Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-61
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Glen, Multumesc, citisem d?j?.
Fetelor, asta e problema, ca nu e lipsa de exercitiu, il stimulez in fiecare zi, de la 5 luni am facut cu el exercitii de stat in sezut si el a stat numai la 8, la 9 bine bine... In picioare de la 6 luni fac exercitii cu el, il pun pe marginea patului sprijinit, il las pana Cade, iar il pun, am si pus poza pe net de la vremea aia, de facut pasi eu l-am invatat, efectiv ii tineam fiecare picior cu o mana si I-l puneam unul in fata celuilalt, el face pasi de la 11 luni, pana atunci nu misca picioarele, desi exercitiile le facem de la 8 luni. Orice alt copil normal, face lucrurile astea fara pic de ajutor, si el cu ajutor le face f greu... Ce vreau eu sa fac acum este kineto adevarata, suprasolicitarea grupelor de muschi, sunt cam agresive metodele, dar nu vreau sa ma mai joc cu timpul lui. Simt o mare vinovatie in suflet ca nu am facut mai mult mai devreme
Viata mea, desprinsa din povesti
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
am fost la medic dar la cel de familie. are ea specializare pe poediatrie dsr nah
zice ca nu-s dintisorii, pulmonare e ok, rosu in gat nu. cica viroza. dar sa-i urmaresc si urina si cica sa nu intervin pana la 38.8 rectal, sa las organismul sa lupte. dar ea are acum 38.6 si e lesinata, arde, sta asa cu capul pe mine. i-am dat o doza de panadol. ce ma dispera e ca are extremitatile f reci, bocna sunt mainile si picioarele, iar in rst arde
Janis petrecere frumoasa. ai baiat mare
- pokemon
- Diamond member
deno, daca el nu a facut lucrurile astea de la sine, ci l-ai ajutat tu, atunci chiar iti inteleg temerile. eu intelesesem ca e vorba doar ca nu e el super activ. nu te mai simti vinovata nu iti poti da seama foarte devreme ca exista o mica problema, pt ca asa cum am mai scris, la inceput toata lumea pleaca pe ideea ca atunci cand va fi el pregatit va face lucrurile si o intarziere de stat in fund, de o luna-maxim doua nu iti da mari indicii... succes cu munca ta si imi doresc sa vedeti rezultate cat mai repede. gandeste pozitiv, pt el si pt tine,da? happy, sanatate! imi place cum gandeste medicul tau. nu stiu ce sa zic referitor la febra, eu m-am ghidat mai mult dupa cum vedeam copilul.chiar daca avea putin peste 38, daca il vedeam molesit rau i-am dat antitermic. in schimb, a sarit si de 39, ardea ca aragazul, dar alerga si se juca, era vioi, asa ca l-am lasat sa lupte. si Razvan face febra asa, cu maini si picioare reci. tin minte intr-o noapte, dormea cu picioarele pe mine si eu eram linistita ca nu i-a mai crescut febra si cand am pus mana pe frunte ardea ca niciodata... incearca si cu homeopate, poate merg.i-am mai pus eu si comprese, cand ii crestea dupa 2 ore de la antitermic. si tinuta dezbracata piele pe piele mai ajuta la noi...
Ultima oara a fost editat de pokemon (2013-09-27 12:09:20)
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- denorah00
- Insomniac member
Multumesc poke! Da, cam ajutat le-a facut toate, si ce mi-am dat seama, e ca nu pentru ca nu poate, fi pentru ca nu e interesat, ceea ce mi se pare mult mai grav Am zis de mult doctorlor temerile mele si mi-au zis ca-s cu capu... Tare imi doresc sa nu se adevereasca nimic si chiar sa fie el un razvratit(ca ma-sa). In rest e un Duracell, nu e moale, e chiar hiperactiv, e un chin sa-I schimb scutecul, sa ii dau sa manance, nu sta locului o clipa, este extrem de vesel si simpatic, nu are sindromul copilului moale. E doar dezinteresat
- pokemon
- Diamond member
deno, yann seamana un pic cu nepotica mea. asa a fost si ea, a stat tarziu in fund, a mers tarziu (la 1 an si 3 luni), a vorbit tarziu. in rest, hiperactiva, se agita in brate, ziua, noaptea, ea nu a dormit pana la 1 an si jumatate mai mult de o jumatate de ora pe zi, legat, iar acum la 3 ani e infipta de numa'. loveste, trage de jucarii, impinge alti copii sa isi faca ea loc in fata, etc. dar tot asa...niciodata nu a incercat sa se ridice singura in picioare pana tarziu, pasi tot asa pe la 1 an a descoperit. dar a busilit.
- be_happy
- Platinum member
da cum se pun compresele? sibla cat ti,mp dupa administrarea panadolului ar trebui sa scada febra?
- pokemon
- Diamond member
cand are si picioarele fierbinti, eu i-am pus sosete umezite cu apa si otet. cand vrei sa ii scazi rapid, dar numai in cazuri cand febra e mare rau si a crescut dupa antitermic sau pur si simplu te trezesti cu copilul arzand dintr-o data, prosop rece (la urgenta mie mi l-au bagat in congelator) si se pune pe burtica, peste un body. niciodata pe spate mi-au zis comperse cu apa la temperatura camerei, daca nu scade sub antitermic, pe manute, picioare sau cap. in caz de convulsii, mie mi-au zis sa il pun pe o parte. in caz ca da semne ca se sufoca,pe spate cu o patura rulata sub gat si capul lasat pe spate, astfel incat limba sa nu poata sa il asfixieze. asta e ceea ce stiu eu de la o verisoara care lucreaza pe smurd. am intrebat ce si cum, pt ca razvan are prostul obicei de a face febra ft mare, peste 39 in general, care nu cedeaza mia mult de 1 ora sub antitermic
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
happy, e normal sa aiba extremitatile reci, sangele migreaza catre organele vitale. mi mi s-a spus ca impachetarile se fac doar la picioare, nu mai sus, cu apa la temperatura camerei. eu ii dadeam niste pantalonasi de pijama inmuiati in apa si storsi foarte bine. nu este regula cu timpul in care ar trebui sa-i scada febra. important este sa nu ajunga la un nivel periculos pana cand ii poti da urmatoarea doza de antitermic.
Deno, nu stiu ce sa zic sper sa aveti rezultate frumoase lucrand cu el. de-a busilea merge?
mor dupa Rares
Ultima oara a fost editat de gargarita (2013-09-27 12:47:47)
- be_happy
- Platinum member
vai Poke
acu vad ca a mai scazut, e mar rece Sara desi termometru arata 38.4, doar 2 unitati in minus. sper sa trecem cu bine peste
am inteles Garga, multumesc
Ultima oara a fost editat de be_happy (2013-09-27 12:48:23)
- LikeIt
- Sr. member
- De la: Romania
- Inregistrat: 2011-01-24
Buna mamici!
Azi sunt intr o forma buna, ma simt atat de bine, pur si simplu..
Happy, La Multe Lunite pentru ieri Sarei! a implinit 5 luni! sanatate si numai bine!
Sanatate la toti bebeii! si mamicile!
si eu le pun sosete cu otet cand au febra, doamne ajuta sa nu fie nevoie! ca n am mai racit de cateva luni bune!
Eu si mama ne pregatim sa facem placinta cu mere si placinta cu branza..abia astept sa mananc!
Poke, in congelator?!!! mi se pare prea de tot! doamne! poate gresesc eu!...
"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."
Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill
- pokemon
- Diamond member
like, da, in congelator. dar luase antitermic novocalmin si dupa o ora, avea deja 39,7 la axila, era risc mare de convulsii si trebuia scazuta rapid. asa ca au udat prosopul, l-au bagat 5 min la congelator si am stat cu el pe burtica, il puneam, il scoteam si tot asa.... asa-i copilul meu, el nu stie sa faca febra sub 38 cand face, pai 39 e multumitor. nici nu ii cedeaza sub ibuprofen, la noi merge doar paracetamol cu novocalmin.... dar nici mie nu imi cedeaza nici o durere cu o doza normala de ibuprofen. ori iau forte, ori aspirina
mmm, placinta as face si eu, dar imi e groaza sa ung fiecare foaie. am vreo 3 randuri de foi d eplacinte in congelator, dar nu m-am incumetat sa ma apropii de ele, din acest motiv. stiti ce se intampla daca pun doar umplutura si nu ung foaie cu foaie?
Ultima oara a fost editat de pokemon (2013-09-27 12:55:50)
- denorah00
- Insomniac member
Nu, de-a busilea nu merge, nici pe manute nu se ridica ca si cum ar face flotari. Se sprijina pe coate.
Prima sedinte de juma de ora tocmai s-a consumat. Suparare mareee, ca nu l-am mai ajutat cu nimic, nu se poate sprijini de mine, eu stau la distanta si doar il prind cand da sa cada. I-am oferit canapeaua ca sprijin, asta ii va fi ajutorul de acum incolo, dar s-a suparat, se intoarce spre mine si ma Musca. L-am obosit de numa, gafaia cand am terminat, se vede ca a depus efort, si evident a inceput sa planga ca imi tot intinde manutele sa se sprijin e de mine si eu ma trag, si ii imping manutele spre podea, sau mobila.
Sper din suflet sa avem reZultate, ca Metoda pare buna, il forteaza sa se autodepaseasca.
- pokemon
- Diamond member
uf, mititelul il cred ca se simte neajutorat, sa nu fie mami acolo sa il ajute, dar e spre binele lui.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Deno, nu cred ca-i lipseste interesul de a explora mediul. pana acum a avut mijloace mai comode de a o face, a contat pe tine si pe premergator.
- pokemon
- Diamond member
deno, chiar...in premergator nu se plimba singur?
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
6 ani de dragoste
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|