homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28-52

#970 2013-07-18 08:49:39

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 28

Neata!

Fetele, nu mai puneti la suflet, va enervati degeaba ca de schimbat oricum nu le schimbati. Si mai stresati si bebeii. sad Niciunui sef n-o sa-i pice bine ever sa auda ca o angajata e gravida.  nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#971 2013-07-18 08:55:58

Alinutza30
Sr. member
De la: Busteni
Inregistrat: 2013-02-22

Buna dimineata tuturor puss

Ade puss ,nu te stresa ca nu merita efortul ,scuipa-le mai bine .

Kate puss buna dimi.

Betty puss ,ce faceti voi cum e acasica?

Kristinika puss rugaciune

Emily puss neata ,de ce sa ramai de acum in concediu daca tu esti bine?Doar ca asa vor ei?

Khriss puss buna dimineata.

Ionus puss buna dimineata ,ce faci azi e ziua si sotului tau?

Pui mic Maximus Andrei 15.09.2013 bebe

#972 2013-07-18 08:58:47

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Katey buna!!Ce fac fetele frumoase?? puss

Alinus buna dimineata!!Uite bine,in sarbatoare da,si sotul meu si a Elenei isi sarbatoresc ziua azi,al meu un pic mai multi ani,binenteles. rodnar Tu cum te simti? puss

Cine pofteste eu las aici. drool
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/62832_tort-cu-crema-de-sampanie.jpg

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#973 2013-07-18 09:03:57

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Ioana, totul e pregatit... cand vine tati de la serviciu diseara, ducem patutul in camera, e gata montat numai trebuie aranjat, si dulapiorul lui la fel.  Numele e pregatit de cand ma aflat ce o sa fie. O sa il cheme David.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#974 2013-07-18 09:09:03

betty200
Full member
Inregistrat: 2012-02-27

Multumim Alinutza, e foarte bine acasuca! ... desi noua ne-a fost bine si in spital, la privat esti ajutat foarte mult si orice nevoi sunt, personalul sare si le indeplineste imediat.

Publicitate

loading...

#975 2013-07-18 09:14:39

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

Katey, nu trebuie sa te simti rau ca ai zis de secretii...normal ca niciuna nu voiam sa avem dreptate, Doamne fereste...dar eu zic ca e mai bine ca fetele sa stie ce e normal si ce nu in sarcina...eu una nu sunt adepta incurajarilor cand nu e cazul, cred ca e mult mai benefic sa ii spun omului care sunt potentialele riscuri, sa dea fuguta la medic, decat sa ii zic ca e totul bine, cand stiu ca probabil nu e...ma gandesc ca in primul rand trebuie sa ii fac un bine nu doar sa ii ridic moralul.

Jac daca ai auzit inimioara si bebe  era dezvoltat corespunzator cu varsta sarcinii, nu ai de ce sa iti faci griji. Ramane insa problema progesteronului, parerea mea e ca medicul trebuia sa iti dea sa faci aceasta analiza de urgenta de prima data cand i-ai zis ca ai avut scurgeri maronii. Insa din cate am citit de la tine, sunt mult prea relaxati medicii de acolo...mi se pare ca lasa totul cam la mila Domnului...
Aici ti s-ar fi dat supliment de progesteron inainte de a face analiza in caz de scurgeri...dar in fine, acum asteapta si vei vedea, urmareste sacretia si daca mai apare...eu zic sa dai buzna peste doctor si sa ii zici de progesteron...asta e, si aici uneori le dam noi lectii medicilor..
In plus, ai grija si cu efortul fizic, sa nu fie prea mare si sa nu ridici greutati. A...si nu purta haine stramte/pantaloni stramti, care sa preseze uterul. Va fi bine, o sa vezi!

Adelina lasa colegele ca habar nu au ce vorbesc, cand iti vor mai spune ca la 35 de ani se fac copiii, spune-le ca la varsta aia e foarte probabil sa nu mai poata face deloc. Si din pacate am dreptate, am umblat cu anii prin clinicile de infertilitate si am vazut asta...trei sferturi din paciente aveau de la 35 de ani in sus. La 28 de ani nu e deloc devreme!!! Te felicit pt sarcina si ignora te rog rautatile celor din jur, ca Dumnezeu e sus si vede tot, tu ai grija de tine si de bebe.

Si iti spun eu ce te asteapta cand vine bebe: o viata minunata, o viata care are sens, in care zilnic zambesti. Si crede-ma, cariera si banii nu valoreaza absolut nimic pe langa bucuria de a fi mama! Vorbesc din experienta...

pup fetele!

Ultima oara a fost editat de cris8 (2013-07-18 09:20:53)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#976 2013-07-18 09:21:58

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

din cauza fibromului mi-a recoandat doctorul reducerea programului. Si au facut un scandal de nedescris pe tema asta pentru ca desi i-am notificat in scris de o luna ca sunt gravida ei nu au anuntat mai departe. Si pun tot felul de presiuni sa imi retrag cererea si sa intru in medical

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#977 2013-07-18 09:25:22

anorien
Hero member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-21

Ioana și Elena,  la mulți ani soților voștri!

Adelina,  despre ce 16 ore libere pe luna e vorba?

La mine la munca suntem 9 oameni,  2 la v?nzări, 1 la conta și restul ?n service.  Eu cu șefa suntem la v?nzări.  Eu ma ?nțeleg f bine cu șefii,  ne-au plecat 2 oameni,  la firma cam sc?rț?ie treaba... ?mi vin și la nunta... Mi-e aiurea sa anunț ca știu ca pt o firma nu e placere un angajat cu sarcina. Implica cheltuieli plus ca ?ți trebuie și ?n om nou,  iar ?n mine chiar ?și pun baza,  mai ales pe partea elaborării de caiete sa sarcini la licitații,  ca mi-e mi-a plăcut și piatra tehnica.

Mami fericita  de bebe Victor, 22 mar 2014 hjarta
Doamne, îți mulțumim pentru aceasta minune!
Cum a aparut minunea din burtica

#978 2013-07-18 09:26:16

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Cris, ce frumos ai scris! hjarta

Ioana, Elena, la multi ani Racilor vostri, sa-i iubiti si sa va iubeasca mereu ca la-nceput!
Si eu tot Rac am. chicot

Ioana, fata frumoasa e acasa, ii iese o maseluta si e cam trista din cauza asta. sad Cealalta fata e la munca. tongue

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#979 2013-07-18 09:28:03

Alinutza30
Sr. member

Ionus si Elenuta sa va traiasca sotiorii multi multi ani si sa va bucure sufletele,sa aveti o zi de azi superba impreuna. puss puss puss

Khriss ,foarte frumos numele.

Betty te cred si te inteleg dar si preturile la privat sunt destul de ridicate sad , dar ma bucur tare mult ca sunteti  bine.

Cris puss buna dimineata.

#980 2013-07-18 09:29:59

cris8
Insomniac member

Ano, prin lege ai dreptul la 16 ore pe luna sa pleci din timpul programului sa iti faci analizele de sarcina.

Katey puss am scris ce simt...si stiu ca orice mamica e de acord cu ce am scris wink

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#981 2013-07-18 10:01:37

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna dimineata!

kristinika, off sad sad tare rau imi pare! sa te ajute d-zeu sa fie bine data viitoare!
analizele acelea le faci gratuit? daca e prima sarcina pierduta si la o varsta atat de mica (inainte de formarea embrionului), nu prea ai ce sa investighezi. din pacate se intampla foarte des ca sarcinile sa se opreasca din evolutie in stadiul asta, cauza cel mai des intalnita fiind un defect al produsului de conceptie. deci nu vreo afectiune a mamei ori a tatalui, ci pur si simplu ghinion la fecundare sad.
daca sarcina arata de 6 sapt si tu aveai 11 de la um, din pacate nu mai sunt sanse sa evolueze sad. ceea ce sper insa, e sa se fi eliminat natural, sa nu fie nevoie de chiuretaj. in cazul asta, nu trebuie sa astepti decta o luna pentru a incerca din nou.
offf... te imbratisez cu drag kram. daca ai nevoie sa plangi pe umarul cuiva, noi suntem aici.

alle, ma bucur pt rezultatele bune!

jasmina, si eu am patit, de la mers mai mult pe jos. e indicat sa reduci efortul cand apar simptomele astea. nu cred ca sunt contractii; de regula junghiurile, intepaturile sunt asociate cu intinderi de ligamente.

elena, nu stiu daca trombofilia se reflecta si in placenta... daca nu, ar putea fi mutatiile acelea cauza tragediei sad. sa primesti maine toate raspunsurile, sa dai peste un medic competent si rabdator!

eu am incercat pe la 21 sapt sa caut inimioara cu un aparat doppler si mai mult m-am panicat, nu auzeam nimic care sa sune a batai de cord.

doamne, adelina, ce atmosfera urata sad. bine ca iti poti lua curand concediu si scapi de ele! lasa-le pe ele sa faca copii dupa 35 ani, daca or mai putea. vorbeste invidia din ele. cel mai bine e sa nu el asculti si sa le si dai replica atunci cand te mai bat la cap cu sfaturile lor pretioase. taie-le si tu macaroana, nu le mai lasa sa-ti spuna toate tampeniile. nu va face bine tie si bebelului energia asta negativa cu care te incarca.

eu am noroc cu niste sefe ft de treaba, chiar s-au bucurat cand le-am dat vestea - poate de mult voiau sa scape de mine chicot. glumesc. avantajul e ca au si ele copii mici si imi inteleg altfel situatia. pe mine chiar m-au sfatut de bine si mi-au povestit din experientele lor.

ioana, elena, la multi ani fericiti sotilor vostri!

khris, ce emotii frumoase te incearca in momentele astea! si de luni, vor veni altele si mai minunate hjarta.

o zi frumoasa!

#982 2013-07-18 10:04:54

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Ano iti multumesc. puss

Katey multumim ,da pentru racii nostri dragi.Tu pe cat esti?Sper sa-i treaca Ionicai repede maseluta.Spor mamicii la munci. puss

Alinus iti multumesc,acum ma duc cu el la terapie sa-i cumpar un tort. puss

Pup toate fetele!!

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#983 2013-07-18 10:18:16

Alinutza30
Sr. member

Anca puss

#984 2013-07-18 10:26:27

cris8
Insomniac member

Alinush puss

Ioana, Elena, la multi ani sotilor vostri! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va inmultiti familia! puss

Betty, sa iti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa! Sa stii ca are ceva in comun cu fetita mea chicot ghici ce? in afara de faptul ca e fetita, evident tongue

Stiu cum e la privat...eu la nastere m-am simtit in spital ca intr-o mini-vacanta, abia acasa a inceput greul.. smile

#985 2013-07-18 10:26:52

anca90
Platinum member

alinutza puss ce faci, cum te simti? ai scapat de raceala? durerile acelea te-au mai lasat?

#986 2013-07-18 10:27:34

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

'Neatza!

Vai ce noapte am avut ... trezit din ora-n ora si apoi la 4.30 un carcel care m-a tinut extrem de mult si nu trecea cu nimic. Urlam prin casa de durere. Pe la 8 am reusit sa dorm din nou, dar nu am putut dormi foarte mult.

Kristinika, imi pare extrem de rau sa citesc povestea ta. Nu stiu ce sa spun! Am ramas fara cuvinte.

Katey a scris:

Neata!

Fetele, nu mai puneti la suflet, va enervati degeaba ca de schimbat oricum nu le schimbati. Si mai stresati si bebeii. sad Niciunui sef n-o sa-i pice bine ever sa auda ca o angajata e gravida.  nustiu

Legat de sefi, tind sa va contrazic. Al meu sef cand a auzit ca sunt insarcinata m-a sunat (el e in Israel cea mai mare parte a timpului) sa ma felicite. Am simtit ca face asta din tot sufletul. Si de fiecare data cand vine in Romania imi aduce cate ceva. Ultima data mi-a adus creme pentru sani si burtica, naturale, cu minerale de la marea moarta. Si nu mai spun cum ma rasfata cand mergeam la birou ...

Em ... sefii tai sunt inconstienti. ITM-ul trebuia anuntat in termen de 10 zile. Acum ii paste amenda. Si probabil mai au si alte bube la capitolul protectia muncii de nu vor sa vina ITM-ul in control. La mine la firma nu au venit, deci nu e obligatoriu sa vina ...

Ano ... parerea mea este ca nu trebuie sa te simti prost. O sarcina e cea mai frumoasa veste!!! O sa se descurce ei si fara tine. Aceleasi sentimente le aveam si eu inainte sa anunt. Insa reactia lor m-a incurajat foarte mult. Toti s-au purtat foarte frumos si au si avut grija mai mare de mine. Unul din sefi avea intotdeauna grija sa mananc la pranz, de exemplu.

Ioana si Elenush La Multi Ani sotiorilor vostri.

Fericita mamica de Aida Maria!

#987 2013-07-18 10:36:39

anca90
Platinum member

andy, imi pare rau pt noaptea nedormita si carcel sad. pana la 4 de ce te-ai trezit din ora in ora? te supara ceva sau nu puteai sa dormi? iei suplimente cu magneziu?

#988 2013-07-18 10:39:38

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

neata fetelor puss
elena si ioana puss felicitari si la multi ani sotilor vostri  majoreta
fetelor noi avem o firma care e pe numele sotului meu si eu sunt angajata la program normal cu acte in regula, oare trebuie sa anuntam la itm ca sunt insarcinata?

pup toate fetele puss

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.