homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-109

#2053 2012-10-22 21:18:57

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

hello!
janis, sa iti porti cu mandrie ochelarii!
like, cat curaj aiiii! felicitari pt sarcina!
smart, si voua pt mersul biped wink
angel, sa stii ca si eu de cand iau ac am probleme cu libidoul. si inainte de sarcina am avut. dar...nu-i bai, daca practicam si abstinenta chiar n-avem cum sa mai ramanem gravide, nu? rotfl
noi iar suntem singuri....a venit tati acasa ieri la 10 si in seara asta iar au luat-o din loc....sper sa fie cu noroc, mult noroc!
eu is rupta-franta, desi nu cred ca mai iese vreun fildes, bb azi a fost jale. era bine in brate sau sa il plimb de mana, cum il lasam singur undeva...instant incepea sa urle si sa ii curga lacrimi de crocodil. si a mai plans si dupa iubi cand a plecat sad imi pare tare rau de el si sper sa isi revina!
fetelor, lasati bb-ii afara smile daca sunt imbracati corespunzator nu patesc nimic. si razvan dormea prin martie, la 10C cate 2 ore in carut, ii dadeam sa suga in gradina si iar se culca lol il baricadam bine acolo si era cald si bine....
pfiii, ce as dormi si eu asa...cateva ore fara nici o grija.... lol
le: blue, imi pare rau de starile tale! felicitari pt 35 si pt davidutz hjarta hai ca inca 3 sapt mai trebuie sa rezisti....
deno, nu il mai baigai pe sot, si eu am patit-o la un mom dat. nu era data sa nu il schimb sa nu faca pisu...si uneori caca big_smile la fel, cu o presiune gigant wink

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-10-22 21:22:18)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2054 2012-10-22 21:22:04

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

deno, chiar de aveam amandoi dexteritate si al meu dadea nr1 si nr 2 in jet cand era nou nascut rotfl

sunt semi-normala, am fost miss popularitate pe forum in 2007 pt posturi de genul rotfl (pe bune a fost concurs si am fost votata tongue )

Blue puss DD ajuta sa iti fie cat mai bine tie si bebelinei

smart, felicitari Alexului! puss ce baiat mare big_smile

pe mine m-a capiat cu alergatul dupa el. vecina mea cu bb de 7 luni merge cu el de-o mana sau de mijloc, rares doar de-a busilea si se catara prin "copaci" adica pe peste tot...si stai dupa el...nu ca ei de mijloc i-ar fi mai bine ...dar..macar scapa mai repede...

6 ani de dragoste  hjarta

#2055 2012-10-22 21:25:33

pokemon
Diamond member

janis, al meu e si de-a busilea si de mana rotfl2
da' azi chiar m-a terminat cu statul in brate....cum il asezam undeva, inclusiv pe blat in buc sa pun un pahar cu apa,la 1 pas de el, cum facea ochii de crocodil, curgeau lacrimile jet si em meeeaaa-meaaaa grater rotfl
o fi puseul de la 9 luni, da' si-a ales un moment cam prost sa vina rotfl
e adevarat, a invatat de ieri sa deschida usile, sa arata ochii la 2 maimutoaie, sa se duca la ceas si la pesti cand ii spun sa se duca acolo...cine stie...

#2056 2012-10-22 21:32:01

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Waw Like, felicitari  majoreta  :majoreta:Ati avut curaj  smile

Ruxy, suntem mai bine, multumim, Maine o duc pe Maria la gradi.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2057 2012-10-22 21:42:58

pokemon
Diamond member

of, am citit la topicul lui pass de prblema cu sebicul...mi s-a rupt sufletul!
eu d-asta nu mai vreau at copil, ma simt incapabila sa fac fata unei situatii de genul asta. m-am intristat pana la lacrimi, pt ca de multe ori o citeam pe pass si simteam exact ca ea...cand spunea ca vrea un bb mic, dar sa fie tot sebi mic si alte cateva chestii din astea.
pffff... sper sa nu se supere pass ca am scris aici, dar nu am nimic de spus acolo.[pur si simplu m-a izbit asa o tristete...
ma duc sa adun jucariile lu' fi-miu ca vine baba-cloanta si le aduna, daca nu rotfl

Publicitate

loading...

#2058 2012-10-22 21:49:20

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Pe mine de ce nu ma pise????? rotfl

janis esti nebuna rauuu rau de tot lol ma tin de vezica cand mai  citesc cate-un post de-al tau.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#2059 2012-10-22 22:06:23

pokemon
Diamond member

i-o fi rusine rotfl

#2060 2012-10-22 22:29:42

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

like hai ca esti tare fata lol eu nu am curaj sa il fac pe bb 2 si tu te pregatesti sa vina bb 3 smile bv voua!

Eu iar mi am asigurat cutia de tofifee ca sa mancam inainte de  sexinpat si dupa, nu de alta dar am obs ca-s mai gustoasfe rotfl

Si eu iau ac, observ si eu scaderea libidoului, dar nu de tot rotfl

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2061 2012-10-22 22:31:06

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Multumim mult de felicitari, mamici kram

El stie sa mearga de mult timp singur, dar ii era frica si de insistam se punea pe plans. acum ca o face, am asa o stare in mine, nu stiu cum s-o descriu, parca devine barbat, parca imi e asa ciuda ca nu mai este bebelusul meu micut care are nevoie de mine pt orice. Nu stiu de ce simt asta, cand ar trebui sa fiu beata de fericire, dar mi se pare ca de vreo 2-3 sapt se grabeste sa creasca, sa faca lucruri noi in fiecare zi. imi dau eu 2 palme si-mi revin

deno ma tin sa-ti spun de ceva timp si tot uit : cand era si al meu copil bebe mic-mic, cam ca al tau, se intampla deseori sa-l gasesc noaptea ud. Explicatia pe care am gasit=o dupa ceva timp este : piciorusele lui erau prea subtirele si dadea pisu pe dinafara inainte sa apuce sa fie absorbit de scutec. Odata ce a facut bebe buci, nu s-a mai intamplat sa fie ud (bine, mai da pe dinafara cu caca, da' asta-i alta treaba chicot )

Cmin, Myla, Flwer "la multi ani" , sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti numai bucurii puss

in rest ... nu prea mai stiu ce sa scriu, nu am mai citit si nu mai sunt asa in tema supa

Ultima oara a fost editat de smart lady (2012-10-22 22:31:34)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#2062 2012-10-22 22:42:00

JanisJoplin
Platinum member

Lore pune pernele si apuca-te de treaba cu capu-n jos rotfl

Rares sta cu o jucarie zanganitoare si suge spre somn..dar si zanganeste din mana lol

#2063 2012-10-22 23:05:51

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

M-a cam speriat bebelusha mea in seara asta. Mai devreme eram la ai mei si ii dadeam sa pape,a supt vreo 5 minute si apoi a inceput sa planga. Tragea de 2 ori si plangea cu sanul in gurita. sad Am lasat-o vreo juma' de ora si apoi am incercat iar si a papat de data asta. Dar acum pe seara, dupa baita iar a plans si intr-un final a dat-o in urlet din ala inecat. Am zis c-o fi ceva cu tzatza, cu gustul laptelui si am incercat si cu bibe cu ceai de colici, dar tot asa facea. Tragea o data, de 2 ori si se punea pe urlat. A adormit-o sotul intr-un final plimbata in brate. A dormit vreo 40 min si cand s-a trezit am pus-o iar la san si a papat serios cam 20-30min.
M-am gandit ca poate o doare in gat cand inghite, dar n-ar tebui s-o doara de cate ori mananca nu doar uneori?
E posibil sa fie de la gingii? Roade tot ce prinde: degetutele ei, degetele noastre, suzeta, seringa de la nurofen, lingurita. Azi se tot intorcea pe-o parte si molfaia paturica pe care era asezata...
Nu stiu ce e cu ea. Dupa ce ca nu e "in grafic" roll  cu greutatea, asta mai lipsea, sa nu vrea sa pape.  grater

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-22 23:07:28)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2064 2012-10-22 23:16:40

korina_s
Full member
Inregistrat: 2011-12-25

hello!!!
janis sa-ti fie de bn ochelarii
like felicitari!!!3 e un nr magic wink
katey sad nu stiu ce sa-ti spun...
deno macar isi da silinta
pusspuss pt toata lumea

Ultima oara a fost editat de korina_s (2012-10-22 23:17:22)

Rares Matei
22.05.2012
,, Credinta face totul posibil,dragostea face totul usor ."

#2065 2012-10-22 23:30:51

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Buna, fetelro.
Katey, mi-a facut si Alex asa de cateva ori... habar n-am de ce. Cu ceva rabdare, a papat pana la urma (plangea daca ramanea fara papa... nustiu) (alta data m-am gandit ca are burtica prea plina, fiindca nu facuse caca, dar vrea sa suga sa se linisteasca... l-am potolit doar cu suzeta si leganat) - efectiv se repezea sa pape, lua doua-trei guri si incepea sa planga.  cesafac  nustiu
Nici eu nu m-am lamurit exact de ce...  nustiu  In mod sigur nu era din cauza ca nu vrea s apape... ca ursul meu papa de rupe  tongue
Like, felicitari! sarcina usoara!  rugaciune
Deno, te nimereste el si pe tine, stai linistita...  rotfl, se pregateste baiatul...  chicot  rotfl Al nostru facea pisu in prima luna  de viata cum se prindea ca e dezbracat... au fost la un moment dat cateva zile la rand in care a facut pisu pe mine/ zilnic (cand il duceam spre baitza... lol )
Pupici tuturor.  puss  puss  puss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-10-22 23:32:37)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#2066 2012-10-22 23:59:00

n_loredana2008
Hero member

janis , sotul trebuie sa plece pana la cineva, daca ma prinde treaza cand vine ma pun cu vrea el rotfl dar sigur voi adormi, pana acum am facut ordine in casa am spalat toate vasele, aragazul, prin sufragerie, am facut si baie, m am epilat, uscat la par si acum m am bagat in pat impreuna cu tofifee lol

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#2067 2012-10-23 00:01:52

JanisJoplin
Platinum member

Katey,poate gatul,poate altceva..n-ar strica sa ajungeti la pediatru ceva...

Si pe mine m-a speriat bebele meu in seara asta.a adormit asa linistit pe la 11,s-a asezat singur cum a vrut sa doarma dupa tzatza..si a adormit...dupa m-am dus sa tai prazul..zic il tai il infoliez sa-mi fie mai usor maine ca nu apuc...tai eu praz,plang si tai(ca la ceapa) ma spal bine pe maini la sfarsit si vin cu el in pat.ma uit la tv vreo 20min si acum aproape la 12 se foieste si se pune pe burta..zic hai la mama la tzatza;de unde..se pune pe un urlat..dinala cu tremur..nu se apropia de mine..l-am luat in brate la fel..l-a luat ta-su..l-a mai plimbat..l-a mai linistit..pana la urma l-am bagat in pat si a acceptat tzatza sa doarma...a readormit dar suspina in somn...de atata plans grater
Oare miroseam a praz puternic? De l-a deranjat asa tare pe el?

Lore mamah dar la cat adoarme Iannis de faci toate astea? Pfuuuu si stii sigur ca nu se mai trezeste de te duci cu incredere sa faci baie?
Mamah ce viata...eu abia ma misc sa nu ma auda prin casa sa nu se trezeasca
Sa-ti traiasca tofifee-ul big_smile

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-10-23 00:04:19)

#2068 2012-10-23 00:07:37

n_loredana2008
Hero member

iannis s-a culcat pe la 10 jumate, si da doarme dus, pot sa tai lemne langa el lol

hai ca te servesc si pe tine cu tofifee lol sau stai ca tu nu ai voie ca alaptezi lol

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

#2069 2012-10-23 00:10:50

JanisJoplin
Platinum member

Rares se trezeste des pana la 12..tb sa fiu cu urechile ciulite
Eh n-am voie,mananc tone de cioco zilnic tongue
Doar ca tofifee e cam naspa,nu ma incanta aluna aia mare in mijloc sau ce e,ca n-am mai mancat din generala rotfl

#2070 2012-10-23 00:11:11

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mai, pe voi va trage pagina la prostioare? tongue

Bunny, Nati tocmai a facut kk azi, dupa 3 zile, deci nu cred ca era asta ...
Janis, martea viitoare trebuia sa mergem la pediatru, dar cred ca sun maine de dimineata sa vad ce program are saptamana asta si cel tarziu joi ajungem. Exact asa si Nati, urlat cu tremur. sad
Lore, m-ai omorat cu bomboanele alea si n-am strop de cioco in casa.  spranceana

LE: Zice sotul ca avem Nutella.  rotfl2

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-23 00:11:59)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2071 2012-10-23 00:13:59

n_loredana2008
Hero member

aaa mie imi place tongue, pai am facut din seara asta si maine nu mi a ramas decat sa aspir si sa spal pe jos, ca apoi sa iesim afara, ca daca ma apuc de dim nu termin pana in 12, si stii zic , nu fac decat asta si asta, da de unde ca ma apuc sa trag mobila, sa ridic salteaua, sa sterg geamurile, etc lol

Kate esti prea departe de mine ca zau ca-ti aduceam puss janis e aici la doi pasi 5 min fac pana la ea lol

Janis apropo, ai vazut ca eram la 69 ? paginaaaaaaa normal rotfl

Ultima oara a fost editat de n_loredana2008 (2012-10-23 00:15:38)

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.