Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-61
- pokemon
- Diamond member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2006-10-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21
hello! am citit si eu din urma, sper ca nu uit pe nimeni... lucky, eu zic sa stai linistita...tudor nu se trezeste neaparat pt tzatza....cumneata mea intarcat-o pe nepotica la 1 an si 9 luni, tot din cauza ca se trezea toata noaptea ca sa suga. in afara de faptul ca dupa aia a inceput sa pape solidele mai bine, noaptea e la fel. eu nu stiu cum rezistati...stiu ca nu aveti ce face, dar mi se rupe sufletul cand aud de terziri cu plansete si ore state treze noaptea.... ruxy, si noi am avut acel tremur....a trecut de la sine, apoi au inceput tresaririle serioase, care nu s-au dus decat cand l-am pus sa doarma pe burtica...tin minte ca se trezea noaptea la juma de ora, 45 de min, din cauza ca tresarea si nu stia sa adoarma singur la loc...si ce mai leganam la patut...apoi l-am pus pe burta si n-a mai tresarit si dormea si el ca omul cate 2-3 ore legat. janis, odihna placuta! flower, ma bucur ca in sfarsit aveti ajutoare! sa va bucurati de ele si mult succes la examen! onu, ma bucur pt vestile bune si sper sa o tineti tot asa! legat de somnic...ii chinuie si pe ei honey, daca are mainile calde e ok cum il imbraci. razvan tin minte ca daca il lasam fara manusile anti-zgariere cum ii inghetau mainile...instant, ca sa zic asa. asa ca le-am tot purtat pana pe la vreo 2 luni.als, poate incerci sa ii dai manusite... pass, stii ca se zice ca exista o lege a compensatiei...daca sebicu a fost asa cum zici, uite ca scoate bogdanel parleala eu va pup cu drag pe toate! azi nu am apucat sa dorm deloc, am avut si o prietena pe la mine, bebelusul a fost super cuminte, am vb de ma ustura in gat imi pare rau de el ca din cauza dintisorilor face kk moale si cam acid, cred...e rosu in toata zona, desi cum face kk cum il schimb, nu sta nici 5 minute asa... el nu s-a iritat deloc pana acum..il dau alternativ cu baneocin pudra, sudocrem si pudra de talc simpla...sper sa nu il usture ca ma doare sufletul! sa iasa mai repde... noi am trecut iar la programul de asta iarna, cu dormitul de la 8-8.30 azi era frant, sper sa nu se trezeasca la noapte ca si eu is terminata....
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Razu am fost şi eu azi in carrefour, erau multe caciulite frumoase , să o poarte sanatoasa. Pupici:)
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Multumesc pentru raspunsuri, m-ati linistit.
Blue, chiar ma gandeam la tine. Cum mai esti?
- pokemon
- Diamond member
am plecat si eu la culcare...va pup cu drag si noapte linistita sa aveti!
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- razu
- Hero member
- Inregistrat: 2008-12-11
Ioana, ce bine ar fi fost sa ajung si eu la Carrefour...Poate weekendul urmator. Am vazut caciulita alba a fetei tale pe fb, la fel am avut si noi toamna trecut, o nuanta de mov. Acum nu am mai gasit.
Noapte buna, mamici!
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Als, a mea doarme in body cu maneca lunga si sosete si infasata intr-un scutec de finet. In majoritatea noptilor se desfasa singura si daca nu are sosete ii ingheata piciorusele. Caciulita nu punem decat daca facem baita pe cap, din aia subtire de bumbacel. Doarme in patut pana la 4-5-6, depinde la cat se trezeste, apoi o iau cu mine in pat. Pe tati l-a cam mutat ea in camera cealalta, cand doarme el cu noi se trezeste devreme si urla pana o schimb de trezeste si vecinii nu doar pe tati. Cand doarme doar cu mine se trezeste mai tarziu, rade la mine cand o schimb si asteapta cuminte sa arunc scutecul murdar, sa ma spal si sa vin sa-i dau tzitzi. Rux, ti-au zis fetele, mai zic si eu, si Natalia facea la fel. Acum nu mai face.
Mamici, voi lasati bebeii la tv? Am observat ca, daca e deschis, ii cam atrage atentia si se uita.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
buna noapte si de la mine
noi se pare ca nu mai scapam de raceala, dupa o sapt cat de cat ok cu mucisori si ceva tuse uscata, azi cand credeam ca e mai ok, pe seara acum la culcare s-a infundat rau de tot in nas plus ca avea si febra 38.5-38.7 , nu mi-a vrut nici laptele, e pt prima data cand nu-l vrea...offf, simt ca nu mai scapam de racelile astea ..am facut si o nefacuta , i-am pus in nas colargol si mi-a scapat cam mult intr-o nara, are ceva????????
sanatate la restul de bebei bolnaviori .
9 ani de copilarie ....
- razu
- Hero member
Neatza! Dau eu cafea azi! Adina, imi pare rau ca nu mai trece raceala. Nu stiu despre colargol, noi nu am folosit. Banuiesc ca ai incercat de toate, ceai cu lamaie, oscilo. Poate poediatra te-ar sfatui mai bine ce trebuie la o asemenea raceala. Sanatate multa!
11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!
- pokemon
- Diamond member
neata! katey eu nu l-am lasat la tv...ma uitam eu cand dormea el si apoi il stingeam. si acum m-am invatat asa si raaaar merge tv cand bebe e in camera.
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Neata
Adina sanatate Anei. Grija mare cu colargol ca arde mucoasa. Eu nu i-am pus niciodata mai mult de 1 picatura/ nara.
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
neatza Razu am venit la cafeluta. miroase super.
mi-am adus aminte ca atunci cand era mai mititel ii puneam noaptea si o caciulita subtirica, daca era foarte frig. dar nu mereu
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- n_loredana2008
- Hero member
- Inregistrat: 2009-07-20
neata
Iannis-04.05.2011 Dominic- dpn 31.12.2017 Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!
- razu
- Hero member
Llolli, mai am cafea inca1Azi chiar mi-a iesit o cafea buna. La noi e urat, innorat, frig. Brrr, eu nu vreau s avina iarna! Katey, se uita si a mea la tv, s euita si acum, mai ales la videoclipuri muzicale.
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
Lore, ce ochi frumosi are flacaul tau. o sa fie un don juan, si coada de fete in spatele lui
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Neata, si a mea se iota la tv, la muzica sau desene. Adina sanatate! Razu ti-am scris pe mail. Va pup pe toate.
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- razu
- Hero member
Ioana, am vazut, multumesc. Raspund cu date mai precise, maine, sper.
- Papucica
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-06-30
Neata si de la noi!
A venit si aici frigul de-a binelea, bate vantul si e rece, al meu a zis ca vrea sa iasa putin cu Iulia afara, mai ales ca ieri am stat toti 3 in casa si era plictisita...
Aseara am avut si musafiri, s-a jucat Iulia mea cu toti 3, din care 2 erau oameni pe care ii vedea prima, deci nu mi-a venit sa cred, vorbeam cu ea si nu ma auzea, am vrut sa o iau in brate si s-a zbatut, a crescut si vad ca nu mai are nici o treaba cu mine, parca i s-a luat doar de mine zi de zi, la toate mesele eu sa ii dau sa manance, eu peste tot... Sunt nitel confuza si nu stiu cum sa reactionez... Ma simt ciudat cand vad ca ma evita uneori, daca e taica-su acasa cand vin sa ii dau sa manance parca ii deranjez, nu ma mai place... Nu stiu cum este la voi, dar eu incep sa resimt statul asta acasa cu copilul, am fost acum o saptamana la un restaurant si ma simteam de pe alta lume, nu puteam sa port o discutie ca lumea ca eram numai cu ochii la Iulia, ca se plictisea...
Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-10-14 11:53:20)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|