homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-98

#1844 2013-05-20 10:15:18

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23

O alta chestie, cica sa le dai bucatele ( nu pasat) cat mai devreme ( practic cica sa nu dai deloc pasat, ci zdrobit cu furculita doar) deoarece mai devreme au acel reflex de gag, vorba lui Janis, mult mai accentuat.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#1845 2013-05-20 11:05:46

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Neata par  par

Pass neutral

Eu le dau baietilor mei pasat doar cu furculita, lui Matei care e mai mic i am dat de la inceput pasat doar cu furculita.

Da Rose, trebuie batuti pe spate pusi cu burtica pe unul din genunchii nostri. eu asa procedez cu Anastasia cand se mai ineaca.

Albinutza,sanatate!

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#1846 2013-05-20 11:10:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata mamici wave

pass, cred ca te-ai speriat rau sad

#1847 2013-05-20 11:52:31

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Neata
Vai pass ce povestesti tu acolo. Bine ca a trecut..
A. se ridica in 4 si sta asa pana oboseste lol , mai si inainteaza dar mai greu . Mi se par asa mari schimbarile de la o saptamana la alta.

Mamica de 2 pui scumpi

#1848 2013-05-20 11:53:19

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

neata

pass cred ca te-ai speriat si ai plans, e si normal pana la urma, insa nici eu nu cred ca a fost ok sa-i bagi degetele...eu am mai citit cand era ana mica si spunea ca nu e ok nici sa-i bati pe spate, ca poti de fapt sa se duca mai in jos ce are acolo, sa-l lasi ca-si scoate singur organismul, bine asta daca si poti, adica ceva de genul,, copilul s-a inecat, incepe sa tuseascva, tu sa nu sari imediat sa-i dai in spate sa-l lasi ca prin tuse el arunca ce are in gat,, nu stiu dac aasta e metoda de mai sus spusa de janis......eu nu am avut probleme cu ana , in schimb sambata la ziua nasicii , mancau amandoua pizza ( cu legume, pe vatra, si cu mozzarella) si nasica s-a inecat, a inceput sa tuseasca , i-au dat in spate si se ineca si mai rau, o vedeam cum se rosise toata, in final si-a revenit, dar...

eu sunt inca tot cu junghiul, de tusit mai putin, s-a diminuat mult, dar ma doare de mor si cand merg, am respectat schema cu 3 nurofene pe zi, acum am trecut pe mic400 dar tot degeaba.diseara merg la radiografie.

ne-au in chis parcul Moghiros si e jale, nu am unde sa ma duc cu ana, nu pot sa ma plimb in jurul blocului cu ea mi se pare horror, aseara am fost printre blocuri si am depistat un loc de joaca, e langa un liceu, prin multi copaci, frumos, dar micut ca sunt multi copii.

garga, ai gasit capsuni, noi am mancat de la tara, plus ca de o sapt ana mananca de aici din gradina firmei, in fiecare zi cand o luam de la gradi  ii duceam 3-4 proaspat culese.
aseara la locul de joaca m-am intalnit cu o mamica cu care ma stiu, are o fetita de 6 ani si una care face acum 2 ani, am mai vb dar nu fff mult, si ce credti o intreb daca se intoarce al serv acum la 2 ani si zice ca nu, ca fetita mica are ceva probleme, e normal fizic, dar primul lucru care mi-a venit in minte fara sa o intreb despre ce probleme e vorba a  fost autism....ulterior mi-a confirmat ea ca despre asta e vorba, bine o tulburare de comportament din sfera autismului....va zic, copila pare ok, nu am mai vazut-o de pe la 1.3 luni-1.4 luni, ca peste iarna nu ne potriveam in parc la iesit, dar asta mi-a venit in cap....a zis ca de pe la 1.5 ani a inceput ea sa creada ca , copila are ceva [probleme : nu vorbea mai deloc, nu ii recunostea, nu aducea ce le cerea, au vazut vreo 2 medici si le-a recomandat Abba, acum face de 3 luni zilnic cate 1h, dar nu acasa ca nu isi permit, asa ca merg la un centru .peste 3 luni o sa aiba o noua evaluare.mi-a zis ca la evaluare initiala  la 1.5 ani pe social statea cel mai rau, era de 6 luni, in rest in jur de 1 an, asa ca per ansamblu i-a zis ca ar fi doar 1/2 an in urma, dar ea oricum stie ca la social e mult in urma.
m-a dat peste cap, ce sa zic, o admir si le admir in general pe mamicile cu asa probleme...ea era optimista, mi-a povestit ca ar fi vrut sa-si mai mareasca concediul cu 1 an dar ii trebuie certificat de handicap si cica se da pt 50 ani, si daca o afecteaza pe viitoar, daca isi va reveni, sau nu( a zis ea)....
nu am dormit , m-am tot gandit, de ce ? de ce?, de ce?....nici ea nu-si gasea un rapsuns, oricum si ea are o problema cu alimentatia ca si stef, de la inceput a avut , voma la greu, lapte greu i-a gasit unul ok, si acum zicea ca e varza cu alimentatia, e jale.

9 ani de copilarie ....

Publicitate

loading...

#1849 2013-05-20 12:01:18

gargarita
Moderator

Adina, da au fost capsuni dar putinele... nu prea grozava recolta anul asta. oricum, bune rau proaspat culese si le-am mancat si mai cu pofta stiind ca n-au fost stropite cu nimic. toti de pe acolo le stropesc ca sa creasca mari, "sanatoase" si sa aiba ce vinde. asta este, e aproape imposibil sa ma mai gasesti ceva aproape de natural chiar si la tara.

imi pare rau de fetita de care povestesti, din pacate sunt foarte multe cazuri sad e foarte bine ca s-au apucat asa repede de terapie, Doamne ajuta sa reuseasca cat mai mult.

#1850 2013-05-20 12:05:38

adinagrig
Insomniac member

aoleo, horror despre capsuni, si eu vreau sa fac dulceata, dar din recolta proprie nu am cum ca e mica, asa ca voi cumpara din piata...offf
la noi e ceva recolta, dar numai de mancat, oricum nu sunt nici multe 5-6 cuiburi de capsuni.

da , e trist cati copii sunt, de terapie cred ca in final s-a apucat ca si voi, adica ea cred ca in jurul varstei de 1.7 luni...
la voi cum mai merge ? cand aveti o noua evaluare?

9 ani de copilarie ....

#1851 2013-05-20 12:20:48

gargarita
Moderator

noi ne-am apucat la 1 an si 11 luni de aba si la 1 an si 8 luni de logopedie. pana ne-am dezmeticit, pana am ajuns pe la doctori, pana ne-am gasit chirie, gasit coordonator si apoi terapeut... a zburat timpul sad
din pacate merge greoi tare la noi, ne omoara hiperchinetismul si deficitul de atentie. inafara de pronuntie care se imbunatateste constant, cu altceva nu prea avem cu ce sa ne sa laudam...

#1852 2013-05-20 12:45:34

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Garga nu fi dezamagita, asa mici cum sunt dar bine ca exista si progrese. Cu multa rabdare din partea ta si munca in echipa sigur va fi mai bine pe viitor.
Honey noi vineri am folosit cu succes olita. Cu mare succes chiar, a facut si pipi si caca. Eu o pusesem ca oricum o tineam mai mult fara pampers din cauza iritatiei si cand colo, ea a facut ce trebuie. La pipi ma asteptam ca face foarte des dar la caca nu...Eu incerc acum sa o pun dupa somn ca sigur face si daca nu vrea sa stea ii dau jucariile acolo la inaltimimea ei, pe o cutie, o galetusa ceva, sa o tin ocupata.
Albi, sanatate micutei!@
Katey am inteles cu turta. Chiar exagerata pretentia cumnatei......

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#1853 2013-05-20 13:10:35

ioanagab85
Full member
Inregistrat: 2012-07-19

Hello , Pass sad

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#1854 2013-05-20 13:34:55

gargarita
Moderator

als  puss

adina, pe 28 avem urmatoarea sedinta de coordonare, uitasem sa-ti raspund.
si apropo de olita, atunci o sa discutam si despre inceperea trainingului de toaleta  cesafac  disperat

#1855 2013-05-20 13:39:56

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Als, am stabilit cu nasii sa-i rupem turta pe 15 iunie, iar nasul a propus sa facem la ei acasa, la curte. smile

Si eu vreau sa fac dulceata de capsuni, dar tot din piata. Noi avem la tara cateva fire dar putinele. Am mancat sambata, asa buune!

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1856 2013-05-20 13:40:09

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

adina, certificatul ala ee handicap se radiaza in momentul cand. copilul se recupereaza !!! sa ii faca rapid pt ca se dau bani si are si multe beneficii (reduceri, gratuitati, excursii - ii vor fi de folos).
nu e ca la un infirm de picioare, ala asa ramane toata viata, dar bolile de gen autism se pot vindeca.

statisticile arata in in Ro, 1/50 de copii are tulburari din sfera autismului grater si mai zic niste dar nu vreau sa scriu aici sad
ti-e teama sa mai faci un copil grater

eu sunt deprimata de ieri rau de tot si azi am fost o scorpie, am tipat la ana exact inainye sa o las la maica mea ca am treburi. si acum mi-e asa ciuda ca a ramas suparata. taica-su ma termina nu alta. box

#1857 2013-05-20 14:03:43

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Buna ziua mamici de pe acelasi fus orar smile.

Albi de ce te termina sotul? Ce face? zii ceva ca-i balanta si poate iti dau vreun sfat. Stai linistita cu Ana...

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1858 2013-05-20 14:35:21

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Ce mai faci flower?
C ce face?

6 ani de dragoste  hjarta

#1859 2013-05-20 15:01:13

adinagrig
Insomniac member

albi mersi, o sa-i transmit, sper sa ma mai vad zilele astea cu ea pe la locul de joaca.

garga bine ca macar ceva progrsese se vad, va avansa el usurel usurel.

9 ani de copilarie ....

#1860 2013-05-20 15:16:14

lucky777
Insomniac member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-11-22

mamici puss

17.08.2010 Tudor Andrei smile
Doamne, iti multumesc pentru minune!

#1861 2013-05-20 15:16:45

ioanagab85
Full member
Inregistrat: 2012-07-19

Luky puss

Maria Alexandra  13.05.2012.
1 an şi 5 luni

#1862 2013-05-20 15:20:14

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

Hello !

va salut cu mare drag .. sunt capie insa rotfl
sambata spre duminica ne-am facut de cap (nati a ramas la buni si noi am iesit cu niste prieteni, ne-am culcat la 4 am big_smile ) .. si am pierdut antrenamentul, ce mai  ! sunt lovita rau rotfl2

fetelor, stiti cumva, in bucuresti sau prin imprejurimi, un loc dragut gen hotel +restaurant ? big_smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.