homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 25-89

#1673 2013-03-08 13:17:35

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 25

Am revenit!
Am gasit Proposept, Heim, multumesc! Nu stiu daca mai citesti, dar da, am incercat Stodal ( nu saptamana asta, dar de cand cu probelemle mele) si nu m-a ajutat prea mult. M-am regasit intr-un remediu din linkul pus de tine, nu chiar 100% dar da.
Daaca nu-mi trece o sa incerc sa-l gasesc.

Mi-am mai luat si FaringoNatur. Dar nu e chiar asa de indicat in sarcina, desi farmacista zicea ca merge fara probleme si ca oricum si tusea in sine poate face rau, deci cam tot pe acolo.

De acum stau cu stres sa nu-i fi facut rau cu atatea medicamente bang

Lazy, Heim poate sa bea lol Iar voua va dau bere fara alcool! Sper ca esti bine!

Va puss pe toate

#1674 2013-03-08 13:19:28

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Happy sa te ajute goodluck

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1675 2013-03-08 13:28:59

be_happy
Platinum member

Asa sa fie Elena.
Cred ca are o savoare ceaiul de ceapa, mamaaaa lol

Mai, eu inca nu cred ca am avut contractii BH. Sau nu stiu. Mie inca mi se intareste toata burta, astea or fi?

#1676 2013-03-08 13:29:52

Ronny
Sr. member
Inregistrat: 2012-08-13

Lazy, multumesc mult, poate e aprilie cu noroc smile

gravida 15+
My miracle     Ema Ioana

#1677 2013-03-08 13:31:09

elena.plahatca
Addicted member

Happy,cam da..se contracta/intareste burta..astea si sunt contractiile. La spital am pus mana pe burtica cuiva in travaliu, era tare ca piatra

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Publicitate

loading...

#1678 2013-03-08 13:39:57

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Elena, nu mai stiu, tu parca n-ai facut morfo de trimestrul 2, nu?
Mie la morfo de trimestrul 2, mi-a zis ca Natalia are niste dilatatii la rinichi (formatiuni pielocaliceale) si citind pe net despre afectiunea asta am gasit ca, in situatii mai grave decat aveam noi, pot fi cauzate de o obturare a cailor urinare care face ca urina lui bebe sa se intoarca in rinichi. Nu vreau sa te sperii, din contra, pentru ca din ce am citit eu, e ceva care se poate rezolva dupa nastere, fara sa afecteze foarte mult pe bebe. Nu am aprofundat asa ca nu stiu daca poate avea ca si consecinta scaderea lichidului. Poti sa cauti hidronefroza.
Pe de alta parte, ma gandesc ca poate ar fi trebuit sa observe medicul la eco, nu stiu.
Sper sa nu te superi pe mine, cum am zis, nu vreau sa te sperii, as vrea sa te ajut cumva ...

Happy, eu am luat Plantusin desi alaptam, in alaptare era ceva ca, de la eucalipt parca, se poate schimba gustul laptelui. Natalia n-a protestat. smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1679 2013-03-08 13:40:50

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

hopsieu

Ce fac sarbatoritele mele??

Nu va pup,decat virtual  puss  puss  ca am papat ceapa verde  drool

Happy imi pare rau ca nu trece tusea asta,iti doresc din inima sa treaca!! puss

Angel la multi ani si voua!! puss

Andy multumim si tie la fel!! puss

Just la multi ani si tie!!Petrecere frumoasa!! puss

Alinutza,da mult imi plac si mie acele randuri.La multi ani!! puss

Katey la multi ani si pupici la puiuta ta!! puss

Elenus buna!!Ma bucur ca esti OK,si la multi ani mamico!! puss

Jasmina buna!!Cum te mai simti?La multi ani pt azi!! puss

Lazy buna!!Vrei rosii sa faci salata,si eu am gasit azi,de gradina si castraveti si ceapa verde,proaspete  drool Iti trimit?La multi ani!! puss

Detzy buna!!Cum e in concediu,ce faci toata ziulica?La multi ani pt azi!! puss

Ronny mama lui de ciclu,si luna asta te-a pacalit?Hai sa fie luna norocoasa asa de iepuras primesti test pozitiv!!La multi ani pt azi!! puss

Betty la multi ani pentru ziulica de 8 Martie!! puss

Andreea la multi ani mamica de  hjarta  hjarta  ori!! puss

Scarlet,cand vrei si te simti in stare,sa intri sa ne mai zici cum te simti.O sarcina usoara in continuare si la multi ani!! puss

Glen la multi ani si tie!!! puss

Ochisori s-ar putea maine sa fie acasa,are o frumusete de fetita!!!Nota 10 si la multi ani mamica!! puss

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1680 2013-03-08 13:45:18

be_happy
Platinum member

Ioana puss de ce a stat asa de mult Ochisori in spital? Eu n-am credit de mesaje, am doar minute si n-as deranja-o!

katey da asa scrie pe prospect ca poate modifica gustul laptelui. Dar ca in perioada sarcinii nu se recomanda ptr ca poate provoca contractii.

Ah Elena in cazul asta am si eu contractii BH. Uneori e ca piatra burtica.

#1681 2013-03-08 13:46:23

elena.plahatca
Addicted member

kATEY, NU AM facut morfologia, o vom face marti, sper sa ajungem cu bine pana atunci. Aveam programata morfo pe lunea asta care a trecut dar m-a trimis dr mea la altcineva.
Deci zici ca un defect la rinichi poate sa nu fie asa grav? Pt ca  doctorii parca prea senin imi ziceau ca poate fi doar o malformatie la rinichi dar nu au mentioant daca este compatibila cu viata sau nu..m-am si temut sa intreb

Ionus, sunt bine , mutumesc! La multi ani si tie mami puss 
Ma bucur de ochisori. Am stat in acelasi spital dar nu me-am vazut..sau cine stie, poate oi fi vazut-o dar nu stiam ca e ea.

A si pentru Happy...parere despre spital. Mie mi s-a parut totusi in limitele decentei. Cel putin acolo unde am stat eu. Asistentele majoritatea dragute si amabile, veneau de mai multe ori pe zi si ne intrebau pe fiecare cum ne simtim, etc.  Insa, in aceeasi lenjerie dormeau si 6 persoane pana era schimbata, dar daca cautai o femeie de serviciu si o rugai cu 5 lei sa schimbe, probabil o schimba. Dar majoritatea ajungeau seara cu dureri si dimineata le lua deja in sala de nasteri, veneau saracele ciufulite, numai de conditia patului nu le pasa. In rest totul destul de curat. Mancare nu am gustat.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-03-08 14:07:57)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1682 2013-03-08 14:05:09

Ioana84
Insomniac member

Happy sincer mai mult nu stiu.Atat am vazut ca are o fetita dolofana si frumoasa.Avea dureri de la operatie.Poate intra maine si ne zice.

Elenus multumesc de urari.Ochisori zicea ca in acelasi spital,dar in alta cladire,deci nu avea cum sa vina,ca o durea operatia,si tu nu puteai sa mergi la ea,abia l-a lasat pe sot sa vada puiuta,ca nu putea primi vizite.

#1683 2013-03-08 14:09:23

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Fetele am primit rezultatul analizelor acum:

-toxoplasmoza igg.....21.100ui/ml  pozitiv

-toxoplasmoza igm .....0.740   pozitiv

-rubeola igm 0.400  negativ

-rubeola igg......61.400 pozitiv

-citomegalovirus
       igm.............0.100  negativ
       igg................29.000    pozitiv

-serologie herpes -ac.anti 1 si 2 ,igg:index ....30.900

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1684 2013-03-08 14:09:46

elena.plahatca
Addicted member

Ioana, am inteles, ei, ne-om vedea alta data smile

Alinuta, toxoplasmoza igm pozitiv? esti sigura?   Daca da, mai bine ai repeta analiza, lui Happy stiu ca i-a iesit fals poziitiv

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-03-08 14:11:42)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1685 2013-03-08 14:11:39

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Elena, cred ca ideea e ca un defect la rinichi, chiar mai grav, se poate rezolva. M-am uitat putin pe net, dar nu am timp sa selectez info, am gasit asta:

HIDRONEFROZA

Mesajde LOUISE ? Joi Ian 28, 2010 1:52 pm
Eu am un bebe de 6 luni care a fost operat la 2 luni de hidronefroza stanga,(cauza congenitala),am descoperito in burtica la 7 luni si bebe acum este bn dupa tratament cu antibiotic postoperator pt. a nu face infectie.A avut infectie cu e coli ce a iesit in urina care nu era sterila.Va scriu pt. ca am vazut ca erati nelamuriti.Da,investigatiile care se fac sunt eco abdominala,analize sange,urocultura,urografie,cistografie(prin care se observa daca are si reflux vezico ureteral).Tratamentul este fie pe antibiotic timp indelungat in cazul in care este de gradul 1,2 sau 3,iar pt 4 sau 5 este chirurgical.Simptome nu prea sunt ca nu prea doare rinichiul.La noi acum cand sa renuntam la antibiotice ca suntem bn,ca ne-am saturat luandu-le atata timp, cand am facut din nou investigatiile lunare care se fac cum v-am spus, la cisto,ne-a gasit reflux la rinichiul drept,desi la stangul nu am avut.Acum trebuie sa continuam cu antibiotice pana la un an si sa nu fac infectii neaparat.noi ne-am operat in Buc(suntem din Provincie) la sp.Grigore Alexandrescu de copii la D-na dr. Laura Topor care e cea mai buna.Vom vedea ce se mai intampla peste 3 luni cand reluam toate investigatiile.Pt. tolerarea antibioticelor la stomacel si ficat vi se vor da alte pastilute.De stiut ca se poate face tratament si intrauterin daca aflati din timp dar nu la noi in tara.Sper ca V-am fost de folos si pot oricand sa va impartasesc din experienta mea neplacuta din pacate.

Ce mi se pare important din ce spune mamica asta e partea cu tratamentul intrauterin, stiu ca tu ai fost la investigatii in Rep. Moldova, poate cine stie ...
Eu stiu ca hidronefroza chiar si de gradul 5 e compatibila cu viata.

In cazul nostru putea evolua spre bine sau spre rau. Din fericire a fost spre bine. La dreptul s-a resorbit pana la 7 saptamani, iar la stangul intre 7 saptamani si 4 luni.
Natalia are un cercelus natural la urechea stanga si neonatologul ne-a zis din start de eco abdominala pt ca, conform statisticilor, bebeii cu asa ceva sufera de malformatii / modificari la rinichi.
Una dintre cauze poate fi o infectie urinara netratata la mama in timpul sarcinii, dar nu sunt suficiente dovezi in sensul asta.
Cand mai am timp, mai caut.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1686 2013-03-08 14:12:29

Ioana84
Insomniac member

Alinutza nu stiu nici eu,sa interpretez analizele.Sper sa fie bune!!Cand mergi la doctor??Pup

Elenus normal ca ne vedem,de Paste,pai cum vine treaba aia??Eu 1 vin pentru a vedea neamurile mele si 2 vin ca sa ma intalnesc cu trio de mamici!!!

#1687 2013-03-08 14:15:49

elena.plahatca
Addicted member

Katey, multumesc de informatie, sper ca la morfologia fetala sa descopere motivele...oricum o sa insist si eu sa se uite bine la aparatul urinar

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1688 2013-03-08 14:21:41

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Elena,da asa scrie igm  0.740   pozitiv ce inseamna asta oare?

Ioana inca nu stiu ,luni ma duc la medicul de familie si marti la brasov la ginecolog dar nu mai am rabdare,azi nu l-am mai prins pe medicul de familie.

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#1689 2013-03-08 14:24:06

be_happy
Platinum member

Elena sarut mana de parere. Mancarea nu ma intereseaza ca sigur n-o sa mananc de la ei. Bine, nu stiu cat o sa mananc. Asta cu schimbatul lenjeriei e aiurea sad  dar daca se rezolva cu sfanta mita e ok. Conditii de spital de stat pana la urma, nah.
Important e sa fim bine pana atunci puss

Ioana, daaa, am vazut sie u pozici cu fetita lui Ochisori si e scumpica tare!!! .

Alinutza nu stiu la herpes ce sa zic, vad ca ai doar o valoare.
Citomegalovirusul si rubeola sunt ok, ai anticorpii,tote bune.
Acu la toxoplasmoza....ai scris tu ca ar fi ambele pozitive. Daca rezultatul e real asta ar insemna ca ai avut destul de recent boala ( poate fi vorba si de ultimul an, de ex) si ca esti in perioada in care IgG-ul creste ( adica se formeaza anticorpii) si scade IgM-ul. DAR NU TE PANICA!!!! analiza asta iese destul de des fals pozitiva. Eu am avut doar IgM-ul pozitiv ceea ce insemna ca facusem boala cel mai probabil in ultimele 3 luni, deci in perioada sarcinii.
Si nu sunt singura cu rezultat fals pozitiv, Ochisori a avut si ea aceeasi patanie ptr citomegalovirus.
In locul tau as repeta-o la un alt laborator. In cel mai rau caz, in care chiar sunt ambele pozitive, se face un test de avididate ca sa se incerce sa se determine cam cat de recent ai avut boala. Din nou, in cel mai rau caz boala facuta in timpul primului trimestru de sarcina se transmite mai greu la fat ( cam in 10% dintre cazuri, maxim - medicul meu vorbea chiar de un 5% )

Oricum o sa te sfatuiasca si medicul tau, dar EU in locul tau as ramane calma calma ptr ca nu cred ca ala e rezultatul. Eu sunt patita, ti-am zis, stiu cat m-am stresat si ce ganduri am avut si pana la urma a fost doar o eroare de laborator. Iar medicul mi-a zis clar ca la TORCH se intampla destul de des/

L.E: nu ai si valorile de referinta ale laboratorului? Si dupa ce metoda au fost lucrate?

Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-03-08 14:27:55)

#1690 2013-03-08 14:24:38

elena.plahatca
Addicted member

Alinuta, ar insemna ca ai toxoplasmoza, ceea ce nu e bine. Sper ca e gresita analiza..

L.E.  Happy ti-a dat un raspuns competent ca si ea a trecut prin asta. Speram sa fie totul bine  rugaciune

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-03-08 14:33:42)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1691 2013-03-08 14:32:55

Ioana84
Insomniac member

Acum 2-3 ani si noi am avut in casa 1 pisica,deci si eu sunt cu riscul sa am boala asta nu?
Maine imi scot si eu analizele,imi e frica de mor,sa nu am probleme.
Fetele voi ati avut cosuri?Eu ba am 1 pe spate,ba pe 1 mana,ba numai stiu unde,eu care nu am avut cosuri.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.