homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-62

#1160 2013-09-27 13:52:04

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26

Ba da, cu premergatorul merge. Dar numai de 2 sapt, pana atunci nu a vrut sa stea in el, cum il vedea plangea.
Si are mare viteza in el. Dar datoria lui cred, merge cam aplecat inainte. Sau asa merg copiii? Nu mai stiu ce e normal si ce nu.
Este foarte suparat pe noi, e si tac'su acasa si ii aplica acelasi tratament, si e marait intr-una, plange.
Dar sut sigura ca e semn bun. Dureaza putin pana sa accepte pe ce se poate baza de acum, si isi va schimba preferintele.
Azi mergem sa ne interesam si de inot. E la 3 min pe jos de casa noastra, e si pacat sa nu il duc.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1161 2013-09-27 13:53:54

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Kate multa apa,cand fierbe pui o ceapa,o mana de flori de.musetel,o mana de sare grunjoasa.lasi in clocot 2minute,dai  deoparte si adaugi 10 picaturi de ulei de menta.sau.5 de eucalipt daca asta ai.acoperi pana va pregatiti de inhalatie.
Sanatate!

6 ani de dragoste  hjarta

#1162 2013-09-27 14:02:37

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Eu pot sa folosesc ulei de menta/eucalipt pentru Eduard? Nu am nevoie  si nu.mi doresc,insa sa imi cumpar sa il am in casa.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1163 2013-09-27 14:02:55

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Merci, Janis! puss

Deno, si Natalia avea viteza in premergator si mergea aplecata si pe varfuri si o suspectam ca, din cauza premergatorului, nu vrea sa mearga singura in picioare. Nici cu antemergatorul nu vroia sa mearga fara s-o tinem de mana.  nustiu
Mie Yannick mi se pare ca are o personalitate foarte puternica, chiar cred ca nu face unele chestii pt. ca nu vrea sau pt. ca ii e mai comod sa nu faca. Oricum, sa fie de folos exercitiile. smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1164 2013-09-27 14:35:23

denorah00
Insomniac member

Asa e Kate, nici nu vrea, dar asteapta totul de-a gata. De ex: l-am pus in fund langa canapea si I-am pus pe canapea o Doza de cola(e fascinat de ele)
Si Pune amandoua manutele pe canapea, ca si cum s-ar ridica, vede ca nu il ajut si incepe sa maraie si sa bata cupicioarele nervos in canapea.
Daca ii dau un singur deget, se ridica. Dar singur nu vrea, si se enerveaza subit.
Dar unele chestii, chiar nu le poate. Daca il pun sa faca roaba, sta pe brate 2 sec, apoi ii obosesc si lasa capul in perna, pe o parte, obosit.

Publicitate

loading...

#1165 2013-09-27 14:54:48

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

OF, deno, te inteleg perfect
exact asa era si Dami, dar nu la partea de mers,
sotul fiind f protector il tinea mereu de guler/gluga, in cazul in care ar fi cazut el sa-l tina si copilul sa nu se loveasca, era paranoia si mai este si acum, din cauza asta el mult timp nu stia sa cada si atunci cand cadea se lovea f tare, ca se astepta sa fie mereu prins
nu se juca cu jucarii, tasu trebuia sa se joace cu ele si el doar se amuza,nici acum nu prea se joaca cu ele,f rar dc il atrage ceva sau dc te pui tu cu el sa te joci
la gradi am vazut ca se joaca ,dar singur,nu prea se duce la ceilalti copii sa faca jocuri cu ei,sper sa prinda curaj si sa se joace cu ei
se poate imbraca si dezbraca sigur de pantaloni,de cele mai multe ori refuza ,se incalta singur, dar pt ca i se pare lui interesant, s-a initiat singur fara interventie din partea mea,eu doar ii spuneam ca i-a luat invers si sa ii inverseze

in schimb ,Clara,am lasat-o sa se descurce singura, se tine de orice cand simte ca este in pericol sa cada,este f atenta pe unde calca si rar cand cade
se joaca singura ,se duce la jucarii singura sau se joaca cu orice i se pare interesant,faraca cineva sa initieze jocul

aseara si-a manifestat interesul pt furculita si chiar a reusit sa manance singura cu ea,adica sa duca la gura cu furculita fara sa se loveasca cu ea

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1166 2013-09-27 14:56:13

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Maje,cica niciun ulei dinasta sub un an,iar de menta Rose a zis Nu sub 2ani...dar eu il folosesc

Deno,eu cred ca nu poate,nu ca nu vrea.
Multi copii primesc totul de-a gata.eu sunt fricoasa si prapastioasa tot timpul cu mana pe el...etc.insa a facut totul singur mereu,eu cu inima  ,cu mana pe el..ah si a durat peste 5 luni de cand s-a ridicat in picioare si pana a facut pasi..la 11luni a facut pasi.eu nu l-am invatat niciodata nimic,chiar mi-a fost si imi este frica cand il vad ca se suie peste tot.
Cred sincer ca-i o problema de musculatura,cum zice garga

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2013-09-27 15:03:42)

6 ani de dragoste  hjarta

#1167 2013-09-27 15:21:25

majestik
Addicted member

Janis, am inteles.

Deno,nici eu nu l.am invatat pe Eduard nimic dar de 3 zile merge ubn pic de.a buselea si de atunci vine si se catara pe mine,de mi.a stat si in picioare, o sa pun filmulet,nu mi.a venit sa cred! Cand il tin de sub brate face pasi singurel.
Nu ma astept sa.mi mearga foarte repede, insa ma bucura faptul ca poate face astea la 7 luni.

Iti doresc sa fie lene, tocmai pentru ca el primeste totul de.a gata si sa nu fie vreo problema! puss
Imi aducaminte ca ziceai sa tarziu a stat in fund si tot tarziu s.a si rostogolit.. Sa fie bine,asta va doresc!

#1168 2013-09-27 15:49:15

denorah00
Insomniac member

Eu zic ca e si o problema, si incapatanare.
Vom vedea, eu sunt acum distrusa, pana cand avem controlul sa imi zica clar, stau cu inima in gat.
Si daca nu umblam pe la doctori, daca nu spuneam ce e in neregula...
Am citit mult si pe net si au fost multi copii care s-au ridicat numai la 1,4-1,5 ani si sunt f ok... Nu stiu ce sa mai zic sad

#1169 2013-09-27 15:58:22

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

deno puss poate e doar mai lenes

eu sunt terminata, nu stiu ce sa fac cu mititica mea. ii scazuse febra si a fost mai bine, ne-am jucat, a ras, a tipat.
acum are 38 dar e lesinata, doarma la mine in brate si respira rapid. daca o mut putin incepe sa planga. nu stiu ce sa fac. n-as duce-o la spital

#1170 2013-09-27 16:17:37

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Deno nu vreau sa te stresez mai mult decat esti, dar neonatologul i-a controlat bine corpul calos si vermisul dupa nastere? te intreb deoarece am in anturaj un baietel care s-a manifestat la fel ca Yanick si a fost diagnosticat cu agenezie partiala de corp calos si de vermis (f usoare). au lucrat mult cu baietelul, dar este bine (putin mofturos la mancare). daca il diagnosticau din timp era mai usor cu kineto. multa sanatate, sper sa nu fie asta cauza si doar o lene mare a copilului, dar merita de investigat.
sanatate multa tuturor bebeilor.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1171 2013-09-27 18:47:36

enea2013
New member
Inregistrat: 2013-05-12

Denorah imi cer scuze de la inceput ca ma bag ca musca,dar analize i-ai facut ?Spun asta ptr ca o lipsa a Fe determina o intarziere in dezvoltare . rugaciune  sa fie totul bine si sa te linistesti

#1172 2013-09-27 19:55:19

majestik
Addicted member

Am fost pe la cumparaturi, ne.am intalnit cu Poke si bebe Razvan care nu mai e bebe deloc! Asa inaltut e! Si frumos hjarta

Duminica ne ducem la 2 tari din 3, asta daca nu ploua. Sper sa nu ia nimic pe de acolo..

#1173 2013-09-27 20:00:24

denorah00
Insomniac member

Just, am nascut la privat si l-au controlat pe toate partile, dar nu stiu daca si ceea ce spui tu.

Enea, ultima data I le-am facut la 4 luni
Dar o sa ii fac curand, o sa merg la med de fac sa cer niste analize complete.

Ce sa zic...azi l-am Fortat f tare...nu a stat o sec, nici de dormit nu a dormit, si surpriza, umbla de o singura manuta, mai si cade, dar pana azi nu inainta deloc daca nu se tinea cu ambele maini.
Plus ca daca imi trag si mana de care se tine, mai inainteaza 3-4 pasi pana sa se dezechilibreze si sa cada.
Pe langa diferite chestii, gen masina de spalat cand butoneaza pe la ea, sta singur cu mainile ridicate si se joaca. Sta si 1-2 min, dar in mijlocul casei singur singurel nu sta.
Sper totusi sa dea roade ce fac cu el, ca il chinui peste masura si ar fi pacat.
Dar azi a facut un progres, nu stiu daca are legatura kineto de azi, poate e coincidenta.
Va las, mergem la inot.

#1174 2013-09-27 20:44:52

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Deno, super! sa vezi ce progrese frumoase o sa faca.
poate face febra musculara big_smile

#1175 2013-09-27 21:15:48

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

bravo Deno si Yanick. probabil e doar lenes copilul si a fost obisnuit sa depinda de tine, sa i se ofere totul si atunci s-a lenevit ceea ce a dus la o mai slaba tonifiere musculara. perseverenta si sanatate.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#1176 2013-09-27 21:49:33

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Am ?ncercat inhalatia, dar nu am găsit ulei esenţial de mentă sau eucalipt şi am pus 5 picături de pin. După 3 minute ?i lacrimau ochii. cesafac
Parcă i-a mai diluat mucii, dar tot are. sad
Doc ne-a dat Mig Pediatric, Eferalgan, Oscilo şi Stodal pt tuse, Pivalone şi Nazomer pt nas...

Ultima oara a fost editat de Katey (2013-09-27 21:51:06)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1177 2013-09-27 21:50:22

glencora1
Full member
Inregistrat: 2013-02-25

Deno...ma bucur pt progresele lui Y. Sa ne spui cum a fost la inot ca il duc si eu pe R saptamana viitoare. Am vrut maine, dar sunt racita si astept sa vad dc nu cumva i-am dat si lui.

1z+ de fericire

#1178 2013-09-27 22:00:55

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Noi suntem rau..a urcat temp pana la 38.8 si arata in ult hal..se albise rau la fata, avea ochii rosii si lacrima, era moale de tot...
Nici nu pot s-o pun jos ptr ca plange f tare, stau cu mititica pe canapea si doarme pe mine...

Nu mai ies pe vant niciodata, imi mananc mainile ca mi-a trebuit plimbare si acum sufera copilul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.