homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-52

#970 2013-04-30 21:10:47

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23

hello

anca, aveam vreo 15 ani jumate cand ne-am cunoscut si el 19. eu am probleme cu exprimarea gesturilor, si nu el. El e cel dintotdeauna. Genul caruia nu-i e rusine sa urle de fata cu toti colegi de serviciu" te iubesc!"

Bubu. Cmin multu de raspuns. Stiam ca au antibiotic. Parca (parca!!! , caci nu mai sunt sigura de nimic), spre seara au fost mai putin si fara culoare. Daca maine se coloreaza iarasi si sunt tot multi, cumpar betabioptalul. A ramas insa vorbitul pe nas. Nu stiu de ce, nasul nu e infundat. Mi-e teama de o infectie pe sinusuri

MAje , multumesc de urari si te asteptam mai des.

Eu m-am resemnat ca nu pot face curat cum trebuie. Fac in mare si asta e. Important e sa se faca Alexandru bine. Restul e pe langa smile

Timea applause jos palaria in fata voastra!

Si eu urasc vara din tot sufletul. Am fost azi sa-i iau incaltari si a transpirat continuu in masina. offff

Ioana sanatate!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#971 2013-04-30 21:11:08

razu
Hero member
Inregistrat: 2008-12-11

Mai intru si eu pe seara....
Albinutza, multumesc e urare!
Flow, te inteleg atat de bine, asa un program nebun am si eu, am mai rarit  "treburile" academice, wstiintifice, dar au venit altele. Pe mine m-au ajuns, ma tineam de pereti la scoala zilele trecite, asa ca, ai grija, sanatatea e foarte importanta.
Va pup pe toate!

11.05.2011 - Mami si tati sunt fericiti! Minunea noastra de fetita ne umple viata!

#972 2013-04-30 22:15:21

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Razu ce as vrea sa raresc si eu dar nu pot...Joi o sa o fac, trebuie sa curat casa.

Mi-a amortit spatele. Parca nu mai merge, nu stiu ce boala ca doar stiu sa fac. Mai am o ora de scris si vin ai mei acasa. Sotzi pleaca pan ala 11 si nu stiu ce sa fac cu CArol ca sa mai pot scrie un pic. Speram sa fac mult astazi.

Si iata ritmul in care se invata pe la noi:
(eu-s X -am modificat numele meu; eu plec prima in research)

2:30 PM (49 minutes ago)

Hello all,

I have been so absorbed in paper-writing, marking, reading, crying, pulling my hair out, and getting trapped in elevators that I forgot that I wanted to have a party this weekend (stupid me). Considering I have heard from a few of you that this weekend will not work and that we all seem to be under the gun, how about we postpone the party and have a welcome home X party in August?

We should plan some sort of get together between now and then though ...

I hope everyone is doing well.

Keep in touch!!!

Miss you guys.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2013-04-30 22:22:32)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#973 2013-04-30 22:38:01

ioanagab85
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2012-07-19

Smart mulţumesc, Razu puss

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#974 2013-04-30 22:42:25

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

mamici, sunt praf! va pup, fug la somn

Bogdan e copilul ala care adoarme cu nasul in prosop in timp ce il masez cu ulei dupa baita  rotfl  are niste faze, lesin. Adoarme in timp ce se joaca taxu cu el si il pupa si il gadila, deci acum rade in hohote si in secunda urmatoare, doarme tun. lol Sebi nu a facut asa ceva niciodata, la Sebi somnul venea mai greu. Asta mic e mortal.

Publicitate

loading...

#975 2013-04-30 23:30:18

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Eu m-am resemnat la gandul ca nu vom termina cu sufrageria pana la Pasti asa ca azi m-am "rasfatat", am fost la pensat si epilat, iar la MasterChef mi-am facut unghiile (toate 10 dupa muuuult timp). Acum fac mancarea strumfului pt maine caa mergem la gratar si nu am cand sa-i fac.

De gatit, nu gatesc de Pasti, mergem la bunici, langa Sibiu.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#976 2013-04-30 23:45:12

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

pass si mie m-a adormit Clara in timp ce manca lol efectiv vedeam cu ii pica ochii rotfl

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#977 2013-04-30 23:48:35

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

mămici puss
n-am mai intrat de ceva vreme la voi, dar vin acum cu o veste foarte bună: sunt gravidă big_smile

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#978 2013-04-30 23:48:44

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

eu mai am baia maine si gata.
pedichiura tot la masterchef am facut-o.
maine ma si epilez.

fetelor, vreau si eu sa stiu cum e la altii. la voi in cuplu, daca unul merge undeva cu prietenii, in scop recreativ (gratar, plimbare, sau orice altceva) in timp ce celalat e la serviciu sau altundeva si nu poate veni, asta din urma se supara ? faceti totul impreuna ? totul totul ??

amalia, felicitari !!!

voi ati dat FLUIMUCIL la bebei (plicuri, nu solutia pt aerosoli). a fost ok ?

Ultima oara a fost editat de albinuta_vesela (2013-04-30 23:51:59)

#979 2013-04-30 23:50:37

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

albinuța noi nu acem totul ?mpreună...de ex m?ine mergem un pic impreuna dar joi vineri și s?mbătă soțul va merge fără mine la munte.

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#980 2013-04-30 23:57:45

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

albi,nu cred ca are trebui sa se supere cel ce nu vine din motive intemeiate,dc statea acasa  da cred ca era o problema
eu una ma suparam big_smile,dc nu se poate asta este alta data

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#981 2013-05-01 00:03:04

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Nici eu nu gatesc special pentru Paste, fiindca mergem la parinti. O sa fac doar o praji buna, sunt in cautare de retete (pana acum faceam pasca, dar anul asta m-am razgandit).
Amalia, felicitari din suflet! Sarcina usoara sa ai pana la 40s.!  goodluck
Albinutza, cred ca depinde de cuplu, de relatia pe care o aveti, de cum v-ati obisnuit. Noi cam mergem peste tot impreuna, dar nu a fost ocazia altfel.
Flower, ce program infernal!!! Tu mai dormi vreodata? Eu am invatat pana acum 2 ani... si am zis "gata"!!!! gata!!! imi ajunsese  chicot Nu stiu cum as rezita acum cu copil sa si invat atata cum o faci tu (evident ca atunci cand ma intorc la serviciu o sa mai am de invatat, toata viata invatam pana la urma... dar nu atata  va . Te admir mult pentru maunca ta, dar sa ai grija si de sanatatea ta, ca e mai importanta decat orice.

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#982 2013-05-01 00:19:38

Katey
Addicted member

Amalia  wow  wow  wow  in sensul bun al emoticonului, evident. tongue
Felicitari din suflet! Sarcina usoara si la termen si bebelus sanatos!

Albi, al meu iese cam o data pe luna cu prietenii la bere. De ce sa ma supar? Iar vineri acum se intalneste cu fostii colegi de generala. In primul rand ca nu vad ce as cauta eu acolo si in al doilea rand din cand in cand e bine sa mai iasa in lume si fara nevasta si copil. tongue

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-05-01 00:20:28)

Strumful nails  7,5 ani

#983 2013-05-01 00:33:23

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

amaliaaaaa, felicitari frumoaso, vine fratioruuuuuu happydance

noi facem tot impreuna, chiar tot tot tongue sotul nu merge nici la ai lui, parinti, frati, fara mine, daca eu n-am chef un an, nici el nu-i vede.
eu l-as lasa, cu toate ca nu mi-ar cadea chiar bine sa iasa fara mine, indiferent de motiv, dar nu vrea el.
el are o vorba: ori amandoi, ori niciunul. si din vorba asta nu iese, pot sa stau eu si-n cap.
dar o tine valabila doar pt el, pe mine ma lasa sa ma duc unde vreau lol

oricum eu nu-s adepta si nu agreez iesitul la bere cu baietii. nu mi se pare de familie si punct.(nu dati, e doar parerea si modul meu de viata)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#984 2013-05-01 00:46:18

Katey
Addicted member

Deno, la al meu "baietii" = 3 fosti colegi de faculta dintre care 2 sunt in Buc si doar atunci se intalnesc toti. Mie mi se pare ok.
A, daca s-ar duce o data pe saptamana sau pe langa asta s-ar mai duce in n locuri fara mine, nu stiu daca mi-ar mai conveni.

Strumful nails  7,5 ani

#985 2013-05-01 00:52:09

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

albi, noi u facem totul impreuna si nici nu ne suparam daca unul face si celalalt nu
eu am intalnirea mea (aproape) saptamanala cu fetele mele la care sotul meu clar nu are ce cauta lol
recunosc ca el nu prea merge pe nicaieri dar daca o face, fine by me, chiar ma bucur

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#986 2013-05-01 00:53:07

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Honey trebuie! daca ramaneam in tara era alta treaba.
Da, ne omoara efectiv cu cat ne da insa nu ne piseaza cu timpul. Ne mai dau extensii.

Albi NU! Nu facem tot impreuna! Nu vreau, mi se pare absolut nefiresc si bolnavicios pt noi separat si ca si cuplu. Al meu pleaca in fiecare marti seara la boardgames cu baietii lui. Sau organizeaza acasa. Sa nu se duca pt ca eu nu joc? Sau sa ma duc cu el si sa stau sa ma uit la niste oameni in toata firea cum se chinuie cu reguli, tot felul de figurine etc? Il imping sa iasa si el la o bere cu baietii (altii) si nu vrea dar as fi foarte ok. Vreau sa discute porcarii cu ei, sa isi ia mintea off de la casa, job, sa vina acasa si sa imi zica, ca a fost ok, ca s-a mai destins. Se ducea pe vremuri la cate un specacol musical cu fete si baieti. Mie nu-mi plac musical ft mult si preferam sa fac altceva. Eu ies cu ai mei colegi sau prieteni or profi. Nu imi place sa vina cu mine rotfl pt ca noi barfim, avem jargonul nostru.
Cred ca trebuie si momente din acestea, de "libertate". Ii admir pe cei ce fac totul impreuna pt ca eu nu pot sa fac asta. M-as sufoca...sigur, cat sunt eu de linistita, cred ca as lua foc sa facem tot impreuna, sa nu avem timpul nostru separat, sa nu avem pasiuni separate.

Poate-s eu mai independenta ca-s balanta rotfl (ca si sotul tau).

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#987 2013-05-01 00:53:13

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

kate, asa mi se pare ok si mie. de ex baietii la al meu inseamna gasca lui iubita dinainte de mine, erau nedespartiti: el, 2 verisori si un prieten. nu faceau mai nimic unul fara ceilalti si toti sunt plecati in tari diferite.
iar la pasti, carciun, vacante cand se aduna toti acasa el fara mine tot nu merge, desi suntem 2 cupluri de casatoriti, ceilalti 2 singuri.
oooo, de cate ori am fost fata singura intre handralai pe la biliard si popice ca domnu' nu vrea fara mine lol
aaaa si acum de cand e yannick, exclus sa mergem oriunde fara el. nici eu nu vreau, dar sotul mai mult ca mine.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#988 2013-05-01 01:03:37

Katey
Addicted member

Deno, eu n-as fi in largul meu. Dar asta e, probabil, problema mea. tongue
Da, exact, gasca dinainte de mine, cu care facea proiecte si referate pana la 3 dimineata, mergea la majorate si chefuri in camin, etc.
Am iesit si eu cu ei si cu "jumatatile" si toti si cu cate unul, doi separat, dar din cand in cand ies si ei singuri.

Strumful nails  7,5 ani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.