homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-92

#1730 2012-10-19 12:50:36

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

Intr-un costumas albastru

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1731 2012-10-19 13:09:11

sweetgirl27
Hero member
Inregistrat: 2009-12-26

deno draga...eu doarmeam ff putin dupa ce am nascut,dica cauza ca ea era mereu la san,si trezea ff des si de cate ori se trezea de atatea ori era la san sugea ore intregi siadormea doar 20 min si iar de la capat,am mai spus pe aiic,eram somnambula,nedormita,incercanata,vai de mine,slabisem ca un schelet...si nici nu ma alimentam cu totce imi doream eu din cauza sa nu faca colici si am stat si nemancata si laptele nu l-am pierdut,plesneau sanii,curgea laptele...mai rua ma stresa soacra ,zice asa mananc ca sa nu pierd laptele,deci daca il pierdeam,il pierdeam din cauza stresului...iar eu nu m-am stresat niciodata ca pierd laptele...deci te roggg,nu te stresa,nu te panica...fara stres,eu am fost atat de relaxaat in privinta asta,nu am bagat pe nimeni in seama...de mancat trebuie sa mananci,atunci cand ai timp,nici eu nu aveam timp,dar luam ceva in mana in camera si mai mancam,un sandvis,fa-ti compot de mere,pere si bea...mananca supa,bea multa apa si laptele nu se va pierde,dar fara stres,copilul simte si nu are nevoie de stres
e greu,cumplit de greu la inceput,la primul copil...eu daca nu eram pregatita pt bb ,jur ca,clacam...a fost f f greu,dar m-am obisnuit,la mine nu a fos tproblema caci aveam sfarcuri slava domnului si avea de ce sa apuce,nu am facut rani...a supt la discretie...dar au fost multe fete in cazul tau si au rezistat...e greu la inceput,dar apoi totul va fi bine

angel nici eu nu vad noul avatar,il vad tot pe ala cu mika in carucior

Ultima oara a fost editat de sweetygirl27 (2012-10-19 13:39:16)

"O fetita , intrebata unde este casa ei , a raspuns “locul unde este mama”.”

#1732 2012-10-19 13:13:11

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Sweety nu am schimbat eu avatarul ci ioana , a intrebat care se vede si i-am zis ca e fetita ei intr-un costumas albastru

bravo , sunt de acord cu tine ce ai scris lu deno
a si un pahar de apa/lapte ce o fi inainte de alaptat face bine

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1733 2012-10-19 13:27:53

n_loredana2008
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-20

mamici cat este alocatia dupa 2 ani ? cumva 42 de lei?

Iannis-04.05.2011
Dominic- dpn 31.12.2017
Daca vreodata ma vei intreba ce am simtit in momentul in care ai venit pe lume, nu am sa iti pot spune, pentru ca sentimentul e unic si nu se poate descrie in cuvinte! Pentru ca tu, copilul meu, esti cel mai mare dintre toti si toate!!

#1734 2012-10-19 13:41:16

sweetgirl27
Hero member

angel,scz...nu am citit bine dumbom

lore,cred ca atat,nu stiu exact dar in jur de 40 lei

angel..asa este cu alaptatul,nu trebuie stres...cu cat n estresam mai mult,cu atat parca se intampla invevitabilul
mie imi pare rau acum si imi eicuda ca mandra mea nu mai vrea tzatzi,nu le mai iubeste si nu credeam asta...ea era moarta dupa ele,sugea...acum nu vrea...dar niic lapte nu mai e,s-a dus si nu situ de ce,am baut mult ceai cu lamaie din cauza tusei pe care am avut-o...oare sa fie de la lamaie,sa fi scazul lactatia?ca sincer s-a dus...si acum mai tusesc putin...antibioticul inca nu l-am luat...

Ultima oara a fost editat de sweetygirl27 (2012-10-19 13:44:16)

Publicitate

loading...

#1735 2012-10-19 13:43:16

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Eu la Ioana nu vad avatarul nou....
Ioana, merci d epont, la servetele mi s epare fff ieftin.
Sweet, multumesc mult!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1736 2012-10-19 13:46:47

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Multumesc mult fetele de sfaturi.

Am plecat hotarata la mag Titan sa mai caut si acolo si nororcul meu ca m-am intalnit cu o vecina si mi-a zis ca e inchis pentru renovari. Asa ca am facut cale intoarsa si m-am dus pe aici prin cartier si am gasit un magazin de pantofi de unde mi-am luat o pereche de platforme negre cu talpa rosie, dar pt ca nu eram pe complet multumita, am mai cautat si am gasit la un buticel, o singura pereche, cum sunt cei din prima poza al lui Sweety si avea fix nr meu lol. Asa ca m-am ales cu 2 perechi. O sa ma probez cu rochia sa vad care se potriveste mai bine.

Poke, merci pt sfatul cu accesoriile, ceva de genul asta caut, o bratara supradimensionata, dar sa vad dupa alea unde ma mai duc.

Rux, ma batea si pe mine gandul la unii verzi, ca tare frumosi erau, dar ma gandeam ca o sa am deja prea multe culori pe mine. Dar acum ca am prins gustul, cine stie big_smile

La noi cu secretiile era mai rau seara, nu stiu de ce. In timpul zilei o aspiram doar cand mi se parea mie ca nu mai respira bine.  Am chemat o data o pediatra si mi-a aratat cum sa-i pun serul cu seringa. A pus-o pe spate si i-a impins repede cred ca mai bine de 1 ml in fiecare nara si apoi a ridicat-o repede si in cateva minute a respirat copilul bine. Am incercat si eu metoda ei , dar n-am reusit. Bafta va doresc sa scapati cat mai repede

Ultima oara a fost editat de Lallica (2012-10-19 13:47:38)

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#1737 2012-10-19 13:51:29

sweetgirl27
Hero member

razu,daca plecati,sper sa gasiti ceva sa va placa,eu am luat una cu niste urechiuse,si are desenat si o gura de pisica cu mustati,fac poza si iti arat,asta pt acuma cand s-o pune gerul,luam alta mai groasa care sa se lege sub barbie...dinaia de sunt cu 32 lei in carrefour,am cautat pe site,dar nu gasesc sa iti arat

lali,ma bucur ca ai gasit pantofi si distractie placuta

#1738 2012-10-19 13:52:13

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Lallica, la Meli Melo in Auchan sigur gasesti ceva bratari...

#1739 2012-10-19 13:59:22

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

wave mamici

Va salut si eu pe ziua de azi ca nu am apucat. Am avut treaba in oras toata ziua si am tinut-o azi pe Maria acasa. E mai bine, nu a mai vomitat dar are scaune foarte moi  supa

Pun mancarea la foc si merg sa va citesc.

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1740 2012-10-19 14:11:17

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Sweety, multumesc mult. Pentru acum i-am luat eu ceva din Real, la vreo 30 si ceva d elei, apre polar pe interior, am zis ca fac poza, nu am mai apucat. Dar m-ar interesa una groasa, de timp geros, poate ajung maine, desi bani multi nu chiar am.
Lali, sa porti sanatoasa papucii, aia din prima poza chiar sunt superbi.

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#1741 2012-10-19 14:23:41

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Mamici wave  par  par

Sunt foarte agitata, am  patfierbinte  neprotejat re o luna si am si ciclul dereglat,astept sa mi vina. mama rade si spune ca am pus o lol , bine u cu cuvintele astea dar..rade..eu nu rad tillfreds . mi e si frica sa iau un test. cesafac   nu ca n as mai vrea, dar nu atat de repede...totusi.. am fost si la control, e totul bine cu mine..am noroc de la natura cred. Doar o data am facut o neprotejat , in rest cu perzervativ.

Andreeaa, sa se faca bine repede Mariuca.

Razu si noi am luat caciulite din Careffour, sunt foarte bune si dragute. am luat si mai groase.  Ghetute o sa luam de la Elephanten sau Melania..sa vedem. eu am si ghete si cizmulite.

Sanatate la toti bebeii.

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1742 2012-10-19 14:36:55

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

buna fetele !

Andreea imi pare rau de Mariuca .. regim 1-2 zile .. stii si tu de altfel smile

rux, eu ii iubesc pe copii tai hjarta: vladutz este demential .. nu vrea sa o cunoasca o fata dragutza big_smile ? il petesc, zau .. asa un copil bun, parca te unge la suflet.

adina, apropo de "crizute" , cred ca flower are dreptate si e varrsta .. si nati are. o las sa se linisteasca, o astept .. cand ii trec un pic nervii (ca pana atunci ma respinge) se lipeste toata de mine, o iau in brate, o pup, si incepem sa vorbim asa noi doua smile asta e ,, trec si astea, vine adolescenta rotfl

din ce am mai citit mai zic doua lucruri , dar nu mai stiu cine vorbea de ele, scuze ...

1 - NU as manca ciuperci de care sunt nesigura, si nu as da nici la dusmani big_smile

2- eu sau buni am iesit cu fata afara si cand a avut muci .. am tinut-o in casa doar cand facea febra . aerul curat e sanatate smile si muci o sa mai tot faca

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1743 2012-10-19 14:51:04

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Like, tinem pumnii sa vina  kram  puss

Geo  puss  kram da, papa de regim dar abia mananca  supa

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#1744 2012-10-19 15:06:48

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Ehe acum vad că apare avatarul cel nou smile

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#1745 2012-10-19 15:48:19

dianah
Sr. member
De la: Zalau
Inregistrat: 2009-02-09
Site

buna mamici  kram
noi ne-am odihnit destul de bine azi noapte,s-a trezit cam la 2,5-3 ore.
rux,a mea nu prea tine suzeta in gura.mi-ar place sa o tina macar 2 minute,pana ii prepar lapticul,dar o scuipa rapid si urla.
ieri ne-a cazut si buricutul,acum a ramas putin sange,dar dau cu baneocin si pare sa se usuce  signof10
azi vreau sa o scot la plimbarica,ca e pacat sa nu profitam de vremea asta buna.problema e ca nu stiu cum sa o imbrac,fiind prima oara cand o scot.o sa o tin in landou,sa ii dau o salopetica de fas?sau ceva mai subtire,un polar?

Ultima oara a fost editat de dianah (2012-10-19 15:50:09)

5 Octombrie 2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta
Larisa Ema,mami si tati te iubesc pana la cer si inapoi!!!

#1746 2012-10-19 15:53:58

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

diana mie mi-a zis doctorita mea asa: daca tie iti e cald ii e si ei. parerea mea: la noi e vremea frumoasa acum cred ca sunt la vreo 25 de grade eu am fost afara in tricou. fetii i-am dat un body cu maneca lunga si o bluzica subtirica, caciulita in cap, ciorapei si pantaloni trei sferturi.
daca o iei in landou eu zic ca un body cu manecuta lunga si o salopeta sunt foarte ok, daca temperatura la voi e ca la noi

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1747 2012-10-19 15:55:58

Papucica
Insomniac member
Inregistrat: 2007-06-30

Diana, nu cu fas, ceva mai potrivit asa, sa fie imbracata cum te imbraci tu plus inca un strat ca sa zic asa, plus caciulita... Poti sa iei cu tine si o paturica, daca ti se pare prea rece, o invelesti...
Adica daca tu iesi in pantaloni si bluza, ei ii dai niste pantalonasi subtirei, body maieu si o bluzica, pe sub salopeta... Mie mi-a zis pediatra ca la bebe mic musai body maieu cand se raceste vremea...

Ultima oara a fost editat de Papucica (2012-10-19 15:58:53)

#1748 2012-10-19 16:18:54

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Salutare mamici!
Acum am apucat sa va citesc si fug afara ca sa profitam de vremea super!!!!!

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.