Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-146
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
Neata
Eu sunt treaza de la 4 30 ca aseara am adormit la 11..mda,nu-i de mine adormitul devreme.. Da fetle,s-a rezolvat cu scosul bateriei..ii spysesem deja sa o scoata dar culcand fetita nu m-a mai anuntat..
Mi s-a pus pata pe vase mici termorezistente sa fac individual.am gasit pe net ieftinache-7-9lei dar plus transportul..nu merita.stiti vreun magazin unde sa aibe?
6 ani de dragoste
- JanisJoplin
- Platinum member
Ding dong....bineinteles ca n-am mai putut adormi.... Rares doarme de rupe...
6 ani de dragoste
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Merci, fetele, nu-i dau deocamdata, sa vad daca mai face.
Janis, si eu am adormit cu Natalia de la 11, asta face trezitul la 6 din om.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- JanisJoplin
- Platinum member
Dar trezitul la 4 ce face? Sunt rupta,se vede pe fatza mea si in curand se trezeste fimiu...
Si R are ceva bubite in capul pieptului..
Off cand sa adorm s-a trezit..si in restul zilelor dormea pana la 10.30...bag picioarele
6 ani de dragoste
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Buna dimineata mamici, am mai citit dar nu am mai avut timp sa scriu. SUnt presata sa imi termin examenele cat mai repede. Si sunt si suparata...am ras eu ca mama ma tot sacia ca nu arata Carol chiar ok si ea banuia ca are viermi. I-am luat analize cu tona. Am fost la un cabinet privat si i-am luat analize de 900 de lei - tot, dar absolut tot ce se poate lua. I-am facut si ecograf si tot felul de cotroale. Analizele nu-s bune . Maine am appointment cu medicul sa ne spuna mai multe insa au iesit electroforeza mica si inca ceva cu b....marite. Nu are nici un vierme dar alte cele au iesit aiurea si sunt ft ingrijorata.
Va dau mai multe amanunte maine. Pana una alta ii dau vitamine. Deocamdata sintetice caci are si lipsa de fier - o anemie destul de mare. Nu ma retin decat ca mi-a dat Pikovit cu Iq10, Liv 52 sii nca ceva cu T....dupa ce le termina pe astea ii iau naturiste.
Off, imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii caci ma invinuiesc ca din cauza mea nu mananca. Daca i-as fi facut diversificarea altfel, daca nu as fi alaptat-o atat de mult, daca faceam si eu ce a facut vecina mea din Canada si o fortam un pic cand era mica, ca s amanance si sa dea de gustul mancarii...acum nu as mai fi avut probleme. Eu-s vinovata de toate!Sa vedem ce ne zice maine, ii iau toate cele ce imi da medicul si o sa ii repet analizele in Julie. Nu ma mai intereseaza cat costa (mie, sincer, mi se pare mult...ce fac mamicile care nu pot sa dea atatia bani? Ca la un cabinet de stat am inteles ca nu se lucreaza bine aceste analize). O sa va dau maine valorile si poate stiti sa mi le cititi si voi cumva. EU ma documentez bine de pe net dar o sa le dicut si cu voi. Bine ca am venit in tara!!!!
Oare sa aiba electroforeza asta si din cauza oboselii? Sau oboseala ei sa fie cauza valorii scazute?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- Katey
- Addicted member
Of, Flow, asa de rau imi pare. Sa fie bine Carol.
- flowerpot
- Insomniac member
Katey a scris:Of, Flow, asa de rau imi pare. Sa fie bine Carol.
Saru' mana, K! Ea pare ok, doar ca este obosita ca alearga mult si ca nu mai doarme la pranz (dar ieri a dormit 2 ore). Nu mananca decat putin. Nu mananca ficat, nu vrea carne decat cu santaj...in fine, ma termina ca este asa de pitigaiata cu mancarea. Abia astept sa ma vad cu medicul maine
- Katey
- Addicted member
Flow, dar daca ii explici? Ca are nevoie sa manance carne & co? Tu ai o fetita asa desteapta si pricepe o gramada de chestii, poate intelge daca ii explici. Dar nu stiu, ma gandesc ca intr-un fel sa nu inteleaga ca-i bolnava si sa se sperie ... Sau ai incercat si nici asa nu a functionat?
- flowerpot
- Insomniac member
Katey a scris:Flow, dar daca ii explici? Ca are nevoie sa manance carne & co? Tu ai o fetita asa desteapta si pricepe o gramada de chestii, poate intelge daca ii explici. Dar nu stiu, ma gandesc ca intr-un fel sa nu inteleaga ca-i bolnava si sa se sperie ... Sau ai incercat si nici asa nu a functionat?
Am incercat tot! Mi-a zis asa: - nu ii este foame - mancarea ei preferata este pop-corn si lapte - se face grasa ca pisica dela bunici - nu vrea
Stie ce inseamna analize, stie ca sunt valori nu cum trebuie si ia vitaminele astea cu gust oribil tocmai ca stie ca nu sta bine cu anemia. Dar nu o scoti dintr-ale ei. Ea nu a mai mancat un iaurt de 1 an. Nu vrea! Si manca atunci cand era bebe. Eu am gresit la greu! Eu cu alaptatul meu si ideile tampite ca ce bine prinde copilului. I-a prins asa de bine ca se vede si in alaize
- rruxxy
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-11-17
Mamici
Flow, imi pare tare rau. Eu nu sunt de acord cu faza asta ca stie copilul mai bine ce-i trebuie. E clar ca trebuie insistat cu mancarea, chiar daca ia o lingurita, doua. Si e foarte clar ca doar laptele, fie el lapte matern nu e sufiecient pentru un copil.
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neata
flower chiar ma gandeam ieri la voi, ca ma vazut ca nu ai mai intrat...offf, ce sa zic, daca cauti cred ca fiecare are cate ceva, numai sa fie in limite rezonabile cat de cat, si noi urmam sa facem analizele uzuale de an, bine nu asa multe ca tine, sange si urina si scaun....nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, caci stiu ca atunci cand copilul nu vrea ceva greu il faci sa accepte.
noi la gradi,inca mai tusim si ceva muci, dar mai redus....avem si o mica poezioara de invatat pt serbare, ieri am primit-o, dar mi s-a spus ca deja o stie, si cam asa e, probabil repeta la greu la gradi ...avem serbare la sfarsitul lunii.
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
'neata mamici
Flow, poate nu-i asa de speriat, unele valori mai ies putin din limite fara sa insemne ceva anume neaparat. dar o sa va lamureasca medicul maine. si chiar nu mi se pare ca-i cazul sa te invinuiesti. stiu ce inseamna sa ai copil care nu mananca si stiu ca poate fi imposibil sa faci altfel decat vrea el in privinta mancarii. si am convingerea ca un copil este mancacios sau mofturos ca asa este el, nu din cauza ca a fost alaptat sau nu, alaptat mult sau putin.
- Katey
- Addicted member
Garga, de acord cu tine, nu cred ca alapatul are vreo treaba cu cat de mofturos / mancacios e copilul. Asa ca, Flow, nu te mai invinovati cu alaptatul.
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Neata
Flower imi pare rau de problemute.
Maje, Honney, Deno: ideea e ca ea nu e in fiecare zi sau noapte la fel. Are zile si nopti tare diferite. Si sunt consecutive: 2-3 zile doarme noaptea ok, apoi cateva nopti pazim tavanul. Si invers Ziua ii pun muzica la un sonor decent. Ne "jucam", cantam, vorbim, incercam sa facem gimnastia. Dar daca are chef. Daca ii e somn adoarme in timp ce eu cant sau ii vorbesc O las in ritmul ei, ce pot sa-i fac? Am incercat sa dau lumina mai mica noaptea, s-o sting de tot nu merge. Ziua nu e lumina puternica in casa decat daca aprind becurile. Dar merge masina de spalat, mai un tv sau chiar muzicut. Eu ma gandesc ca e meteo sensibila Ieri a plouat tare mult, poate de asta a dormit nonstop. Sau poate chiar confunda ziua cu noaptea. Eu si noaptea ii vorbeam, ca daca o vedeam ca sta cu ochii in tavan si c\scotea sunete pe limba ei imi era mila s-o las singura. Oricum nu e mare problema.
Adina, voi aveti o problemuta cunoscuta in zona respiratorie? F des citesc ca tuseste si are mucisori fetita ta.
Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-06-07 12:25:54)
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
problema cunoscuta nu avem, doar ca na asta e din colectivitate , zic eu, aprox 1 data pe luna, s-a mai intamplat si la 2 luni din toamna si pana acum a avut cate un episod din asta,stiu cazuri in gradi cand lunar a facut bronsiolita, deci se poate si mai rau, oricum per ansamblu pt primul an de gradi nu a fost chiar de speriat, adica nu am ajuns niciodata la urgenta, febra a fost de 2-3 ori , in rest doar mucii si tuse.
9 ani de copilarie ....
- rruxxy
- Platinum member
Vlad, pana sa mearga la gradinita a fost racit de doar 2 ori. De cand merge la gradinita a inceput distractia. Si hai sa fim seriosi, indiferent de la varsta la care merg, tot intr-o raceala o vor tine o buna perioada de timp. Am o vecina care ma tot sacaie cu "iar a racit?" in conditiile in care si ea are doi baieti de scoala care cand erau de 3, 4 ani ii raceau mereu.
- rruxxy
- Platinum member
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Rux, pe mine ma intrebi? nu stiu. a mancat lapte, M&M (2-3-4 pe zi cand se nimerea sa faca pipi la olita), putina paine goala... altceva nu-mi amintesc sa fi mancat in ultima saptamana. o fi vreun virus...
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|