homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-24

#438 2013-07-12 09:53:46

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

Khris, imi pare rau...da, eu am patit in noaptea dinainte sa nasc; dar ptr ca stiam ca a doua zi la prima ora voi fi la spital, desi stiam ca voi naste peste 2 zile, si ma apucasera si contractile.

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#439 2013-07-12 09:59:15

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Am mai patit asa dar ma calmam repede... dar azinoapte mi-am facut niste nervi de imi venea sa ma duc la spital si sa ii zic sa imi faca cezariana in momentul ala ca nu mai puteam. Ma durut putin si burta pe jos, spatele... asta inainte de nervii din corp... cred ca erau niste contractii ceva.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#440 2013-07-12 10:18:08

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Ionica puss
Emiiiii puss succes mai departe big_smile

#441 2013-07-12 10:19:31

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

neata puss
felicitari fetelor care au schimbat saptamana puss
tymo felicitari pentru puiuti puss impresionanta povestea nasterii hjarta
khristall puss probabil sunt emotiile de dinainte (subconstientul lucreaza fara sa ne dam noi seama big_smile )
multumesc fetelor care m-au felicitat ieri, eram atat de fericita si euforica incat am tot citit dar nu reuseam sa scriu nimic puss

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

#442 2013-07-12 10:19:37

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

neata! ce mult ati scris!

maje, o sa fie si sotul acasa macar o luna, se va duce el la cumparaturi.

ochii_mei a scris:

sincera sa fiu le-am calcat doar inainte de nastere si atat. Sunt pareri pro si contra, eu nu am vrut sa fie prea "in bol de sticla" sa nu dezvolte anticorpi...

si eu sunt de aceeasi parere.

happy, tu cum te-ai descurcat la inceput cu alaptatul? nu ai avut rani? te-a invatat cineva cum sa o tii, te-a corectat daca greseai undeva?
am vazut ca zici ca si-a modificat programul de supt. de la un consultant in alaptare stiu ca bebeii au un puseu de crestere pe la 3-4 luni, cand exact asta fac: sug mai mult, mai des smile. deci e perfect natural.

tymo, wow, felicitari!!! majoreta ma duc sa citesc povestea.
rugam un moderator sa actualizeze listuta si titlul topicului lui tymo.
cred ca si betty a nascut...

alinutza puss spor la treaba!

khriss, am auzit ca in ultimele sapt nu prea te poti odihni. te pregatesti pentru programul nocturn al lui bebe chicot.
nici eu n-am dormit bine sapt asta. se intampla sa ma intorc pe cealalta parte si sa ma ia un junghi in partea stanga, de sar imediat din pat. apoi vreo 30 min nu-mi gasesc pozitie in care sa ma lase durerea sad. cred ca sunt din cauza balonarii (iar asta din cauza ca ajung tarziu acasa si atunci mananc - aseara am mancat la 10:30 sad si la 12 m-am pus in pat) si a faptului ca bebe e marisor de pe acum si astfel locul in burtica e stramt si inevitabil se apasa pe intestinele inflamate (din cauza alimentatiei proaste sad).

o zi frumoasa si un weekend minunat!

Publicitate

loading...

#443 2013-07-12 10:37:25

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

salutare, burtici!
12 este rezultatul la beta... cred ca ma incadrez la sarcina 4 sapt 9.5 - 750 mUI/ml... voi ce ziceti? citesc corect?
sange nu a mai curs...

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#444 2013-07-12 10:42:55

ochii_mei
Sr. member

Iulia, cate sapt ai de la ultima menstruatie? se incadreaza in 3-4 sapt? Da, asa arata, o sarcina de 3-4 sapt...cu atat mai mult cauta un medic si mg cat mai repede.

#445 2013-07-12 10:43:52

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Buna dimineata Iulia  majoreta  pentru beta.... Ai mai reusit sa vezi de un control cat mai repede?
goodluck  in continuare si daca mai observi ceva in neregula nu mai sta,fugi si la urgente,la maternitate...
applause si sarcina usoare si la termen puss

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#446 2013-07-12 10:53:49

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Nu m-am gandit la nastere ca sa zic ca din cauza asta am avut starile respective... aseara chiar deloc.. dar cine stie. Sper sa nu se repete si in seara asta ca ma sui pe tavan.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#447 2013-07-12 10:54:49

iuliabebe
Hero member

ultima menstruatie a fost pe 8 iunie... as zice ca ar fi 3 saptamani ... maine il repet, parca mi-e teama de extrauterina.. de fapt numai asta am visat azi-noapte sad ... caut medic pentru maine, dar nu prea am sanse, cred ca totusi ramane pe luni.. fetelor, sa ma bucur? acum e o mica pata rozalie...

#448 2013-07-12 10:56:47

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Neatza fetelor.

Noi ca de obicei murim de cald. Dar sper ca saptamana viitoare ne vom muta si acolo vom avea aer conditionat. Macar putin sa ne mai racorim. Azi dimineatza am avut un carcel groaznic la picior. A trebuit sa-l trezesc pe sot sa ma ajute ca nu ma puteam misca. Ce sperietura a tras saracul de el ... Bebelina mea se pozitioneaza pe parte dreapta si ma apasa pe ficat. Oare ce-o fi gasit ea acolo de nu mai vrea sa se mute?

Am vazut ca ati vorbit de cumparaturi pentru bebe. Noi inca nu am cumparat nimic. Asteptam sa ne aduca cineva patutul de la Constanta si sa ne mutam. Apoi ne vom ocpua si de cumparaturile pentru bebe. Deocamdata ne-au cam dat peste cap renovarile.

Andreea si Kristall ce putin mai aveti!!! A inceput deja numaratoarea inversa.

Betty oare ce face? o fi nascut?

Alle felicitari pentru vestile bune. Nu stiu daca am apucat sa iti urez sarcina usoara si la termen.

Tymo felicitari din suflet. Ne-ai luat prin surprindere!!!

Em ... felicitari pentru 12+. Bafta la control azi si sa vii cu vesti bune!

Iulia felicitari pentru beta! In locul tau eu as merge la urgente daca nu gasesti un medic care sa te primeasca azi. Nu cred ca e o idee buna sa stai pana luni, mai ales daca sangerarea nu s-a oprit.

Pupici la burtici, mamici si pitici fara exceptie!

Kristinika lasa te rog DNP-ul boldat ca sa te trec in listuta.

Fericita mamica de Aida Maria!

#449 2013-07-12 10:59:34

anca90
Platinum member

iulia, e cam micut daca esti deja in perioada de intarziere hmm. dar hai sa-l vedem si pe cel de luni. cate zile de intarziere ai? stii cand ai ovulat? e clar ca o sarcina e acolo, sper ca e si plasata corect si evolueaza rugaciune.

khriss, nu ma gandeam la griji, ganduri, cat la starea fizica. si andre parca zicea ca doarme prost.

#450 2013-07-12 11:00:52

kristinika
Sr. member

De pe 8 iunie sunt aproape 5 saptamani...si daca tot mai ai scurgeri nu mai sta fugi la urgente...rau nu iti face din contra te poate ajuta mult si fizic si psihic...nu mai sta daca vrei sa fie bine....eu cum am vazut o mica pata pe hartie am plecat dapai sa mai stau cu zilele....in loc sa te linistesti tu mai mult te stresezi stand asa...fugi nu mai sta si  goodluck  multa

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#451 2013-07-12 11:04:07

anca90
Platinum member

iulia, din pacate la valoarea asta, ii e imposibil medicului sa vada ceva la ecograf. deci te-ai duce cam degeaba. nici tratament de sustinere nu e ok sa iei pana nu stii ca sarcina e in uter. eu as astepta urmatoarea valoare de la beta. maine mi se pare cam devreme sa o faci...

#452 2013-07-12 11:07:55

ochii_mei
Sr. member

Anca, nu cred ca e devreme maine, e la 48 de ore.
Iulia, eu in locul tau as fugi la urgente, din cate stiu acolo ti se poate face beta pe loc, sa vezi macar de a crescut,cum e.... nu stiu daca te poti inca bucura, mai bine astepti inca un beta si un control. Sper din tot sufletul sa fie sarcina pozitionata bine si sa fie bine pana la termen. Dar fugi la medic, luni poate fi prea tarziu.

#453 2013-07-12 11:10:06

anca90
Platinum member

aa, da, ochii, ai dreptate! ieri a facut analiza,nu azi dumbom. maine e ft bine sa repete.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-12 11:10:24)

#454 2013-07-12 11:15:03

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

iulia, sarcina e clar, dar sa fie ok acum, beta de maine dimineata te-ar lamuri in totalitate...adevarul e ca pt 5 sapt de sarcina e cam micuta, dar asta nu inseamna ca e imposibil , adica cu ceva sustinere(daca e cazul) sarcina s-ar putea sa fie ok.
nu vreau sa te sperii, doamne-fereste, dar vb in cunostinta de cauza, am povestit pe pagimnile anterioare ca, cam asa ceva am patit si eu.

9 ani de copilarie ....

#455 2013-07-12 11:27:22

kristinika
Sr. member

Andreea pentru DPN mai astept o saptamana pana la control din anumite motive... si apropo cum se face dpn bolduit......m-am tot uitat peaici dar nu am inteles nimic.... rotfl2

#456 2013-07-12 11:29:19

iuliabebe
Hero member

of sad nu mai stiu ce sa mai fac... maine repet oricum beta si o sa am rezultatul luni dimineata, iar apoi decid... dureri nu am de niciun fel, sangerare nu mai este, decat ceva rozaliu amestecat cu scurgerea normala... daca se intampla ceva merg la urgente, nu cred ca se vede acum ceva la ecograf si cum zice si anca, tratament sigur nu imi da pana nu se vede bine pozitionata... Doamne ajuta! poate bebe vrea totusi sa ramana cu mine sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.