homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21-94

#1768 2012-10-19 21:06:05

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 21

nu mai alaptez de la 6 luni.
o sa vedem cum s-or descrca si ei...ca e si curtea si au si un magazin aici in curte, si de facut ale casei...
dar ma gandesc ca razvan va face 1 ansi ceva , va putea sa il ia cu ea prin gradina, prin casa nu va mai trebui sa stea asa dupa el ca se va mai juca si singurel. o sa fie bine smile

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1769 2012-10-19 21:55:47

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

m-am apucat de 5 treburi odata si nu le mai termin. am facut putina curatenie, dar nu e gata. singura chestie finalizata a fost cina, am stat la masa, de acum ma duc sa fac curatenie in bucatarie. baia o las pe dimineata si aspirat livingul la fel. mai tre sa ma spal si sa calc hainute, sper sa am spor si sa fiu in pat la miezul noptii. maine plecam la bunici, avem parastas de 5 ani pt bunicul meu. ne intoarcem spre seara, o sa va citesc atunci. somn dulce, va pup! noapte linistita si un weekend cat mai relaxant! pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1770 2012-10-19 22:03:09

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello wave

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1771 2012-10-19 22:04:05

pokemon
Diamond member

onu, spor la treaba! si o zi usoara maine!
eu m-am invartit ca o gaina fara cap lol am pus la loc, am aranjat cateva chestii ca maine vine femeia si mi-e rusine sa le las toate insirate. si asa, in 4 ore cat sta face maraton smile
auzi, tu calci toate hainutele fetii?
eu nu le-am calcat decat pe cele care le iau noi, dupa prima spalare si ce trebuie-camasi, pant care se sifoneaza, din astea...nu cred ca ar mai fi necesar la varsta lor sa calci body-uri, sosete, etc si daca le calci ma gandesc ca ai mai salva ceva timp.

#1772 2012-10-19 22:18:56

smart lady
Addicted member

am mai citit si eu ceva din urma

Poke sa-ti inveti copilu' ca-i prost ? wow . P=asta n-o mai auzisesm. Urat rau si mare pacat! Aia cu sarmalele o auzisem eu la o baba care imi spunea ca-i daduse lu' nepotu-su de la 2 luni ca balea langa ei la masa de Craciun nustiu . Femei nebune!

eu de calcat pt Alex n-o mai fac de cand avea 3 luni smile (sau 2... , nu mai stiu)

Sanatate multa copiilor bolnavi.

Deno si eu zic ca n0ai cum sa pierzi laptele. Cam asa mancam si eu la inceput.

Garga naspa rau cu mesele voastre cesafac

In rest nu mai stiu

Publicitate

loading...

#1773 2012-10-19 22:20:26

Lallica
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-08-12

Memorie scurta mai am. Am uitat ce vroiam sa zic in timp ce s-a incarcat pagina sa raspund. So,

Sweety, da la deichman am vazut si eu elephanten. Au si o promotie , dar nu stiu exact cat tine. Se acorda reduceri pt generatii...adica... daca te duci cu fata si iei ceva pt tine si ceva pt ea, primesti 20% reducere a fiecare pereche. Daca mergeti si cu bunica, primiti 30% reducere la fiecare pereche cumparata. Mie mi s-a parut tare draguta ideea.

Poke, nu mai stiu cum sta Razvanel cu dintisorii, dar la Ili, cand ii iesea ceva nu accepta mancare cu nimic decat mana mea sau a ei. Banuiesc ca-i era teama sa n-o lovesc la gingii. SI atunci ii fierbeam carnita si/sau legume , le taiam feliute mai mari cat sa poata sa muste ea si manca asa. Dupa ce termina o bagam la dus si gata.

Garga, imi pare rau ca iar aveti probleme cu lapticul. Si Ili a avut perioade in care nu accepta decat lapte. Daca dura mai mult de 2-3 saptamani o duceam la munte in weekend, la restaurant si manca de rupea.

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#1774 2012-10-19 22:22:32

pokemon
Diamond member

da, smart...si sa vezi ce se mai distra el cand repeta copilul...uite, tati zice ca sunt prost, tati are dreptate grater
am citit ca onu tot zice de calcat si mna...smile eu nici bibe nu ii mai sterilizez. pana caum mai sterilizam o data la cateva zile, dar cand el e toata ziua in 4 labe si apoi cu mainile in gura ce rost are sa ma mai chinui eu sa sterilizez....
am uitat sa va pove cum am calarit azi pe catei hjarta de vis a fost!
lali, multumim! a iesit dintisorul care ne chinuia, acum avem 4  dance  nu ii era lui fomita, nu i-a placut, s-a plictisit,nu stiu ce s-a intamplat.despre dus nu-i bai, noi si cand papam cu lingurita ne facem purcei rotfl2
gata...ma duc sa imi fac si eu baie
va pup! noapte buna!

Ultima oara a fost editat de pokemon (2012-10-19 22:25:48)

#1775 2012-10-19 22:23:25

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

poke eu calc tot ca nu ma pot abtine. am zis ca de la 6 luni nu mai calc decat ce se sifoneaza si ce e spalat prima data. dar cand ma apuc zic "hai si asta, si asta" si nu mai am ce sa las. ai dreptate, as mai salva din timp calcand doar ce e necesar, de-acum cred ca asa fac. in seara asta voi calca doar cu ce ne imbracam maine, Anto are cateva hainute noi frumoase dar mai subtirele, si o gecuta de toamna pe care daca nu i-o dau zilele astea, ii ramane mica. le-am spalat si sunt sifonate, ca sa fie frumoasa tre sa le netezesc putin chicot
eu bibe inca le sterilizez, desi la noi e la fel cu degetele in gura de pe jos. eu o fac numai pt ca oricum le spal si le asez in sterilizator ca n-am unde. pun si apa si le bag la cuptor, din obisnuinta si pt ca nu-mi ia decat 15 secunde

chiar biberoanele trebuie schimbate la un interval de timp daca arata bine? eu doar tetinele le schimb la 3 luni, dar bibe le are de cand a venit pe lume...

Anto doarme in bratele sotului, i-a ramas buzica in afara cum a scos biberonul, degetele le tine stranse ca a adormit cu un suport de pahare in mana cu care si-a facut fata aer chicot. mor dupa ea! ma duc sa fac baie si sa plang de fericire sub dush pt copilul pe care il am

va pup mamici, somn usor!

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-10-19 22:26:26)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1776 2012-10-19 22:29:23

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Buna fetele!!

Eu ma uit la vocea..si Rares sta linistit la picioarele mele..nici nu doarme dar..nici nue e prea agitat..cred ca va adormi singur curand..
Tati a venit de la Buc hjarta de maine sunt la soacra si duminica acasa la noi smile
Poke te inteleg,sa ma vezi pe mine in 2009,invatata cu el zilnic,am plecat in delegatie 1 luna juma la Madrid...pai dupa 5 sapt a venit si el la mine ca n-a mai rezistat lol ne purtam ca 2 straini in aeroport..
Apoi la sfarsitul lui 2010 la barcelona 3 saptamani..mamah ce-a mai plans atunci dupa mine...si eu,dar Barcelona m-a facut sa uit rotfl glumesc,plangeam si stateam pe skype zilnic

Acum de cand cu copil parca-s mai suficienta,adica ma rog nu-s suficienta,am nevoie de Rares smile

6 ani de dragoste  hjarta

#1777 2012-10-19 22:31:25

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

salut

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1778 2012-10-19 22:46:01

Lallica
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-12

Apropos de sterilizat, eu inca le mai fac. Nu mereu, dar macar dupa cateva utilizari. Acum am alta gaselnita. Am primit de ziua mea cadou o cana de incalzit apa. Se fierbe in 3 minute si torn peste ele si le las putin apoi le asamblez si le las cu capacul lor. Imi e mai rapid decat sa stau dupa sterilizator.

Viata noastra, iubirea noastra, motivul nostru de a trai -Ilinca Maria - 30.03.2011
https://picasaweb.google.com/1021621878 … 7235112530

#1779 2012-10-19 22:52:56

llollipop
Full member
Inregistrat: 2010-08-09

eu nu am ce steriliza
nici nu calc hainutele. am calcat in primele 3 luni ca sa nu le fierb

"Victory belongs to the most persevering."   Napoleon Bonaparte

#1780 2012-10-19 23:03:29

JanisJoplin
Platinum member

Eu am calcat maxim 1 luna...si dupa n-am mai calcat nimic smile

#1781 2012-10-19 23:16:09

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

buna seara mamici...noi gata am reusit sa facem kakitu...dupa ce azi imi facu in vreo trei randuri niste kakareze asa mai mari , acuma pe seara scoase tot diavolu. atata ma bucur ca imi era pare rau tare de ea. ce am facut s-o ajut-poate foloseste si altcuiva: am eliminat morcovelul din supa, in schimb i l-am dat crud, sub forma de suc (desi hell mi-a zis ca constipa, pe noi ne-a ajutat), impreuna cu mar. eu am mancat pere si azi am baut si braga. cred ca toate adunate au ajut-o.
noapte buna mamici si copilasi!

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#1782 2012-10-19 23:17:42

smart lady
Addicted member

Asa zic si eu cu sterilizatul si mainile pe jos. Ca sa nu mai spun ca farfuria din care manca e spalata cu apa si detrgent, nesterilizata de cand s-a vazut ea farfurie

Onu hjarta ce frumos ai zis

Noapte buna si de la mine!

#1783 2012-10-19 23:19:49

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Apuc si eu sa va povestesc de la doctor.

Are rino-faringita acuta (citez "gatuletul un pic rosu") si ne-a dat vitamina C, Nurofen si Colargel pt. secretiile din nasuc. Daaar daca tot ne-am dus si tot facem maine 4 luni ne-a facut si controlul de 4 luni si ghiciti ce? N-a luat bine in greutate, numai 300gr in 3 saptamani (pe cantarul ala super-smecher care nu se poate da la 0 tre' sa scadem cu aproximatie paturica de pe el + body + pampi). Cica sa-i dau lp la o masa dupa ce suge la san, 40ml. Ca acum ar fi trebuit sa aiba cam 5500gr si ea nu are decat 5200gr si are abia 4 luni si daca de-acum e in urma o sa ramana si mai in urma, bla, bla. Si ca acum se dezvolta toate organele inclusiv creierul si e pacat sa nu se dezvolte normal. Aici se subintelegea "fiindca nu vreti dvs. sa-i dati lp".
A, si de maine sa-i dau suc de mar galben cate o lingurita-2 pe zi pana ajungem la 50ml, apoi dupa vreo 2 sapt. suc de portocale si apoi mar ras. Pai cum nu?!

A venit tati acasa, a luat reteta si a ignorat complet hartia pe care scria ce fel de lp sa-i dam. Zic, asa ca sa "testez" terenul "nu-i iei lp?" La care el raspunde scurt: "Nu". chicot
Din pacate, dupa ce a plecat el mi-a pierit zambetul ca imi zice tata "De ce nu vreti sa-i luati lp, ca e scump? Va dam noi bani daca e nevoie."  Si se uita la Natalia asa , cu mila. supa Ma gandesc ca poate i se pare ca o chinui si o tin flamanda ... grater

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-19 23:21:38)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1784 2012-10-19 23:30:10

JanisJoplin
Platinum member

Offf Kate!
Din pacate e trist cum gandeste tatal tau sad nu ii poti explica?
May tata,nu i se dezvolta creierul fetei ca nu mananca prafuri din borcan? rotfl rotfl sincer acum,e absurd!

Si cu greutatea e relativa,daca nu ii e dat sa fie grasuna,nu ii este!

Cand am fost eu cu Rares internata la 3 sapt,era o fata cu infectie urinara de aproape 6 luni si 5500 g! Si ea zicea: suntem si noi un pic in urma,cam cu 1 kg sad!  Pai aia da diferenta,nu 5200-5500, doctorite mancatoare de rahat..........asa si a mea: cica daca mananca doar 70 g la o masa solide,si tot nu creste in greutate "o sa-l trecem pe formula" mai aveam putin si ii radeam in fatza rotfl2) (ca cica nu mananca solide ca ii dau eu tzatza) ma si vedeam trecandu-l pe tzatzist pe formula,el se uita la biberon ca la ozn-uri rotfl

#1785 2012-10-19 23:33:29

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Kateypuss fa doar ce iti spune instinctul tau de mama, nu ce iti spun ceilalti, daca simti ca nu e nevoie de lp, nu-i da, daca simti ca ii trebuie, da-i!  puss  puss  puss
Am gasit un calculator de "greutati" la copii: http://www.calcule.ro/Sanatate-Greutate … ugari.aspx  - poate te ajuta  puss

Ultima oara a fost editat de honney_bunny (2012-10-20 00:02:26)

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#1786 2012-10-20 00:01:35

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Janis, nu-l pot condamna, fratele meu a crescut cu lp de la 2 saptamani si e ditamai omul si frumos si destept. tongue Chestia e ca am avut o discutie zilele trecute despre cat de scump e sa hranesti un bebe cu lp (ii povesteam de Aptamilul lui Stef al lui Garga) si imi zicea ca si cand era Andrei mic era f. scump. Ma gandesc ca de-aici a plecat. Plus ca s-a cantarit cu ea in brate pe cantarul de adulti sambata si azi din nou si diferenta e aceeasi, 5500gr (azi Natalia imbracata cu exact acelasi body ca la doc.). Degeaba ii explic eu ca "rotunjirea" pe care o face cantarul, nefiind de bebei, poate fi in plus sau in minus si alte de-astea.  nustiu
Pe de alta parte, a zis si el ca un copil care nu se satura nu sta 3 ore fara sa urle de foame, dar ...

A, i-am explicat doctoritei ca Natalia nu mai adoarme la san ca atunci cand era mica ci ii da drumul de buna voie si m-a intrebat daca mai e lapte dupa ce suge ea. "Este" zic. Ea: "Cat, o picatura, doua?" "Tasneste" zic, "dar nu m-am mai muls demult ca sa vad exact cat. Ideea e ca nu plange de foame". La care vine raspunsul de 100 de puncte (nici nu i-am mai zis sotului ca si-asa s-a enervat cand i-am povestit), zice ea: "Poate e anemica si de-aia nu plange". Wtf, pe bune???

In fine, la pediatru trebuie sa mergem de marti intr-o saptamana si vor fi fix 4 saptamani de cand am fost ultima oara (si ne-a zis ca e ok cat a luat in greutate). Daca si ea imi zice ca e nevoie de completare vedem atunci ce facem. Incerc sa nu ma mai consum pentru ca sunt sigura ca bebe ma simte, in seara asta eu am fost suparata si ea a plans mititica, nici baita nu i-a placut. A trebuit s-o scoatem repede ca se ineca de plans, am infasat-o in 2 prosoape si i-am dat sa suga asa. Abia dupa vreo 10 minute a reusit tati sa-i puna pampers-ul, dar tot mufata.

Ca fapt divers, in graba ca sa nu mai planga, i-am dat din greseala acelasi san din care supsese si mai devreme, iar acum celalalt e bomba si curge deja. Si eu n-am lapte sa satur copilul.  spranceana

Bunny puss dupa calculatorul ala ar trebui sa se incadreze intre 5400gr si 7000gr.  nustiu

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-10-20 00:05:49)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.