Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26-87
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 26
Fetele daca puneti piele intoarsa pe post de antiderapat si copiii umbla exclusiv pe gresie, va zic ca nu faceti nicio afacere, i-am luat eu lui yann si dupa 3 zile facea sfoara. Cand ma uit pe talpa, se facuse pielea lucioasa si alunecoasa. La copiii ce umbla singuri cred ca dureaza si mai putin.
Poke m-am tot uitat dar nu am vazut.
Viata mea, desprinsa din povesti
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
asa zice si sotul despre pielea intoarsa. n-am incercat, nu stiu... deno, uite asa e a noastra http://fitnessmagazin.allshops.ro/produ … 50+cm.html oare nu gasesti pe acolo, nici de comandat pe net? uai, mie mi se pare geniala varsta asta. e asa dulce cand face legaturi si ma uimeste de atatea ori pe zi am uitat sa il laud, facem caca numai la olita si mai nimerim si pish de cateva ori pe zi, dar nu de fiecare data. sa va zic ca intr-o zi trebuia sa il duc sa ii fac baie in juma de ora, tocmai facuse pipi si am zis sa ii schimb numai pantalonii fara sa ii mai dau chilotei. i-am dat pant pe el si el a inceput sa ii traga in jos,zicand: totii, totii (adica chiloti)
Ultima oara a fost editat de pokemon (2013-10-02 15:43:59)
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
Poke, de la tratament in sensul ca o traumatizeaza, ca e speriata.
Garga
Sotul ma incurajeaza si zice ca daca ar fi intr-adevar afectata dpdv neurologic n-ar fi vesela in anumite momente ale zilei, ar fi apatica mereu. starile astea ale ei sunt corelate cu somnul, de cele mai mule ori din som o ia sau cand incearca sa adoarma. el zice ca viseaza ce i se intampla la spital si se sperie. totusi, nu cred ca tine ea minte asa ceva, dar poate e speriata. sper si eu
- pokemon
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-10-06
happy, viseaza. acum mi-am adus aminte. razvan dupa vaccinul de la 2 si de la 6 luni eact asa facea cu trezitul din somn, plangand...
Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up
- be_happy
- Platinum member
- Inregistrat: 2009-03-22
sper Poke, numai ca ea racneste, se zbate in ultimul hal
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Maje, nu, la ciorapei nu le pune piele intoarsa.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- glencora1
- Full member
- Inregistrat: 2013-02-25
1z+ de fericire
- glencora1
- Full member
- Inregistrat: 2013-02-25
Happy...ti-am scris pe FB
1z+ de fericire
- Rose
- Hero member
- Inregistrat: 2007-08-30
denorah00 a scris:Cmin, janis, multumesc!
Happy, inteleg... Asa e cum zic fetele, si o buba daca are nu se incepe diversificarea. Nu mai ia antibiotic?
Nu se incepe diversificarea pentru ca pot aparea tot felul de reactii si nu sti daca e de la vreun aliment, de la tratament sau de la boala. Si dr nu stie ce trat sa dea.
Deno, mai putin in cazul in care diversificarea grabita are ea insasi un motiv medical. Mie asa mi-a zis doctorita, ca supa de legume nu da reactii adverse si sa incepem concomitent cu tratamentul medicamentos, ca sa castigam timp.
21.04.2013 - Bebe Chitaila www.pisicamov.ro
- majestik
- Addicted member
- JanisJoplin
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-12-26
Eu o am...ti-am scris
Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2013-10-02 18:39:51)
6 ani de dragoste
- majestik
- Addicted member
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Mamici va pup!
La multi ani, Alex! Cris multumesc pentru sugestie/carte.
II dau dreptate lui Janis: va obisnuiti cu ideea de gradinita. Altfel evolueaza copilul in colectivitate.
Tocmai am venit de la niste teste de respiratie si raze la plamani pt ca tusesc ingrozitor. Am inceput tratament cu antibiotic pentru infectia urinara si deja ma simt mai bine. DAr medicamentele sunt foarte tari si ieri am vomitat in autobuz - era pe autostrada si nu putea sa opreasca. Insa nu ma mai doare cand ma duc la baie si nici nu mai am sange in urina. Sunt foarte slabita si parca-s cazuta din luna. Ieri, la job, mi-a zis o colega ca a facut psoriazis de la stres si ca simte exact ca si mine: ca nu mai avem energie, putere s afacem ce faceam inainte. Am avut un an greu tare de scoala si nici acum nu ne recuperam . Ar trebui sa dorm zilele astea si sa imi revin dar nu inteleg cum a ajuns casa un dezastru si Carol mi-a zis aseara ca ea nu mai poate sa doarma cu asa deranj in camera ei. Deci ma duc la smotru si astazi trebuie sa trag de mine si sa termin macarr curatenia si o sa le fac eu pe celelalte odata si odata.
am fost la o naturopata! O urasc deja si ma bucur imens ca au dat-o afara de la clinica aceea. Am platit 180 de dolari doar ca sa ma enervez si sa pierd timpul acolo. Nu mi-a dat un sfat macar. S-au mai plans si altii de ea si avea un comprtament ciudat fatza de colegi asa ca au dat-o afara. Dar eu am pierdut banii si m-am plans si de asta si m-au pus in legatura cu o alt anaturopata. Fara sa ma taxeze mi-a sugerat sa incepem un program de dezintoxicare de 7-10 zile bazat pe sucuri, smooties si supe "reci". Deci un regim raw dar cu o exceptie: din cauza infectiei urinare destul de urate trebuie sa beau ceaiuri de plante si anumite radacini care trebuie fierte. In smoothies trebuie sa adaug si merisoare proaspete sau inghetate.
Regimul incepe de maine. Am deja 55 kg la 1.70 dar mi-a zis ca o sa mai slabesc desi nu asta urmaresc. Am inceput si sportul dar usor. Azi am mers pe jos destul de mult, cam 5 km...trebuie miscare zilnic si dupa ce ma mai dezmortesc o sa incep un program de exercitii stabilite de naturopat.
Incep si clase de yoga pt intinderi/stretching. Fac masaje de 2ori/saptamana si o data pe saptamana chiropractor. Trebuie sa imi revin pentru ca sunt la pamant cu sanatatea si oricat de multa iubire am acasa si bucurii si bine tot simt ca ma duc la vale si mental si nu am nici un stres legat de ceva. Nu am inceput in ca sa invat. Doar lucrez dar la job este bine deocamdata. Ma duc la smotru si revin mai tarziu. AM scris mult dar poate mai este careva ca mine si poate mai dau vreo idee buna. Am uitat s aspun ca la noi este superb! Cald, frunze colorate, pur si simplu superb.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
flow, ma bucur ca esti mai bine
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Flower,singurl sfat pe care ti-l pot da este sa te ODIHNESTI din punctul meu de vedere,atunci cand esti obisnuit corpul o ia razna,te imbolnavesti mult mai repede si dai in alte alea
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
Garga, Ginuta multumesc Ma odihnesc eu, o sa imi iau o zi de liber de la toate cele si imi revin. Numai sa termin smotrul in casa cat mai repede.
Carol a primit de la scoala primul ei caiet/carte de lucru. Acum ca stie literele pe nume si sunet incepe munca grea:cititul. M-am uitat aseara pe carte si pare destul de greuta dar vad ca ea este calma. Pe 14 Oct are prima slujba cu nu stiu ce somitate catolica. Face zilnic religie si imi place ca este universala(crestina). Ii place imens de mult si ne pune la binecuvantat tot ce misca si nu misca, dar mai ales mancarea . Seara insa imi cere sa ne rugam toti trei in romana, religia ortodoxa. Nu a zis tati "Tatal nostru" in toata viata lui cat il zice acum dar daca vrea copilul asa, asa facem. Toat acamera ei est eplina cu icoane si cruci. Daca i le pun prin sertare iese cu cantec ca le vrea la suprafata. Are o "chemare" spre biserica de ma si sperie, m-am apucat sa citesc biblii pt copii ca sa pot sa ii explic ce ma intreaba.
Ne povestea odata -cand ne plimbam printr-o padure- ca ii place la scoala dar ca o incomodeaza Lina ca "ma pune sa o prind". Am intrebat-o de ce nu se duce sa se joace cu ceilalti copii si ne-a zis, ft suparata, ca ea incearca sa se joace cu alti copii dar vine Lina si spune "catch me". Noi doi facem GRESEALA: spune-i Linei ca nu vrei asta. Tati, mai temperat, o sfatuieste sa ii spuna: Lina nu vreau sa te prind acum ci mai incolo (ca sa nu o raneasca pe Lina ii explica el). Carol tace si am crezut ca a uitat subiectul dar dupa un timp ne zce exact asa:
- guys chiar daca Lina ma supara uneori eu tot o iubesc. Nu stiu de ce dar este mereu in gandul meu.
Am tacut amandoi si am realizat ca am gresit dandu-i un sfat unde nu a fi trebuit sa i-l dam.
Sa va mai zic din perele de 3,9 ani: - daddy te iubesc pe tine si il iubesc si pe bunicu Basilie (Vasile) cel mai tare. Si pe mami dar nu tare caci tzipa la mine (Nu mai ridic tonul la ea de cateva zile!!!).
- EU vreau am job de mermaid, doctor, balerina, pincuterist
- Mami, I persuade you to play more with me.
- Mami cateodata eu nu pot sa fac repede tot ce spun Miss E si C la scoala. Alti colegi pot dar ei sunt mai mari. Si atunci zic in mintea mea ca pot, pot, pot ca asa m-ai invatat tu. Asa zic eu in mintea mea si chiar pot dupa aia.
- si are doua prietene imaginare: Mariana si MAria. Maria a aparut dupa ce am venit in Canada. Mariana locuieste in Italia dar este mereu in vizita in Spania ca este tara preferata (si tara preferata a lui Carol . De zece ori pe zi ne spune ce aventuri au avut ele cand erau "mai mici" sau "mai mari".
- Mami am un boyfriend. Il cheama Giovanni si are un par lung si curly. Cred ca m-a impresionat ca de asta iti si spun de el.
- EU nu vreau sa mor vreodata. Mananc bine si sanatos si cateva bomboane, trei pe zi. Eu vreau sa fiu tanara si frumoasa si nu vreau sa mor.
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- majestik
- Addicted member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|