Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-62
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21
Da Razu, nu este problema .
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
da papu ,e la varsta in care descopera lumea si implicit si pe ceilalti oameni din jurul ei ,ea s-a "construit " deja ,stie ca poate conta pe iubirea ta si asta o fac sigura pe ea ,eu zic ca e un semn bun chiar daca e frustrant pt o mamica ,decat sa stea numai in fusta mamii e mai bine sa sa duca ea singura spre ceilalti ;Dca nu s-ar simti iubita de tine nu ar face nici un pas inspre exterior de frica ...asa cum ziceam e mai greu pt noi mamee dar zboara puii nostri cate un pic cu fiecare varsta
- llollipop
- Full member
- Inregistrat: 2010-08-09
subscriu la ce a zis ada.
"Victory belongs to the most persevering." Napoleon Bonaparte
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
Neata
Papu si eu resimt. Daca plec fara copil zici ca_s picata de pe luna.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Neata si de la noi
Am citit pe fuga, dar nu mai retin nimic, nimic Sunt varza de oboseala, sunt singura cu David si soacra-mea, David e racit bocna (nu a mai racit de 1 an, cred ca ne pastea...), eu am fost din 2 in 2 zile la monitorizare, ca nu iesea TNS-ul bine la pitica, deci naspa de noi
De 2 nopti nu dormim, pe D. il enerveaza secretiile din gat, fornaie, sufera rau de tot... I-am facut aerosoli ieri, azi parca e mai bine, insa a facut febra Si ma suge toata noaptea, de ma apuca contractiile, nu stiu cum sa mai fac fata situatiei Si noi zilele astea am supravietuit doar cu Wall-e, la TV
In rest, pitica din burtica e ok, creste, se oxigeneaza bine, analizele mele incep sa nu mai fie asa de rele, sub tratament, ma ingrijoreaza doar TNS-urile, desi stiu ca dormea aproape de fiecare data. Deocamdata planul e s-o tinem cat mai mult in burtica, eu sper sa ajungem la aproape 38 de saptamani
Am citit de intarcare nocturna, nici eu nu cred ca va rezolva problema, cel mult o sa fie si mai greu de readormit copilul, ca nu va mai fi tzitzi sa se linisteasca...
- adalliere
- Full member
- Inregistrat: 2011-06-24
blue ,nu stiu cat iti "tine de cald" dar sunt alaturi de tine ,trebuie ca ti-e greu ,te apreciez pt ce faci !
- llollipop
- Full member
Razu ce cafea iti place cel mai mult? eu ma laudam ca merg sa intreb la plafar cat costa semintele de chia dar nu am mai ajuns s tot uit. da ajung eu odata si odata
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Buna mamici! am citit si eu in urma dar nu mai stiu mare lucru.
diana si noi am patit asa cu buricul, i-a cazut la fix o sapt, apoi a tot sangerat si acum mai sangereaza putin. toaletez cu compresa cu spirt si atat. e normal.
legat de alaptare si noua ne este greu numai Dumnezeu stie cat de mult vreau sa alaptez si am lapte garla. dar e greu ca nu vrea sa prinda, se enerveaza, adoarme nemancat, se chinuie, iar eu nu-l pot lasa nici sa se chinuie nici sa stea flamand si-i mulg ...uneori ajung si la 3 mese mylse/24 ore din cauza asta productia se tot mareste pt ca mulg mai mult decat papa el. nu-mi permit luxul de a alapta in public ca ar insemna sa stau 10 min cu tzatzele pe-afara ca sa prinda el. aseara eram in carrefour si am dus lapte muls cu mine si i-am dat, era plin de.lume nu puteam psihic sa stau cu tzatza afara sa se joace el. Din cauza asta ma simt cam aiurea, nu ma simt capabila...sper totusi cand mai creste sa intram si noi in normal.
garga chiar aseara am vazut lapte de-ala la sensiblu ca am oprit sa luam detergent. daca nu gasesti, spui si iti trimit.
si eu i-am luat caciula cagula de pe hiphip. e mortala inca putin si ii e buna, mi se pare tare urila, ii acopera tot, urechi, gatut.
imi pare rau de bebeii bolnaviori multa sanatate.
ruxx si al meu face asa inca din burtica, zici ca era curentat. si acum mai face rar dintr-o mana su piciorus. Dr neonat zice ca e normal.
pass nu e ok sa-l lasi sa doarma atat pt ca ii scade glicemia. degeaba mananca el zdravan inainte de somn si dupa. si al meu mi-a facut asa in maternitate, tot 5 ore si m-au certat ca de ce l-am lasat. pai n-am stiut...l-au si dus la test si avea glicemia mica mi-a venit sa-mi dau pumni. de-atunci daca el nu sevtrezeste la 3 ore il trezim noi. stiu pe cineva careia fetita ii dormea cate 6 ore si nu o trezeau, cand au mers la cantar in prima luna luase 200 gr. avea 4 mese pe zi, iti dai seama. al meu cred ca are 15
si noi am venit ieri la casa noastra e atat de bineeeeeeeeeee cat a dormit el mi-am pus lucrurile la loc si am facut curat, pe cand sa dorm si eu n-a mai avut somn
Mamici, voi cum ii schimbati pe bebei? al meu se trezeste noaptea cam la 2 ore jumate sau 3 pt papa. si de fiecare data ii schimb scutecul. de 2 nopti l-am gasit de cateva ori ud pana sus pe body, pampersul i-l pun bine sigur dar e ft ft plin. cum sa fac?
Ultima oara a fost editat de denorah00 (2012-10-14 13:48:11)
Viata mea, desprinsa din povesti
- llollipop
- Full member
sa va povestesc si eu ceva din maternitate. imi amintesc de parca ar fi fost ieri. fiindca am avut cezariana nu mi l-au putut da imediat la san. am asteptat 3 zile dupa care ma duceam la bebei sus cu fetele care aveau prematuri si trebuia sa astept sa se mulga ele si apoi mergeam si eu sa ii dau la al meu sa suga. facuse meconiu in burtica (era prea "copt") si l-au pus la oxigen putin prima data a fost ceva de vis, nu imi dadea, seama ce simt, era ceva atat de natural, si in acelasi timp ciudat de placut.saracutul; daca era adormit trebuia sa-l trezesc, si dupa ce l-au tinut 2 zile acolo si eu ii dadeam asa la 3 ore zi si noaptea la 6 ore. nu va spun cum asteptam ora 6 sa fug la el ca ma gandeam ca e lihnit. si-=au dat seama ca nu mai are nevoie de completare si apoi mi l-au adus la salon. abia asteptam sa ajungem acasa. mi-era si teama dar eram cea mai fericita ca orice mamica. in ultima seara fiind cel mai plagacios bebe (asa mi se parea mie ca in toiul noptii era el si inca unul care tipau de mama focului) a venit o asistenta si i-a dat lp ca sa doarma bine. si dimineata nu se mai trezea bebele meu. eram disperata de ce doarme asa mult. de atunci nu a mai gustat lp decat titit lui. am un biberon in casa asa de orice eventualitate. dar nu l=am folosit decat de joaca.
Ultima oara a fost editat de llollipop (2012-10-14 13:56:37)
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- llollipop
- Full member
majestic, ai ajuns la jumatatea aproape.
- majestik
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-08-10
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Mamici
Sanatate bebeilor bolnaviori.
Si noi am avut febra azi noapte,David, prima oara 38.2 seara,apoi 38.7. am lasat putin sa vad daca creste, am vazut ca da si i am pus un supozitor cu paracetamol. cred ca e viroza sau nu stiu..raceala..maine sun doctorul sa vad cand ne poate primi. Toata noaptea a dat din picior nervos,s a frecat la dinti, ma gandesc ca mai are de iesit 2 masele si 2 canini..dar nu cred ca a facut febra atat de mare doar de la ei. N am mai racit de vreo 7 luni..
Si aici e urat si ploua intr una.
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- mylacik
- Hero member
- De la: Slovacia
- Inregistrat: 2010-06-30
Salutare mamici !! va pupam dulce si sper ca sunteti bine si voi si bebeii
- Andreed
- Addicted member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-07-06
- Site
Like, sanatate lui David
Myla ce mai faceti voi?
Mami de 2 minuni: Maria & Matei
- honney_bunny
- Full member
- Inregistrat: 2012-03-13
Buna, fetelor. Ce vreme urata afara. .. l-as scoate un pic, dar cam bate vantul Razu, multumim de ! Deno, nu am patit pana acum deloc sa iasa din scutec pipi noaptea, desi uneori il schimb cand se trezeste sa pape, s-a intamplat si dupa 6-7 ore. Scutecul e destul de plin cateodata , dar pastreaza foarte bine pipi. La inceput se trezea si el la 2-3 ore, dar acum doarme noaptea mai mult, iar ziua papa cam la 2,30-3h. Stiu ca trebuie sa verifici sa-ti intre degetul foarte putin in fata, in dreptul buricului (atat de strans trebuie sa fie). Nasa povestea ca patea asa la baietelul ei, pentru ca ii ridica "cocoselul" in sus si iesea pipilica pe sus. Depinde ce marca de pampersi folosesti. Pass, mie mi-au zis in spital ca ziua sa nu-l las sa doarma mai mult de 4 ore - sa-l trezesc sa pape, iar noaptea sa doarma cat vrea. Maje, chiar ca trece timpul repede! Parca ieri eram gravida si vorbeam cu burticile pe aici pe forum, si acum avem aproape 3 luni Pupici tuturor.
Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-10-14 14:50:29)
Mamica de pufulet mic si scump God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Honney, asa i-l strang. putulica i-o las cum sta ea, adica in jos deci nu e asta. folosesc marca pampers. am scutece textile pe care intentionez sa le folosesc cam de la 5 kg incolo. dar daca nici astea nu-i tin, alea nu cred ca o sa tina nici atat. cred ca e el ft pisolcos, nu stiu sunt ft plini si grei pampersii lui. sau asa o fi normal, habar n-am. are fix 2 sapt si suge cate 120-150 ml din bibe cand ii dau muls. si are la fel, somnuri de 2-3 ore cand bea muls si de 15-30 min maxim 1 h cand suge tzatza.
Viata mea, desprinsa din povesti
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
hello! maje, chiar am vrut sa iti spun sa mai intri pe aici sa citesti, ca dupa nastere nu mai e atata timp si e bine sa afli cate ceva! te pup si tin pumnii pt maine deno, mie toata lumea imi spunea sa ii dua cat cere si daca nu se trezeste el sa nu il trezesc eu. stie organismul lui cand are nevoie sa pape. dupa ce trece d eicter si se normalizeaza, nu vad rostul trezitului. despre schimbat, la inceput eu il schimbam si de 2-3 ori pe noapte ca facea caca. daca nu face caca i schimbi cand vezi pampi ud. blue, sanatate lui davidut! si tie si minunii din burtica! ma bucur sa te mai vad pe la noi! like, sanatate multa si voua! myla de cand nu ai mai aparut... si la noi ploua, dar l-am scos o ora jumate...acum doarme fug si eu sa aranjez hainutele in dulap...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- dianah
- Sr. member
- De la: Zalau
- Inregistrat: 2009-02-09
- Site
buna mamici noi ne trezim cam la 2,maxim 3 ore si papam.rar cand doarme 4 ore.nu stiu,mie mi se pare ca mananca cam mult,calculasem zilele trecute si depasise 500 ml de lp.avand in vedere ca are doar cateva zile mi se pare mult.voi ce ziceti?
5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|