homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-147

#2775 2013-06-07 12:58:18

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23

Da, pe tine smile Nasol tare ca nu stii de la ce sa fie. Si chiar cred ca esti disperata ca nu mai are pampers acum.

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2013-06-07 12:58:55)

#2776 2013-06-07 13:11:43

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Hello

Flow ma pui pe ganduri. Alex imi cere lapte ziua, el manaca seara, odata noaptea si dimineata la trezire si mai imi cere si peste zi o data. Cam 600 ml pe zi, mananca, o fi mult? Oare ar trebui sa ii ascund laptele ziua sa nu il mai vada si sa ceara? Eu i-am dat ca ii place f mult.
In rest are o alimentatie diversificata, manca fructe, ou, carne, uneori mai manca un iaurt pe saptamana ca nu ii place deloc dar ii mai pun miere si il pacalesc, ciorba cand vrea el smile . Acum ne chinuim sa accepte rosiile, azi i-am dat omleta si i-am pus eu paine , ou si putina rosie si el mi-a dat rosia si paine la o parte si a oprit oul. Dar uneori isi strica foamea cu laptele de zi. Asa am impresia.

Garga si nu ii dai nimic de burtica?

Smart mai zi-ne de voi

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#2777 2013-06-07 13:39:51

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Flow imi pare rau de C sad
Sunt de parere ca nu are treaba alaptatul.ba chiar imi zicea deunazi o mamica in parc ca pe fata cea mare,care are cum 4ani a intatcat-o la 1,5ani pt ca nu manca.si cica nici dupa n-a mancat,tarziu,spre 4ani a inceput sa accepte mai multe chestii..
Rares a bagat un bol plin cu supa de legume pasate(am reusit sa ii dau carne de 2zile daca ii blendui iar si ascund) si dupa a supt o tona,chipurile de culcare,dar nu s-a culcat..

Garga sad imi pare rau.urasc diareea de cand cu e coli..
Ati fost in parc?a mancat nisip?

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2013-06-07 13:45:33)

6 ani de dragoste  hjarta

#2778 2013-06-07 13:45:48

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Janis, asa ii ascund si eu carnea lui Vlad, in supa crema de legume.

#2779 2013-06-07 13:50:12

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

mai eu stiu copil (care acum e adult) alaptat exculsiv pana la un an si ceva care nu a avut probleme... acum cred ca depinde si pe predispozitia fiecaruie. Eu sunt anemica mereu indiferent ce as manca si ce suplimente as lua.. asa ca...

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

Publicitate

loading...

#2780 2013-06-07 13:50:55

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

rruxxy a scris:

Vlad, pana sa mearga la gradinita a fost racit de doar 2 ori. De cand merge la gradinita a inceput distractia. Si hai sa fim seriosi, indiferent de la varsta la care merg, tot intr-o raceala o vor tine o buna perioada de timp. Am o vecina care ma tot sacaie cu "iar a racit?" in conditiile in care si ea are doi baieti de scoala care cand erau de 3, 4 ani ii raceau mereu.

ruxxy exact asa patesc si eu, vezi ca si aici pe forum imi zice lumea (sa nu ma intelegi gresit fetelor , nu o zic cu suparare, chiar nu am nici o treaba), ...,, iar a racit?,, ...asta e, eu cred ca toti trec prin asta, ana nu a avut nici o treba pana la 1.5-2 ani, si vad aici copii pe forum care au racit mult mai mult pana la 2 ani, in fine......eu una ma bucur ca nu sunt nasoale, si sper ca fiecare raceala sa o mai imunizeze sa zic asa....avem schema homeopata pe care o urmam, vom merge si la mare , si la salina in toamna si poate noul an scolar va fi cu mai putine raceli.

garga am patit-o si noi acum 2 week-end-uri, noi care pana acum nu am avut nici o treba cu diareea, a facut 1-2 maxim scaune moi pe zi, dar nu in totalitate moi,erau 1/2 moi..1/2 normale...chiar nu stiu de la ce sa fi fost, ca nu a mancat nimic in plus deosebit, i-am zis dr sapt trecuta si mi-a zis ca poate a fost vreun virus gastrointenstinal, caci cam circula,...am incercat sa-i dau intr-o zi smecta -1 gura cred ca a luat, si in alta zi eubiotic parca ( nici macar nu a pus limba)....aaa, scaunul moale si nu numai era foarte deschis la culoare, alb-galbui (scuze, daca va fac greata, desi sper ca nu, eu una pana sa o fac pe ana daca imi zicea cineva imi era sila sa zic asa, acum chiar nu am nici o treba cand povesteste cineva despre ceva al copilului).

9 ani de copilarie ....

#2781 2013-06-07 13:55:57

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Mamici  kram

Flower imi pare rau, dar liniteste-te pana maine cand vei vorbi cu dr  kram  puss Orice ar fi se rezolva. Incearca sa insisti cu mancarea, sa ii ascunzi una alta prin felurile ei preferate.
Nici eu nu sunt de acord cu expresia: copilul stie ce ii trebuie. Maria de exemplu nu mananca deloc lactate, doar cereale cu lapte. Iaurt ii mai dau eu cu fructe blenduite sa nu simta gustul.

Adina sanatate Anei.

Si Maria a incasat-o de la gradi de multe ori, dar nu a avut nimic grav pana acum.

Copilul la orice varsta va intra in colectivitate tot va raci.

Garga  kram o fi luat ceva viral?

Ultima oara a fost editat de Andreed (2013-06-07 13:59:56)

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#2782 2013-06-07 14:05:46

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello!
va pup pe toate cu mult dor!
flow, multa sanatate carolitei puss sper sa o rezolvati.
gargarel, si voua sanatate si sper sa se duca diareea. eu te inteleg in perioada asta, ca R sta cu chiloti si pantaloni. iese un canin si iar a facut fund de babuin, a avut cateva scaune putin cantitative, noi nu am vazut cand a facut si nu s-a simtit miros, nimic si e jale...a facut rana efectiv, asa ca cu tot violetul de gentiana care ne salva, acum stam fara pampi. in fiecare seara spal cateva perechi de chiloti si pantaloni... dar ma bucur ca de aseara imi arata inainte sa faca pipi si toata lumea jubileaza in jur cand se intampla rotfl asa ca cere baiatul pipi si face cate o lingurita de dragul laudelor big_smile
am citit doar putin sunt in mancaruri bagata acum
puss

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#2783 2013-06-07 14:35:09

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetele,

noi iarna trecuta am fost fara nici o raceala,dar de la toamna ma astept la multe nopti nedormite smile

eu i-am bagat pe amandoi la somn ,le-am facut un pandispan cu caise din compot,e in cuptor

pare rau de copii bolnaviori,nici Dami nu prea mai manaca asa mult cum manca inainte,parca manca aceeasi cantitate ca si Clara
ciorba nu mai este pe placul lui,dar nu ii ofer altceva in schimb ,de obicei manaca dar se vede ca nu prea ii place,oricum am zis ca zilele astea sa ii scot ciorba si sa ii fac altceva
in schimb Clara ar manca si pietre,va jur ca nu am vazut un copil atat de mancacios,manca orice ii dai si dupa masa  sfanta tzatza,nu stiu unde bag atat

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#2784 2013-06-07 16:08:58

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

am inteles Adina. Am intrebat ptr ca mi se parea ca zici mai des de tuse si mucisori, dar probabil a fost doar impresia mea. Bine ca sunteti ok. Asa e cand merge copilul in colectivitate, dar n-avem de ales, nu-i putem feri o viata!

Garga sanatate lui Stef.

Fetelor la cate ore dupa ce e muls e ok sa fie dat lapticul bebelului? Noi maine avem botezul si n-o s-o pot alapta deloc ( nu-mi permite rochitica, decat daca o ridic cu totul sad ) Nu o sa stam tarziu, dar chiar si asa tot prindem vreo 2 mese. Macar la una i-as da lapte muls daca mai reusesc sa scot, dar nu stiu cate ore rezista.
As congela din seara asta, dar avem de facut un drum de cam 2 ore maine dimineata si nu cred ca merge congelat-decongelat-recongelat

#2785 2013-06-07 16:14:23

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

eu stiu ca pana la 24h in frigider...eu asa faceam, ma mulgeam si in maxim 24 h il dadeam dupa ce il incalzeam putin in apa calda...mulge-te in seara asta il pui la frigider si il iei cu tine intr-o geanta termoizolanta, acolo la restaurant ceri putin apa fiarta si bagi bibe inauntru sa se incalzeasca putin...parerea mea.

9 ani de copilarie ....

#2786 2013-06-07 16:15:32

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Cmin, nu i-am dat nimic pana acum ca nu cred ca ar lua. mi-am dat seama acum ca  as putea incerca sa-i dau eubiotic macar (uitasem de el) ca asta are gust slab si poate il ia in lapte.

Janis, nu exclud posibilitatea sa fi mancat nisip lol stiu ca ar trebui sa-i fac copro. sper sa faca maine dimi ca ar fi singura sansa sa ajung la laborator.
a mai avut el odata o viroza dar atunci s-a manifestat cu mult mai multe scaune/ zi si cu subfebrilitate in prima zi. acum n-a avut nici febra... doar durere de burtica si scaune moi si urate, alaltaieri unul, ieri 3, azi 4 pana acum...

poke, multumim! bravo pentru flacaul tau  applause

#2787 2013-06-07 16:16:31

be_happy
Platinum member

Multumesc Adina. Deci e ok fara sa fie congelat. Si daca mai scot o tura maine seara inainte sa mergem la restaurant, cam cat rezista fara sa-l bag la frigider? 2-3 ore? Daca il scot la 7 o fi ok sa i-l dau pe la 10?ptr ca sigur nu scot o data cat ii trebuie la o masa

#2788 2013-06-07 16:19:42

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

be cauta pe net, ca sigur gasesti
cred ca 12h la frigi si 6 luni congelat..CRED

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#2789 2013-06-07 16:23:17

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Parca 8 ore rezista fara sa il bagi la frigi.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2790 2013-06-07 16:29:58

be_happy
Platinum member

multumesc puss
gata, m-am lamurit. Cam 8 ore la temp camerei, 2-3 zile la frigider si cateva luni congelat. Dar fara congelat-decongelat-recongelat
Acu doamne ajuta sa am ce scoate

#2791 2013-06-07 16:33:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

6-8 ore la max 25gr
frigider: 3-5 zile
dupa decongelare lenta (in frigi)- 3 ore la temperatura camerei sau o zi in frigi.

#2792 2013-06-07 16:40:32

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Happy, nu e nici un loc retras acolo? Unde sa iti scoti rochita? O camera, un separeu...
De ce sa nu ai ce scoate, daca tu alaptezi exclusiv?

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#2793 2013-06-07 16:55:02

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Mama be asa micuta o botezati. Petrecere frumoasa!
Si noi o sa fim nasi peste 3 sapt si ma gandesc cu groaza , el suge din 2 in 2 ore si ziua si noaptea si doar asa adoarme . La rest nu e nici camera si nici separeu, nici rochie nu am pe masura, tb sa ma dezbrac de tot, biberonul nu il accepta sad
Eu am alaptat exclusiv mereu si nu am putut scoate nicioadata cu pompa mai mult de 30 ml

Mamica de 2 pui scumpi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.