Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23-99
- passenger
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-10-16
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 23
mamici va pup si eu e soacra la mine.... vai .............. am la dublu treaba, singura. o sa va pove. cand reusesc sa stau la calc.
deci nu e vb ca il las sa scoata bucata natural,insa deja era mov si era deja lectie de prim ajutor pe care .. eu nu o stiam. trebuia cumva sa il ajut sa respire iar. a fost infiorator, nu era vorba doar de un simplu inecat, va zic, s-au mai inecat ei amandoi. Lui Sebi la 8 luni ii dadeam copan fiert uintreg in mana sa muste el cum vrea, nu i-am ferit. Insa se pot intampla lucruri tragice. De acum ii dau pasat pana merge la gradi. Decat sa mai trec odata prin ce am trecut, sa il vad blana si mov la fatza, fara aer...
Va pup, fug sa ii spal farfuria la soacra, ca am gatit si i-a placut pana acum si-a facut somnnul de amiaza... nici farfuria nu si-o strange, sa speram ca pune osul si ma ajuta zilele ce urmeaza, pana acum nic.
Ultima oara a fost editat de passenger (2013-05-20 16:01:31)
- lucky777
- Insomniac member
- De la: Cluj-Napoca
- Inregistrat: 2007-11-22
Passuc, prin ce ai trecut si tu. Bine ca s-a terminat bine.
17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune!
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
vai pass, de-aia a venit la voi? pune-te masa, scoala-te masa...
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- JanisJoplin
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-26
Vaaai pass..nu pot sa cred.nu te ajuta?? Spune-i si tu: nu vreti sa iesiti cu sebi afara ca am de dat cu mopul si face urme?poate se prinde ca e de munca..sau pune mancarea pe foc si iesi cu copiii afara..ca sa o obligi sa stea la mancare...
6 ani de dragoste
- ioanagab85
- Full member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2012-07-19
Pass ce soacră ai şi tu...
Maria Alexandra 13.05.2012. 1 an şi 5 luni
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Pass Ma scuzi ca rad dar nu-mi vine sa cred! Sau...ba da, imi vine sa cred! Vreau si eu sa va cer o opinie in legatura cu socrii dar o sa o fac pe FB, la grupul nostru privat. Prea mult popor citeste aici.
Janis suntem bine acum. Eu nu am mai luat pastile (lecitina)pt ca strans putin si am detensionat sanul si am fost ok. Carol este ft bine. Acum se uita la desene care sunt dublate in romana ceea ce este fantastic pt ea si pt cei ca ea dar ft rau pt copii romani care ar mai fi prins un pic de engleza sau o alta limba. Ea s-a acomodat, vorbeste romana foarte mult si chiar si cu mine si tati-pe skype. Am tras un pic pana sa ma lase sa mai invat. Nic acum nu ma lasa, vrea cu mine dar o mai pacalesc cum,va. Iese cu ai mei, am fost si la tara unde i-a placut la nebunie. I-a scos tata puiuti si ea s-a jucat si i-a chinuit ca ii prindea de cap si ii baga in mancarea lor pana a omorat unul . Are si un iepure si un caine imens, cat es de mare. Si imi tine niste cuvantari sa nu plec de langa ea pt ca noi suntem o familie si nu trebuie sa fim despartiti . Are si o noutate in comportament: pune mana pe cate ceva in magazin si nu se lasa pana nu ii cumpar acel produs. In Canada nu facea fata asa ca-i spuneam ca-i scump dar aici negociaza cu mine si cate 20 de min si nu se lasa pana nu ii iau acel produc (de regula ou kinder dar in plastic si nu in staniol caci nu aveam din asta acolo; posetute cu printese, linguri de lemn si...sapunuri din acealea cilindrice de pus in toaleta. Am 10 buc pana acum si nu pricep d ece tot vrea din alea. Ma termina cum face: mami te rog; iti promit ca mananc, ca sunt cuminte etc si nu o sa incalc niciodata promisiunea.
Eu sunt obosita. Nu am terminat nici acum examenele si mi-e groza caci sunt ultima care nu a predat dar nu am avut cum sa o fac. Am sta cu ea sa se acomodeze, sa ma acomedez si eu...citesc de zor si sper sa le fac pe toate trei pana vineri caci sambata plec la Neamt.
Mie imi place tare in tara dar sunt si dezamagita. Poate arat mai altfel, nu stiu (m-am si tuns, pensat, epilat (cica m-a epilat, ha ha la salon). Toata lumea zice ca am schimbat accentul si poate este adevarat caci am realizat si eu ca mai traduc din engl. in romana. Vreau sa spun ca ma inseala lumea la bani la greu. Eram in piata, pe la tarabele acelea sa ii iau lu C. nistegaletuse pt nisip. Vazusem ca un set este 9 ron. dar era inchis la acel magazin. Si ma duc la o alta taraba si intreb cat costa si imi zice: 25 de lei doamna. O intreb: sunteti sigura ca este 25 de lei? adica 25 de ron? 250 mii? si ea zice ca da. Ma duc la o taraba vecina si acelasi set era 7 ron. Sau la un magazinas cer o sticla, cu apa si imi spune 2,5 ron. Platesc. Dupa cateva ore intru in acelasi magazin si cer aceeasi apa si imi spune o alta vanzatoare ca este 2 ron. Ii spun ca dimineata am dat 2,5 si ea imi arata un caiet cu preturile. Inafara de babutele care mai incap pe laterale (-le producatorilor) majoritatea incearca sa ma fure. Doar am mai fost in tara in cei 12 ani de cand bantui pe alte meleaguri dar ca acum nu mi s-a intamplat. Preer sa iau de la supermarket unde astept si restul de 1 ban . Nu ma fac pe mine 25 de ron sau 1 ban dar nu iti bate joc de mine ca-s om si eu.
Cam atat cu noi. Trebuie sa vb cu voi ceva in zilele urmatoare legate de ceva ft personal si am nevoie de un sfat. Passuc vorbeste cu sotul tau si spune-i ce se intampla. Cu calm!
le: alta dezamagire: in parcuri sunt niste copii fantastici, foarte saritori, care vb frumos. DAr sunt si unii atat de cum nu trebuie. Vorbesc atat de vulgar si se bat si cer bani. Vin si spun mamei ca mama lor este la munca in straintate si sa le dea bani sa se dea in masinute. Carol invata romaneste si romaneste: numai in "tutu-i masa" "tida matii" "mai bou" " te sparg" ma tine. Noroc ca nu pricepe exact cum se pronunta. Aaaaaaaaaa si azi a zis:" mami vrei sa ma ajuti sa gasesc carishiul (cariciul) ca sa mi-l mananci"? probabil de la mancami-ai cariciul. Cand a vb cu tati pe skype duminica ii zice hello daddy, tida matii! Sa lesine sotul si nu alta. I-am explicat ca sunt bad words dar cu cat insist cu atat e spune mai mult si prefer sa tac.
Ultima oara a fost editat de flowerpot (2013-05-20 17:28:41)
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- JanisJoplin
- Platinum member
6 ani de dragoste
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Trebuie sa o auzi pe Carol cum le zice . Este asa de dulce... Voi dati copii cu crema pt protectia solara? Sau asteptati sa se faca mai cald?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- JanisJoplin
- Platinum member
*cariciul
Da,il dau dar la buc e f cald deja....de 3sapt e canicula...
6 ani de dragoste
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
flower, e complicat rau..
eu habar nu am ce inseamna "carici" si eu o dau pe ana cu crema.
l.e. am gugalit acum. aoleu
Ultima oara a fost editat de albinuta_vesela (2013-05-20 22:34:30)
- JanisJoplin
- Platinum member
Maine Rares merge prima oara cu trenul wish me luck!
6 ani de dragoste
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
janis, s-ar putea sa fie fff fain ! si eu aveam emotii prima data dar a fost atat de misto. a stat cuminte pe scaun, ne-am jucat, am rontait. a fost neasteptat de bine.
- JanisJoplin
- Platinum member
Ai fost si tu cu ea??chiar de mai multe ori?unde?
6 ani de dragoste
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Maje, al meu avea 3-4 scaune pe zi la 3 luni. De cand am inceput divsificarea s-a schimbat treaba, face la 2 zile uneori, naspa.
Noapte buna, mamici
Mamica de 2 pui scumpi
- JanisJoplin
- Platinum member
Hello maje
Pai de la 1pe saptamana la 7-8 pe zi.un bb alaptat exclusiv nu are regula
6 ani de dragoste
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|