Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-53
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
nu e la tine problema, ce crezi ca eu ma simteam in largul meu ? desi baietii lui sunt din familie practic, foaaarte simtiti, ma faceau sa ma simt chiar bine. dar na, doar ideea de fata intre 4 handralai.... eu am mai mers de dragul lui, ca stiu ca si el de dragul meu nu vrea sa mearga fara mine.
Viata mea, desprinsa din povesti
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
neata un pic de ajutor puiul meu arde, arde , are 38,6 prima oara cu temperatura, i-am dat panadol baby acum , il las doar in body sa ii dau supozitor data viitoare paracetamol?
Mamica de 2 pui scumpi
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Reina, la 38,6 eu demult as fi la doctor. Peste 38 e o problema care numai doctorul o poate rezolva, asa scrie in foaia mea cu ''instructiuni'' pe care mi-au dat-o la maternitate...
Fetelor, bebele meu fornaie...Cand doarme, nu se aude si nu sforaie, daar cand mananca si plange se aude cum haraie si fornaie... E normal sau tb sa-l duc la doctor? Temeperatura este 36,8 luata cu termometrul de ureche, nu stiu daca i-am luat-o bine...O sa i-o iau si rectal cand se trezeste...Nici nu stiu cum se face...Se baga termometrul doar un pic varful, nu? L-am aspirat cu pompita, si acum il trimit pe sotul sa ne ia si aspirator electronic... Dar e normal sa aiba secretii, sau e bolnav?
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- Reina
- Hero member
pai de dimineata a facut febra asta .demult insemnand de la 7 cd a facut febra, aseara nu avea nimic si nici azi noapte ieri am facut un drum foarte lung , am plecat la ai mei in provincie . din pacate, la pediatrul meu m-as fi dus dar nu am cum . in oraselul asta habar nu am la cine sa merg, ai mei au o dr de familie varza , pusa pe antibiotice din orice. acum i-a mai trecut , a adormit , vad mai tarziu.
eu folosesc 2 termometre . cand temperatura urca atunci cd folosesc pe cel de frunte , i-o iau si intrarectal cu celalalt. asa mi-a zis pediatra, e cel mai sigur.Acum mi-a dat aceeasi temp cu ambele rose , nu are febra ,ei ca bebelusi oricum au temp mai mare un pic ca noi. e bine sa il aspiri din cand in cand , cu ser. eu foloseam pompita din aia manuala si ulterior am cump si batista bebelusului.
Ultima oara a fost editat de Reina (2013-05-01 09:23:17)
Mamica de 2 pui scumpi
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Neata
Reina sanatate!alterneaza paracetamol cu nurofen.nu te speria.fi calma.febra e buna,lupta organismul cu boala...priveste-o asa! Pana la 38.6-38.7 nu actiona cu nimic,doar dezbraca-l.
Amaliaa..woooooow!sarcina usoara .ce veste buna! Noi la munte.am plecat aseara la 8 ca nu mai aveam rabdare..el mucios..sper sa fie ok.aici e taaare frumos. Aveam 2 paturi de o persoana lipite plus o canapea extensibila.le-am lipit pe toate si am dormit in pat de 3m
6 ani de dragoste
- ginutza
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-19
neatza fetele sa va zic ca aseara am uitat sa ii punem pampers lui Dami si nu a facut nici un pipi,de dimineatza fugea la oala si nu stiam de ce fuge spre ea ))))) va pup ,ii scot afara
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
flowerpot a scris:Poate-s eu mai independenta ca-s balanta (ca si sotul tau).
eu sunt cea independenta la noi, mie mi se pare firesc sa facem si lucruri separat. eu sunt leu.
- denorah00
- Insomniac member
neata!
si sotul meu e balanta si mai cunosc si alti oameni balanta si=s toti la fel, cel putin cei pe care ii stiu eu. independenta 0, siguranta la fel, luare de decizii praf... va dau un caz banal. merge intr-un magazin si ataaaaata casca ochii la o camasa sa zic, o probeaza, ii place si mai sta 1 ceas daca sa o cumpere sau nu. daca o cumpara, ajunge acasa si nu-i mai, place, daca nu o cumpara imi toaca mie creierii ca ii pare rau ca trebuia s-o ia.
partea proasta e ca si yannick a iesit balanta ca el, sunt nascuti in aceeasi zi, sper sa nu ia naravu lu tac'su ci pe al meu
eu sunt scorpion si la exemplul de mai sus, pai eu daca merg intr-un magazin din prima privire vad daca gasesc ce-mi place si daca imi place ceva, apoi eu nu ma mai pot desparti de lucrul ala, musai sa-l cumpar. daca nu e nimic sa-mi placa, nu dureaza mai mult de 1 min turul unui magazin gen zara sa zicem(mare)
daca trebuie sa ia o decizie, e jale, o ia nu-i vorba, dar face lucurile total anapoda, si mi le spune dupa ce le-a facut. mda.. oooo, de cate ori n-am reparat dupa el. si muuulte multe altele. daca de la zodie i se trage(eu nu cred in zodii) atunci e varza zodia asta
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Deno, nu zodia lor e de vina (al meu e Rac) ci a noastra. Noi n-avem rabdare cu ei.
Reina, nu stiu ce sa-ti zic. Natalia a facut 2 zile 38 cu 6, i-am nurofen si paracetamol supozitoare. A treia zi n-a mai facut. Ii ieseau dintii de sus in perioada aia.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Reina
- Hero member
multumesc fetele
amalia felicitari !
Mamica de 2 pui scumpi
- denorah00
- Insomniac member
timi
- ioanagab85
- Full member
- Inregistrat: 2012-07-19
sunt chiauna...toată noaptea pitica a avut temperatură 38 şi un pic , a urcat odată şi aproape de 39 i-am dat nurofen şi panadol dar nu ?i trecea..intr-un final i-am băgat supozitor , a scazut , nu ?mi dau seama dacă o fi din cauza dinţilor sau de la răceală, mucisorii sunt aposi , acum o am pe picioare , să doarma ca mă dor m?inile c?t am stat cu ea ?n braţe si am făcut curse...sper să adorm şi eu ca sunt franta.
Amalia felicitări!
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- denorah00
- Insomniac member
mamici 2 probleme am.
1. in luna martie in 23 mi-a venit pt prima data ciclu. in aprilie nimic. e normal asa? se regleaza in timp? gravida nu-s ca n-am cu cine
2. maine plecam pt 5 zile in alta tara. yannick acum e f sanatos. dar ce medicamente sa-mi duc cu mine in caz de orice? mergem printre copii de scoala si gradinita... nurofen, supozitor cu paracetamol, batista bebelusului, apa de mare, ser. altceva?
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Ioana sanatate multa!
Amalia felicitari si sarcina usoara.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|