homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-90

#1692 2012-10-18 22:51:40

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

va pup. am citit tot din urma dar Anto doarme langa mine si nu vreau sa o trezesc cu tastatul.
sanatate puiutilor bolnavi, sa se faca bine repede!
am avut o zi bunicica, am adormit cu Anto de la 9 pana la 11 aproape, am iesit afara la pranz si-a mai dormit o ora jumatate de la 3. acum spre seara era obosita, dar am reusit de-am bait-o pe la 9 si de la 10 somn. sper sa doarma mai mult in noaptea asta... ieri si azi a mancat mai slabut, in jur de 650 ml lapte comparat cu cei 750-800 din restul zilelor, insa de joia trecuta a luat in greutate 200 gr

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1693 2012-10-18 23:04:25

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Ohoo bravo Onu,inseamna ca creste fata...
Al meu de la 7 la 8 luni a luat parca 100 g... sad sau 200 nu mai stiu,oricum putin tare...de la 5 luni la 8 la pediatru luase fix 1 kg,si trebuia sa ia 1.5 kg...

6 ani de dragoste  hjarta

#1694 2012-10-19 01:11:07

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici  wave

Dia
, eu am depus la Directia de Asistenta Sociala si pt. alocatie si pt. indemnizatie. Nu e tarziu cu alocatia, noi am depus pe 1 august si Natalia e nascuta pe 20 iunie.
Ruxi, la pediatru mergeti tot in Pl.? Sau la voi in oras?
Myla, pana si eu am citit de soacra ta cand inca nu eram mamica si trageam cu ochiul pe aici.  rotfl2

Eu vin iar cu sondajele: va mai amintiti la ce varsta si-au "descoperit" bebeii manutele? Sau au putut sa apuce jucarii sau alte chestii si sa le duca la gurita? Natalia nu e interesata inca de manute, iar de apucat nu apuca decat degetele mele.  nustiu

Apropo de "cah! cah!" discutie pe skype cu soacra-mea: "Ii mai dai sa suga?", "Da", zic. "Si altceva mananca?", "Nu", eu. Ea: "De ce?" Raspunde sotul incercand sa fie diplomat "Mami, pai daca se satura cu lapte?" Ea: "Nu i-ati pus nici asa pe limbuta, sa guste si ea?" Noi (in cor chicot): "Nu". Ea: "Pai de ce?" Eu (semi-exasperata): "Pai daca nu cere?!".  disperat

LE: Natalia tuseste in somn, cred ca e de la vantul de ieri.  cesafac  Pot sa-i dau ceva pt. tuse? Febra nu are, sa ma astept sa faca?  grater

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-19 01:42:58)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1695 2012-10-19 08:48:55

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

neata!
katey multa sanatate nataliei! of, of si cu soacra-ta smile sanatate multa. tine-o sub supraveghere pe cea mica...
apropo de...dar de ce nu mananca, ma intreaba o vecina daca i-am dat copilului pateu...zic nu, pai de ce? pai de ce sa ii dau pateu, mananca legume, carne, fructe, iaurt, care au vitamine, calciu....raspuns:pai sa umfle burta, ca vitaminele si le ia oricum din d3   bang  are si ea copil de vreo 3 ani si d-asta stia de d3. n-am mai zis nimic, sa ma apuc sa ii fac teoria cum ca d3-ul ala e o sg vitamina si etc....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1696 2012-10-19 08:55:05

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Neata, mamici! wave

Iulia a tusit putin dimineata, tuse uscata, nu stiu daca sa ii dau ceva sau nu, imi e frica sa nu o ia mai rau, a dormit ceva mai bine, pt ca a dormit cu taica-su in sufragerie, bine ca ne-am dat seama, in dormitor era prea frig si o deranja la nas, se infunda si se trezea din ora in ora...
Voiam sa va intreb ceva: exista ceva plasturi care ajuta la desfundarea nasului? Am auzit o mamica in parc ca i-a lipit pe bluza nu stiu ce si a putut sa respire mai bine... Aveti idee de asa ceva?

Katey, cred ca mai bine suni medicul pt tusea micutei... Nu stiu ce sa zic de tuse la bebe asa micut... Multa sanatate!

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-10-19 08:56:10)

Publicitate

loading...

#1697 2012-10-19 09:13:36

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

neata mamici.

Papu la fel suntem si noi, azi noapte a tusit de vre-o 3 ori+somn agitat, dar dimineata tusea ceva mai des si tot la fel seaca. I-am dat o jumatate de tub de oscillo si o lingurita de sirop de muguri de pin. Sa ii mai dau alteceva mamici ? Sau e ok ce ii dau acum? Siropelul zice de 2-3 ori pe zi cate o lingurita.

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1698 2012-10-19 09:29:25

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

neata mamici

Katey ce soacra lol sanatate puiutei

Janis, nu exista TREBUIA. stii si tu ca bebeii nu sunt robotei. asa a facut si al meu. a luat f bine in primele lui. apoi a stagnat. de la 6-7 luni a luat destul de putin. la 7 luni avea 8 kg si la 12 luni 10

Papu, eu nu am auzit de asa plasturi. or fi mentolati

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1699 2012-10-19 09:35:18

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Neata!! santate la bolnaviori!
Papu,nu stiu de plasturi dar stiu de cremele de pe rodia.ro.  cica aia Brad dai putin la nasuc si il desfunda de tot,de poate sa respire..as vrea sa dau comanda dar sunt asa scumpeeeee

poke - ce vecina yikes nu mai credeam ca exista asemenea specimene!

Loli,ai dreptate!! Nu exista trebuia wink

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2012-10-19 09:36:45)

6 ani de dragoste  hjarta

#1700 2012-10-19 09:47:18

n_loredana2008
Hero member
Inregistrat: 2009-07-20

noi iesim pe afara. ne "auzim" mai tarziu....

da lucky de ce nu o fi intrat?

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1701 2012-10-19 09:48:56

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!  par
azi noapte am dormit cu rama in pat, iar se tara din patut  va  ceva DE SPERIAT, copil asa mic sa il gasesc mutat de colo colo, ma si sperie.  va
deci, mai sigur asa, l-am infiletat la tzatza si am dormit tun toata noaptea, cu 2 treziri, la 1 si la 5.  smile  el  a avut lapte la discretie. asa faceam si cu S.

#1702 2012-10-19 09:49:16

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza mornincoffee
am avut o noapte horor disperat  s-a trezit tania pe la 3 si a inceput sa chiuie, sa vb in limba ei si cand si-a dat seama ca nu o bag in seama(dupa binemeritata tzitzi) a inceput sa urle. altadata mai adormea macar o ora-1 ora jumate dupa tzitzi. acuma nu. a tinut-o asa pana la 6 cand am reusit sa o adorm.
a dormit fix pana la 7 jumate cand a cerut iar tzitzi

katey mai bine suna dr. sanatate nataliei puss
poke  puss mai exista si asa specimene? forgetit
papu sanatate iuliei puss
loli, janis puss

acuma legat de kg, am cantarit- pe tania azi dim si are exact 6 kg, in conditiile in care la 3 luni avea 5500gr. acuma dupa o luna jumate a luat doar 500 gr supa  e normal sa ia asa de putin? pana acuma imi lua 700-750 gr pe luna

lore plimbare placuta
passuc bravo puss

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2012-10-19 09:50:33)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1703 2012-10-19 09:54:00

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

Papu, ce rama draguta hjarta
Janis puss

Muco, puss si noi am avut asemenea episoade sad . cred ca e de la caninii aia care nu mai ies o data.
cu greutatea, stai linistita. important e sa nu scada. sa creasca oricat acolo dar sa nu scada.

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1704 2012-10-19 09:56:40

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Neata,

Rux si Ili a avut probleme cu secretiile ramase de la nastere. Era tare deranjant. Ii puneam ser fiziologic cu seringa si trageam cu batsita bebelusui. De multe ori nu iesea nimic. Ne-am chinuit asa pana pe la o luna apoi a trecut de la sine.

Janis, ai fii uimita sa afli cate "vecine"d-astea exista. SI pe mine ma lauda soacra-mea ca am grija ce-i dau Ilincai sa pape si imi povestea de vecina ei care le dadea nepotilor de 2-3 ani numai pate si icre si prajiturele cu creme. Dar de ea cand i-a dat fetei mele sa manace pui prajit in untura de porc si fructe nespalate nu s-a mai plans.

Fetelor, am si eu nevoie de un sfat vestimentar. Trebuie sa merg la un botez duminica si mi-am luat o rochie simpla neagra, un trenci (habar n-am cum se scrie) rosu, dres negru mat si de 2 zile ma chinui sa-mi gasesc pantofi. Vreau sa fie ceva cu toc, dar gros sau lat sa pot alerga dupa Ili pe acolo. Ieri am fost sa caut, dar ce-mi placea si era comod nu avea marimea mea si era marimea mea nu puteam purta. Vre-un sfat va rog, ce culoare sau model s-ar potrivi mai bine.

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#1705 2012-10-19 10:14:45

Onutza23
Insomniac member

neata mamici pusspuss
aseara am iesit fara sa mai anunt, tati o pusese pe Anto in patut si deja se ridicase in fund chicot. am luat-o cu noi in pat si a dormit dusa, s-a mai invartit de vreo 3 ori, la 5:30 am papat si am leganat-o sa adoarma iar si ne-am trezit la 9:15 chicot. buna noapte, sunt fresh. si fericita idee mare!

janis multumesc, creste vazand cu ochii. dar si papa laptic, ea inca nu umbla prin casa, se invarte ea dar nu foarte mult. ma bucur ca ia in greutate ca atunci cand va incepe miscarea nici sa nu dea jos, dar poate n-o sa mai puna pe ea. pare rau ca te-ai certat cu mama ta, citeam ieri...

katey manutele nu mai retin cand si le-a descoperit, prima jucaria a prins-o timid in manute la 3 luni si 2 zile. sanatate la pitica, sa nu faca febra!

papu, lore sanatate la pitici!

pass ce nopti faine ai. adorabil patutul, de unde l-ai luat?

any pare rau de noaptea voastra. stai linistita cu kg, iau diferit in greutate, are timp sa recupereze. mie Anto de pe la 4-5 luni tot diferit ia in greutate, odata juma de kil, odata mai putin, apoi recupereaza

lalli sa gasesti pantofi care sa se potriveasca!

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1706 2012-10-19 10:16:48

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata

n-am citit decat putin caci sunt restrictionata la calc  lol  ,
janis da-mi pe fb mail-ul tau

am vz ca iar sunt copii raciti grater sanatate
.. noi suntem mai bine

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1707 2012-10-19 10:26:12

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

neata mamici
noi am facut ieri o alta cacareaza si azi vreo 4 asa la numar, dupa ce am stimult-o un pic cu supozitorul. practic l-am introdus jumate si l-am scos. am sunat la doctorita si mi-a zis de supozitor si de ceai de enicul. merg sa-l cumpar pe ala, dar ata mea nu vrea sa bea ceai, abia bea un pic de apa. ieri am baut eu ceaiul facut pt ea.
azi i-am dat si un pic de suc de morcovi si mar, ca simplu nu-l voia. sa vedem cum evolueaza.

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1708 2012-10-19 10:30:37

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

pupici mamicilor nou-intrate!
lali, poate gasesti niste pantofi rosiiiiii foc, cu toc gros, ceva de genul asta http://www.google.ro/imgres?um=1&hl … ,s:0,i:111 si sa iti cauti multe un set cu multe bratari din alea subtirele, rosu cu argintiu si cred ca ai fi super siepsi wink uite, ceva de genul astora de aici http://www.okazii.ro/bratari/alte-brata … -a60725315

bb doarme, eu ii fac mancarica va pup

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1709 2012-10-19 10:30:45

Onutza23
Insomniac member

cmin ma bucur ca sunteti mai bine

amalia incearca si bonnisanul, la noi a dat rezultate. in prima zi mi-a facut de 4 ori, la inceput mai tare, apoi s-a reglat

#1710 2012-10-19 10:33:49

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

onu cumpar si bonnisan
poke apropo de vecina...mergm la nasi marti seara parca si era toata maraita fata, la care eu zic probabil o deranjeaza burtica ca e cam constipata. continui eu povestea probabil s-a contipat ca am mancat eu sarmale, de la varza murata...la care nasul meu: a pai da-i si ei sa guste din sarmale. eu plina de bun simt, nu-i dau ca ea e mica, la care el zice pai ii dai doar din compozitie nu si varza  va

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.