 2012-10-22 19:36:22

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

am citit ceva pe fuga

Like :wow:felicitari!!! Sa fii sanatoasa, sarcina usoara si la termene kram . Curajoasa esti!

Eu nu mai pot intra asa des. Zilele trecute ma vaitam ca mi-e copilul fricos si nu vrea sa mearga singur si m-a vazut DD caci de cateva zile si-a dat drumul singurel, doar ca el e prea grabit si nu intelege cine a inventat mersul si o ia direct la fuga. Si uite asa toata ziulica tre sa stau la curu' lui caci se ridica si o ia la fuga prin casa . Cik sa mai slabesc nitel ca eram grasa forgetit

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2046 2012-10-22 19:47:04

LikeIt
Sr. member

Smart, ce frumos ai spus. lol  hjarta   Bravo pentru ALex!! intr o saptamana , 2, o sa mearga si el mai domol.. lol acum e si el fericit ca poate sa se miste in voie..iti dai seama.. smile

#2047 2012-10-22 19:53:39

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

am citit si eu pe sarite,caci am fost pe afara,apoi am culcat fata,apoi da-i sa manance dupa ce s-a trezit si tot asa....

like it,tare curajoasa esti...bv tie!!!sarcina usoara sa ai!
adinele puss

smart,eu si acum ma tin dupa ea,bine ea a plecat cam tariu,caci mi-e frica sa nu cada,a tare fricoasa a ma,prefera sa ma ia de mana sa mearga,decat sa mearga singura

janis...sa porti sanatoas aochelarii...ahh,zici ca-i buna mancarica aia?sa fac si eu intr-o zi

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#2048 2012-10-22 19:56:52

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Da Like,aw2`a e fericit, caci atunci cand se ridica e tare zambaret hjarta . Deci pana la urma 3 de la semnatura la 3 copii se referea? Caci mereu m-a intrigat asta...

Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-10-22 19:58:40)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2049 2012-10-22 20:54:03

JanisJoplin
Platinum member

E suuuper mancarica asta...o faceam inainte de bebe....

Smart nu creed ca vrea sa fie inima dar nu i-a iesit ! rotfl

Like,soacra cu 3 nurori vrei sa fi rotfl

#2050 2012-10-22 20:57:57

cmin
Addicted member

Wow like, felicitari ... puss

Janis sa iti fie de bine ochelarii

Smart noi de abia am inceput de mana
Felicitari pt mers

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#2051 2012-10-22 21:10:47

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Hello si de la noi  kram

Nu prea stiu ce am citit, am retinut doar ca Like e bortzi din nou, felicitari si sa fie intr-un ceas bun! Esti o super-mami!  kram

Si ca Adinagrig e racita, multa sanatate!  puss

Noi suntem bine, David a fost racit saptamana trecuta, l-a tinut vreo 3 zile, apoi am urmat eu, desigur, eu sunt si acum cu mucii pana la genunchi si tuse naspa, de am contractii  cesafac  Bebelina din burtica e bine, se zbenguie tot timpul si e maricica, sper sa o pot tine la caldura pana la 37+. Eu maine implinesc 35+, dar deja simt ca nu mai pot  bang  Nu mai pot dormi noaptea de cand a revenit colestaza, adorm pe la 4-5 dimineata, pana atunci incerc sa nu ma scarpin, asa de tare ma mananca pielea  bang  Si acum, cu raceala si tusea e si mai naspa, simt ca sunt la limita puterilor  supa  Sper sa ne ajute Dumnezeu, ca s-o tin pe bebelina in burtica, cat mai mult  signof10

In rest ce sa zic? David are un puseu de dezvoltare acum, a inceput sa vorbeasca in propozitii simple, zice si cuvinte in romaneste  tummenupp  Are o dexteritate fizica de invidiat, l-as putea da la tenis deja  lol  In schimb nu prea mananca, cred ca nu a simtit gusturile cat timp a fost racit si acum recupereaza mai greu. Are 13.6 kile, ai vostrii cat au la aproape 2 ani?

Pup toate mamicile!  puss

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#2052 2012-10-22 21:14:10

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Seara buna!
am citit pe sarite dar destul cat s-o vad pe nebuna de janis. nu esti normala am ras de ma doare operatia lol

ma ucide barbatu asta a meu, atata se fastaceste la schimbatul scutecului lui yannick pana il pise tot rotfl i-am aratat de 1000 de ori dar tot ii ia 10 minute in care copilul face pisu si caca pe el(pe sot adica) iar nr2 e cu mare presiune lol schimatul scutecului ae lasa de fapt cu schimbatul sotului, a patului, facut dus, l-a pisat si-n frunte, nu stiu cum sa-i mai explic disperat

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.