homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-50

#932 2013-07-17 17:55:37

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

vai ce mult ati discutat big_smile
ano puss incearca sa stai linistita, o sa vezi ca totul v-a fi bine (stiu ca e inevitabil sa-ti faci tot felul de ganduri)
get puss concediu placut, pleci undeva? ce fain ca ai maine deja control , eu peste 2 saptamani mai am big_smile

eu am primit astazi rezultatele la analize si au iesit toate bune, doar ca la toxoplasma nu am anticorpi (daca am inteles eu bine)

LE: kristinik imi pare foarte rau, nici nu stiu ce sa te sfatuiesc, am ramas socata 9sper ca totusi e o eroare si e totul bine)

Ultima oara a fost editat de allle (2013-07-17 18:05:03)

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

#933 2013-07-17 18:27:08

Jasmina
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-14

Fetele, eu si azi am umblat si m-a luat cu intepaturi in josul burticii si in vagin grater ati mai patit, e normal?
Va rog sa-mi raspundeti ca dau in paranoia....
A mica misca, e activa. Nu am mai experimentat  astfel de senzatii, or fi contractii?grater

Mămică fericită de prințesă Iovana din 26.09.2013!
Te iubim, comoara noastră! hjarta

#934 2013-07-17 18:40:54

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Kristinika, imi pare atat de rau sad nici nu stiu ce sa zic, eu sper sa fie embrionul acolo si sa primesti ceva pt sustinerea sarcinii si sa fie bine. Tu de cand incepusei sa ai scurgerile maro? Ei ce ti-au zis ? ca sigur nu mai e embrion? Eu zic ca ei inca mai cred intr-o sansa, daca ti-au dat sa faci analize si sa revii marti pt reevaluare.
Incearca sa te linistesti. Eu ma rog la DD sa iti salveze bebicul.

allle: daca nu ai anticorpi inseamna ca nu ai facut nicioadata boala. Atentie cu litera pisicii, daca ai, sa nu o schimbi tu, doar sotul si nu manca nimic carne cruda, inclusiv peste afumat, sau chestii de genul. Nici eu nu am anticorpii de toxo si nici pe cei de herpes genital. Pe ceilalti ii am.

Jasmina: din pacate, nu stiu sa te ajut, dar te vor ajuta burticile mai avansate kram

Geta: concediu placut si te asteptam cu analizele!

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#935 2013-07-17 19:04:51

kristinika
Sr. member
De la: padova-italia
Inregistrat: 2013-06-03

Cum am intrat acolo la ecografie a spus ca ceva nu e in regula si m-a dus intr-o alta camera si mi-a facut iar ecografie...intai a spus ca placenta se desprinde si cu siguranta e in curs un avort,apoi am vazut si eu camera care era goala si totusi a umblat putin pe acolo sa vada daca e sau nu e embrionul dar nu l-a gasit deloc...a spus ca e sarcina cu ou clar...nu am cuvinte grater  grater
Multumesc de sustinere dar cu toata durerea sunt constienta de ceea ce se va intampla si chiar daca doare asta e grater  grater  nu mai pot face nimic...

Ultima oara a fost editat de kristinika (2013-07-17 19:06:45)

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!
rugaciune IERI NU,ASTAZI NU,DAR POATE MAINE DA...TE ASTEPTAM CU DRAG!!!

#936 2013-07-17 19:42:39

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Oh, Kris yikes imi pare rau sad vai de capul si animalele astea dc imi zic ca sunt bine??? Eu oare ce am? neutral
Totusi la 11 saptamani trebuia sa fie mare, cum asa placenta goala?

Publicitate

loading...

#937 2013-07-17 19:55:24

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Get concediu placut,sa intri sa ne dai vesti dupa control. Alle ma bucur ca analizele sunt ok.   Jasmina ai luat nospa,burtica e tare?Kristinika sunt socata,oare e posibil asa ceva?Ce analize ti-au dat de facut,ai facut eco endovaginala?Te rog linisteste-te.

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#938 2013-07-17 20:00:34

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Happy da stiu ca nici ei nu se omoara dupa noi, dar in calitate de turist am fost tratata bine. In principal nu ii interesa de unde esti cata vreme vedeau ca esti turist, iar acolo unde am spus nu am primit vreun tratament "special".

Kristinika, off...nici nu am cuvinte...imi pare nespus de rau... grater

Florariu, puss nu numai ca am plecat de la aspirante, dar am si nascut demult.. smile

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-17 20:02:10)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#939 2013-07-17 20:01:22

kristinika
Sr. member

Cred ca asa se chiama,e inauntru nu afara iar ca analize nu inteleg exact ce scrie...emocrom plt pt ptt si inca 4 dar nu inleleg nimic si din ceea ce mi-a spus nu mai stiu prea multe ca incercam sa ma stapanesc din plins supa

rugaciune DOAMNE AJUTA-NE SI PE NOI SA UMPLEM GOLUL RAMAS IN INIMA SI ACESTA TRISTETE SA FIE INLATURATA DE O MINUNE !!!

#940 2013-07-17 20:22:08

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

Buna fetelor!

Kristinika imi pare tare rau pentru tine ... poate totusi mai e ceva speranta ...

Nu stiti de Andreea nimic, a nascut, cum este?

Happy, fetita mea doarme odata pe zi cate 5-6 ore, aseara de la 10.30 pana la 4 a dormit, am tinut-o ceva mai mult treaza inainte si i-am dat si putin mai mult sa manance sa fiu sigura ca e satula, a supt amandoi sanii plus 50 ml lapte stors cu pompa si pastrat de dimineata. In rest ziua doarme in general cate 3-4 ore. 2-3 ore pe zi ne jucam, mangaiem piciorusele, povestim etc (impartite in reprize nu toate odata).

Fetelor, stiti pe cineva care ar dori aparat de ascultat inima bebelusului? Am eu si l-as vinde, a costat 210 Ron si-l dau cu 120, are inca 7 luni garantie si pe mine una m-a ajutat enorm, cred ca intram la boli nervoase sau eram zilnic la urgente daca nu-l aveam. De fiecare data ma linistea enorm cand ii auzeam inimioara aia care batea regulat (la noi 140 era aproape constant nr de batai pe minut), eu fiind mai plinuta o simteam destul de putin cand misca asa ca imediat ma panicam. E marca AngelSounds.

Ultima oara a fost editat de betty200 (2013-07-17 20:28:02)

#941 2013-07-17 20:42:03

kristinika
Sr. member

Nu cred sa mai fie sperante odata ce am vazut cu ochii mei casuta goala si apoi varsta casutei nu difera de o saptamana ci de 5 este de 6 saptamani inloc de 11 saptamani si acum usor usor incep sa am si scurgeri care nu mai sunt maro ci rosii cu durere de spate ,de burta si toate cele....DUMNEZEU stie ce face si de ce face....dar nu pot spune ca nu imi pare rau... grater
Jac nu vreau sa te sperii dar daca ai ceva simptome cat de mici fugi la doc sau daca vrei sa iti dau mai multe info iti sunt la dispozitie,dar sper sa nu fie nevoie ,sa fie totul bine la tine
puss  la toate

Ultima oara a fost editat de kristinika (2013-07-17 20:47:46)

#942 2013-07-17 20:58:15

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Kris, eu mi am vazut bebele, acu o zi...mi-au spus ca nu am nimic, nu stiu ce naiba sa fac, dar eu bebele l-am vazut si i-am vazut si inimioara, deci eu ata nu am, dar cva am dca tot ma freaca, azi nu am mai avut nic, nu e tot timpul dar na ..

#943 2013-07-17 21:04:43

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna seara!

Ano, 135 cu 66 e la limita superioara ( la primul nr ma refer) Mie mi s-a zis sa nu depaseasca 130. Eu aveam in general tensiunea buna dar uneori "sarea" si la fel, mi s-a zis ca nu sunt bune nici cazurile astea izolate. Parerea mea e ca nu trebuie sa te ingrijorezi, deocamdata nu inseamna nimic acea tensiune, poate erai mai obosita/stresata. dar sa fii totusi precauta, sa iti iei tensiunea din cand in cand sa te asiguri ca e bine.
SUper beta si e cam suspecta chicot Daca in loc de x2 e x4... poate in loc de x1 bebe sunt x2 bebei
Care sarcina molara  sm

Ionus puss eu ma grabesc sa te ajung din urma cu burticuta  chicot  Mai am vreo 3 luni la dispozitie. Ce i-ai luat sotului cadou pe maine ? Eu nimic deocamdata, am zero idei si nu as vrea sa ii iau tricou ca de fiecare data.

Kristinika, imi pare nespus de rau, nu am cuvinte.

Azi au venit rezultatele de la placenta... E fara probleme neutral  Acum am o mie de intrebari...poimaine merg la hematolog, sper sa ma lamureasca.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2013-07-17 21:09:52)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#944 2013-07-17 21:18:06

kristinika
Sr. member

Jac iti doresc tot binele din lume si daca l-ai vazut si doc ti-a spus sa stai linistita e binedar ceea ce vreau sa-ti spun este sa nu stai deloc la primul semn de intrebare ci sa fugi si daca poti mai afla pareri si de la alt doc ca e mai bine....
Acum ca la mine a fost sa fie asa nu inseamna ca si la tie e ceva....spun doar sa stai linistita dar atenta la orice semn ciudat...nu te panica degeaba pentru moment puss

#945 2013-07-17 21:19:13

elena.plahatca
Addicted member

Kristinika, voi ati reusit sa ramaneti gravizi repede sau a durat?

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#946 2013-07-17 21:25:36

kristinika
Sr. member

Din septembrie 2012 incercam,iar in aprilie 2013 reusisem.....7-8 luni au fost destule pentru a incepe sa-ti faci anumite intrebari....si cand a fost sa fie nu a mai fost... supa

#947 2013-07-17 21:34:45

elena.plahatca
Addicted member

Imi pare foarte rau kram Iti suntem alaturi

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#948 2013-07-17 21:39:08

kristinika
Sr. member

Va multumesc din toata inima...stiu ca asta e viata si trebuie sa fim tari,dar nu e usor Va multumesc inca o data  puss  la toate

#949 2013-07-17 21:54:34

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Kristinika,eu sincer nu am cuvinte suntem toate cu sufletul alaturi de tine.

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#950 2013-07-17 21:58:23

kristinika
Sr. member

Va multumesc si va urez bafta multa in continuare ,bebei mari,frumosi si sanatosi puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.