homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-25

#457 2013-07-12 11:43:21

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

kristinika, andy se refera sa scrii ingrosat dpn-ul, ca sa-l vada mai usor. la "Scrie raspuns", deasupra iconitelor, ai un buton B (Bold). selectezi textul, apesi pe B si va aparea ingrosat. sau, daca vrei sa scrii de mana, pui [ b] la inceputul textului si [ /b] la sfarsitul lui (fara spatiul pe care l-am pus eu intre paranteza patrata si b sau /).
dar deocamdata nu ai dpn-ul chicot

iulia kram sper sa fie bine si sa ai un bebe sanatos peste ~36 sapt! rugaciune

Ultima oara a fost editat de anca90 (2013-07-12 11:47:42)

#458 2013-07-12 11:43:56

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Iulia daca e roz e bine, asa am patit si eu si mi a trecut puss eu o saptamana am sangerat maro da' un maro ca ma speriam de fiecare data cand ma uitam, la tine nu s a schimbat de culoare, nu? Durerile sunt normale pe mine ma durea..

#459 2013-07-12 11:46:18

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Da andreea, am inceput numaratoarea inversa! big_smile

Nu stiu ce sa mai gatesc, ce sa mai mananc... off... ultima perioada e aiurea rau de tot... parca sunt mult mai mofturoasa si pretentioasa!

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#460 2013-07-12 11:48:05

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

anca90 a scris:

kristinika, andy se refera sa scrii ingrosat dpn-ul, ca sa-l vada mai usor. la "Scrie raspuns", deasupra iconitelor, ai un buton B (Bold). selectezi textul, apesi pe B si va aparea ingrosat. sau, daca vrei sa scrii de mana, pui [ b] la inceputul textului si [ /b] la sfarsitul lui (fara spatiul pe care l-am pus eu intre paranteza patrata si b sau /).

Mersi mult Anca puss  Uite asa mai invat si eu cate ceva. chicot

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#461 2013-07-12 11:49:49

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

jac, la mine maro-ul a tinut ieri jumatate de zi, asa ca la sfarsitul menstruatiei... in prima jumatate a zilei a fost un rosu... iar acum e un roz, dar e asa de dimineata, adica nu a mai curs nimic de dimineata si sper sa ramana asa smile... dureri nu am deloc si ca sa ma fac inteleasa ieri am schimbat doar un tapon care necesita schimbare si nici ala nu era chiar sa dea pe afara...

anca si restul fetelor, toate fetele de aici, daca nu erati voi o luam razna smile

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

Publicitate

loading...

#462 2013-07-12 11:58:04

kristinika
Sr. member

Iulia maine cand vei repeta beta incearca sa ai rezultatul cat mai repede,asa macar vei sti ce vei avea de facut...pana luni mi se pare o eternitate.... goodluck

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#463 2013-07-12 12:00:25

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Ochisori adr pica de tot parul? ramane cheala? grater ca dupa cat ii pica asa pare!
VOi ce produse de ingrijire folositi? Noi pana acum am mers pe Sanosan. E ok si nuy prea, parca are pielea usor nisipoasa. IAr in pcap m-am ingrozit cat se decojeste...cica ar putea fi normal!

Anca ptr mine a fost ok alapatatul de la inceput. Marea mea pb a fost ca Sara vroia des la san si voma ei. Practic manca-voma in timpul suptului, dar vroia sa suga in continuare!
M-a invatat s-o pun la san o asistenta din maternitate. In prima seara in care am pus-o la san am avut noroc sa fie o asist care incuraja f tare alaptatul. M-a incurajat f tare, mi-a zis sa nu incep cu "nu stiu daca voi reusi" ca sigur voi alapta, ca asa e natural, etc. Eu i-am cerut supliment ptr bebe, ea mi l-a refuzat. Mi-a aratat ca am lapte, a pus-o pe Sara la san si mi-a aratat cat de bine stie sa suga si mi-a zis ca suplimentul e ptr mamicile care n-au inca colostru.
Bine, in zilele urmatoare a primit si supliment ca nu toate asist erau ca ea smile

Am facut rani usoare, dar am suportat. Am folosit garmastan si a fost ok. Si mi se intarise f tare un san, dar  am tot stors si iar a fost ok.

Iulia iti tin pumnii sa fie bine bebe!

#464 2013-07-12 12:10:56

ochii_mei
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2009-04-24

Happy, nu stiu daca tot...dar acum mult tare pica. Ariana oricum nu a av mult par la nastere.
Noi am folosit Hymalaya o spalam cu samponelul si pe corp, si ptr dupa baita ulei de corp (mie nu imi pla cremele). Am av gel de spalare Topfer...cah, deloc nu imi place, acum am luat de la mag de care iti  vorbeam gel de spalare Baby Dream, care e super, si ulei de la Hipp. Legat de ulei mai fain mi se pare cel de la Himalaya.
Ariana nu a facut deloc solzisori pe cap, nu stiu ce sa-ti spun. Sunt niste perii special de par ptr bebe, si piaptan ptr a indeparta solzii de pe cap. eu stiu ca mama asa le spunea, solzisori...sor'mea a av probl asta. Aaaa, si eu cand o dau cu ulei pe corp ii intend si pe capusor, sa hidratez putin.
Iulia, la ce lab faci beta? Daca ai Synevo fa acolo, is f prompti la rezultat, si daca insisti il fac si mai repede.

Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra!

#465 2013-07-12 12:11:10

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Mai, nu ma intelegeti gresit cu calcatul, nu de frica microbilor & co. ii calc, ci pt. ca mi se pare ca ies botite din masina de spalat. Si imi e si drag sa le calc cand le vad asa mici. hjarta

Happy, Natalia abia pe la 3 luni jumate si-a tinut capul bine, bine, iar de rostogolit s-a chinuit vreo 2 saptamani pana i-a reusit. Se intorcea si ii ramanea manuta prinsa sub ea.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#466 2013-07-12 12:16:29

ochii_mei
Sr. member

Katey, in general vorbeam, nu cu referire la cineva aanume...si eu ii calc unele chestii care ies botite...dar body-uri, pantalonasi si altele nu le calc. Prietena mea ii calca fetei de 1 an si 4 luni de frica microbilor.
Noi capul il tinem f bine de ceva vreme, dar nu ne rostogolim deloc.....

#467 2013-07-12 12:16:34

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

kristinika puss

iulia kram mie imi pare rau ca nu te pot incuraja mai mult, simt ca nu te ajut in vreun fel. ma rog doar sa fie bine.
desi ar fi bine sa afli mai repede valoarea de maine, nu-ti recomand sa schimbi laboratorul caci pot exista niste diferente ce te-ar induce in eroare. mai degraba mergi tot acolo si le spui ca e o urgenta, ai nevoie repede de rezultat ca sangerezi. mie la bioclinica mi-l dadeau in 2-3 ore.

happy, iti multumesc ca mi-ai povestit puss. ft de treaba asistenta din prima zi, iar tu o norocoasa, ca ai si avut colostru fara nicio interventie si ai si pus-o corect la san de la inceput si astfel nu ai facut rani prea mari.

#468 2013-07-12 12:25:08

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Am inteles, totusi sunt femei care in loc de maro sangereaza rosu, la o prietena 2 luni i'a venit problemele, si era insarcinata, pana cand intr-o zi a vomitat si era suspect, la medic i -au zis ca e normal.. Deci chill, ca sigur e bebe bine acolo puss

#469 2013-07-12 12:27:23

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Am inteles Ochisori. Eu speer totusi sa nu cheleasca de tot, tare rau mi-ar parea sad
Produsele de la Hipp le-as incerca si eu.

Katey puss Cum s-a tot zis, fiecare copil cu ritmul lui. Sara isi tine capul binisor, inainte cand o mai puneam pe burtica si-l ridica si din pozitia aceea. Azi nu. Probabil ptr ca n-am mai pus-o.

Cat despre calcat e bine ca ai timp sa mai faci asta. Eu n-as avea cand.

Anca, da, am fost norocoasa. Ah si am vb si cu un consultant in alaptare cand eram acasa.

#470 2013-07-12 12:30:43

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Fetelor, eu fac listuta cu lucruri de cumparat pentru bebe (pentru spital si acasa) si pentru mine. Cand aveti un pic de timp imi spuneti si mie ce ati cumparat voi? Stiu ca s-a mai scris, insa nu am timp sa stau sa caut. Va multumesc anticipat.

Fericita mamica de Aida Maria!

#471 2013-07-12 12:42:43

ochii_mei
Sr. member

Andy, eu iti spun ce am folosit, ca de luat am luat multe degeaba.
ptr mine: chiloti, camasi de noapte mi-au dat din spital, torsoane am aav cateva facute de acasa, ptr dupa op si a fost f bine, restul le faceam pe loc, vata, pansament,euam av si absorbante si puneam torson peste ans sapun, serv umede, baneocin pudra, apa la 0.5....si cam atat la mine.
Bebe: pampers, serv umede. hainute, crema de galbenele, baneocin pudra. manusele (dar a mea nu a tinut ).
Sper ca  nu am uitat nimic.

#472 2013-07-12 12:47:02

iuliabebe
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-10

la synevo am facut si tot acolo merg si maine... azi s-au grabit sa imi trimita pe mail rezultatul, deci sunt f ok... maine nu cred ca am vreo sansa sa mi-l dea in aceeasi zi, probabil va fi luni... o sa insist totusi si o sa le spun ca am sangerari care nu se opresc si dureri, poate ma ajuta mai repede avand in vedere ca este weekend ...

pui mic - 28.06.2014 hjarta rugaciune

C’est la vie! C’est la guerre!

#473 2013-07-12 12:49:51

ochii_mei
Sr. member

Asa sa faci Iulia, insista mult la ei, poate reuesti sa obtii maine. tin pumnii.

#474 2013-07-12 12:53:12

kristinika
Sr. member

goodluck multa pe maine Iulia si sa ne tii oricum la curent cu toate puss

#475 2013-07-12 13:00:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Eu ma retrag fetelor. Merg sa mananc si apoi ma intind un pic in pat.

Multumesc ochisori.

Ne citim mai tarziu.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.