homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-64

#1198 2012-10-14 19:31:10

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

uite ca la deichman nu am fost sa ma uit de incaltari,trebuie urgent sa ma duc,am fost pe la adidas,gasisem ceva,darr nu au avut marimea ei

da,razu si eu caut ceva mai elegant...dar noi nu avem palton,poate gasim sa cumparam sa nu fie ff scump,sunt astea de copii mai scumpe ca pt noi,noi macar le purtam ani intregi,dar ei un sezon si gata

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1199 2012-10-14 20:49:41

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
maje, ma mai culc, imi mai fac si eu treaba smile atunci aveam laptele pe foc. eu zic sa nu il trezesti, nu exista sa nu se poata trezi din somn. legat de scutecele eu am facut 60*90 si 1 sau 2 90*90. daca vrei ti le au dau si eu de la noi, noi le-am folosit numai pe post de cearcefel cand il asez in patul nostru, sau vara pt acoperit. le speli la 90C si se dezinfecteaza. astept sa imi spui wink
deno, sa stii ca al meu cat e el de mancacios, si acum are momente cand ii e asa de somn ca nu vrea sa pape. suge de 2-3 ori, scuipa biberonul...sau tzatza la vremea ei si face nani...se trezea apoi la o ora, sugea si nani iar...

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-10-14 20:52:07)

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1200 2012-10-14 21:13:45

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Razu nu si pretentii deloc! Imi place cum o imbraci pe micuta, este frumoasa foc si are nişte ochi superbi.
Sweety ai dreptate sunt mai scumpe unele articole de copii dec?t cele de adulţi.
Eu tre să ?i mai iau body cu m?necă lungă, nişte dresuri, o caciulita tot aşa mai grosuta puţin...?n fine vad atunci c?nd o să merg la cumpărături. happydance
Pupici pentru toate. par

Ultima oara a fost editat de ioanagab85 (2012-10-14 21:14:49)

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#1201 2012-10-14 21:27:03

majestik
Addicted member
Inregistrat: 2008-08-10

Poke, am cumparat anul trecut material finet ca sa fac lenjerie de pat de iarna, pentru 2m/2m si mi-a mai ramas suficient pentru scutecele. Multumesc oricum puss E alb cu ursuleti albastri, o fi vreun semn? lol Nu conteaza, sanatos sa fie  rugaciune
Nu am sa trezesc copilul wink

Ultima oara a fost editat de majestik (2012-10-14 21:27:46)

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1202 2012-10-14 21:32:12

pokemon
Diamond member

maje, ai rabdare pana maine big_smile dupa noi, in gasca noastra de prieteni au mai venit 3 baietei lol  al misicii e in burtica sa vedem daca tu rupi randurile sau nu wink
maje, mie oricum nu imi mai trebuie si sunt in stare buna. wink ,mai vb, oricum!
sa stii ca si cadita e tot albastra rotfl

Publicitate

loading...

#1203 2012-10-14 22:13:13

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna seara mamici pusspuss
noi azi am avut musafiri, am deschis calcu dar degeaba, abia acum m-am conectat
ieri m-a prins ora 1 noaptea facand  curatenie si cand sa ma culc s-a trezit Anto. abia la 4 a adormit si la 7:10 era fresh, n-am mai dormit deloc. sunt franta, mai ales ca am avut de strans si dupa musafiri...
azi i-am dat branzica Antoniei, pe la ora 3. pana pe la 8 a fost vesela, a dormit, papat, ras. apoi a inceput cu mofturile. sotul zicea ca poate de la branzica. se poate sa o doara burtica dupa cateva ore? n-a mancat multa, doar cateva lingurite... plange, apoi rade, se joaca si brusc o apuca plansul. si ii curge din gura la greu, parca s-a revarsat dunarea pe canapeaua mea, a udat peste tot, asa tare ii curge. acum cred ca ii curge cel mai tare din ultimele luni... sa fie dintisorii? sotul zice ca parca gingia de sus i se pare mai tare, dar nu-si da seama daca il agata ceva sau... sper sa nu-i fi facut rau branzica, atata tot...
in rest mai am doar o dorinta: sa pot dormi si eu putin la noapte ca nu mai pot!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1204 2012-10-14 22:18:11

majestik
Addicted member

Poke rotfl2 Uitasem ca si ea e albastra! Daca e baietel ma mai intereseaza niste lucrusoare de la voi, iar daca e fetita, deja sora-mea mi-a facut bagaj tongue
Vorbim, vedem. Daca zici nu le mai folosesti le-as lua cu placere puss

#1205 2012-10-14 22:23:37

pokemon
Diamond member

onu, eu cred ca sunt dintisorii. uitati-va daca e gingia umflata sau daca se vede ca e sparta. la mana se simte dupa cateva zile de cand apare dintocul.
eu nu stiu ce sa spun de branzica, dar mai degraba cred ca sunt fildesii.
si noi suntem cu o iritatie la fund de imi vine sa mor grater el nu zice nimic, dar are brobonele, e rosu, vai de fundul lui, la propriu lol l-as lasa fara pampi, dar chiar daca e data drumul caldura, e de pantaloni lungi in casa si nu am atatea perechi sa il schimb dupa fiecare pis. sad si nici nu se mai usuca cum era asta vara, in 5 min...sper sa ii treaca si sa iasa mai repede...
of, la dintii de jos nu a avut nimic, la astia de sus maraie de o sapt, sunt inflamate gingiile-la anto nu se vad umflate?- face kk moale si acid, dar din fericire papa si doarme bine, asa ca nu ma plang.
sper sa poti dormi si tu la noapte...tu nu ai luat osanit? sau ii poti da ceva panadol sau alt calmant, poate va dormi linistita...
eu nu-s de acord cu medicamentele, dar i-am dat si eu 2 zile panadol, de 2 ori pe zi, pt dintisori dar si pt rosul in gat.si cred ca am facut bine, azi nu mai era ragusit, dar m-a muscat ceva mai mult decat zilele trecute lol
ma duc si eu la nani....maine alta zi smile
maje, nu le mai folosesc pe cele din finet...acum i-am facut altele mari, cat juma' de pat, ca nu mai avea loc pe alea si cat se foia, ajungea tot cu fata pe cearceaful nostru big_smile cat despre lucrusoare, asteptam sa videm ce e bebelacul si vorbim wink dar sa stii ca si noi am primit o gramada de haine de fetita smile cel putin body-urile din primele luni si costumasele pt casa le poti folosi linistita, ca oricum schimbi copilul super des si e pacat daca aveti de unde 'mosteni' .
eu pt primele 4-5 luni am cumparat numai hainele de 'suprafata' rotfl adica gecute, blugi, cateva camasi ca am avut fixuri sa il imbrac cu camasi...si-s noi-noute aproape...ca in curte nu prea se potriveau lol

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-10-14 22:29:28)

#1206 2012-10-14 22:27:55

majestik
Addicted member

Poke, imi pare rau pentru Razvan. Sa ii treaca repede de la toate alifurile cu care il dai!
Sa ai somn usor puss

#1207 2012-10-14 22:48:42

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

seara buna
noi si azi tot cu febra toata ziua, dar suportabila sa zic asa , pana in 39 , asa ca am evitat chiar si panadolul pe care mi s-a cam pus pata dupa ce am citit ca nu e ok( ma rog stiam ,dar s-a mai intarit acum), asa ca am incercat cat mai naturist si anume:
- cataplasme din frunze de varza zdrobite , inncalzite putin pe capacul unei oale cu apa, si apoi puse atat pe piept cat si in spate si legat cu un fular pe care l-am prins cu ace de siguranta...am schimbat de vreo 3 ori pe ziua de azi;
- cartofi rasi sau taiati stropiti cu otet de mere , si puse intr-un baticut la gat, la fel schimbat de vreo 3 ori pe zi
-sosetele cu otet si apa da doar la somnul de dupa amiaza
-miere la greu, de rapita in special, si i-am mai facut o noua combinatie cu propolis si ulei de catina, dar nu a vrut decat o sing lingurita
-un suculet de sfecla si para
-apa cat mai multa, ca sucuri nu se omoara, ceaiurile nici gand, daca beam ma scoateam
-inhalatii cu ser fiziologic de 5.9%
-si am pus si in camera ulei de menta
-sirop de nuci si ceapa cu miere.

cam astea, oricum tot e infundata, si totodata ii curg mucii, tuseste, dar sper macar sa nu mai facem febra, maine oriucm nu servim gradi.
ce inseamna picioarel reci, desi aveau ciorapi, si in restul corpului era fierbinte, adica la burtica si spate? asta dupa ce s-a trezit, nu-mi venea sa cred ce gheata erau picioarele.
poke eu cand am fost cu ana la dermatolog si am intrebat cu ce sa o dau cand se irita la fund(i-am zis ca in ultima vreme se irita fff des, cand era mica nu s*a iritat deloc, e de la aciditatea mancarii) si cica sa o spal cu apa si sapun, si sa o dau cu albastru de metil , sa o tin la aer dupa macar 30 min(asta daca avea pampers, la noi nu mai e cazul) si fara crema cand e iritata ca o macereaza acolo.acum imi e parca cam frica cu albastru asta, vedem....noi oricum de vreo 2 sapt am renuntat si la serv umede , care imi steteau pe creier, adica foloseste doar la gradi ca nu am incotro, dar acasa am pus discuri demanchiante intr-un ambalaj gol de servetele si pun apa peste ele sa se imbibe bine, si cand e sa o sterg storc putin discul, e mult mai ok asa.

9 ani de copilarie ....

#1208 2012-10-14 22:55:19

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Andreea bine facem,multumim..tot mai multe nebunii hjarta
Mariuca ce face,e bine? puss

Poke puss nu prea mai am timp si imi e  ciuda ca nu pot sa tin pasul cu voi tongue

Lore activitati? pai si le gaseste singur lol ma ajuta in fiecare zi la curatenie,aspira pana strica aspiratorul,gaseste gauri de reparat ..are treaba lol nu prea sta el linistit sa se joace cu cuburile sau mai stiu eu ce....pupici

Kata Felicitari cu intarziere!! am intrat cateva min si la topic dar nu m-a lasat piticul sa citesc povestea..abea astept .sanatate la pui!

Ruxxy Felicitari mami ! ai avut o burtica superba puss

Sweety puss

Poke Fabi a avut funduletul iritat de dadea si sangele sad ce mai plangea ..si nu i-a trecut nici cu bephanten ,am incercat o gramada..pana mi-a dat o asistenta ceva ce foloseau ei in spital,mai naturala ce contine Oleum Jecoris Aselli dar nu atatea prostii cum e la sudocrem si etc.. eu o folosesc de atunci si e ok.In afara de faptul ca il spalam la fund des il clateam cu ceai  de sunatoare sau musetel,il lasam cateva min si il dadeam cu 1 kg de crema big_smile

Adina iar sunteti   bolnavioare? sad multa sanatate micutei !
fereasca Dumnezeu de raceli !

Ultima oara a fost editat de mylacik (2012-10-14 23:02:18)

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1209 2012-10-14 23:08:30

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello! wave

adina, noua ne-a explicat doc ca atunci cand febra este mare, sangele migreaza catre organele vitale si extremitatile se racesc. sanatate Anucai! puss

#1210 2012-10-14 23:12:35

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Valeu, acum ma pun si eu jos de azidimineata. mi-am facut mancare + curatenie mare si in dressing am aranjat toate hainele, am mutat mobila.prin sufragerie lol plus toata treaba cu bebe. azi a supt tot l 30 min 1h.
mai am baia. maine. si de poimaine m apuc sa-mi fac si eu unghiile ca tot omul big_smile

kata, da stiu ca ei cresc in somn. bine, gata nu-l mai scol lol nu ca ar mai fi nevoie, ca se scoala el mult mai des acum mai ales cand pupa tzatza.

poke cred ca si al meu e un mancau. e atat de disperat pe tzatza sau biberoane ca abia i le pot baga in gura asa se repede la ele lol daca le scapa suge zgomotos cu gurita goala ca-mi vine sa-l mananc tot lol

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1211 2012-10-14 23:14:53

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

Garga par ce mai faceti voi? Stefanut? lucrati la bebe2? big_smile

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#1212 2012-10-14 23:16:17

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

salut mamici!  puss

#1213 2012-10-14 23:36:22

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici puss

Deno, nici eu nu o trezeam sa manance, cel mai mult imi dormea 5 ore. Mie nu mi-a zis nimeni nici s-o trezesc, nici sa nu, dar asa mi s-a parut mie ok. Ma gandeam ca daca ii e foame se trezeste ea singura.  nustiu  Dupa o luna ne rugam de ea sa doarma, macar noaptea.  rotfl
Maje, eu am facut scutecele 90x90. Am unul mai mic, cumparat de mama si acum nu prea imi mai foloseste.

Noi am fost azi la biserica si ne-am impartasit si ... am patat hanoracul de vin rosu. sad Cu ce sa scot pata? (Hanoracul e alb-crem si pufos).

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1214 2012-10-14 23:46:09

gargarita
Moderator

mylacik a scris:

Garga par ce mai faceti voi? Stefanut? lucrati la bebe2? big_smile

myla draga puss suntem binisor.
nuuuuu, nu lucram la bb2 big_smile ne consuma toate resursele Stef, nu ne-am descurca cu inca un copilut.

Katey, incearca cu vanish direct pe pata, lasi 10-20min apoi speli la masina. repeti si la urmatorul spalat daca e nevoie.

#1215 2012-10-14 23:49:16

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Sa spal la 30 de grade cum spal de obicei sau la temp. mai mare?

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1216 2012-10-14 23:54:22

gargarita
Moderator

depinde de material. daca crezi ca ar rezista, poti sa speli la temperatura ceva mai mare. si fa asta cat mai curand, nu lasa sa se invecheasca pata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.