Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-98
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
O alta chestie, cica sa le dai bucatele ( nu pasat) cat mai devreme ( practic cica sa nu dai deloc pasat, ci zdrobit cu furculita doar) deoarece mai devreme au acel reflex de gag, vorba lui Janis, mult mai accentuat.
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Neata Vai pass ce povestesti tu acolo. Bine ca a trecut.. A. se ridica in 4 si sta asa pana oboseste , mai si inainteaza dar mai greu . Mi se par asa mari schimbarile de la o saptamana la alta.
Mamica de 2 pui scumpi
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neata
pass cred ca te-ai speriat si ai plans, e si normal pana la urma, insa nici eu nu cred ca a fost ok sa-i bagi degetele...eu am mai citit cand era ana mica si spunea ca nu e ok nici sa-i bati pe spate, ca poti de fapt sa se duca mai in jos ce are acolo, sa-l lasi ca-si scoate singur organismul, bine asta daca si poti, adica ceva de genul,, copilul s-a inecat, incepe sa tuseascva, tu sa nu sari imediat sa-i dai in spate sa-l lasi ca prin tuse el arunca ce are in gat,, nu stiu dac aasta e metoda de mai sus spusa de janis......eu nu am avut probleme cu ana , in schimb sambata la ziua nasicii , mancau amandoua pizza ( cu legume, pe vatra, si cu mozzarella) si nasica s-a inecat, a inceput sa tuseasca , i-au dat in spate si se ineca si mai rau, o vedeam cum se rosise toata, in final si-a revenit, dar...
eu sunt inca tot cu junghiul, de tusit mai putin, s-a diminuat mult, dar ma doare de mor si cand merg, am respectat schema cu 3 nurofene pe zi, acum am trecut pe mic400 dar tot degeaba.diseara merg la radiografie.
ne-au in chis parcul Moghiros si e jale, nu am unde sa ma duc cu ana, nu pot sa ma plimb in jurul blocului cu ea mi se pare horror, aseara am fost printre blocuri si am depistat un loc de joaca, e langa un liceu, prin multi copaci, frumos, dar micut ca sunt multi copii.
garga, ai gasit capsuni, noi am mancat de la tara, plus ca de o sapt ana mananca de aici din gradina firmei, in fiecare zi cand o luam de la gradi ii duceam 3-4 proaspat culese. aseara la locul de joaca m-am intalnit cu o mamica cu care ma stiu, are o fetita de 6 ani si una care face acum 2 ani, am mai vb dar nu fff mult, si ce credti o intreb daca se intoarce al serv acum la 2 ani si zice ca nu, ca fetita mica are ceva probleme, e normal fizic, dar primul lucru care mi-a venit in minte fara sa o intreb despre ce probleme e vorba a fost autism....ulterior mi-a confirmat ea ca despre asta e vorba, bine o tulburare de comportament din sfera autismului....va zic, copila pare ok, nu am mai vazut-o de pe la 1.3 luni-1.4 luni, ca peste iarna nu ne potriveam in parc la iesit, dar asta mi-a venit in cap....a zis ca de pe la 1.5 ani a inceput ea sa creada ca , copila are ceva [probleme : nu vorbea mai deloc, nu ii recunostea, nu aducea ce le cerea, au vazut vreo 2 medici si le-a recomandat Abba, acum face de 3 luni zilnic cate 1h, dar nu acasa ca nu isi permit, asa ca merg la un centru .peste 3 luni o sa aiba o noua evaluare.mi-a zis ca la evaluare initiala la 1.5 ani pe social statea cel mai rau, era de 6 luni, in rest in jur de 1 an, asa ca per ansamblu i-a zis ca ar fi doar 1/2 an in urma, dar ea oricum stie ca la social e mult in urma. m-a dat peste cap, ce sa zic, o admir si le admir in general pe mamicile cu asa probleme...ea era optimista, mi-a povestit ca ar fi vrut sa-si mai mareasca concediul cu 1 an dar ii trebuie certificat de handicap si cica se da pt 50 ani, si daca o afecteaza pe viitoar, daca isi va reveni, sau nu( a zis ea).... nu am dormit , m-am tot gandit, de ce ? de ce?, de ce?....nici ea nu-si gasea un rapsuns, oricum si ea are o problema cu alimentatia ca si stef, de la inceput a avut , voma la greu, lapte greu i-a gasit unul ok, si acum zicea ca e varza cu alimentatia, e jale.
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Adina, da au fost capsuni dar putinele... nu prea grozava recolta anul asta. oricum, bune rau proaspat culese si le-am mancat si mai cu pofta stiind ca n-au fost stropite cu nimic. toti de pe acolo le stropesc ca sa creasca mari, "sanatoase" si sa aiba ce vinde. asta este, e aproape imposibil sa ma mai gasesti ceva aproape de natural chiar si la tara.
imi pare rau de fetita de care povestesti, din pacate sunt foarte multe cazuri e foarte bine ca s-au apucat asa repede de terapie, Doamne ajuta sa reuseasca cat mai mult.
- adinagrig
- Insomniac member
aoleo, horror despre capsuni, si eu vreau sa fac dulceata, dar din recolta proprie nu am cum ca e mica, asa ca voi cumpara din piata...offf la noi e ceva recolta, dar numai de mancat, oricum nu sunt nici multe 5-6 cuiburi de capsuni.
da , e trist cati copii sunt, de terapie cred ca in final s-a apucat ca si voi, adica ea cred ca in jurul varstei de 1.7 luni... la voi cum mai merge ? cand aveti o noua evaluare?
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
noi ne-am apucat la 1 an si 11 luni de aba si la 1 an si 8 luni de logopedie. pana ne-am dezmeticit, pana am ajuns pe la doctori, pana ne-am gasit chirie, gasit coordonator si apoi terapeut... a zburat timpul din pacate merge greoi tare la noi, ne omoara hiperchinetismul si deficitul de atentie. inafara de pronuntie care se imbunatateste constant, cu altceva nu prea avem cu ce sa ne sa laudam...
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Garga nu fi dezamagita, asa mici cum sunt dar bine ca exista si progrese. Cu multa rabdare din partea ta si munca in echipa sigur va fi mai bine pe viitor. Honey noi vineri am folosit cu succes olita. Cu mare succes chiar, a facut si pipi si caca. Eu o pusesem ca oricum o tineam mai mult fara pampers din cauza iritatiei si cand colo, ea a facut ce trebuie. La pipi ma asteptam ca face foarte des dar la caca nu...Eu incerc acum sa o pun dupa somn ca sigur face si daca nu vrea sa stea ii dau jucariile acolo la inaltimimea ei, pe o cutie, o galetusa ceva, sa o tin ocupata. Albi, sanatate micutei!@ Katey am inteles cu turta. Chiar exagerata pretentia cumnatei......
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- ioanagab85
- Full member
- Inregistrat: 2012-07-19
Hello , Pass
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- gargarita
- Moderator
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Als, am stabilit cu nasii sa-i rupem turta pe 15 iunie, iar nasul a propus sa facem la ei acasa, la curte.
Si eu vreau sa fac dulceata de capsuni, dar tot din piata. Noi avem la tara cateva fire dar putinele. Am mancat sambata, asa buune!
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Buna ziua mamici de pe acelasi fus orar .
Albi de ce te termina sotul? Ce face? zii ceva ca-i balanta si poate iti dau vreun sfat. Stai linistita cu Ana...
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Ce mai faci flower? C ce face?
6 ani de dragoste
- adinagrig
- Insomniac member
albi mersi, o sa-i transmit, sper sa ma mai vad zilele astea cu ea pe la locul de joaca.
garga bine ca macar ceva progrsese se vad, va avansa el usurel usurel.
9 ani de copilarie ....
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
mamici
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- ioanagab85
- Full member
- Inregistrat: 2012-07-19
Luky
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|